Ankpung kan sannerligen måla med orden…

Ankpung:

Charmpoäng – 100!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oj en varning nästa gång kanske. Satt med ungarna i soffan ?
  Fast iof med pungen kunde man ju väntat sig det värsta
  #stayclassy

  ”Me trying to flirt”-rip of ju

  Känns mest som en imitation av Laura Clery (som är en riktigt rolig Youtuber) haha.

  Ja alltså det var ju inte ens roligt

  Hennes karl verkade inte riktigt uppskatta inviterna

  Charmig tjej…

  Barnsligt,osmakligt och vidrigt av en ”mamma bloggar”

   Åh nej en mamma sa pung o stake och skämtade om sex. Herregud, ring socialen. Du är la för go eller.

  Charmigt! ??

  På tal om något helt annat: Vet någon hur man avregistrerar sig från prenumeration på någons blogginlägg?
  Har en smått upprörd danska som kommenterar i bloggen och vill ha hjälp PRONTO ?
  Jag fattar inte allt som skriva men vill ju gärna rädda kvinnan från att forsätta följa min j-a blogg 😉

   Ps. Är en WordPress-blogg som hon valt att följa via mail.

    Brukar nästan alltid i såna mail finnas en länk allra längst ner i mailet, ”vill du avsluta prenumerationen på detta nyhetsbrev, klicka här” typ. Brukar vara skrivet ganska smått och är lätt att missa om man inte letar. Annars kan hon ju maila WordPress och fråga, de bör ju veta.

  Ankpung är säkert jättehärlig enligt hennes nära och kära. Men ibland undrar jag hur jag kan vara singel medans pungen har en käraste. Men tanke på vad hon lägger ut. Tex sådant som i det här inlägget och hennes snaps när hon sitter på toa och bajjar. Varför är inte ens någon intresserad av mig, varför är det närmast jag kommer tindersnubbar som skriver ”Can i Fuck your Ass ? ????”. Suck… känner samma sak om Bente, typ det är inte rättvist

   I feel ya sistah!!! ??

   Gå med i PRO så hittar du dig nog en gamling du med ???

    Jag är 22 år, PRO känns inte aktuellt men tack för tipset ändå!

     ….du är avundsjuk på en relation med nästan 30års åldersskillnad, min poäng var att det nog inte är så svårt att hitta gubbar i Johans ålder…

   Du letar efter ett seriöst förhållande på Tinder. På riktigt? Du letar efter kärlek på helt fel ställen. Så som du skriver så får du det att framstå som att de inte är värdiga kärlek bara för att de har en annan personlighet än dig själv. Kan det vara så att de har hittat någon som är som dem? Chockerande, jag vet -.-.

    Tror inte jag kommer hitta kärleken på tinder och letar inte ihjäl mig där. Är snarare så att jag håller alla dörrar öppna, det kan knappast skada. Dessutom skrev ju faktiskt att ankpungs nära och kära säkert tycker hon är jättehärlig 🙂 de är absolut värda kärlek. Uppenbarligen mer än vad jag är det eftersom de får det

     Blir säkert jättebra 🙂

    Jag hittade min sambo på Tinder – 3 år senare är jag fortfarande svin glad för min höger swipe ?

   Du kommer att hitta din kärlek , där du minst tror.

   Skickar du över din Snapchat? Delade din kommentar via min Snapchat och hittills har tre killar ställt sig redo ?

    Ankis jag såg det!! du kan väl lägga ut dom på din story med bild och kort beskrivning! Så kan jag välja hihi 🙂 PS är kräsen så ödsla inte din dyrbara tid om det är inte är något att hänga i granen. Tack på förhand <3

  Ankpung är som en tragisk bilolycka man passerar… Man vill inte titta, men man gör det ändå..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.