Paow strikes again

Paow:

När kärleken Lance befinner sig i Florida så passar Paow på att bita på alla fronter.
Igår uppmanade hon sina följare på Snapchat att terrorisera hennes expojkvän genom att lägga ut hans telefonnummer till allmän beskådning och nu ger hon sig på nästa gäng.
Skillanden mellan sig själv och dessa ”skrytande människor” är att trots att hon själv spenderat många säsonger på Grabbarna Grus men inte skryter om det.
Nej, det finns mycket hon gjort i sina dagar som inte är mycket att skryta om, Paow..

Det hela känns som ett desperat försök att framställa sig själv som extremt mycket mer känd än dessa nya dokusåpastjärnor för att hon känner att hennes tid i rampljuset är på väg att släckas. DET är patetiskt!
”Keep it classy” – inte riktigt vad jag förknippar Paow med. 🙂

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahaha värt att hata på folk som spenderat tid på gg när det typ varit hennes huvudsakliga sysselsättning senaste åren? Vem har sårat henne

    När man tillochmed söker in till Lyxfällan för att få synas i tv, då är det illa. Då är man desperat, hon är verkligen den sista som ska kritisera andra när det gäller sånt här

    Är Paow lite bitter, kanske?!

    Hon tycker väl att hon kommit lite längre upp på ”stegen”, Grabbarna grus, Temptation Island 2 ggr? Och Lyxfällan…hon har väl varit m på Fångarna på fortet o bloggat sedan fjortis med kloka insiktsfulla inlägg ?…o inte nog med det hon är ihop med ett ”kändisbarn”…hur ska de andra toppa denna fantastiska karriär. Så ni på Temptation I osv…ni är nobodys enl. Paow.

    Själv skryter jag fortfarande om Kos 2000. Någon mer?

      ??

      Oh ja! Fortfarande stolt över hårt festande i Magaluf 2001 ✌??

    orka skryta, skryt är passe’.

      *passé

    Kanske är hon ovän med Alma? Alma var ju med i lyxfällan som hennes vän och nu är hon ju en av singeltjejerna i temptation island. Exvän till dessie också.

      Nej, det är Elin Woodie hon riktar sig till, kan även ses på hennes senaste stories då hon printat dennes insta.
      Har säkert något med exet att göra, som hon uppenbarligen inte kan släppa.
      Tid för onödiga efterforskningar finns när man ska tentaplugga, då blir allt annat plötsligt väldigt intressant…

        Aha, tack för svar 🙂

        I feel ya, Anonym. Tentaplugg all day errday.

        Såååå hög igenkänning på den!

    Oj oj oj vilken classy blivande svärdotter för Maggan Graaf med familj. Vad ser Lance i denna person nu när de tydligen är kära.

      Kattpaow, Kattpaow… Inte igen.
      Ett bra samarbete med en psykolog snart..? Det är så mycket mer värt än alla såpa-pengar och clickbates i din nuvarande ryggsäck
      Men vad vet jag.. ?

      Classy är inte direkt vad jag kopplar ihop med vare sig Graaf eller Hedman heller, även om Paow tar priset i trashighet. T ex så hängde ju pappa Hedman på GG för bara något år sedan…

    Men är hon seriös?
    Haha så fort hennes blogg höll på gå i graven var hon med i pH 2ggr och nja hur håll hon sig kvar i pH sålänge??? Genom att knul-a öppet.
    Hon var väl även med i nån likande spåa som pH med sitt X?
    Lyxfällan osv.
    Skriver totalt utblåsta saker på bloggen och andra ställen.
    Är det någon som är desperat att hålla sig i rampljuset så är det paow

    Therese har tagit bort sin video på youtube om sin vikt! Fick hon dåligt samvete??

      Förmodligen för att folk inte kan ta ansvar över sig själva (alltså; inte kolla på videon om man är lätt att triggas) och Therese är då klok och lyssnar på sina tittare som klagar.

        Vet inte vad som hände med svenskan, men jag hoppas min poäng kom fram ändå 🙂

        Men på riktigt, Therese la ju förmodligen ut videon för klick och reaktioner. En vettig person hade väl sökt läkarvård för problemet hon beskrev. Trodde hon på riktigt att hon skulle få konkreta svar på _hennes bröstproblem..

          Min lillasyster på 12år frågade mig igår om om hon var tjock för hon väger ju mer än 58kg. Jag frågade varför hon frågade det och hon sa hade sett Thereses video med tillhörande kommentarer… hon är väldigt lång precis som hennes andra syskon på sin pappas sida. Fick förklara för henne att alla kroppar är olika och att hon väger mer än hennes jämnåriga för att hon är så väldigt lång och att jag tex är väldigt kort men väger mer än andra i min längd pga att jag är väldigt kurvig, stor rumpa o höfter (hehe ligger i släkten). Det är så lätt att säga att ”ni kan väl bara ignorera att kolla” osv…

            Ja men det var väl isf ett perfekt tillfälle att få förklara för din syster? Hon kanske inte hade tänkt på det innan att beroende på hur man är byggd genetiskt så har man olika mycket massa på kroppen. Behöver inte ligga några värderingar i det och nu kan hon ta med sig det i sin framtida relation till sin kropp.

          Min lillasyster på 12år frågade mig igår om om hon var tjock för hon väger ju mer än 58kg. Jag frågade varför hon frågade det och hon sa hade sett Thereses video med tillhörande kommentarer… hon är väldigt lång precis som hennes andra syskon på sin pappas sida. Fick förklara för henne att alla kroppar är olika och att hon väger mer än hennes jämnåriga för att hon är så väldigt lång och att jag tex är väldigt kort men väger mer än andra i min längd pga att jag är väldigt kurvig, stor rumpa o höfter (hehe ligger i släkten). Det är så lätt att säga att ”ni kan väl bara ignorera att kolla” osv… men unga tjejer som min syster dyrkar ju dessa influencer och blir direkt påverkade av vad de säger.

          Omg kunna inte sagt det bättre själv!

        Eller hur, blir så trött på dessa människor. Man märker att folk (unga tjejer med noll ansvar för sina egna handlingar) lärt sig ett nytt ord, ”trigger”, och nu ska man använda det så fort man får chansen.

      Den är kvar, ligger som olistad dock

        Hittar den inte????

      Min lillasyster på 12år frågade mig igår om om hon var tjock för hon väger ju mer än 58kg. Jag frågade varför hon frågade det och hon sa hade sett Thereses video med tillhörande kommentarer… hon är väldigt lång precis som hennes andra syskon på sin pappas sida. Fick förklara för henne att alla kroppar är olika och att hon väger mer än hennes jämnåriga för att hon är så väldigt lång och att jag tex är väldigt kort men väger mer än andra i min längd pga att jag är väldigt kurvig, stor rumpa o höfter (hehe ligger i släkten). Det är så lätt att säga att ”ni kan väl bara ignorera att kolla” osv… dessa influencer har stor påverkan på de yngre tjejer som följer dem vare sig en vill tro det eller ej.

    Jag känner mig för gammal för sociala medier. Ibland (läs ofta) så känns det som att alla kända profiler som är aktiva på Youtube, Instagram, blogg, Snapchat (något mer?) har fastnat i 14 års åldern medan man själv vuxit upp och värderar och prioriterar viktigare saker än att hänga med i alla Paradise Hotel-skandaler.

    Jag har, från det att denna blogg startats, slutat följa alla andra bloggare samt raderat min Instagram (Facebook har jag inte heller), och jag känner nu att det kanske är dags att sluta följa även denna blogg. Inte för att det är fel på bloggen i sig – det handlar snarare om att hela cirkusen med sociala medier har fastnat på en så oerhört låg nivå och därmed blir även bevakningen av den också tämligen ointressant.

    Vad vinner jag på att läsa om Paows skandaler, Blondinbellas räkneexempel och Anna Books blockerande? Ingenting.

      Vill du prata?

      Låter sunt! Är dock väldigt nyfiken på vad du gör på en skvallerblogg med tanke på ditt ointresse? Alla nämnda ovan utgör ju liksom en stor del utav bloggen hehe..

        Det var ju det hon själv funderade på. Vad gör jag här?!

      Det finns ju annat att göra på sociala medier än följa c-kändisar. Jag tycker sociala medier är fantastiskt! Använder det mycket i arbetet och privat för att kommunicera med min familj. (Skicka bebisvideor anyone?)

    Kissie sjunker som en sten på bloggportalen. Ute från topp 10. Fifflat med siffrorna innan eller? Hur kan man tappa läsare i sån raketfart annars?

      Förstår faktiskt inte hur vissa fortfarande kan följa henne. Ingenting hon gör, eller är, är intressant.

      Hade inte Cam skrivit om henne heller, hade hon hamnat på topp 100 och på 99:onde plats.

      Ser ut som att Kissan bytt portal och att den inte länkar med bloggportalen. Bloggen ser annorlunda ut. Lika tråkigt innehåll dock.

    Väldigt OT. Men det sjuka är att när jag inte har en enda människa i världen att prata med så vänder jag mig hit? Kanske för att jag känner att det finns så många människor här med olika liv och öden.
    Jag vet bara inte vart jag ska vända mig. Så jag vänder mig hit. Jag vet inte ens vad jag vill säga eller komma fram till – förutom att jag känner mig så jävla ensam. Det är halloween och alla umgås med sina vänner och har kul. Jag sitter ensam i min lägenhet, i en stad där jag inte har en enda vän, och jag har bråkat med min pojkvän så han är ute och har kul med sina kompisar. Men jag har liksom _ingen_. Hade nog bara velat känna att jag inte är den enda som inte har 5000 vänner omkring mig, eller så vill jag bara prata med någon annan som känner lite som mig.

      ? kram till dig, F❤️ du är inte ensam!
      befinner du dig i en stor stad eller nåt mindre samhälle?

        Söta du ❤ jag bor i en stor stad, har bott här i många år så borde ha många vänner.. Men det har jag inte.. aldrig känt mig såhär ensam. Hört av mig till flera bekanta men ingen som svarar. Så jag sitter här och stirrar och funderar på vad jag gör för fel.

      Kram! Samma här. Var bor du? ❤️

        Kram fina ❤ jag bor i Oslo sedan 7 år tillbaka. Är väl ganska ensam om att bo här, sett till oss här i kommentarfältet

          Jag bor också i Norge och är ensam! Dock 1.5 timme från Oslo men ändå 🙂

            Åh. Hade velat umgås med dig ❤

          Jag bor också i Oslo❤️ Tycker det är väldigt lätt att känna sig ensam i den staden.

      Åh, vad jobbig situation. Jag hör dig. Du är inte ensam dock. Det finns flera människor som känner liknande som du. Passa på att skriva ner alla dina tankar om bråket med din pojkvän? Kan ni lösa det när han kommer hem? Se detta som ett tillfälle där du har egentid och kan reflektera över saker, själv. Vad bråkade ni om? Var det något som ni kan lösa? Hur? Vad finns det för möjligheter med staden ni bor i? Pluggar du, jobbar du eller söker du något annat? Vad har du för intressen?

      Du är inte ensam om att vara ensam 🙂 Jag har… två vänner, och de har jag bara träffat en gång i verkliga livet. Jag hade rätt många vänner när jag var yngre, men det har varit en blandning av att växa isär, tappa kontakten pga flytt och dumpning av vänner. Det sista lät hårt, men så är det.
      Jag tycker det är jättesvårt att hitta vänner nu i vuxen ålder, hur gör man egentligen?

        Känner mig också ensam, har legat på sjukhus i en vecka nu ? Tur bloggbevakning finns!

        Det jag brukar tänka med att hitta vänner är att se det på samma sätt som att hitta en partner. Bjud ut på dejt liksom! Jag har lärt känna en numer väldigt god vän genom att vi först träffades via gemenamma vänner på en fest och pratade och sen hörde jag helt sonika hört av mig och frågade ”Du verkar vara en klok person, ska vi ta en kaffe någon dag?” 🙂

          Får nog tuffa till mig och våga göra så! Har en del kollegor som jag tycker såå mycket om, men tycker det är så svårt med just kollega-förhållandet, det blir ju jättejobbigt om kollegan man vill umgås med utanför jobbet inte alls vill 😮

            Jag tror att dina kollegor skulle bli glada om du frågade dom, tänk dom kanske känner samma sak men inte heller vågar fråga 🙂 Och om någon nu inte skulle vilja umgås med dig utanför jobbet så skulle denne knappast säga ”Nej vill inte” utan snarare kanske dra ut på det/vara luddig etc och då märker du det och då blir det ingen konstig situation 🙂 Men våga! I värsta fall är det någon som slingrar sig i frågan och då vet du det och så kan ni fortsätta ha en trevlig kollegarelation istället 🙂

      Jag förstår dig. Har nästan inga vänner förutom min pojkvän och syster för att jag tycker att det är så ansträngande att umgås med människor. Det kan kännas så ensamt ibland!

      Hade gärna velat umgås med dig dock. 🙂 Synd jag bor så långt ifrån Oslo. Du kan vara min secret internet friend!

      Se en feel-good Netflix film, ät en massa gott och njut ledigheten. Själv tänkte jag gå och handla sushi och sen mysa framför Netflix-serien Narcos. 🙂

      Jag sitter också ensam. Är gräsänka över helgen och jag har inte direkt några vänner som jag umgås med. Det är jag och min katt liksom. Men vet du, jag passar på att göra saker jag måste, vill, tycker om. Passar på att äta precis vad jag vill och stanna uppe hur länge jag vill utan att behöva tänka på om man stör någon 🙂
      Så jag tycker du ska göra detsamma! Känn dig inte ledsen över att vara ensam. Det är fan gött att vara själv!

      Själv sitter jag också ensam men jag har valt det själv.
      Väntar på att senare i natt få hämta upp ett gäng ungdomar som ”gör stan” (så är det när man har en minibuss ?).

      Kommer däremot att skicka massor av tankar till dig och hoppas att du känner att vi är många som gör dig sällskap – om inte fysiskt så i alla fall mentalt.

      Jättekram! ❤❤❤

      Jag har inte haft en pojkvän på 10 år . Vilket jag väldigt gärna vill ha.

      ❤️❤️ åh, är också ensam ikväll ?

      Min pojkvän är arg på mig. Han blev arg på mig igårkäll, var arg på mig imorse och behandlade mig som skit sen gick han till en kompis och har varit där hela dagen. Jag har suttit i en fåtölj i vardagsrummet hela dagen och väntat på att han ska komma hem/att dagen ska ta slut ?

        Wow.. känns inte ok… ? Överreaktion från honom?

      Till F.
      Liknande sits här! Jag bytte stad för att bli sambo och känner inte en kotte här. Vi hade ett (egentligen totalt meningslöst) tjafs idag som resulterade i att han är iväg med sina vänner och jag sitter här ensam. Har _ingen_ jag heller. Jag tillför väl inte direkt någonting med den här kommentaren egentligen. Ville mest säga att du är inte ensam om att vara ensam.
      Kram på dig ?

      Exakt samma sak.. bor i en liten stad känner ingen alls så är alltid ensam :/ önskar jag hade någon vän iaf❤Du är inte ensam!

        Fy fan vad fina ni är ❤ jag känner mig helt plötsligt inte lika ensam i min ensamhet. Så tacksam för alla fina människor som rör sig i det här kommentarfältet. Att man kan vända sig hit för att må bättre och känna gemensam – helt underbart. Vill ge er alla en enorm KRAM. Fan, så fina människor ni är. Tack!!! Sitter ensam bland kompisgäng och par, men känner för första gången att jag är en del av någonting.

          Vi älskar alla kommentarsfältet och det är ett av de bästa ställena för en fika. ??

            OMG sen Kattfaninsamlingen så fullständigt dyrkar jag marken NI ALLA (hmm nästan alla) här inne går på❤ Helt sjuk men det känns som vi alla är bästisar/familj mm. Ibland sitter jag och är superirriterad över vad vissa skriver men för det mesta bara älskar jag att läsa kommentarer! Tror helt ärligt inte att det finns något annat forum eller blogg där man känner så här. Helt plötsligt dyker det upp en kommentar som är helt irrelevant för själva inlägget, och ALLA hakar på och är så fantastiska❤ TACK till ER alla för att ni är så sköna. Och grattis Cam Cam till att ha världens bästa blogg och bloggläsare? Skulle nästan önska en sammankomst bara för att få ett ansikte på er☺️ Ha en grym dag nu. Puss på ER?

    HAHAHHAHAHAH.
    Idiot.

    Vilken tragisk människa.

    Hon är väl bitter för att hon inte fick en förfrågan om att vara med i temptation Island

    Borde ju vara en pik till Alma. Så löjligt att behöva ge offentliga pikar sådär via snapchat när man är ovän med någon o är en vuxen kvinna på 24år ??

    OT men Bellas gapflabb när hon blir sminkad?? Kändes så konstigt att man tycker det är hysteriskt roligt att kolla in i en kamera

      Hahhaha tänkte på det med. Blev sjukt rädd när det där läskiga gapflabbet kom – från ingenstans! ?

      Ännu mer korkad när Hampus på Bellas instastory glider runt i en mask.tönt!

        Naww, bitter ikväll?

    Paow sökte sig väl till Bonde söker fru också för par år sedan. Jag tror inte att Magdalena behöver vara så orolig eftersom förhållandet kommer ändå ta slut.

    Ni som skriver att ni är ensamma: kan ni inte bli distanskompisar med någon i samma situation;) Använd Skype eller något liknande.

    It takes one to know one, Paow…

    Hjälp!

    Instagram och Facebook: #kämpapuffen

    ?

    Ot . Nu vet vi att the shark week är hemma hos bella på halloween fest. Döljer inget på twitter.

    Så var det de här med att inte kasta sten i glashus… ?

    Nej, det är inte hon som har dumpat sin expojkvän, det är han som har dumpat henne! Hon borde verkligen vara lite försiktigare med drogerna och alkoholen…nu slinker allt möjligt ur henne på sociala medier.

    Vad tycker Mamm Graaf egentligen?

    Camcam. Det du har här, det här kommentarsfältet ??❤❤❤

    https://twitter.com/TheSharkWeek/status/924369187581186048

    ”Hajen” filmar och råkar få med Bellas kök samtidigt, diskret 😉

    Keep it classy? Satte nästan ciggen i halsen..hon är väl motpolen till classy? Svårt att hitta en trashigare människa? Visst jag är inte heller optimal men är inte offentlig så folk slipper se eländet

    så jävla konstigt att hon skriver massa skit om dom personerna som är med i temptation island, för hon la ut inatt på snapchat när hon är med en av singelkillarna därifrån… ?

    Någon mer än jag som såg BBs stories inatt när hon dansade sexy med killen med mask? Borttaget nu på morgonen ?

      Jag såg det också!

      Vill se! Hur dansar Bella sexigt?

    OT men nu har Aftonbladet ÄNTLIGEN nämnt Virtanen vid namn!

      Det var flera dagar sen? En intervju med honom.

    Då kom jag och tänka på när min farmor och farfar var utomlands för första och enda gången på Gran Canaria år 1965 och farmor bara ville åka hem för det luktade annorlunda mot i Sverige 🙂
    Vad är Kos år 2000 mot Canaria år 1965 när farmor bara ville åka hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.