Expressen ber om ursäkt till Minette Tigerfalk

Pernilla Wahlgren/Bianca Ingrosso:


Kommer ni håg när hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin hängde ut Christina Schollins tidigare partner på alla sina sociala medier och fick både Aftonbladet och Expressen att haka på?

De anklagade henne för alla möjliga saker och häxjakten som följde var fruktansvärd och jag skrev om den HÄR.

Nu har Minette Tigerfalk som den uthängda kvinnan heter skrivit ett blogginlägg där hon berättar att Expressen varit på besök hos henne och faktiskt bad om ursäkt för det de skrivit om henne.
Jag önskar att de skulle göra en dementi både på nätet och i tidningen men det är kanske att gapa efter för mycket? Men hur ofta gör kvällstidningar hembesök för att gottgöra en felaktig publicering? Jag har då aldrig hört talas om det tidigare, vilket man kan tolka som att det som familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin var rent skitsnack och helt utan grund och sanningshalt.
Om det här är sant ska bli mycket intressant att se.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eh. En dementi i tryck är standard. Expressen publicerar dessutom sina rättelser på https://www.expressen.se/om-expressen/expressen-rattar-12/

    Om det inte kommer upp något där så tycker jag att det här är väldigt skumt.

      Jag skulle inte lita på henne, det var väldigt många som vittnade om olika saker hon gjort i Eskilstuna i Pernillas blogg och jag tror inte att nån av dem har något behov att fejka kommentarer på sin blogg. Sen kanske det här med butiken gick rätt till, även om det gjordes på ett lite fult sätt

    https://www.flashback.org/t2882522
    Figurerar även under män som gömmer sig bakom likes. Om den länken är sanningsenlig

    Och nu har Bella skrivit lite om Aktiedrottning-boken. Det hon skriver förklarar ju litegrann att det varit så tyst om boken inne hos henne.

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/aktiedrottning-3/

      Ytterst lite förklarar det i min värld… hon skriver ju faktiskt inte alls om varför hon inte ens nämnt att boken släppts förrän nu. Hon skriver om tiden när den skrevs men hon menar ju själv att hon nu är:
      1) Gladare än genomsnittet
      2) Behöver inte PMS-medicin mer
      3) Bättre mamma
      4) Mer bekväm i sitt eget hem

      …så även om boken påminner henne om en tuffare tid så har hon det ju så jävla bra nu som mamma på halvtid och allt hon nu är, så att hon borde klara av att göra reklam för sin egen bok i alla fall. Hon har ju klarat av att göra reklam för allt annat mellan himmel och jord genom hela den här perioden. Det är fortfarande skumt i mina ögon. Undrar om hon inte är nöjd med den eller ligger i konflikt med hon som skrev av någon anledning? Sen när är Isabella inte mån om att pracka på sina följare alla hennes produkter?

        M, exakt så!

      Natalie Eriksson utgav en aktiebok några månader innan, som slår Bellas bok med hästlängder. Bella inser väl att hennes bok inte är originell eller har något nytt innehåll som kan riktas åt en ny grupp, därav hennes tystnad.

      Ps. Märklig förklaring av henne till varför hon inte ens skriver om boken? Har så svårt att tycka synd.

    Men nu får du väl ge dig! Skulle det Wahlgren sa/skrev vara skitsnack utan grund och sanningshalt!? Vi har märkt sedan länge att du retar dig på Pernilla W men att påstå att de ljög herregud fanns väl en anledning till att Minettes anmälan mot dem om misshandel och hot lades ner. Du tyckte inte det var märkligt med hennes anmälningar? Eeh.. Kan det vara så att Minette nu bett dig skriva om detta, eller fick du pressutskick? Och så känner hon Åza B och bloggar på hennes portal hmm.. Bra att de kan använda din blogg till ”upprättelser” och hyllningar. Så vi kan se detta i Expressen också då eller, eller är det bara Minettes ord på hennes blogg?

      Det återstår väl att se – om du ens bemödat dig med att läsa inlägget ifråga som jag länkar till. =)

        Öööh vad får dig att tro att jag inte läst inlägget du länkar till? Hmm jag har läst det, både då och nu. Och även på Minettes blogg nu, ja det måste ju vara så att expressen verkligen varit där med en blomma. För säger och skriver hon det och det ligger en blomma på soffan så måste ju det vara sant eller hur ehh.

          Och jag skriver om att HON skriver om att de bett henne hon ursäkt. Inte ATT det skett. Det återstår väl att se, eller?

            Ja det skriver du förvisso men också som att du tolkar det som om Wahlgrens ljugit. Vad fick dig att tro att jag inte läst inlägget? 😉

              Ja, med tanke på att alla papper presenterats till riksdagen och de valde att säga upp Christinas hyreskontrakt så utgår jag från att hon inte följt de regler som satts upp. Varför skulle de annars gör det? För att jävlas med henne?

                Ja, men M har ju lurat till sig det såklart. Eftersom Schollin inte ville bli av med den. Jag tror att Schollin var dum nog att inte läsa ordentligt när de skrev papper och M utnyttjade läget. Sen att Pernilla och Bianca stöttar henne är ju inte så konstigt men blev inte direkt rätt på sättet de gjorde. De säger att de vill upplysa alla om att butiken inte längre ägs av Schollin. Det hade de ju kunnat göra utan att hänga ut M. Men M är nog den fula i det här dramat egentligen

      Jag håller med! Man märker tydligt att Camilla har något emot familjen Ingrosso/Wahlgren, nån som vet varför? 🙂

    Men alltså spelar du dum nu? För att få klick?

    En länk till Minettes blogginlägg kanske hade varit kul att få med?

        Tackar!

    Låter märkligt. Har aldrig hört talas om att de går ut med blommor och fika till folk de ”råkat” skriva osanning om av bara farten? Kvällstidningarna publicerar ju saker varje dag som inte är sanna…?! Det blir många dammsugare och blomkvastar per år. Har de en dedikerad fika-budget till sånt eller?

      Hahaha de har en blom och fika-budget men den används sällan 😉 Eller kom blomman från Camcam kanske. Eller kom det annat till Camcam. Jösses.

        Åh, jag mottar GÄRNA presenter! =)

    Hur kommer det sig att du inte skrev något om när tidningarna skrev om att anmälan Minette gjorde lades ner? Du tänker inte alls att Minette fabricerar nu om att Expressen varit där med blomma och ursäkter för att på något sätt rentvå sig själv lite och att det ska få henne att se bättre ut? Inte första gången som du verkar ganska naiv och blåst.

      Det har jag faktiskt missat. Tyvärr… Den anmälan gav jag inte mycket för från första början.. Det ni verkar missa är att jag skriver att HON skriver att Expressen bett henne om ursäkt, inte att jag VET att det skett men ni verkar inte riktigt vilja förstå innebörden av inlägget. Att jag återberättar vad hon skrivit. Jag har inte en jävla aning om ifall Expressen varit på besök hos henne…jag var inte där men HON skriver om det och jag skriver om det hon skriver om. Jeeez…

        EXPRESSEN BER OM URSÄKT TILL MINETTE TIGERFALK

        är rubriken

          Ja, exakt..eftersom det är vad inlägget handlar om…att hon menar att Expressen bett henne om ursäkt. Det är lite det som är syftet med rubriksättning – att få läsarna att vilja läsa vidare. Jag är hemskt ledsen om du inte fattade det och känner dig lurad. Då kanske du ska hålla dig ifrån det skrivna ordet… =)

            Det där var en konstig tolkning av mina två ord

        ”Jag har då aldrig hört talas om det tidigare, vilket man kan tolka som att det som familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin var rent skitsnack och helt utan grund och sanningshalt.” Nja, du la till det här. Vilket ger reaktionerna du får. Men det tror jag nog du vet om, egentligen. Ville du bara lyfta fram att hon skriver att expressen varit där och bett om ursäkt hade du kunnat sluta skriva där och länkat till inlägget och inte lagt till det citerade 🙂
        Jag tror inte att det gick fel till egentligen, isåfl hade hon ju inte fått kontraktet men jag tror att det gick fult till. Känner sig Schollin lurad på kontraktet så innebär ju det att tanken inte alls var att det skulle gå till M, även om allt gått rätt till på pappret. Tror M är en ful fisk/smart affärskvinna som är duktig på det hon gör och ser till att hon får som hon vill. Ibland innebär det att hugga andra i ryggen, Schollin var troligen ett lätt byte då hon verkar ha dålig koll.

          Ja, exakt…återigen…om det stämmer att Expressen varit på besök så tolkar jag det som att det som familjen sagt är rent skitsnack.

            Njae. Tror inte på det överhuvudtaget men så behöver det ju inte vara. Hon gjorde någon intervju i Eskilstunas tidning om att hon inte vågar lämna hemmet. OM expressen varit där kan det lika gärna ha varit för att be om ursäkt att hon mår så dåligt av det. Kolla så hon är ok liksom. Men… Expressen har inte publicerat hennes namn ens. Hittar iallafall inget när jag söker på hennes namn på deras sök funktion. Hittar det här dock – https://www.expressen.se/noje/affarspartnern-slar-tillbaka-mot-schollin-/

              Om ekuriren har en avdankad journalist med extra tid över som åker runt och fikar hos folk så trillar jag inte av stolen av förvåning MEN, att Expressen skulle prioritera det över annat smaskigt det tvivlar jag starkt på. Det är ingen lokaltidning som får välja mellan denna galna tant och att skriva om de senaste rondellhundarna eller halloweenpyntet i Torshälla… Om Expressens medarbetare åkte runt med blommor till alla missförstådda människor ute i samhället så skulle de behöva lägga ner sin verksamhet. De konkurrerar ju ganska hårt med Aftonbladet och har knappast tid att fjäska för tanter i bråk med andra tanter.

                Hahaha. Snacka om att överdriva och dramatisera om hon sagt att hon inte vågar lämna hemmet, gud så löjligt, som om hon varit så hotad, förföljd och i fara asså…

                Jag undrar mest hur det kommer sig att camcam skriver om en så okänd person som har en så liten blogg som ingen här läser, gick camcam plötsligt in på den bloggen bara sådär och fann något snaskigt.. gissningsvis var det för att få knäppa till Wahlgrens.

    Visst lade du väl till den sista raden – om det här är sant ska bli intressant att se – i efterhand ? Ganska säker på att det inte stod så från början.

      Ja, tydligen var jag tvungen att lägga dit det eftersom ni är några som inte verkar förstå att jag skriver om vad hon skriver om – inte att det stämmer.

    Jobbat på kvällstidning ett gäng år men har nog aldrig hört om någon som skulle fått blommor som ursäkt för felaktiga skriverier. I synnerhet någon så pass okänd. En kopp kaffe möjligen, och en chans att ”ge sin version till läsarna” Har ingen aning om vem som hävdar vad i den här historien, men det här inlägget får mig att misstänka att upphovskvinnan har en rätt flexibel relation till sanningen.

    Och i de fall folk faktiskt fick blommor, när de fått pris och annat och man ville ställa sig in och få en chans att ställa frågor, var det betydligt vräkigare historier än sådär. Tabloidpressen jobbar inte med minimalism.

      Hon fick en chans, men kan inte direkt säga att hon tog den. https://www.expressen.se/noje/affarspartnern-slar-tillbaka-mot-schollin-/

    Snälla cam, ta åt dig nu för är säker på att anledningen till att så många läst din blogg är för att du var så neutral! Det är så tydligt att se att du tex ej gillar familjen W men avgudar dahmer/Cissi/Elaine, jag trodde denna blogg skulle förbli neutral. Att gilla deras kamp är en självklarhet men still, dem flesta här vill garanterat se neutralitet. Sen ett tag tillbaka så genomskinligt.

      Om familjen W gör någonting som jag tycker är värt att lyfta upp så kommer jag givetvis att göra det men det var längesedan jag uppmärksammade någonting annat från dem än smygreklam, olaglig alkoholreklam, vikthets och att godkänna kommentarer som attackerar oskyldiga barn (som i fallet med just Minette). Men jag väntar spänt på någonting positivt att skriva om dem. Tipsa mig gärna så jag är mänsklig och kan missa saker…

        Hahaha dubbelmoral! Du sitter här och spyr över folk du inte tycker om och hyllar dina egna… Jag förstår om du är avundsjuk på Wahlgrens för du kommer aldrig i närheten av den familjens stora talang! Jag är 53 år och tycker att det har varit kul att kolla din blogg, men nu börjar det lysa en ren avundsjuka ifrån din sida. Om du ska fortsätta att följare få du nog börja vara lite neutral… Vadå att Wahlgrens inte gör något bra? Nu får du ge dig!

          Håller med, finns ju massor av positivt att skriva om Pernilla och Wahlgrens, finns inte mer smygreklam där än på andra bloggar/ig-konton, finns betydligt värre. Jag tror och tycker mig ha märkt att Camilla ogillar personer som tjänar mycket pengar som exempelvis Pernilla, Bianca och Bella. Men hon tjänar ju tydligen själv runt 100 tusen i månaden enligt henne själv, iaf var det vad hon skrev här.

          Alltså din kommentar var dagens roligaste. Tack för den! ?

        Vikthets?? Godkänna kommentarar som attackerar oskyldiga barn??? Och det har du sett, vad var det för kommentarer och var?? Du verkar helt ha missat att Wahlgren har ingen förgranskning av kommentarer, kommentarer granskas/godkänns inte innan de visas, kommentarerna går in direkt alltså de visas direkt där.

          Ja, de tillät kommentarer som attackerade Minettes barn i flera dagar och Bianca har gjort reklam för procedurer som ska minska kroppsfett mm – https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/04/ar-hon-inte-klok – vilket är extremt oansvarigt när man själv haft en ätstörning.

            Men snälla, varför skulle folk attackera Minettes barn? Tillät? Som sagt, deras kommentarer går in direkt utan granskning. De sitter nog inte och passar kommentarsfälten hela dagrana heller och får mycket kommentarer. Jag läser Pernillas blogg och har inte sett några kommentarer som attackerat oskyldiga barn. Du har låtit kommentar ligga kvar på denna blgg som attackerar barn bl a Maggan Graafs blogg, ganska fula hemska kommentarer och det finns mera. Okej Bianca kanske har vikthetsat precis som så många bloggare, vissa pratar om hur de gillar sina kurvor och att alla duger som de är men ändå så ska de gå på scheman, vill minska i vikt/omfång och ska göra operationer. Så jävla falskt. Pernilla brukar väl inte vikthetsa iallafall. Isåfall gör väl alla det mer lr mindre?

              rättelse; Maggan Graafs barn ska det va. Du har låtit kommentarer om barn legat kvar på denna blogg alltså, ganska grova fula saker. Kasta sten i glashus.

              Du har alltså inte läst de kommentarer som låg på deras bloggar i flera dagar?

                Raderad av CamCam.

                  Asterixia – Försvinn.

                    Vet inte vad personen skrev,men tycker ditt svar var väldigt dumt att ha kvar.Varför inte ta bort din kommentar också eftersom du tog bort originalet.
                    Hur skulle du känna om någon skrev till dig att du skulle gå och dö?

                    Är hon fortfarande på dåligt humör och tar ut det här? Camcam, ta det lugnt. Pussa THK från mig ?

                    Men herregud varför togs den kommentaren bort!? Det var inte Asterixia! Det stod inget som behövde raderas, det stod att kommentarer som attackerade någons barn inte kan ha legat där i så många dagar då man isåfall borde ha sett det. Men att det funnits elaka grova kommentarer på denna blogg om barn som inte tagits bort. Märkligt.

                      eller förlåt kanske var någon annan kommentar som jag ej sett, ber om ursäkt.

                      Jo, det var det.

              Jag kan intyga att samtidigt som Pernilla gick in och svarade på kommentarer lät hon kommentarer som attackerade Minettes barn och kallade Minette psykopat osv ligga kvar i flera dygn.
              Jag har följt Pernillas blogg länge och visste inte vem Minette var när Pernillas inlägg om hur hennes ”kära lilla mor blivit grundlurad”. Har man juridiska kunskaper om hyreslagen och en grundläggande sund inställning till moral och etik so jag, så reagerar man med avsky på hur Pernilla och Christina förvridit sanningen så att de som har rosa glasögon ställer sig på deras sida. Trots att de som offentliga personer gör något så idiotiskt som att hänga ut en annan människa på sociala medier istället för att låta hyresnämnden avgöra ärendet. Osmakligt och korkat gjort. KARMA säger jag bara.

                Visste inte vem Minette var när Pernillas inlägg SKREVS skulle det stå.

            Minette har en vuxen dotter är du medveten om det? Var det något om henne någon skrev då eller? För varför skulle folk attackera små oskyldiga barn på Pernillas blogg. Har som sagt själv inte sett det så i så många dagar kan det inte ha varit isåfall, men på denna lbogg har jag sett fula elakheter om små barn som inte tagits bort.

      Nej men oj – Wahlgrens ger man sig inte på utan att ha varit en kamera i taket – den saken är klar. Vad arga ni är! Allvarligt.

      Jag tror i alla fall att den här affärspartnern till Christina inte hade kunnat gå ut och säga det här om Expressen utan att det hade hänt. I så fall är hon ju helt dum i hela skallen. Låt oss se om någon har känningar hos Expressen och kan styrka historien eller avfärda den. Tills dess har ju Camilla bara refererat till saker som redan är sagda.

      Tagga ned ni gamla Wahlgrenskusiner och fans!

        Å du är på Camcam Circus 🙂 eller?

          Är du i Wahlgrens maffian?

    Jag kanner inte Minette personligen men hon ar valkand i min hemstad av att vara en lurendrejare. Hon ar bra pa smoothtalking men har ett rykte av att inte skota sina deals snyggt, sakert darfor hon blivit tvungen att operera i en ny stad istallet for Eskilstuna, staden dar alla kanner alla 🙂

    Haha, vilken j-a story…måste gå riktigt dåligt för Expressen iom den ytterst smala bukett M säger sig ha fått levererad…
    Sen hoppas man ju att nån är o plockar in fikabröd o blomsterbud från Expressen hos Wahlgren/Ingrosso med, med tanke på att de är på semester. Drar ju till sig möss o skit annars menar jag.

      Hahaha bästa!

      Jag tänkte inte ens på det ? och vem fotar blommor med pappret runt???? ’Kolla vad fina blommor jag fick…..’

    Detta verkar absolut inte trovärdigt. Det borde vara lätt att kolla. Expressens ”utsände” behöver ju inte förbli anonym.

    Jag hoppas också att Christina Schollin anmäler henne för falsk tillvitelse!

    Kollade igenom PW arkivet på bloggbevakning och det var inte många positiva ord direkt. Trist måste jag säga, jag är inget Wahlgren-fan men det är en familj som vågar bjuda på sig själva i all opersonlig Bella-era

    Om man lyssnar på ett avsnitt av Pernilla och Sofia Wistams podd för ett par veckor sedan så förklarar Pernilla allt som har skett på ett sakligt vis och nämner Minette med förnamn och inget mera. Det var när Minette hade polisanmält Christina för misshandel. Detta var alltså långt före det vart en stor media cirkus runt detta, Tycker ni ska ta och lyssna på det avsnittet!

      Vad heter avsnittet? Brukar inte lyssna, men är otroligt fascinerad av den här ”storyn”. Har tidigare jobbat i fastighetsbranschen med bland annat olovliga andrahandsavtal, vilket om jag fattat det rätt är vad hon fått sitt kontrakt uppsagt av?

      Finns väl ingen anledning att lyssna på vad Pernilla säger eftersom hon är partisk och har fått andrahandsinformation från Christina. . . Vad som är sant vet bara Minette och Christina. Men med de dokument som finns är det fakta att Christina hyrt ut i andra hand till Minette bakom hyresvärdens rygg. Därför blev C vräkt. Det blev för mycket att hantera för hennes stora ego så hon valde att hänga ut Minette på felaktiga grunder.

        Jo, men är som sagt väldigt investerad i hela grejen och kan liksom inte rå för det, vill konsumera allt, och första gången jag läste om det så tänkte jag att även deras förklaringar om hur hon blivit lurad lät som om de hela tiden rörde sig om olovlig andra hand, jag vill höra Pernilla prata om det för jag vill veta vart i hela grejen de anser att själva ”lurandet” skett.

    Vad är grejen med att Wahlgrens mörkar att dem blir bjudna på resorna dem gör? Jag unnar dem det och förstår att det ingår i deras jobb (vilket alla kanske inte förstår) men varför beter dem sig som att dem döljer något då? Både Bianca och Pernilla har skrivit att det är minsann Pernilla som ståt för ALLT, när det är tydligt att också Perelli och Graaf är bjudna på samma pressresa. Kan inte du kolla upp detta?

      Inte sett de påståenden som du hänvisar till, men är det möjligt kanske att hon betalt för barnen själv helt enkelt? Sen kan det vara så att den som betalat för kalaset bett om att det inte ska se ut så. De vinner ju som sagt ingenting på att ljuga men ibland får man ju instruktioner som sagt.

      Fattar inte hur man ens orkar bry sig om spons lr inte, de berörda bryr sig knappast o dt blir inget straff om de anmäls så jag fattar inte vitsen. Säkert nåt jag missat isf, men jag är lyckligt ovetandes o utan missunnsamhet, allt för att ha bra balans på karmakontot. Lr nåt.
      Därmed inte sagt att Ni som ägnar er åt dessa spekulationer gör fel, alla har vi issues.

      Va är Perelli också på Karibienkryssning nu?! Men är Graaf och Wahlgrens på samma kryssning, någon som vet? Många klagar, gnäller och tjafsar ju på Pernillas blogg om att kanal 5 bjuder de på en massa resor och kan ju vara så att de inte orkar med all avundsjuka, skit och tjafs just nu. So what om de blir bjudna eller pröjsar själva men jag tänkte också på om det kanske är lite spons eftersom både Graafs och Wahlgrens åker samtidigt.

        Ja dem familjerna är där samtidigt. Så något är det. Annars hade ed ju inte blivit så, förmodligen.

    Som vanligt presenterar inte Minette någon som helst fakta eller bevis för något! Hon har heller inte bemött ett skit av alla anklagelser mot sig själv mer än att det finns fler sidor av ett mynt men hennes sida har hon fortfarande inte redovisat eftersom hon inte ”orkade” just då! Så full av osanningar denna människan är! Du får tycka vad du vill om Wahlgren men här är du fel ute och hejar på helt fel sida! Även här bevisar Minette inte ett jota mer än i text att expressen bett om ursäkt! Dom där blommorna kan komma från vem som helst (henne själv?!)… skitsnack säger jag tills hon börjar bevisa saker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.