2017 års tjejhäng

My Martens/Anna Book:

TILLÄGG! Inga påhopp, kränkningar eller liknande kommer godkännas här inne. Man kan diskutera i saklig ton utan att ”trolla”. Den som väljer att bortse ifrån denna varning kommer sättas på moderering och dina kommentar raderas. 

Min bukplastik har gått bra. Jag har skrivit och berättat Om detta tidigare, (några inlägg bakåt). Detta var uppföljningen av min bukplastik som jag gjorde hos DR Tuve didigare, när jag lagade mina bukmusklerna. Jag blev SÅ nöjd!!!!!  Mina bukmusklerna och magen blev så fin??✨ Men  jag behövde korrigera ärr och gör en halv bukplastik som uppföljning. (Detta var jag medveten om)//My Martens

My och Anna Book befinner sig just nu i Skåne där de haft tjejkväll och opererat magarna ihop. Glöm kuddkrig, kladdkaka i sängen med ett avsnitt av Melrose Place – nu är det plastikoperationer som gäller.
My har varit väldigt öppen med sin operation och delat med sig av både före och efter-bilder då hon gjorde sina första operation 2015.
I det här första inlägget där hon berättar att hon ska opereras så länkar hon glatt till kliniken så det framstår som ett samarbete men jag kan inte hitta något inlägg eller kommentar där hon rakt ut skriver att det är det.
Men….OM det är ett samarbete och det här ingreppet är en uppföljning av det gamla – kliniken har garantier och en kvalitetskontroll om någonting inte skulle bli 100%-igt och det verkar ingå i originalpriset. om jag tolkar deras sida korrekt.
Om detta stämmer – alltså att Mys första inlägg var ett samarbete och detta är en uppföljning på den operationen – så borde även dessa inlägg av My vara markerade som ett samarbete.
Och… OM detta stämmer så är nog Anna Books operation också ett samarbete och ska således också markeras ut och således också förmånsbeskattas. (Jag tror att ”således” är dagens ord!)

Jag har varit i kontakt med Dr Tuve som opererade de båda damerna och han vill varken bekräfta eller dementera att det rör sig om ett samarbete.
Han vill egentligen inte ens bekräfta att My och Anna är patienter där men det gör de ju så bra själva. =)
Så, eftersom man inte har någonting att oroa sig för om man har rent mjöl i påsen så får väl konsumentverket avgöra om det här är sponsrat eller inte och om det då också ska förmånsbeskattas.

Klicka här!

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem avslutar med ”Bästa, *namn*”?

    Aldrig sett innan. ?

      Inget ovanligt alls..

      Det är väl en förkortad version av Bästa hälsningar? Tycker man ser det rätt ofta.

        Säkert en dialekt grej, jag har aldrig hört att man kan avsluta med bästa bara hört att man avslutar med ’med vänliga hälsningar’

    Hej cam Cam. Jag har hittills valt att ALDRIG ha direkt kontakt med dig, annat än genom kommentars fältet. Men nu gör du HELT fel IGEN!!!

    Min första operation tog jag på avbetalning via medical finance, Denna korrigering ingick i samma operation. Sen VALDE jag att skjuta på den tills nu, då jag inte var i fysisk form förra året.

    Så nu ber jag dig VÄNLIGT, men BESTÄMT. Göt om gör rätt! Kontakta gärna mecca finance för att få detta bekräftats (offentlig information)

    Sen precis som jag skriver i mina inlägg, så rekommenderade jag Anna DR Tuve för att jag är så nöjd som jag är…

    Precis som jag gjort med andra väninnor… Men som sagt,

    Jag bara betalat, dessutom betalat av på avbetalning OCH har alltså INTE ett samarbete. (Detta gjordes feb 2015)

    Men när jag själv skulle göra min operation så fanns det ingen info när man googlade. jag ville ta ”bladet från munnen” och vara öppen om det. just för att så många lider av diastas utan att veta hur man kan göra någonting åt det.

    Frågor på det? Vänligen maila mig, så får du ringa upp mig i detta fallet…. Please gör om och gör rätt! Detta är INTE någon smygreklam!!!! / My Martens

      Jag skriver faktiskt inte ATT det är smygreklam, jag ställer frågan OM det är det. Jag påstår ingenting här utan avslutar också med att skriva att om det inte är det så har ingen någonting att oroa sig för. Men att du märkt ut inlägget som reklam nu i efterhand är ju aningens misstänkt, tycker du inte? Varför gör du det om det inte är reklam? DET om någonting skulle ju få varningsklockorna att ringa hos skatteverket.

        Snacka om att hon blir påkommen och försöker rädda upp det genom att reklammärka i efterhand.

        Du kunde bara ha frågat mig… så hade du fått svaret.

        Sedan reglerna ändrats OCH du poängterade det för mig (förra året) Så REKLMA markerar jag allt som ska reklammarkerat.

        Jag har aldrig haft någon avsikt att göra annat än rätt.

        jag har precis om många andra lärt mig efter resas gång och tar ansvar för det JAG gör.

        Nu efter detta inlägget, så tog det max ett par minuter tills första anmälan kom. tack för den Cam Cam.

        Detta är precis allt annat än jag behöver nu. RO och skatteverket har samma möjlighet att se min tidigare delbetalning som jag valde att göra. Så allt är i sin ordning…

        MEN att behöva förklara mig, ta emot all skit och som vanligt få ett kommentarsfält inne hos dig, med som du själv beskrevskrev det häromdagen ”bajs” elakheter, och kränkningar… Det är inte vad jag behöver just nu..

        Så nu loggar jag ut, och bespar mig alla elakheter som vanligtvis kommer här inne… jag är inte mer än människa, och även om man inte behöver vara en einstein för att räkna ut att det är samma personer som skriver, så sårar det som skrivs..

        Du har min mail, precis som alla andra. Varmt välkommen att ställa frågorna direkt till mig nästa gång!

        /My Martens

          Du reklammarkerar allt som ska reklammarkeras, skriver du i din kommentar. Men om det här inte är reklam så ska det inte reklammarkeras, så varför reklammarkerar du det då? För att det är reklam?

            Precis så ?? Varför ljuga om att något är reklam som inte är det samtidigt som man försvarar sig här med att det inte är sponsrat…? Mycket märkligt

            Eller också är det bara att använda både hängslen och livrem. Om anmälningarna tickar in så är det väl skönt att göra så mycket rätt som möjligt, för säkerhets skull. Det hade nog jag också gjort i samma situation.

              Fast om du skriver att det är reklam så kan du få förmånsskatt på summan just för att du HAR skrivit ut att det är reklam. Så det är verkligen inte smart.

            Det här säger rätt mycket pm trovärdigheten.

            Med för fan cam cam….ge dig nu med detta driv. Du verkligen njuter av att trycka till alla du kan. Snälla cam cam’s chef lägg ner detta o ge människan sparken

          Nu förstår jag varför du och Anna kommer så bra överens :3

          Så hotellet är heller inte sponsrat? Ser nämligen så ut på instagram. Genuin undran!

          Så jäkla tacksam för att du är så öppen med dina operationer. Ska själv göra en snart och dina inlägg har verkligen hjälpt mig. Det finns som du säger inte mycket info alls!<3

        Så rätt! BAAM, BAAM, BAAM!!!

          Kommentar till Camcam vare alltså

    Annas ögonvitor? ?

      Haha tänkte också på dem. Kan man även göra sina ögonvitor vitare?

      Jag är genuint fascinerad över att hennes ögonvitor är vitare än hennes tänder. En bedrift!

      Men ögondroppar som Cleareyes kan man absolut det. Eller Photoshop 🙂 Cleareyes säljs inte i Sverige eftersom de minska syretillförseln till ögonen. Överdriven användning kan alltså leda till att ögat inte syresätts på ett adekvat sätt.

        Finns andra produkter som minskar sådant, finns på t.ex. Apotekets hemsida.

          Är stor skillnad på dem och exempelvis Cleareyes. De bränner i ögonen och får spruckna blodkärl att dra ihop sig. Den typen av produkter är ej godkända på den svenska marknaden.

            Jo det finns på apoteket. De heter Cleari och innehåller samma verksamma substans som Cleareyes orginal, Nafazolin 0,12mg/ml.

              Har tydligen blivit godkänd 2015. Har bott utomlands och inte hängt med.

        Cleareyes säljs visst i Sverige. Heter Cleari och är exakt samma.

    Jag förstår läkaren. Har själv jobbat inom yrken (ex socialtjänsten) där uppgifter om klienter är sekretessbelagda. Det hade inte spelat någon roll om klienten ”Kalle” skrivit på facebook eller i sin blogg att han var aktuell på socialtjänsten och hade mig som handläggare- jag hade aldrig kunnat bekräfta det ändå om någon random person frågat mig om det. Läkare har ju liknande sekretess.

      Stämmer men man borde kunna dementera samarbetet (om det nu inte fanns något) med att ”vi på kliniken har dock inte något samarbete med bloggare” eller liknande. Detta är dock hur enkelt som helst för Skatteverket att kolla upp. Vad som finns för avtal och vad som har betals in/fakturerats.

        Ja, men i sekretessbelagda yrken ingår också att aldrig heller dementera att en viss klient/patient är inskriven. Att säga att man inte har samarbeten med bloggare skulle ju avslöja en hel del.

        Det är klart att Skatteverket kan granska sådant här, men det är ju också myndighetens kärnuppdrag. Jag menar bara att det inte är konstigt att Camilla inte fick svar. Hon jobbar ju trots allt inte på Skatteverket ?.

          Jag förstår din poäng men med tanke på att Camilla nämnde samarbete så har de full rätt, om de nu inte har samarbeten av detta slag, att dementera uppgifterna som rör det utan att bryta mot sekretessen. De kan alltså generellt svara att samarbeten inte förekommer på kliniken, om så nu faktiskt är fallet.

            Fast de kanske har samarbeten i andra fall? Oavsett tycker jag det är rätt av läkaren att inte lämna ut någon information alls ang patienter om han nu inte är tvingad enligt lag. Ska det grävas vidare så får det bli via RO.

              Så kan det absolut vara, jag menade ifall det inte alls förekommer så har man ju rätt att dementera ryktet utan att röja sekretessen. Läkaren har absolut agerat helt rätt.

    Fy fan vad sjukt att karva i sin kropp om man inte är sjuk. ?

      Kan förstå att man vill vara fin men lite konstigt att folk skriver krya på och skickar massa hjärtan, de är inte sjuka liksom, det är självvalt.

      Efter att han opererats i buken två ggr (medicinskt) , har jag svårt att tänka mig att göra en sån stor operation bara för utseende…. Däremot första ggn så lagade hon ju magmuskler som var delade och det kan väl vara ett tillräckligt bra skäl till att göra det.

    Eftersom jag själv jobbar som läkare förstår jag till fullo då man väljer att inte kommentera en sådan fråga. Även att svara nej är att svara, och det är något som man faktiskt kan bli av med sin licens för 🙂 Sekretess ska inte tas med en nypa salt!

      Licens? Det är ju en legitimation du har.

      Ingen sjukvårdspersonal får vid förfrågan säga något om vem som är, eller inte är inlagd om inte patienten godkänt det. Att bekräfta/dementera ett samarbete går således inte att göra.

    Varför skriver du inte något om Sindys och Mickes breakup camcam :O? Du är ju bästa kommentatorn till sådana händelser 😉

    Kudos till läkaren som varken säger bu eller bä! ? Det är precis så det ska vara! Vill man vara/verka seriös kommenterar man inte sina ev patienter när ”kreti och pleti” mailar efterfrågandes om snask. Oavsett om det gäller VC-läkaren så fixar till ens halsfluss eller kirurgen som fixar till ens mage.

      Fräscht med ”kreti och pleti”, verkligen..

      Helt rätt av läkaren att inte kommentera patienter, så ska det vara och allt annat är att bryta mot sekretessen. Man kan dock faktiskt dementera, utan att bryta mot sekretessen, att sponsring inte förekommer på kliniken om så är fallet däremot.

        Dementera att sponsring förekommer* menar jag givetvis.

        För att förtydliga, ”kreti och pleti” är vem som helst, inte någon jag i mitt svar utpekade någon specifik. Jag tycker det är lika gott att Camcam inte får något svar från läkaren precis som min snokiga kärringgranne/arbetsgivare/gamla klasskamrat/kompis-kompis inte ska få veta varför jag satt på i väntrummet på VC när hen var där.
        Dementera ett samarbete är att svara, läkare som inte uttalar sig överhuvudet taget – det är något man ska höja och se upp till.

          Kreti och pleti är en allmänt nedsättande ton på löst folk.

          Och för att förklara mig. Man kan visst dementera ett rykte (spons exempelvis) om det nu inte stämmer – man kan och om man vill och utan att bryta mot sekretessen. Går herr Svensson till läkaren och sen anonymt skriver ett inlägg om hur läkaren har ett samarbete med läkemedelsföretaget ChillPill som betalar kliniken x antal kronor för varje medicin han skriver ut, får kliniken bemöta och dementera uppgiften med exempelvis: ”jag kan inte kommentera något om vederbörande har varit hos oss eller inte, men vi har inga samarbeten med ChillPill”. Bara ett allmänt exempel hur det normalt ser ut. Det betyder dock verkligen inte att det är fel att läkaren inte gjorde detta, men möjligheten att göra den finns för att släcka ryktet!

            En läkare ska ägna sig åt sjukvård, en plastikkirurg åt plastikkirurgi osv, inte att dementera rykten på en blogg.
            Om du seriöst väljer läkare efter hur de svarar på bloggares (i fallet helt orelevanta frågor som inte rör hälsa/ingrepp på något vis att de värnar om personen ifråga – vilket jag oavsett hoppas de inte svarar på) så får det stå för dig själv. Jag personligen väljer de som värnar om min personliga integritet, min privata sfär (även om jag väljer lägga upp ett ”buhu-nu ligger jag med dropp och ful sark i sängen”- foto på klinik X) och önskar INTE att min läkare uttalar sig varken om min närvaro, ingrepp, betalning, hårstatus – eller vad faen det än må vara – det är mitt val, inte läkarens , andedräkt eller whatever. Och framför allt inte i ett mail!
            Precis som jag gör mitt jobb om dagarna och håller käften om både det ena och det andra – för att det är något som krävs av mig och min profession, utgår jag ifrån att, framför allt, en läkare jag lämnar min kropp och hälsa i händerna på, gör det samma.

              Bli inte så upprörd, jag har varken sagt att han ska eller bör göra det utan att han (som i detta fall läkare och klinikens VD) har rätt att dementera ett rykte utan att det bryter mot tystnadsplikten och sekretessen.

                Ryktet gäller ju två specifika patienter så klart att han inte kan svara på det.

                  Jo, om det inte förekommer sponsring på kliniken överhuvudtaget kan man dementera uppgifterna om att kliniken sponsrar med operationer utan att bryta mot sekretessen. Om kliniken nu känner att de vill göra det dvs.

        http://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/l%C3%A5ng/kreti-och-pleti

        Kreti och pleti betyder ingenting annat än ”vem som helst”, vill man läsa in någon annan betydelse i uttrycket får det ju stå för en själv.
        Är ett av mina favorit-uttryck som jag använder ofta 😉

          Ofta nedsättande, ja..

          Om du vore inloggad kunde du läsa vidare:

          kre´ti subst., ingen böjning
          • i frasen ~ och pleti personer av blandad, huvudsakligen lägre, social ställning ⟨nedsätt.⟩

            Kreti och pleti = som vem som helst. Eller tog du åt dig på något sätt? Ber ödmjukaste om ursäkt i så fall.

              Du var visst envis du, och tydligen har du bättre koll än NE på hur uttrycket används. Ett uppriktigt tips är dock att inte gå runt och benämna folk ”kreti och pleti”

                Tack för omtanken! ?

    SLUTA kalla detta du gör för artiklar!

      Tyckte att det var enklare än att skriva blogginlägg – inte alla är så insatt i vad det betyder. Men tack för din extremt konstruktivt skrivna kommentar. 😉

        Enklare? Färre bokstäver eller?
        Eller vill du låtsas att du är en journalist? Förlåt, jag är journalist och blir bara provocerad av att du tror att du bedriver journalistik. Minns den fruktansvärda ”intervjun” med Nemo där du lekte reportagejournalist. 🙁
        Bloggare, skribent på blogg = ?? Det är du sannerligen!

          Haha, nej verkligen inte. Jag vill knappt kalla mig för skribent trots att det var många som tyckte det när det begav sig i ett inlägg.
          Värst vad du blev provocerad och kränkt förresten.. Är det för att jag har så många läsare TROTS att jag inte är journalist?
          Men nä, trots att jag skrivit för flera tidningar – pappers och nät – så tror jag inte att jag är journalist, på samma sätt som jag inte kallar mig sjuksköterska för att jag kan sätta på ett plåster. Det är saker man utbildar sig till i min bok.

          Om du är journalist så borde du också veta att det inte är en skyddad titel. Egentligen kan vem som helst som skriver kalla sig för det.

    Oj vad snabb My var med att svara och så fint skrivet, ingen dyslexi syns till. Jag tror att det är spons, tror inte att varken My eller Anna skulle vara öppna med det annars, att läkaren inte dementerar verkar också skumt. Detta handlar väl mest om utseende, att de vill ha platta magar men diastas-snacket låter ju bra. My verkar ha gjort en totalrenovering nu, vill väl vara snygg inför sin 30-årsfest. Och Anna har ju gjort en totalförändring och detta var väl kanske det sista fixet, kanske brösten kommer göras ännu en gång sen också.

      Jag tvivlar inte på att My haft Diastas eller att Anna har haft massor av problem med magen, så det är inte det mitt inlägg handlar om. Och på riktigt – vem skulle sy ihop sina magmuskler men sedan låt bli att ta bort överflödig hud på magen bara för att, om man fick chansen? Och om man mådde dåligt av den som My gjort? Inte jag, i alla fall. Sen tycker inte jag att man behöver basunera ut alla ingrepp man gör på sin kropp då sådant tyvärr leder till kroppshets men vad var och en gör med sin egen kropp är upp till just var och en.

        Mycket möjligt att båda två haft diastas förut, men till största del handlade det nog om utseende även första operationen för my och denna andra var just för utseende gissar jag. Det är absolut upp till var och en sant, och just att skriva att det är av andra orsaker än utseende har ju ett syfte, just för att inte hetsa eller att folk inte ska tycka att man är ytlig och fåfäng typ. Anna är ju naturligt vacker.

          Herregud, finns du på riktigt. Om man gör en operation som inte blir till fullo som man ville ha det. VEM skulle inte rätta till det om det ingår i priset. Har ingen någon som helst självinsikt i detta kommentarsfältet

        Oj den TOG. Känn dig hedrad Camilla att få en offentlig utskällning av My, det har inte ens hennes offentliga vänner som förstört hennes liv genom en massa ”osanningar” fått.
        Undra varför??
        Hotellet skrivs också ut där men du har helt rätt, tjejmys har fått en helt ny innebörd. Måste bjuda med mina vänner på en op, kanske ögonlaser vore något för mig och mina väninnor som är 40+ och börjar se lite dåligt?

          Får man komma? Jag har börjat tröttna på linser och glasögon.. =)

    Vad har hänt med Annas ögon??

      Retuschering.

        Eller ögondroppar som gör ögonvitorna vitare, men det går säkert att fixa permanent på klinik, allt går väl att fixa nuförtiden, även att fixa sexpack på magen går med operation.

          Eller varför inte rumpimplantat? Denna bilden slutar aldrig förbluffa mig haha: http://www.thegloss.com/beauty/butt-implant-flip-renee-talley-botched-plastic-surgery-video/

    Med tanke på att Tuve jobbade på annan klinik förut så ser jag ej det som troligt att det var sponsrat då. Nu verkar han ha en egen klinik så denna gången är det mer troligt sponsrat.

      Tror nog på spons båda gångerna , det är ju just Dr Tuve som får marknadsföring, och även denna nya klinik förstås.

    Skulle tro att hotellet är spons också!

      Tror jag med. Definitivt något som kan kollas upp.

      Jag har tagit printscreens på både hotell- och klinikinläggen på både IG och bloggen. Innan ev reklammarkering lades till. Ska hem och snickra ihop en anmälan för båda de misstänkta samarbetena nu.

      Blir fullständigt vansinnig på all smygreklam, ännu värre när det handlar på plastikoperationer.

      Och My, om du nu tycker att det är fel tid i ditt liv och att du inte orkar med mer tjafs så borde du ha tänkt på det tidigare. Gör rätt från början så slipper du obekväma efterdyningar. (Längtar till den dagen du även blir fejsad med alla dina köpta följare på IG av någon samarbetspartner eller liknande.)

        Fy fan ?

        Njuter du av detta mot My och Anna? Tråkigt liv och inget bättre att pyssla med….IDIOT

    Myggan och ?en kommer sluta i en nätsåpa utan dess like. Hamstrar champagne och snacks till dagen D inträffar. ???

      Bästa o roligast vore om de bara slutade få uppmärksamhet överhuvudtaget, de skulle få panik.. Bästa vore om medier slutar skriva om dem och om alla som följer dem avföljer för då skulle de inte få operationer eller annan spons överhuvudtaget.

    Doktor Tuve? 🙂
    Undra vad för sorts läkare, den läkaren är.
    Vad konstig hon ser ut, Anna Stolledano Took.
    Orgasm skola med hela sveriges kundtoalett samlagErsta Fru Took 🙂

      Inte okej att hoppa på någons utseende med kommenterar som att en ser ”konstig” ut.

        Jo det gör jag ändå eftersom Anna Book är så utseendefixerad och lider av divalater.

          Varför? Gör du det ändå trots att det inte är ok och är just det som den här bloggen får hård kritik för?

            Precis.

      Ja, dr Tuve, han är plastikkirurg om du inte förstått det.. han är GRYM! ?? Kan verkligen sin sak och kan varmt rekommendera honom om någon vill operera sig.. hade dock önskat lite mer engagemang i ”eftervården”.. engagemang och medkänsla..?! Njaaa sådär.. men operera kan han!

    I alla inlägg förra gången var det väldigt mkt länkar eller liknande och aldrig svar på vad det kostade. Aldrig heller reklammärkt. Det är väl reklam även om det tex skulle vara rabatterat? Skriver hon att det inte är ett samarbete så tror jag på det men fattat då inte reklammärkningen. Väldigt snabba handläggare på RO som hinner skicka vidare en anmälan på någon minut.

      Handlar det om rabatt mot att man marknadsför (benämner och skriver inlägg om företaget) är det självklart reklam och ska reklammarkeras.

        Exakt! Hon tog säkert förra operationen på avbetalning, men med ett rabatterat pris pga samarbete. Det är fortfarande något som hon isf ska reklammarkera. Eller har hon återigen fått regelverket om bakfoten och tror att hon enbart måste reklammarkera om hon fått hela operationen gratis?

        Eller kan det vara så att hon medvetet försöker kringgå marknadsföringslagen och skatteregler? ?

      Ja det var värst, hur vet hon om flera redan anmält, och så snabbt? hehe ett sätt att få folk att inte anmäla för att de ska tro att andra redan anmält. Myggan är smart och slug.

    Som jag skrivit tidigare så orkar jag inte bry mig om det är spons lr inte, men det som är enormt intressant i denna story är hur My försöker krångla sig ur situationen…Blev ju ytterst pinsamt med hennes försök till försvar.
    Eftersom, som hon själv skriver, har lärt sig den hårda vägen så borde det ha resulterat i vikten av att hålla sig passiv i situationer som dessa. Men hon är kaxig, det måste man ändå ge henne.

      Hon lyckas alltid komma med bortförklaringar och försvarstal, hon vet hur hon ska skriva och snyfta för att låta övertygande.

    Stämmer verkligen att det ska just förmånsbeskattning? Skälet till att jag undrar är att det är att förmånsbeskattning är något som uppstår mellan arbetsgivare och anställd där man får något istället för lön.

    När det gäller en influencer (som driver ett bolag) går det nog och fråga sig om detta verkligen handlar om förtäckt lön när det är personens jobb att marknadsföra tjänster och produkter. På samma sätt som exempelvis en resejournalist inte förmånsbeskattas för ett resereportage då det är en del av jobbet.

    Däremot måste ju självklart samarbetet märkas upp etc.

    Såg att My även tagit bort lilla vårtan vid ögonbrynet och kallar det ”födelsemärke som växte, fyra stycker växte samtidigigt” (!?) Självklart är det inte för utseendet nej nej nej.. Kanske har Anna gjort både bröst och mage.. jaja de får göra vad de vill om det får dem att må bra dessa extremt ärliga och godhjärtade damer hrm.. men jag gissar också på samarbete.

    Anna skriver på Instagram att utöver magen så fixade hon till brösten, bla ärren från bröstoperationen hon gjorde när hon var 18 år. Nu lade hon även in implantat och hoppas få det resultat hon är ute efter. Hon nämner inget om den bröstoperation hon gjorde i tv för x år sedan.

      Men hon skriver inte samarbete eller? Hon fick ju iofs en stor summa för Biggest Loser. De längtar efter att träna igen men grejen är ju att nu behöver de ju inte träna så intensivt utan magen håller sig nu platt ändå, och AB lär ju inte kunna träna på några veckor nu då.

    OT: på tal om spons eller ej, verkar som om Magdalena Graaf inte blivit sponsrad men undra hur det är med Perelli? Hela hennes stuga i Åre märks ju ut med vilka hennes golv och tak och ALLT kommer ifrån i hennes blogg men inget är sponsrat. Såg ett och det var nu då de byggde om i tvättstugan. Annars är det klädmärken, skomärken mm.mm. Så även resan en massa länkar men inget sponsmärkt.

    Trodde du på allvar CamCam att läkaren skulle kommentera sina kunder?! Jag jobbar på ett jobb med mycket känslig, sekretessbelagd information och skulle aldrig ens vilja kommentera något om mina klienter. Det gör man bara inte.

      Nä, men då kan inte säga att jag inte försökt ta reda på fakta. =)

      Jag gissar att du jobbar inom Säpo då 🙂

    Jag får alltid ont i ryggen när jag diskar, bär matkassar, bär på barn eller vid viss träning och jag har aldrig fött barn, är det ovanligt? Kan jag ha diastas ändå, kan man ha delade magmuskler utan att ha fött barn? Man kan väl ha ont av andra orsaker. Det är troligtvis samarbete och jag tror att dessa tjejer gjort detta mest för att de vill vara fina med snygga figurer men inget fel med det.

      Låter snarare som svag bål på dig

    Inga kränkningar, men anmäl gärna eller ?

      Ja, det är väl väldigt stor skillnad. Har man rent mjöl i påsen så har man ingenting att oroa sig för, även om man varit luddig med sitt inlägg. Det kan du väl knappast tycka är samma sak som att kalla någon för vidrigheter?

    Nu har alltså My lagt till en text på ett av inläggen på bloggen. Bla skriver hon:

    ”Detta inlägget är INTE sponsrat, men jag lägger in en adlink direk till kliniken för att spara mig själv en hel del frågor som komma skall…..”

    Adlink? Vänta nu. Adlink betyder reklamlänk och innebär att varje klick på länken innebär en summa pengar till bloggaren. Men nu till det roliga – länken är ingen adlink, det är en helt vanlig länk!

    Kan det vara så att My även i detta fall helt och hållet har missuppfattat en bloggrelaterad detalj ?

    Skiter i M & A:s löjligt maskerade reklaminlägg. Meeeen kan någon förklara vad fräsch My 25+ har för utbyte av tant Anna 50?
    Undrar vad Jonas W skulle tycka om att umgås med amöban Roberto. ?

      My är 30 och Anna 47! De är ju sååå lika på alla sätt, lika barn leka bäst 😉 Sen så får ju My uppmärksamhet genom Anna.

        Aha – men är det verkligen den typen av uppmärksamhet hon vill ha? ?

          Näää ? inte om du frågar oss vanliga dödliga…

          Vad menar du den typ av uppmärksamhet? My har definitivt fått lite fler följare och läsare pga Anna B. Hon fick tips om det härinne för ett antal månader sen också ju hehe. Hon fick gå på BL-finalen också ju och har chans till mer uppmärksamhet och kändisskap genom AB. Men AB är säkert kul att umgås med också.

    Måste ha kostat runt 100 000 för Anna med både mage och bröst. Jag tror både A och M blivit sponsrade, eller så kanske Erwiks arvodepengar gick till Annas kroppsfix. Eller hur är status där, fick han betalt sen, är de vänner? Han är ju iaf vän med Annas ”bästis” Bobby fortfarande. Konstiga vänskapsrelationer och ovänskap i de kretsarna hit o dit, jag hade tyckt det var skitjobbigt om min vän umgicks med min ovän…men det är ju mycket som är business också i dessa kretsar, vänskap för business, pengar och att synas.

    Tråkigt att Tuve mer eller mindre blir smutskastad här. Han är en otroligt duktig och seriös kirurg som nyligen startat en egen klinik. En man som under så många år byggt upp ett bra rykte. Jag rekommenderar Tuve till alla jag känner och tycker inte att han förtjänar denna uppståndelsen. Tuve är grym!

      Jag håller helt med! Tuve opererade mig för ett år sedan och en mindre korrigering flr 5 veckor sedan. Bättre och seriösare Dr får man leta efter. Jag rekomenderar Tuve till alla som funderar på en operation. Go Tuve go!

    Men herre… den svenska avundsjukan lyser genom så otroligt tydligt här bland kommentarerna.

    Hur fan kan folk hänga upp sig på My’s operationer? Har ni inget annat att göra?

    Låt flickebarnet vara..

    *tar mig för pannan, skakar på huvudet och försöker låta bli att ens fundera på hur folk beter sig*

      Hej My ??

      Håller med She! Nynnar på Nanne Grönvalls låt ”Avundsjuk” när jag läser detta kommentarsfält!

      Och nej jag är varken My eller Anna 🙂

      Avundsjuk på vad ????

    Hahaha! Vilken galen blogg! Allt detta är bara humor. Är så imponerad över att ni väljer att lägga er tid på att analysera och kommentera andras liv.
    Älskar också att det finns så många låtsas poliser ute i landet som ska avgöra vad som är rätt och fel!
    Ha det gott och försök att hitta nåt meningsfullt med livet 🙂
    Mvh Johanna

    Anmäla? Hur orkar ni? Trams.

    Kom gärna och läs min blogg. Lite tråkig men sån är jag ? jag gör ofta ”reklam” genom att visa bilder på hotell jag övernattar på. Utan att få billigare hotellrum.
    Om Anna Book och hennes vännina My fått billigare operation eller inte. Vad gör det oss andra. Så populära är dom inte så kliniken skulle få många nya kunder. Kanske någon men inte många.
    Sedan är det Anna Books beslut hur hon vill se ut och det tycker vi skall respektera. Samt hennes vän My.
    Är det inte det vi kvinnor surrar om, systerskap.

      Håller med dig i det där med reklam, orkar inte heller bry mig om sånt. Men det där med systerskap är lite intressant, bara för att man är kvinna så ska man helt plötsligt stå upp för o stå bakom allt vad alla kvinnor gör/säger osv…Exakt när kom den ”lagen”?
      Då har jag missuppfattat systerskapet helt o tappat det rejält o då är jag inte på samma lag som Ni övriga systrar, för kör man inte med rent spel så står jag inte bakom någon. Oavsett kön.

        Hej Susanne,
        någon lag på systerskap finns inte vad jag vet ? det är väl mer att visa respekt och respektera andras integritet. Mot andra kvinnor. Jag tycker inte man kan märka det på kommentarerna här. Har du några bevis på att Anna Book och My fått några förmåner som du gått miste om. Jag känner ingen av dem personligen men du kanske är vän med dem och vet.

          Augusta du får nog ta o läsa om min kommentar, speciellt första raden ? Lr ta o scanna igenom hela storyn vettja så förstår du nog.

            Susanne ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.