På tal om manlig omskärelse..

Facebook/Joe Santagato:

Tidigare idag publicerade jag ett inlägg om manlig omskärelse som verkligen verkar ha rört upp känslor i några av er. 
Jag kan verkligen inte förstå varför man skär bort en bit av en liten pojkes penis om det inte är för ren funktion och av medicinsk anledning. så därför var det lite intressant att se Joe Santagatos senaste video som innehöll någonting som sannerligen är inne på samma tema – penis-skärningstemat.

Den här produkten säljs alltså på Amazon.
En övningsdocka för manlig omskärelse. Du får hosta upp 1500 kr för den och omdömena är inte lysande men vill man tillräckligt gärna ha en sådana här docka så spelar nog varken pengar eller någon annans omdöme någon som helst roll.

Vad tror ni? Är det Årets julklapp 2017 som vi ser här? Fri frakt och allt!

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår inte heller. Borde vara ens eget val som med allt annat som gäller ens kropp. Och det här är ju bara sjukt, vad kommer sen – Lär dig operera valfritt organ?

  Detta fick mig att tänka på Margaux och Jacobs lilla Arnold. Om jag inte minns helt fel pratade Margaux om omskärelse i en av sina yt-videos innan Arnold blev född. Jacob ville (av religösa skäl) att deras son skulle omsättas medan Margaux vägrade. Undrar vem av dem som fick sin vilja igenom.. ??

   Videon: https://youtu.be/BxdbQ_jQ7s4

   Ca 8.05 börjar de prata om omskärelse.

   De pratade i flera podavsnitt om det också

   Margaux fick sin vilja igenom, hon har skrivit om det redan och pratat om det i podden om jag inte minns fel.

  Men fyfan vad fly förbannad jag blir. Hur kan de ens sälja detta? Inte nog med omskärelsebiten, det finns pedofiler som sjukligt nog kan hitta njutning av detta på något, för oss friska, sjukligt vis!

  Nu lusläste jag kommentarerna och om man bortser från att det är förkastligt och att de flesta amerikanska män är omskurna (regardless av religion).

  Det gick dessvärre inte att låta bli att gapskratta åt kommentaren ”This reminds me of when my nephew was born. Poor kid was born with no eyelids. But the doctors were able to use his foreskin to fashion eyelids from it. Unfortunately now he’s cock-eyed”.

  Herregud, nu skrattar jag så tårarna rinner. Vilken stjärna som skrev den kommentaren.

   Alltså förkastligt att sälja skiten. Omskärelse i USA har jag ingen åsikt om, det är vad det är och jag och min manliga, omskurna och amerikanska kusin har diskuterat det i åratal. De tycker att vi är äckliga, vi tycker kanske tvärtom.

    Det må vara hänt att de tycke vi är äckliga och att det ska vara så jadi jada, men hur svårt ska det då vara att låta dem välja skälv när de är myndiga inte fatta ett beslut som är irreversibelt.

    Gör de det då som vuxna så har jag inte mer invändning mot det än om någon piercat sig eller tatuerar sig.

     Har sett dig skriva ”skälv” flera gånger nu. Du vet väl om att det stavas ”själv”?

      Japp!

      J och k ligger precis bredvid varandra på mobil-tangentbordet och mobilen verkar ha en förkärlek att välja k och inte j eller ändra efter att jag sett att den tog j:et.

      Sedan så finns ju skälv också som ord och blir då inte rödmarkerat varpå jag missar vilken själv eller skälv det blev. 🙂

      Tack för heads up! ??

   Omskärelse är hemskt om det inte är av medicinska skäl.

   Men den där kommentaren är verkligen klockren ? skrattar ännu mer när jag tänker på att jag inte får skratta ?

  Omskärelse är inget annat än könsstympning, att kalla det något annat är att ljuga. Att det är tillåtet i Sverige är för mig en stor gåta. Bra att se att så många med mig är emot dessa övergrepp.

  Min sambo blev omskuren av medicinska skäl vid ca 8 års ålder. Förhuden var för trång och han fick otaliga infektioner pga det. Han har inte haft några problem efteråt och jag personligen tänker inte på att han är omskuren. Har inte påverkat vårt sexliv på något sätt.

  Vår son har också trång förhud och kommer troligen också behöva omskäras om det inte blivit bättre inom något år. Känns inte hejdundrande roligt men är såklart en nödvändighet om han ska slippa problem. Kan för mitt liv inte förstå att en stor andel människor gör detta på rutin.. Tänk att ta bort en fullt fungerande kroppsdel.. Jättedumt!

   Det är av religiösa skäl de gör det inom islam och judendomen.
   Helt okej med medicinska skäl men inte av religiösa skäl.

    Nä, inom islam måste man inte omskäras. Det är endast tradition som muslimer gör det.
    Bara judendomen är av religiösa skäl

  Den hör bloggen börjar allt mer handla om vad Camilla tycker är rätt och fel – mindre om bloggar. Känns som ett genomtänkt sätt att väcka känslor för att få fler kommentarer

   Älskar att camcam diskuterar allt från himmel till jord. Jag känner mig mer allmänbildad av denna blogg (inget skämt)

   Camcam, din blogg är bäst (förutom ditt inlägg om päls förut, den gillade jag inte)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.