Ego är det nya svarta!!

Paow/Linda-Marie Nilsson:

Glöm sponsrade marmorskal från Ideal of Sweden och glöm telefonskal med peppiga citat som skulle få vilket GabJosskt väggord som helst att blekna i jämförelse.
Nu ska man slänga allt vad jantelag heter åt skogen – vilket inte är en dag för sent – och ha ett iPhoneskal med någonting så originellt som sig själv på!
Min slumrande hybris börjar vakna till liv av att bara skriva det här inlägget och min inre gudinna har redan börjat skanna i det mentala molnet efter den perfekta bilden på mig själv att ha på telefonen.
God Jul CamCam önskar CamCam!

Tur att jag har en iPhone PLUS så att bilden kan vara extra stor!!! Ingen kommer missa Gervidskan när hon plockar fram luren! BAM, BAM, BAM!!!!!!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Paow och Lance ska tydligen till Thailand några månader nu över vintern. Men går inte han på gymnasiet? Eller?

      Har för mig att jag läste att han inte går på gymnasiet, utan att han satsar på thaiboxningen. Men kan ha fel…

    Sådär hade ju dessie, Kissie, paow och gaybloggen (Amir) i tidernas begynnelse 😀 alla växte ifrån det förutom paow

      Alla växte ifrån allt utom Paow

    Haha Camcam, hur går det med korrläsningen?

    * väggord
    * nu ska jag slänga
    * vilket inte är en dag för sent
    * så originellt

    Vill ha THK på min telefon. Miau miau miau.??❤

      Ja , hetsätarkatten med sin bullvagina vill jag ha på baksidan av min lur eller som tryck på en tshirt 🙂

    Verkar som att ”adinator” blivit dömd för när han gjorde en ”otrohetskontroll” på sin sovande flickvän..

      Läste i nån kommentar här att det inte var honom det handlade om. Åldern stämmer inte samt att den dömde hade gjort det på sin ex-flickvän. Addinator (eller vafan han heter) är fortfarande ihop med sin tjej. Om jag nu förstod det rätt.

      Va? Var har du sett det?

        Ahh, sorry. Läste rubriken och bara antog att det var han. Hur många snubbar gör såna otrohetskontroller egentligen?

      Nej det stämmer inte, det är en 28-årig man i Malmö som blivit dömd:

      https://www.sydsvenskan.se/2017-11-02/28-aring-doms-for-otrohetskontroll-av-flickvan-efter-julfest

        Frisk människa! As!!

    När du ändå skriver om gabbjoss har jag en fråga. Gabriella och Fjodor gifte sig ju när dom var väldigt unga, tror ni att det har att göra med att Gabriellas mamma jobbar inom kyrkan, vet inte om hon är präst eller diakon eller vad man nu kan vara?!

      Undrar alltså om Gabriella har vuxit upp i ett religiöst hem.

      Vad spelar det i så fall för roll?

        Undrar bara om någon vet. Mina föräldrar hade iallafall reagerat om jag gifte mig när jag var 18år. Hon skriver att dom bara fick positiva reaktioner när dom berättade om giftermålet. Tänker att det kan ha något att göra med en kristen uppväxt.

      Jag har ingen aning om det är så, men jag gifte mig ganska ung och folk förutsätter alltid att jag därför är kristen, så jag förstår att du också tänker så.

      Hur vet du att hennes mamma jobbar där? Otippat med tanke på att hennes pappa var missbrukare. Iofs kanske präster ofta dras till trassliga människor som de vill rädda.

        Fan vad ofräsch kommentar. Du har tydligen ingen kunskap om missbruk öht.

          Haha jag och mannen är väl om en ska dra till med något ganska anti-kristna men vi gifte oss unga ändå och fick bara glada besked ifrån dem runt omkring oss. Han 19 och jag 21. Vill en gifta sig ung så gör väl en det. Det måste ju inte finnas något kristet motiv bakom haha.

        Haha kan lova dig att präster generellt har bättre både människo-och självkännedom än att ”dras till trasiga människor som de vill rädda”.

          Ville veta vad Gabriella hade för efternamn innan hon gifte sig, kollade på Ratsit, ett ganska ovanligt efternamn tydligen. På så sätt hittade jag hennes mamma och upptäckte att hon arbetade inom kyrkan. Det var därför jag blev nyfiken.

            På frågestunder har hon sagt att hon hette Hansson innan hon gifte sig, stämmer inte det alltså?

              Jo hon hette säkert Hansson, men tydligen hade hon ett till efternamn som hon fortfarande har kvar nu också.

          Min erfarenhet av präster är att de är väldigt osäkra och sökande människor som tänker för mycket på sin egen betydelse i världen och som framställer sig som fromma och snälla medan de planerar hur de kan hugga personer de inte gillar i ryggen. Jobbade tre veckor på Svenska Kyrkans huvudkontor i Uppsala, har aldrig varit på en mer skvallrig och baktalande arbetsplats. Gick ur Svenska Kyrkan efter den erfarenheten…

            Synd att du har sådana erfarenheter. Synd också att du tror att ”alla” präster är precis så efter dina tre veckors praktik på ett kansli… Vi är många med andra upplevelser, som tur är!
            (För övrigt arbetar de flesta präster ute i församlingar och inte på kansli/kontor. Kanske tur då att de du träffade var just där och ingen annanstans…)

        Mind blowing: när jag konfirmerades så hade vi en präst som hade grova alkoholproblem. Han avled ca 6 månader senare pga hjärtat inte orkade med hans leverne.

          Jag har stött på alltifrån präster, läkare, psykologer och lektorer inom missbruksvården. Missbruk kan drabba alla, oavsett yrke.

            Exakt vad jag ville säga med min kommentar också. Mitt användande av ”mind blowing” var ironiskt ?

    Nice ju att ha en snygg bild på sig själv på telefonen. Slipper man fixa sig när man går ut, bara dra upp telefonen på ICA och visa att man egentligen är snygg. Hehe.

    Paows blick ser så tom ut.

      Min blick skulle också se tom ut om jag hade en liten snorunge hängande runt halsen. Jag menar, de är rätt krävande. De ska försörjas, lagas mat till, badas, skjutsas till dagis osv…

      Tycker hon ser mer levande o glad ut idag än för några veckor sedan

    Konstigt att Blondinbella inte med ett ord nämnt att det brunnit för fullt hela dagen ett kvarter från henens kontor. Hon är ju i Dubai men att kollegorna haft brandrök och eventuell evakuering hängande över sig hela dagen kanske inte är så viktigt?

      Tror du fortfarande att hon skriver i sin blogg? Lättlurad!

        Är du tappad eller Silla? Vad har det med saken att göra? Hon är ju uppenbarligen ute på sina sociala medier och snackar och filmar och har sig.

      Okej, hon kanske inte kollar nyheterna.

        Om du var utomlands på tjänsteresa med ett gäng kollegor, tror du inte någon från hemmakontoret skulle nämna för någon i gänget att ”föresten, det pågår en jättestor brand ett stenkast från vårt kontor och vi kanske måste evakuera hela företaget”?

      Jag har också jobbat 300 m från brandröken idag. Jobbar man kring Stureplan så var det så ens dag såg ut idag. Varför skulle Bella behöva skriva ett blogginlägg om det?? När hon dessutom inte ens var på plats själv? Konstigt resonemang.

    Ot men har Bella aldrig bälte på sig när hon åker bil?

    Nej, jag väljer nog bort mig själv som motiv på telefonen haha. Katterna kanske… Fast de tror redan att de äger mig så det kanske är dumt

    Kanske är efter men bor Amir i Kissies gamla lägenhet?

      Stämmer bra det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.