Lokaltidning namnger våldtäktsanklagad komiker

#metoo:

 

Än så länge är det bara rasistiska sidor och alternativa medier utan direkt ansvarig utgivare som namngivit den våldtäktsanklagade komikern, men nu ger sig lokalpressen in i leken.
Lokaltidningen LP Lerum och Partille namnger nämligen honom på sin ledarsida och bakom tangenterna sitter ingen mindre än Jan Larsson – ansvarig utgivare.
Modigt ändå!

Men det börjar väl bli ohållbart att komikern själv fortfarande skyller på magsjuka när han bokat av framträdanden. Ska vi skramla till lite magmedicin till stackarn?

Klicka HÄR för att komma till Lerums tidning

Och här för Partille.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra!! Partille <3

    Men det ska väl vara Larsson och inte Lasson?

    Få kommentarer än så länge, kollar alla på Grey’s????

      Tror snarare att intresset börjat svalna…

      Sitter och hetsuppdaterar flashback såklart.

        Vadå? Något spännande som har hänt? ?

    Reagerade på det jag också! Fast den där Jan Larsson har jag inte så mycket till övers för. Retar mig på hans ledare i varje tidning, han skriver uselt!!

    Gött är det Lerum <3 bäst i Sverige

    Lerums Tidning är en annan lokaltidning än Lokalpressen i Lerum. Just sayin’…

    /lokalpatriot

      Även om rätt ska va rätt så är LT inte så himla mycket roligare. Bara arga tanter & gubbar på insändarsidorna ang hur det byggs i kommunen.

    Tydligen kommer komikerns pappa med mat till honom varje dag. Han har inte vågat gå ut sedan han avslöjades.

    På samma tema – så här kul är det att vara skådespelerska i Sverige:

    https://www.svd.se/456-skadespelare-vi-har-fatt-nog-av-sexuellt-vald

    Vet inte riktigt vad jag tycker om att de går ut med namn när personen själv inte sagt något. Virtanen, Timell etc gick ju själva ut och sa något. Men det kommer nog ett uttalande så småningom

      Nä, man gick ut med namn på både FV och MT innan de själva kommenterade händelserna.

        Nja, jag menar att de inte gick under jorden. De sa något. Minns du inte Fredriks fina facebook inlägg om att alla var troll? Timell svarade också spydigt till reportrar. S verkar ju gått under jorden helt. Jag väntar på att det kommer något uttalande, från honom eller från tjejerna, tror inte media kommer skriva något innan det. Vet inte vad de utgår ifrån när de namnger vissa och andra inte

    Totalt ot, nu växlar Knivmicke upp och visar än en gång på Insta att han inte har vuxit upp överhuvudtaget sedan förra året hans och Sindys relation tog slut.
    Den här reprisen känns bekant.

    OT: Therese Lindgren besöker sin nya lägenhet för första gången sen hon fick nyckeln: det första som händer är att ett barn ringer på och säger ”Hej… gör du en vlogg? Får jag vara med?” Helt sjukt!

      Usch, så där hade jag inte klarat av att ha det. Hatar oväntat besök…

      Vad är det som är sjukt?
      Man får väl anta att det är välkänt i bostadsrättsföreningen vid det här laget att Therese och Anders köpt in sig i föreningen?
      Man behöver ju styrelsens godkännande osv.
      Att en liten tjej kommer och ringer på är inte särskilt konstigt. Therese Lindgren har ju sin följarskara huvudsakligen koncentrerad kring mellanstadieelever 🙂

        Att människor ska behöva störas av småungar (och vuxna också för den delen) i sitt eget hem är inget annat än sjukt. Undrar om snorungarnas föräldrar är. Sitter de fastklistrade vid sin iPhone, månne?

    Undrar om några manliga skådisar kommer att namnges, apropå skådespelerskornas avslöjanden om trakasserier inom film/teater-världen? Spontant känner jag att det finns flera stycken stora ”genier” vars karriärer kan ligga risigt till. Hoppas namnen kommer fram!

    Så fort jag tänker Lerum så tänker jag på Blondinbellas största fan i kommentarsfältet: Karin från Lerum ?

    Du brukar ju censurera bilder på barn, varför gör du inte det här? ? genuin fråga, jag är inte helt säker på varför du gör det i andra inlägg.

    Om det stämmer att han gjort det tjejerna säger, så kommer jag inte bidra med ett öre till någon magsjukemedicin, vill han däremot ha ekonomiskt stöd till en kemisk kastrering, så kanske jag kan skänka en slant. Vidrigare och falskare människa får man leta efter.

    Kände Jan och hans familj för ett par år sedan. Då jobbade han på annan tidning. Visste inte att han startat upp eget med lokalpressen. Riktigt häftigt. Bra gubbe! God moral. Modigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.