Dasha är allt annat än nöjd

Dasha Girine:



Don Dasha
har bytt bloggportal och utlyste (utlös?) en frågestund till sina läsare och är nu grymt besviken på att det kommit in en fråga. EN(!)!

Jag hade en så dålig dag igår så tänkte jag att jag blir alltid glad när vi har frågestund. Så kom det inget. Varför. Berätta för mig. Älskar ju er. <3

Hon låter precis som en tjej som precis blivit dumpad och som gör allt för att hålla kvar killen.
”Jag älskar ju dig! Varför? Vad har jag gjort för fel? JAG KAN ÄNDRA PÅ MIIIIIIIG!!?!!?!? OUÄÄÄÄÄÄ!!!!! Snyft, Snyft!”… 😉
Om ni vill göra veckans medmänskliga tjänst – gå in här och ställ en fråga till Dasha så hon slipper känna sig totaldumpad och ratad av hela bloggvärlden. Vet ni inte vem Dasha och således heller inte vilken typ av fråga ni ska ställa är så fråga någonting om skor eller det senaste användningsområdet för marmor så har ni ert på det torra.

Don Dasha har även bytt bloggportal till den politiskt obundna, feministiska, antirasistiska och humanistiska sidan (enligt sig själva) BAAAM och jag har bara en fråga:

Tack för tips!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Boo-freaking-hoo

    utlysa, utlyste, utlyst
    lysa, lyste/lös, lyst

      You must be fun at parties, Inga!

        You must lära dig svenska. Sen är detta ingen jävla fest. Adjö

      varför har ingen skojat om ”utlösning” än? besvik.

        Fast det bör väl vara
        utlösa, utlöste, utlöst
        Alltså ”utlöste en frågestund”
        Vet inte om det är speciellt roligt…

          ☝?? dör!

    Hon får väl göra som kissie och börja skriva sina egna kommentarer

    Ibland bär jag blöja bara för att det är skönt.

      ???????

    Såg Dasha på Trafikverket i Farsta i går där hon skulle köra upp. Gissar att uppkörningen inte blev godkänd eftersom hennes dag var så kass…
    Men hon får ju sina körlektioner etc betalade av trafikskolan i utbyte mot lite reklam på bloggen så det är bara att träna vidare. (Utgår från att det är ett ”samarbete” i någon form eftersom hon kör med samma lärare som Forni hade.)

    Harreguuuud, livet är hårt ?
    Cry me a river.

    Jag har en fråga! Vem läser hennes blogg? Är uppriktigt nyfiken. Fattar inte alls hennes profil. Hon är säkert en fin människa men vad är nischen liksom?

    Vem är det ens?

    Första gången jag klickar in på hennes blogg och funderade efter lite scrollande: Är det Tungårdens gamla lägenhet hon bor i?! (den som liksom var rund….)

      Det stämmer, kommer ihåg att Petra skrev när hon sålde den att det var till hennes kompis Dasha (jag hade dock aldrig hört talas om denna Dasha :P) 🙂

        Haha, tack. Men hjälp vad jag snappat upp saker undermedvetet. Är inte någon storbesökare av Tungårdens blogg heller, men tyckte den lägenheten var cool för att den var rund. (….som att det inte finns fler runda tornlägenheter i Stockholm liksom egentligen). Snappade väl upp det. Och inredningsstilen är väl rätt lik, förvisso.

    Den här Dasha (vem är det??) får väl kontakta Engla för att få stöd. Engla har ju endast enstaka och mycket få kommentarer. Hon kanske kan stödja och hjälpa Dasha att komma över förnedringen.
    Engla har ju lyckats lulla vidare med kaffekoppar och doftljus i åratals…

    Gissar att inte så många frågar pga hon tappat läsare pga framstår som extremt dryg person o man orkar inte med bloggen som antingen upplevs som skrytig/dryg eller just mkt gnälliga inlägg. Eller reklam för typ nakd eller vad det nu är. Snark.

    Vem är Dasha? Aldrig hört talas om henne, kan du inte skriva om bloggare som är intressanta att läsa om? Med tanke på kommentarerna här så finns inget intresse kring denna person.

    SNAAARRKKK!! Förstår verkligen inte hur denna klick får till det. All of them! Den ena är författare men skriver som vilken tonårstjej som helst och ”stressar ihjäl” sig varje dag över sina två inlägg per dag varav ett samarbete. Den andra verkar vara en galen vimsig oberäknelig etc etc virrmaja. Dasha är bara skum. En annan har en godissöt-bebis-blogg och typ, ingenting annat. Och så har vi väsktjejen som lika gärna kan ha sina tre-fyra märkesväskor som halsband. Och så har vi en ”influenser” med också en sockerbebis med 8 åriga fans. Försöker verkligen se the ”it-factor” i dem, blir bara provocerad. Vilket i sig är provocerande… ?

    De enda frågor man vill ställa till Dasha rör Helium Studios som hon och Maxinne Björk drev tillsammans. De ordnade bl a några resor tillsammans med DeoDoc-gänget.
    Från att ha varit SÅ framgångsrika i eventbranschen försvann Helium Studios hastigt och lustigt (?) genom sk snabbavveckling – ett förfarande man brukar tillämpa om man snabbt vill sopa undan spåren i ett bolag. Vanlig likvidation tar ofta ett par år.
    Från tidigare inlägg jag gjorde här:
    ”Helium Studios namnändrades till
    Sista versen 27213 AB
    och upplöstes genom fusion 2017-03-08 med ett annat bolag
    559056-1204
    Slutklämmen TM5 AB
    Det är därför som spåren efter Helium Studios är igensopade nu.
    Helios Studios såldes till ett företag som sysslar med snabbavveckling av bolag. Det innebär att ägaren får pengar i handen och slipper allt krångel med likvidationen.”

      Står Helios på slutet – ska naturligtvis vara Helium. Lätt att blanda ihop solen och gasen. Allt hänger liksom ändå ihop 🙂

    Orka med henne! Hon verkar bara självupptagen och super tonåring med 30års kris. Näe.. tror hon har passerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.