Paos ex ger ytterligare ett svar på tal

Paow/Mattias Coleman:

Paow ex Mattias har tidigare skrivit ett svar på Paows anklagelser om misshandel på Instagram och lägger nu ut den här texten på sin Facebook med bilder som ska visa hur han ska ha sett ut efter att Paow misshandlat honom.
Kan vi vänta oss ett nytt utspel från Paow nu? På Snapchat kanske?
Eller väljer hon att lägga locket på och gå vidare med sin nya pojkvän? Den som lever får se….

Edit – Jag tvivlar fortfarande inte på att det Paow berättar är sant utan jag återberättar bara om vad båda sidor skriver. Men jag tror på Paow!

Tack för tips!

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tyvärr tror jag på honom, inte paow. Och han har rätt, kolla Hur alla Paows relationer har sett ut. Inget sammanträffande, hon är ju psykiskt ostabil. Om man är smart håller man sig borta från henne för hon gör inget annat än att förstöra för sig själv och andra.

      Varför säger du tyvärr? Det är helt okej att tro på honom. Jag har svårt att tro fullt ut på någon av dem. Jag får känslan av att det är viktigare för båda två att hänga ut varandra och få allmänheten på sin sida än att få upprättelse för det de varit med om, vilket ger mig dåliga vibbar

        Precis!
        Och precis i ett brake-up, känns all smutskastning lite svår att veta vad som är sant….

      ”kolla Hur alla Paows relationer har sett ut” skriver du. Vet du vad, hennes tisigare relationer avslöjar ingenting. Har man väl hamnat i en spiral av dåliga relationer är det så jävla lätt att hamna där igen och igen och igen och…

        Kanske speciellt om man är den bidragande faktorn till varför ens relationer ser ut så…….

      Eh!? Varför är hand version mer trovärdig???? Läs sms konversationen istället p hennes fb.

        Läste på hennes fb och blev förvånad över hennes morsas inlägg från i fredags?!

        Jag har inte läst just de men eftersom det finns flertal appar där du enkelt skapar både skickade och mottagna sms med valfritt datum och tid så vill jag bara säga att du inte ska se en print på en konversation som något bevis. Om polisen hänvisar till sms är det sant för de går via operatören. Konversationer som läggs ut på internet behöver inte vara riktiga. Kan vara bra att veta.

    Blir bara knäppt att spekulera i vem som slog vem.
    Det är uppenbart att bägge har problem med sig själva och inte bara varandra. Då spelar det ingen roll vilken relation man hamnar i för det blir strul ändå. Instabila i kvadrat.

    Jag vet inte. Får dålig smak av denna Paow. Alla människor hon brutit med har fått erfara uthängning på nätet. Många gånger ganska grova saker sagda.

    Metoo är jättebra! Men tyvärr är inte alla ärliga alltid. Hur hårt det än låter så finns där även kvinnor som ljuger och överdriver.
    Jag får helt enkelt mycket dåliga vibbar av denna Paow.
    Tyvärr

      Nä, självklart är inte alla kvinnor alltid ärliga, vem har påstått det? Vi är ju faktiskt människor ??‍♀️??‍♀️

    Jag måste nog säga att jag inte trodde på Paow från första början. Som man brukar säga: the best predictor of future behavior is past behavior. Se bara på Paows tidigare relationer till vänner och pojkvänner.

    Det är väl bara det att det känns värre när den som är större och starkare slår till…

      Det för skulle vara en kommentar till HK

      Absolut. Men det verkar redan vara flertalet i denna tråd som inte tror på Paow.. bara de två vet ju vad som hände menar jag

        I agree… Och efter alla bråk… Som ofta nog hade alkohol inblandat i sig, så är frågan om de riktigt själva vet…

    Jag tycker också att man får dåliga vibbar från både Paow och Mattias. Men framförallt av Paow med tanke på hur hon behandlar andra och hänger ut och mobbar andra så som hon gör och har gjort länge.

    Tycker inte om att spekulera i sånt här egentligen… men tror faktiskt ingen är mer oskyldig än den andra.

    Och det där med att Paow säger ”Stockholm är hennes” är väl inget nytt, samma sak sa hon väl till Isabelle b.la?

    Jag är så tacksam över att vara… i mångas ögon… asgammal och bor i skogen. Har FB och Instagram… med ett fåtal följare/vänner.
    Jag minns när min gamla blogg var en av Sveriges största och folk kom fram på gatan… och pratade och frågade om saker som jag delat med mig av.

    Jag lade ner bloggen strax efter det. Pallade inte trycket.

      Vad hette din blogg camimami? ☺️

      Catrin Hedlund? E det du?

    Såg paow igår när jag var ute. Trasigare människa får man leta efter.

      nja jag tycker nog du verkar snäppet trasigare, mobbarpack

      Vad menar du med trasig är fel att säga så om en människa tycker jag.

        Destruktiv människa kanske. .?

    Aldrig gillat Paow och kommer aldrig göra men jag tänker inte använda hennes gamla förhållande för att bevisa att hon var den som slog ”först”. Båda är lika omogna om de använder våld i relationen.

    Kära kommentarsfält. Minns ni #metoo? Minns ni hur ni för en vecka sedan satt och skrev ursinnigt om Virtanen mfl, för att folk hade avfördas Cissi Wallin mfl som ”borderlinebrudar” och trott på förövarna istället? Minns ni hur ni ba hur kan folk svika tjejerna så? Well. Kära kommentarsfält detta som ni håller på med är exakt samma sak. Nej, ni kan inte veta 100, men fattar ni inte att KILLAR SOM SLÅR SINA TJEJER SÄGER ALLTID ATT DET INTE HÄTN, ATT TJEJEN PROVOCERADE FRAM DET, ATT HON VAR GALEN. precis som män som våldtar sina flickvänner.

    Och det är klimatet här, för det är samma klimat som därute i resten av Sverige – exakt samma grej – som gör att tjejer inte vågar anmäla killar. Av rädsla för att inte bli trodda och istället hånade.

      Det är ju sant. Men det är ju också på grund av tjejer som Paow som gör att man inte alltid tror på folk. Hade inte varit första gången hon förvrängde sanningen så att säga.

      Måste allt vara så svart eller vitt? Jag tycker man ska tänka logiskt och inte gå på kön överhuvudtaget när det gäller vem man ska tro på eller inte. Att man alltid ska behöva tro på någon i alla lägen utan förbehåll bara för att den personen är kvinna känns oerhört naivt.

      När det gäller Paow och Mattias så tror jag att båda har del i deras infekterade bråk. Jag tror att båda är lika skyldiga eller oskyldiga ( hur man nu vill se det ).
      Med tanke på hur Paow har betett sig genom åren så litar jag inte på det hon skriver.
      Mattias måste hela tiden hävda att Paow är ”galen”. Jag tror han gör det för att själv framstå i bättre dager.

      För mig handlar inte det här om meeto. Det handlar om två omogna personer som inte kan ”hantera” sitt förhållande och måste trycka ner den andra för att må lite bättre själv.
      Jag tror dom båda mår extremt dåligt innerst inne.
      Paow har ju berättat om sitt destruktiva beteende och om Mattis galna svartsjuka.

        *naturligtvis Metoo

    Hej alla singlar!
    Vad gör man egentligen när man är hemma en lördagskväll ensam? Tacksam för tips ?

      Man har det underbart i soffan med god middag i magen och godis på bordet. Tvn och pyjamas på och täcket och kudden medsläpat till soffan.
      I morgon tänker jag inte lämna huset alls utan bara mysa inne med serier på tvn och ladda inför ny jobbvecka

        Sambon är ute och har grabbkväll så jag ligger med en skål glass och kolasås.

        Tack ? jag är ny på det här ?

      Man köper camembert, vitlöksbröd, ben&jerry’s, dricker baileys milkshake och bingear Netflix! ?

      Man njuter av ensamheten, man gör som man vill inga krav eller måsten. Ljuvligt.

      Samma sak som man gör må-fre samt söndag när man han är hemma ensam: NJUUUUTER

        Jag är aldrig ensam hemma de dagarna då jag har ett barn ? som denna helgen råkar vara hos sin pappa, därav min undran ?

          Då passar man på att göra allt det där man någon gång ibland vill göra ensam. Städa garderober, sortera ut det man inte vill ha kvar, möblera om osv. Å vad jag älskade de helgerna……

    Snälla.. Någon som sett micahs senaste live? Där berättar hon att hon försöker bli gravid med barn nr 2?

      Ge inte henne klick hon behöver vård

        Men framför allt är väl ett till barn det sista hon behöver?…

      Var? Facebook? Instagram? YouTube?

        Jag såg den på vår allas challizz blogg. Liven är skittråkig i övrigt och tyvärr kan jag inte svara på när hon sa det så att du kan hoppa resten. Men det var när hon gick ut och rökte i alla fall..

      jaa 🙁 medan hon håller på röker.. hoppas hon får den hjälp hon behöver

      Men nej, bara nej! Hon kanske ska fokusera på att bli en bra mamma till den dotter hon redan har innan hon tänker tanken på att skapa ett nytt barn. Finns knappt ord för att beskriva hur illa jag tycker om människor som skaffar barn utan att sen ge dem en bra uppväxt. Barn är alltid oskyldiga och de ska inte behöva födas in till en dysfunktionell uppväxt.

    Får en så dålig känsla i magen när jag ser temptation island med tanken på att Paow misshandlade honom. 🙁

    Nej men tror båda har gjort stora fel i förhållandet. De borde lägga ner deras social media war.

      Vart kan man se avsnitten av temptaion island där Paow är med? Eller har de inte sänts än?

    Känner mig ganska övertygad om att båda 2 är ganska ärliga. Såklart att inte en är ett monster och den andra en ängel. Sårade människor sårar varandra ofta ännu mer. Jag tror de har slått varandra helt enkelt.

      Paow är Sveriges mest oärliga människa.

    Kan inte hans jävla rivmärken o blåklocka kommit AV Paow i självförsvar?

      Absolut… Därför det är rätt onödigt att sitta här och spekulera egentligen…

      Ja, eller så slog hon honom och förväntade sig att det är ok att slå det motsatta könet bara för att man är kvinna, för att sedan gråta ut i sin blogg och skylla allt på honom eller något. Who knows?

    Tror mer på Paow än på honom oavsett hur hon betett sig tidigare. Tycker mer att detta känns som en dålig efterkonstruktion.

    Men snälla, brutalt misshandlad? Var syns det på bilderna? Menas psykiskt? Och det var ett j**** stort behov av att förklara han hade. Hmmmm

    Hon la upp en smskonversation mellan någon och mathias nyss där det framgår tydligt att han knuffat henne.

      Knuffat??? Han borde hamna i elektriska stolen

        Eh, är det något nytt att en knuff kan orsaka ordentlig skada när den kommer från en vuxen man? Så förminskande och onödig kommentar.

          Haha men va?? Snacka om att missuppfatta en kommentar. Jag menade såklart att det framgår tydligt i smsen att han rört henne. Att hon talar sanning vilket många i detta kommentarsfält inte verkar tro på.

          Är väl inte dum, en knuff är lika illa som ett slag. Herregud…..

            Ps. blev sjukt frustrerad för att folk spekulerar vad som är sant, att paulina hittar på, där av min första kommentar.

            Behöver vara extra tydlig märker jag. Alla ska gå an så jävulskt. Orkar intee

    Alltså – what’s up med att slåss?! Jag har väl varit fly förbannad på min man och tidigare ex men att slå har aldrig fallit mig in….?
    Har hört flera i min omgivning där tjejerna slagit (typ örfilat) sina män – trodde verkligen sånt var ovanligt….

      Och jag har hört om flera (som i många) män som slagit (allt ifrån örfilar till knytnävar) sina kvinnor – trodde det vsr allmänt känt att det händer.

      Har själv blivit slagen. Och slagit tillbaks (jag vägde dock aldrig 40 kilo mer än honom och satt på hans bröstkorg och matade slag mot hans ansikte, lite skillnad sådär).

      Jodå, vi kan visst slåss. Måste erkänna att jag klippte till kompisens dåvarande pojkvän när hon för femtielfte gången hade ”trillat”, ”gått i dörrposten” osv. Hon var slagpåse PUNKT. Då gick jag till slut fram och klippt till honom rakt i ansiktet och talade om att inte ett enda blåmärke till ville jag se på henne igen. Kanske ska säga att hans kompisar stod i en ring runt mig för att skydda mot slag tillbaka.

      Hon fick fly till annan stad ett tag senare….

    Jag har aldrig brukat våld i en relation och aldrig blivit utsatt för det heller. Blir ledsen när jag ser hur destruktiva folk är och hur människor gör allt för att såra varandra. Vad är det för fel på folk?

    ”Brutalt misshandlad” ?? svårt att ta en på allvar som kallar DET en brutal misshandel. Men absolut synd om honom (och verkligen synd om henne) fast av anledningen att dom båda är tragiska och behöver söka hjälp.

    Detta med att ”Stockholm är mitt”. Sandra Beijer har väl också kört den med sitt ex? Tror de på riktigt att det är så det fungerar, att man bara kan köra ut någon från ”sin” stad? Så löjligt och lite storhetsvansinne kan jag tycka.

    Tycker det är sjukt osmakligt att spekulera i våld i nära relationer. Det kvittar totalt att de båda fläker ut det på sociala medier. Ni som kommenterar om folks skuld har ju ingen aning om vad som egentligen. Lämna skuldfrågan till de som kan. Det är inte upp till er internetdetektiver att avgöra.

    Och vad hände med #metoo som alla var så galna över. Och som du Camcam påstår dig stötta som BOKSTAVLIGEN handlar om att kvinnor blir misstrodda. Du har dessutom enligt egen utsaga berättat att du befunnit dig i en dålig relation och borde veta konsekvenserna av det. Tycker både inlägget ska bort och att du ska skriva en ursäkt. Riktigt osmakligt av samtliga på detta kommentarsfält, skäms.

      Jaaa, seconded!

    Jag slog mitt ex med en stekpanna så han blev helt blå på ryggen en gång. Han hade en inte slagit mig, men han trängde mig och kränkte mig, höll mig i köket och förhörde mig i timmar, jag upprepade först bara ”låt mig vara ifred” om och om igen, men han bara fortsatte rabbla sina frågor..och när jag försökte gå så ställde han sig för. försökte jag flytta honom för att komma förbi så fick jag ta i, och jag visste då att han skulle anse att det var skäl nog att göra mig illa, så jag fick tag på stekpannan och slog i panik. Fick höra sen att jag misshandlat honom utan att han rört mig, Han hade ju inte rört mig och den där psykiska misshandeln är svår att förklara, det var som tortyr. Jag tror på Paow, jag känner igen sättet som Matthias gör sig till ett offer, i mitt ex. Allt var ju alltid mitt fel.

    Visst, Paow har haft dåliga förhållanden innan, men hon har väl aldrig anklagat någon för att ha slagit henne?

      Alltså i sina andra förhållanden.. det styrker hennes version enligt mig

    Brutalt misshandlad? Exakt sådär såg mitt ex ut efter att han misshandlat mig. Rivmärken från mitt självförsvar, och något blåmärke från mina patetiska försök att slå tillbaka.

      Inte patetiskt!! Kan bli lite ledsen om man berättar om våld, sexuella övergrepp etc och någon svarar vad hen skulle gjort i situationen ”jag skulle knäat honom” typ. Mmm men i stunden är det inte alltid så lätt, svårt att bli en filmhjälte som vägrar ta skit eller slår ner någon som vägar 40 kg mer.

    Camcam! HUR kan du tillåta inlägg där folk sitter och spekulerar i frågor om någon blivit misshandlad i sin relation eller ej?? Oavsett vad som hänt är det upplagt för att reproducera den gamla vanliga skiten där kvinnor ses som mindre trovärdiga än män. SKÄRPNING!

    Jag tror absolut på paow, han har ju haft god tid på sig att hitta på denna historia och leta upp lämpliga bilder. Är ganska säger på att paow skulle lyckas göra mer skada om hon var den som startade. Det där ser ju ut som någon försökt komma loss typ.

    Undrar vad Paows nya svärmor och resten av Graafsläkten säger om detta …..

      Graafs är inte direkt kända för att vara fina i kanten eller konservativa. Varför skulle hennes bagage vara ett problem för Graafs?

        Vad säger bibeln och mormor Lindas böner på Arken ?

    Jag hoppas att alla ni som lever i en relation med våld sätter ner foten från och med IDAG och säger ifrån eller tar ert pick och pack (lättare sagt än gjort, jag vet). Det är aldrig okej att bli misshandlat; varken psykiskt eller fysiskt! Ni är värda så mycket mer, och det finns en helt annan (rätt) partner för dig någonstans längre fram i tiden.

    Gällande dessa två. Jag tycker båda verkar tragiska, men jag vill inte spekulera i vem som har gjort vad. Båda har tydligen känt sig kränkta och misshandlade, då kan jag inte säga annat än att det är fantastiskt att förhållandet numera har upphört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.