The Routine

Hannah Widell/Amanda Schulman:

Någon mer än jag som inte kan tänka på något annat när man läser namnet på Hannah och Amandas nya online-magazine?

https://youtu.be/XYRue0GUIsg?t=1m17s

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tänker på första avsnittet av fantastiska fängelseserien OZ! 🙂

      OZ ♥️

    Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve

    OT (sorry not sorry)

    Har googlat, men suger antagligen kanske på det?

    När jag nätshoppar så använder jag alltid paypal som betalningsätt (shoppar från utländska sidor) och nu från ingenstans så vill paypal ha bevis på att är jag genom att jag ska skicka in en bild på mitt id kort till dem ( eller körkort men det har jag inte??‍♀️) och jag tycker att det känns väldigt osäkert. De kommer att begränsa mitt konto och jag vet inte vad jag ska göra, för vill helst inte skicka bild på mitt id kort till dem (paranoid eller?) när jag googlat så står det bara att man kan ringa dem men jag får sådan stark ångest av att prata i telefon så det går helt enkelt inte (har diagnos)

    Vet att jag nog inte kommer få några bra svar till detta, men måste enda prova. ?

    Ha en fin natt allihopa!❤️

      Min spontana reaktion utan att känna till något alls är NEJ, gör det inte!!!!!!!

      Jag skiter i allt sånt där. Tänker att om det är på riktigt så kommer kontot att spärras, och då märker man det då och får lösa det därifrån. Och då kan man säkert starta ett helt nytt konto på nåt vänster tänker jag. Lite så jobbar jag

        Jo, så vill jag också göra. Men blir så nojig över att det inte kommer kunna gå?

      Om de inte tror att du använder rätt identitet så gör PayPal så.
      Jag gifte mig för åtta år sedan men har inte bytt mitt efternamn på paypal eftersom de kräver att jag faxar in id och vigslebevis. Vem faxar idag???

      De sköter sin kundtjänst via telefon, så det är ringa som gäller. Men om de kräver id gör det ingen skillnad att ringa för de kommer ändå kräva att se det.

      Och öppna ett nytt i samma namn blir svårt eftersom de satt en varning på ditt namn och bankkort.

        Förstår inte varför de plötsligt skulle tro att jag inte använder rätt identitet? Har inte gjort något ovanligt med mitt konto utan använt den som vanligt?
        Får sån ångest över att ringa. Det går inte. Min pappa har tillochmed fullmakt med att prata åt mig när det måste pratas i telefon?

      Men du ser på mailadressen mailet kommer ifrån om det är riktigt.

        Fick ett Mail först och tyckte det verkade shady så gick in på själva sidan (inte från mailet utan från webbläsaren så tryckte inte på några länkar eller så) och då när jag hade loggat in så stog det även där att de ville ha od bevis?

      Och det är för övrigt inte ett dugg osäkert att skicka in uppgifter till PayPal.

        Kanske inte, men är ändå en anings paranoid över sådant

        Hej namne,
        Att skicka sina id-handlingar på nätet är i sig en osäker handling, jag skulle inte göra det.

        /Humlan d.ä. (förmodligen)

      Hur känner du inför att paypal har dina kortuppgifter?

        Kortuppgifter får man ju ge ut ändå, men när de börjar kräva id bevis i form av bild på id kort så känns det väldigt obehagligt?

          Ja det är det jag menar, att du redan gett ut ännu mer känslig information. Och det har väl gått bra? Om dom har skött dina kortuppgifter så borde dom sköta ditt leg.

          Kollade i deras community och här är en lösning på en som inte har råd med ett pass/id

          https://www.paypal-community.com/t5/Getting-started/Account-restriction-in-29-days-Cant-get-id-it-needs/m-p/1323125

      Det ville Facebook ha när någon satans amerikan (jag är inte emot amerikaner, bara denna) kapade min ena, oanvända, Facebook. Jag vägrade och efter några dagars försök kom jag runt det där och lyckades stänga av kontot till slut. Aldrig att jag skulle skicka bild på mitt id till nåt så djävulskt som Facebook

        Haha jag var tvungen att skicka ett foto på mitt ID till kundtjänsten på Blizzard för att få tillbaka mitt World of Warcraft konto. Var skakig och rädd som fan men allt gick fint och jag fick tillbaka mitt konto. Kanske inte går att jämnföra med PayPal direkt men… alltid något!

          Då är det bara att hoppas på att inte någon annan snappar upp det och använder det i andra sammanhang …

    Jag var precis inne på samtliga Schulmans instakono, jag har avföljt dom sen en tid tillbaka. Det är ju bara en massa reklam för deras produkter och poddar! Hur dom kan ha en massa följare är för mig en gåta. Det är ju inte så att dom felar med sig av sin vardag och sitt liv. Deras konto känns ju bara som en tv shop fast på insta.

      Felar=delar

    Vad gör egentligen Calle’s tjej? Hon påstår att hon pluggat massor men har inte haft jobb sen i våras. På LinkedIn stod en flådig titel men företaget verkar inte finnas (hon är den enda anställda på LinkedIn och det verkar avvecklat när jag googlar?). Sedan ändrade hon till att hon söker nya utmaningar. Nu verkar hon vilja starta en youtube-kanal. Så märkligt.

      Herrgud, du behöver en hobby!

        Bloggbevakning är vår hobby))))

      Hade hon inte börjat jobba som frisör nu igen efter flera år plugg som ledde till tre masters ??

      Hon har ju köpt den fetaste lampan för sina ”hårtutorials”, jag led när jag tittade och klarade inte av mer än några sekunder. Man såg hur hon beundrade sig själv och sen kom Calle med typ frack och sa ”skål” in i kameran och då spydde jag. Hon ska väl också bli en känd Schulman antar jag, tveksamt om hon kommer lyckas för hon verkar så otroligt fånig.

      Jag har fått för mig att hon sminkös?? Men enligt Calle verkar hon ju vara raketforskare och nobelpristagare i matematik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.