Love love love

Rebecca Stella:

Men alltså, åh! Sättet som Rebecca Stellas kärlek tittar på henne samtidigt som han stryker henne över bebismagen gör mig nästan lite gråtmild.
Det finns så mycket kärlek i den blicken.

Den är nästan i klass med sättet THK tittar på mig när jag kommer med matpåsen. Nästan…

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ni som är i relationer och inte har partners som kollar på er på det sättet tycker jag synd om. Jag och min make har varit ett par i lite mer än 5 år. Vi bor ihop och har ett barn med stora behovbsom bor här varannan vecka, vilket medför att vi ibland är lite trötta och slutkörda. Ändå ser min man pp mig sådär varje dag. Om han inte gjorde det skulle vi nog inte vara gifta. Det är så viktigt att ha någon som älskar en och dyrkar marken man går på. Att få vara allt för varandra och stötta varandra oavsett hur livet ser ut. Att få känna sig älskad och att älska tillbaka. Jag är givetvis en egen person som har ett värde även utan min man, men han är min bästa vän och ingen jag vill vara utan.

    ❤️❤️

      Jag vill också känna så där 🙁

        Jag med. Men jag kommer aldrig känna sådär för jag vågar aldrig bli förälskad igen. Har blivit så sårad både av pojkvänner och bästa vänner och jag kan inte lita på någon alls.

          +1 på den!! Lita på människor går inte längre

      Wow vilken sjukt ointelligent kommentar. Folk är i relationer för mer än en kärleksfull blick. Vissa kan ej anknyta till det emotionella men är grymt lyckliga ”ändå”. Vissa slutar vara kära efter flera år men trivs ändå så pass att de fortsätter tillsammans – men blicken finns inte riktigt. Ska du då sitta o tycka synd om dem?
      Den där bilden är samhällets normativa bild av hur kärlek ska se ut. Vilket jag kan tycka är dubbelt eftersom kärlek kan se ut på många olika sätt. Och En sån blick garanterar ingenting.

        Dessutom är uppfattningen olika – jag, personligen, ser ingen uttalad kärlek i blicken – vilket naturligtvis inte innebär att jag inte tror att den finns där. 🙂 Men, hur man tolkar en blick kan vara ganska olika.

        /Linda

      Vi har två barn under tre och tittar väldigt sällan så där på varann just nu. Men du, du behöver verkligen inte tycka synd om, vi har det bra och vet att vi kommer att hålla. ?

      Fint inlägg men skippa det där att du tycker synd om andra. Ibland kan man säga samma sak fast med andra ord.

        Ja, jag tyckte det lät lite nedvärderande på något konstigt sätt

      Om en daglig speciell blick är något som krävs för att vara lycklig i ett förhållande är det nog dig själv du ska tycka synd om.
      Ni har varit tillsammans i fem år, det är inte länge när man är i en vuxen relation och verkligen inte nog länge för att vara någon slags förhållandeguru.

      Tycker spontant synd om din man, eftersom du då inte vill vara gift den dagen han är utmattad/stressad/upptagen – välj valfri egen anledning till att han inte orkar ge dig kärleksfulla blickar

      Oj- jag är lyckligt gift och har en, enligt mig, fin relation men nej, jag behöver verkligen inte en man som dyrkar marken jag går på?
      Och jag är alldeles för självständig för att ha en man som ”betyder allt för mig” – visst, han är en superviktigt person för mig och vi älskar varandra men jag vet också att jag skulle klara mig finfint på alla sätt utan honom om så skulle ske! Att lägga all min lycka och alla min behov för ett lyckligt liv i en relation skulle jag aldrig göra eller behöva….

      Usch usch.. ett lyckligt förhållande är betydligt mer än kärleksfulla blickar.. och 5 år? Då är man ju fortfarande nykär.. yttra dig igen om 10 år och 1-2 barn till som ni har på heltid, förmodligen ser ert förhållande annorlunda ut, och fy vad jobbigt att ha någon dom dyrkar marken man går på, låter som din man är extremt efterhängsen..

      Och ibland lite slutkörda? Testa va slutkörd typ alltid, skulle blickarna orka då?

      Jag tycker synd om dig som tycker att det där är idealet för ett bra förhållande.

      Mitt ex tittade på mig sådär väldigt ofta. Men ivlsbd ändrades blicken och han slog sönder mig. Så nej, bara för man får den blicken betyder det inte att man är lycklig.

      Är du på riktigt, S ? Wow vilken sorglig kommentar och snacka om att du verkar tro att alla människor tänker likadant som dig.
      Jättefint att du hittat någon som ger dig blickar som du vill ha, då har du nog hittat rätt person för dig. Själv skulle jag undra vad det är för fel på killen om han skulle sitta och smörkolla på mig ?
      #manärolika

      Håller med dig <3 vi har varit ett par i 13 år.
      2 små barn (yngsta 4 månader med kolik)
      Men trots det ser han på mig som om jag vore den enda kvinnan i världen. Varje dag får han mog att känna mig speciell. Oavsett hur jag ser ut får jag höra att jag är snygg, sexig m.m
      Han gillar att berätta för mig hur mycket han uppskattar allt jag gör och hur mycket jag betyder för honom.
      Utåsett är han väldigt macho men mot mig har hab alltid varit väldigt kärleksfull. Tror aldrig att vi kommer sluta ge den typen av kärlek. För här handlar det inte om sex. Det är något mycket djupare än det.

      Spara kommentaren och läs den om 10, 20 och 30 år. Det tror jag kan ge perspektiv.

    Vad heter han? Har han bröder? Fett kattig shuno ??

    Snart kommer kommentarer om ”att barnet inte kommer att likna Rebecca öht pga hennes operationer” ? Nog som satsar emot?! 😉 (förövrigt har jag en son som inte liknar mig, trots att jag inte har gjort en enda operation i ansiktet. Buhuu)

      Var tvungen att googla fram lite gamla bilder på henne och ja… finns det något hon inte har ändrat på sig själv?

      Bebisen kommer vara så olik henne att folk kommer misstänka att han varit otrogen

        Men var är det för jävla kommentar? Har vissa av er inget jävla filter överhuvudtaget? Skäms fan över ert beteende!

        Hahaha vaaa? Han är ju inte den som bär barnet, hon gör det. Män kan i regel inte vara gravida ?Oavsett om någon är eller varit otrogen mot den andra (larvig kommentar för övrigt).

          Men Åhh… Du slår in en vidöppen dörr. Det var garanterat putslustigt menat.

          Spermierna genius

        Min älskade alldeles vanliga o-kändismamma har gjort noll plastikoperationer och jag är inte lik henne för fem öre. Däremot är jag en kopia av min pappa. Plastikoperationer har noll betydelse. Låt folk göra vad de vill med sina ansikten.

      Jaa med mitt inlägg ville jag väll bara påpeka att vid varje inlägg om RS sä ska folk kommentera att barnet inte kommer likna henne. Och jaa ??? och menar att det spelar väll ingen roll, barn behöver ändå inte bli så lik sin mamma… Att man orkar bry sig.

      Önskar henne iaf lycka till och hoppas att hon och barnet blir välmående! (Lika eller ej!?)

    Varför syns inte min kommentar?

      Den jag skrev innan alltså har inte publicerats.

    Vad heter han? Har han bröder? Fett sexig

      Han liknar mitt ex. Som fan! Tyvärr var han en människa med en otroligt egoistisk, självisk och äcklig insida – så ingen I will pass on to you sista. 😉

      Joo det syns, läste precis att du tycker att han är fett kattig

      Han har en bror som är gift och har en liten dotter. Skulle dock inte säga att dom är speciellt lika 🙂

      Mmm inte fel på honom. Fast ser lite ”gangstah” ut. 🙂

    Hans blick är obehaglig, det finns noll kärlek i den. Han ser ut som en otrogen man som lojt kollar av att honey trap-avkomman är på plats, just Rebecka struntar han i. Skulle inte bli förvånad om han utsätter/kommer utsätta henne för psykisk eller fysisk misshandel. Det är vad hans kroppsspråk utstrålar.

      Va i…

      Hoppas hon får en dotter för de är nästan alltid mer lika sin pappa. Och pojkar är mer lika sina mammor. Hehe

    Vissa blir inte vackrare med åren;)

    Så mycket kärlek på den bilden. 🙂 Kollade på den igår på instagram. 🙂

    Jag är en sådan där konstig människa som inte vill vara i ett förhållande.

    Är över 40 nu och vet att jag aldrig kommer att ändra mig. Är så lycklig i mitt liv – att kunna stänga dörren och vara själv i min lägenhet, kunna planera dagar, kvällar, helger, semestrar som jag vill ha dem.

    Älskar att vara ensam hemma. Älskar att umgås med mina vänner. Gillar att dejta någon ibland, men vill inte bli seriös.

    Vill inte vara i ett förhållande. Aldrig varit intresserad. Inte ett dugg avundsjuk på den ”kärleksfulla blicken”.

    Och nej, det är inte så att jag inte ”träffat den stora kärleken ännu” – jag vill bara inte dela mitt liv med någon. Vill heller inte ha bara.

    Vi är alla olika.

      Jag håller med dig. Jag har aldrig känt något behov av att träffa någon och jag vill absolut inte att någon flyttar hem till mig. Träffat en partner för flera år sedan, vi bor 8 timmar ifrån varandra och träffas en långhelg varannan, var tredje månad. Däremellan är vi fria att göra vad vi vill. Underbart! Det enda som stör mig är vänner och bekanta som jämt frågar om det inte är dags att vi blir seriösa nu när vi träffats så länge. ”Käft! Vi är inte oseriösa bara för att vi inte flyttar ihop, förlovar oss, gifter oss och skaffar barn! Det här är fan det bästa förhållande jag någonsin haft och skit i vad jag gör!” svarar jag ju inte utan mumlar nåt och backar sakta därifrån.

    Verkar som Kniv-Micke varit känslosam och dramatisk i natt…

    https://www.instagram.com/p/Bb8FlTIBm5n/?hl=sv

    Men hur snygg är inte henne karl då ??????.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.