Det viktiga är ändå att man själv blir snygg, eller hur?

Carolina Gynning:

Det där med att klippa bort de ivrigt popcornsmumsande damerna i bakgrunden föll henne aldrig in?
Men hon och sambon blev ju snygga i alla fall!

Bakgrundshumor är bra kul ändå! Här är några av mina favoriter!

Tack för tips, Marina!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabjoss ska ev omplacera sina hundar

      Varför då? Pga barnen? Min mamma tog hand om 3 barn och 4 hundar… Och hundarna gav oss barn mycket glädje! Hundarna är också barn. Tycker inte man ska omplacera om det absolut inte är kris. De har ju haft hundarna så länge!

        Ja på grund av barnen. En av hundarna är aggressiv och har gjort utfall mot Jason. Ett väldigt klokt beslut att omplacera.

          Zelda har ju inte gjort något så varför omplacera henne? Låter bara som en ursäkt till att bli av med dem.

            Gabjoss skrev att hon säljer hundarna tillsammans för de mår dåligt utan varandra för de är så nära

              Men visst.. ?

          Alltid är det djuren som drar kortaste stråt. Jag fattar att det är en extrem sak att slänga ur sig, men ibland får jag lust att säga till dessa människor som skaffar djur, sen barn och SEN kommer på att det kanske inte är alla djur som passar så bra med skrikiga, dreglande småbarn att de gott kunde omplacera sitt barn istället. Lek med tanken i alla fall. Och oavsett, hur många är inte alla dessa stackars djur som dessa influäääncärs går och skaffar sig som sen bara försvinner? Magdalena Graafs hundar, Blondinbellas lilla mops etc. Antingen efter nåt gråtinlägg om ”Vi äääälskar Fluffis såå men han kan inte vara kvar hos oss för vår ettåring drar honom i svansen och skriker honom i örat!” eller så försvinner djuren bara. Jag tycker det är hemskt hur kortsiktiga människor är i sitt konsekvenstänk och hur fort och lätt de skjuter sina djur ifrån sig så snart de får en ny ”leksak” att gulla med. Folk har haft hund och barn i alla tider, jag kan inte fatta varför det ska vara så omöjligt att ha kvar sina husdjur idag.

          Mvh //En sån som adopterat djur från andra som inte längre ville ha dem pga. andra, nyare och sötare husdjur samt barn.

            Fast de allra flesta skaffar ju faktiskt barn och i de allra flesta fallen går det jättebra. Men ibland funkar det inte. Jag skaffade min katt för 15 år sedan, alltså när jag var 12 år. Jag visste att jag skulle vilja ha barn en dag, men också att jag ville leva med en katt. Nu funkar det jättebra för oss men när bebisen kom så var jag beredd på att vad som helst kunde hända och i värsta fall hade katten fått flytta. Inte så konstigt va? Djur blir gamla men om folk inte skulle få skaffa husdjur för att de också vill ha barn någon gång så skulle det inte finnas många husdjur i Sverige. Och det hade varit tråkigt eftersom det är positivt för barn att få växa upp med djur.

            Seriöst jag har skrivit på den här kommentaren i 15 min, tömt kattlåda och ammat under tiden! HUR kan jag skrivit för fort?!??

              Det är ingen mänsklig rättighet att skaffa husdjur/få växa upp med ett hudjur.
              Om folk skaffar djur utan att kunna ge dem vad de behöver även i framtiden ser jag inget problem med ett husdjurslöst samhälle. Inget alls.

            Läser man Gabriellas inlägg så kan man ju förstå att det är det enda rätta för båda parter då hunden uppenbarligen inte mår bra bland barn och blir stressad. De skaffade Dexter och Zelda för flera år sedan, så att placera om dom är inte lätt. Gabriella uttrycker även det. Att behålla en hund trots att den inte mår bra bland barn och dessutom är aggressiv mot barn låter ju vansinnigt.

            Något jag däremot inte tycker är helt ok är att köpa hund där man inte tänkt igenom det för att sedan göra sig av med den för att det blir jobbigt. Men i detta fall så tycker jag att det låter klokt då det testat under en längre tid för att få det att fungera men det tyvärr inte går, speciellt nu när de väntar en till liten bebis.

              Har uppfattat det som att den blir stressad när de har andra barn över? Det är ju absolut inget konstigt och såklart enkelt att åtgärda, bara att inte ha hem andra barn pga blir för mkt för hunden. Att den har gjort utfall mot Jason kan vara en tränings/introduktions-fråga, av både barn och hund, men det behöver givetvis inte vara så.
              Jag släpper inga andra barn innanför dörren då min hund alltid blivit stressad av barn. Vårt egen bäbis är en familjemedlem och där har inte vart några problem hittills. Hon kommer visa att hon är obekväm den dagen han är större och blir jobbig och händer det får man givetvis vidta åtgärder för att hjälpa hunden så hon får vara ifred. Givetvis förstår jag att vissa hundar verkligen inte är lämpade men tror att det i många fall skötts helt fel.

                Bland annat när de har andra barn över. Men i hennes första inlägg gällande detta beskrev hon att Dexter bitit Jason i fingrarna helt från ingenstans när han lekt i sitt rum med sina leksaker vilket inte känns så tryggt. Har man ett litet barn och en till på väg och samtidigt har en hund som agerar aggressivt samt stressfullt bland barn så tycker jag att hunden förtjänar ett lugnt hem utan barn. Jag tycker även att det är upp till var och en, hade jag haft hund och barn där hunden biter och beter sig aggressivt mot mitt barn hade jag sett till att hunden hamnar hos en person/familj som är rätt. Att utesluta att ha besök hemma och att kompisarna till barnen inte ska kunna komma över känns ju inte heller helt rätt för alla, inte för mig iallafall.

            Anonym: Håller med till 100%!!!

            Extremt och extremt.. Mest oerhört naivt och barnsligt.

    Att en man drar ner sina byxor för att förstöra några tjejers bild eller bara random står och håller i kuken? Det är din humor? Usch

      Han som håller i sitt könsorgan kissar ju.

    Älskar att de i instakommentarerna också bara uppmärksammar och älskar pocorndamerna.

      Denna bild kom upp i mitt flöde igår och tänkte samma sak. Man måste, speciellt om man har många följare, tänka på vilka bildern man lägger upp, tycker inte det är okej att ta bilder och lägga upp på folk utan att be om lov.

    En man som visar ändan vad kul och barnsligt.
    Pressbyrån börjar med lussekorv kom det upp en annons om här, en korv i ett lussebullebröd 🙂

      Hahahahah… aah oh my

    CamCam kan du inte lägga upp någon varningstext i rubriken om du tänker visa bilder på könsorgan? Läste bloggen under min kafferast på jobbet och det hade vart awkward om min chef gick förbi och såg min skärm :’)

      Haha: VARNING FÖR PENIS!! ??

      Din chef måste verkligen syna din skärm ordentligt om hen ska uppfatta den där lilla korven. ???

      Jag såg ingen snopp. Tack för att du skrev om det så jag kunde gå tillbaka och kolla på fotona och hitta den. ?

      Äh va fasen, du hade väl rast?! Då ska väl chefen strunta i vad du tittar på! Är väl inte så farligt..

    Alla bilder där folk (män) med flit visar rumpa/penis osv är ju inte roliga. Där det är kul är ju där något bara råkar hända i bakgrunden.

    Bilden med Gynning är ju kul på Gynnings bekostnad. Det blir tydligt hur löjligt det är att posera för en ”snyggselfie” när kvinnorna sitter i bakgrunden och äter popcorn och har det gött.

      Varför skulle det göra Gynning löjlig? Hade kvinnorna tagit en selfie tillsammans eller varit medvetna om att de skulle bli fotograferade hade de antagligen också poserat.

    På tal om Gynning, hennes nya ”kampanj” ME2ALL… WTF är detta?

      Det finns ett inlägg om den längre ner

    Hade en hederlig 35 mm kamera med mig när jag gick ut och dansade på Schlagerbaren (där åldern var minst sagt blandad) i Malmö, före smartphonens tid. Knäppte några bilder på dansgolvet och upptäckte sen vid framkallningen en herre på 65 + som kikar fram bakom mig och min kompis och ler stort mot kameran. Faktiskt gör han hela bilden ?

    Hej alla! Nu behöver jag tips.

    14 december ska min 15-åriga dotter på dans med skolan. Hon ska ha en finklänning på sig då.
    Hon vill ha en med mycket detaljer, kort och med vippig kjol. Hon vill alltså inte ha en tight. Det verkar som om att det är lättare att hitta tighta eller långa klänningar. Funderar på om jag ska åka till beyond retro för att kolla där? Eller har nån nåt tips? Planerar att åka till Stockholm på lördag.

    Tack på förhand! ?
    Puss ♥️

      Leta upp affärer som myrorna och bikupan. Alltså Second Hand butiker. Allt är inte skit utan man kan hitta riktigt fina klänningar där. Beyond Retro har mycket! Kul med en klänning ingen annan har också 🙂

        Jo, jag älskar second hand. Men bikupan alltså? Får kolla upp vart det ligger. Tack! ♥️

      Kolla på Nelly. com eller Bubbleroom.

    Gynning såg verkligen ut att ha skrattat så hon gråtit på bion ? #närselfienintematcharthemood
    #toomuchtry

      Gissar att bilden vad tagen innan filmen 🙂

        Säkerligen men gör det inte mindre fånigt med superseriös jag anstränger mig så hårt så jag snart sprängs för att se snygg ut som möjligt-selfie ?

    Men alltså. HUR äcklig är inte snubbe nr 2?? ?

    Nu blev jag sugen på popcorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.