Daniel Redgert startar eget

Daniel Redgert/Schulmanklanen:

Hannah och Amandas lilla gullegris Daniel ”Dannis” Redgert som utmålades som lite av en PR-savant lämnade hastigt och plötsligt Perfect Day för att leda eftersnacket av Idol och nu när endast ett avsnitt återstår – morgondagens final – så har många frågat sig: Vad ska Dannis göra nu?
Look no further!
Han ska starta eget och kanske till och försöka sig på att konkurrera ut sina gamla mentorer – Hannis och Mandis?
Hans nya företag heter Redgert Comms och så här svarade han när Nöjesguiden ställde honom ett par frågor om det hela:

Hur kommer det sig att du öppnar eget?
– För att jag ser ett stort svart hål på marknaden jag tänkte fylla. Efter sju fartfyllda år i branschen har jag lärt mig både ett och annat som jag tror mina nya kunder kommer att dra nytta av.

Vad kommer din nya verksamhet syssla med?
– Jag är väldigt sugen på att förena näringslivet med den nya mediavärlden. Det blir lite utav utmaningen, men jag känner allra längst ner i min mage att det kommer att gå vägen. Sedan gör jag ju allt sånt där annat företag behöver hjälp med: PR, event, influencers, content och så vidare.

Behöver du personal?
– Jag har redan anställt två personer, nu måste jag ta det lilla lugna i någon månad innan jag anställer nästa.

Du brukar ha höga mål. Vad är målet för Redgert comms?
– Ta över världen.

Kör så det ryker, Dannis!!!!

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan någon förklara, vem är han? Vad är han känd för? När blev han känd och pga vad?

  ot
  men varför sticker alltid bobby ut tungan på alla bilder

   Hahah undrar också detta, det ser så roligt ut. Men tror han gör det för att typ bukta ut läpparna så de ska se större ut? Och sen är munnen lite halvöppen för att se sexig ut och då råkar tungan synas

  Ta över världen ? Är han 12 eller..

   Varför inte? Han menar nog sin värld i den bransch han befinner sig i. Varför är du så hämmande då?

  ”Hannah och Amandas lilla gullegris Daniel ”Dannis” Redgert som utmålades som lite av en PR-savant”

  Är han bra på riktigt eller är det bara nåt som Hannah och Amanda tycker?

   Det är något Hannah och Amanda tyckte. Skulle vara intressant om de tyckte samma sak om man frågade dom idag?

  Jag har lite svårt gör honom, han känns falsk, som en person som går över lik. Men jag hoppas min känsla är fel. Det är bra med driftigt folk överlag.

   Precis så, du satte ord på min magkänsla av honom också!

  han och blondinbella skulle passa ihop ?

  Blondinbella i Aftonbladet:

  Hon berättar att hon inte vill ha en vardag på det sätt som hon hade innan skilsmässan.
  ”Aldrig mer storhandling, diskutera vem som ska plocka ur diskmaskinen och behöva kompromissa om jag ska jobba eller vi ska se på en film en vardagskväll. Mitt liv är rätt fulländat som det är och jag stortrivs med att leva själv men ha hjälp med markservice hemma. Bättre går inte att ha det. ”

  Låter inte som hon och Odd ville leva samma liv riktigt, husman möter sus & dus

   Stackars Bella som hade en man som ville mysa i soffan tillsammans med henne framför en bra film lite now and then ??

    Lol?

   Ett liv utan kompromisser är ett liv i ensamhet.

   Blev typ ledsen när jag läste det där. Hon känns så jäkla förstörd på nått sätt. Hon skiljde sig alltså för att hennes man ville att de skulle umgås ibland, utan att hon jobbade. Hur lycklig kan man vara om all lycka i livet går ut på att jobba? Förstår hon inte att hon aldrig kommer hitta någon att dela sitt liv med om hon aldrig kan tänka sig att kompromissa. Ska hon träffa någon som henne så lär de ju aldrig kunna bygga ett liv ihop eftersom att ingen av dem vill kompromissa och båda kommer sätta jobbet framför varandra. Sorgligt.

    Hon kanske inte är intresserad av att ha någon att dela sitt liv med? Tvåsamhetsnormen som råder är helt sinnessjuk! ALLAS dröm och mål i livet är inte att hitta nån att dela sitt liv med.

   Verkligen omoget av henne att uttala sig på det viset.

   Okej att man inte vill ha det på ett vis längre, men en gång i tiden var det väl precis det hon ville när hon var tillsammans med honom? Verkligen elakt mot Odd kan jag tycka.

   Det enda som skulle kunna göra det hela lite mer mänskligt är om det var han som dumpade henne.

  Haha ta över världen. Men jag tycker han varit bra faktiskt som programledare för Idol eftersnack.

  Dock fortfarande oklart varför han är osams med Hannah och Amanda samt Alex och Sigge? Känns som det är lätt att hamna på deras blacklist..

   Alex sitter säkert i detta nu och filar på elaka hämnande formuleringar som han kan använda vid första bästa tillfälle för att trycka till lille Dannis

    Vet vi att de faktiskt är osams?

     Det vi vet är att Amanda och Alex slutat följa redgert, och redgert har slutat följa dom.

  Matplatsen fortsätter skriva om hur hon och Nestlé idkar välgörenhet i Ghana. Det är ganska äckligt. Hon publicerar inga kritiska inlägg, så jag tänker klistra in min kommentar här också. Hoppas att Camilla tar upp det igen, så hon inte kan tiga ihjäl kritiken.

  Varför tror du att föräldrar sätter sina barn i arbete istället för att låta dem gå i skolan? För att de blir utnyttjade av Nestlé att producera råvaror till löner som är så låga att de inte går att leva på. Äckligt att först suga ut människor och sedan komma som ’White Savior’ figurer och låtsas bedriva välgörenhet. Antar att lokalbefolkningen ska vara tacksamma för att barnen inte har dött av smutsig bröstmjölksersättning från Nestlé som de blev lurade att köpa för ett antal år sedan, eller att de inte dör av törst eftersom de inte har något grundvatten kvar eftersom Nestlé pumpar upp allt vatten för att tillverka läsk, som de gör i Michigan idag.
  Här är en länk till en insamling för att betala rättegångkostnader för den lilla staden i Michigan som nu blivit stämda av Nestlé när de försökt kämpa för att få behålla sitt vatten.
  Känns det bra att ta emot lön från Nestlé när du vet hur många människoliv de har på sitt samvete?

  Räknar med att du inte godkänner det här inlägget, så kommer att publicera det på bloggbevakning.se också så att någon ser det.

   ????????

   Det här var riktigt bra! Tror dock inte camilla kommer skriva om det, hon är upptagen med att slicka olika rövar… typ sandra beijer, margaux, etc etc…. tråkigt då det var med såna här inlägg som du skriver som hon faktiskt fick en plattform

   De skriver om att Nestle arbetar mot barnarbete, men i 56kilos text skriver hon

   ”Den här 16-åriga tjejen arbetar på fälten med sina två yngre bröder. Det gör hon efter skolan, de dagar hon inte har läxor. Det tar henne 3 timmar att gå till fälten… 3 timmar hem, ofta i mörker.
   Hennes arbetssysslor består bland annat av att med hjälp av en machete rensa bort ogräs. ”

   Nestlé är ju riktigt vidriga:

   – de har pushat sin bröstmjölkersättning på fattiga människor runt om i världen med spädbarnsdöd en masse som följd, eftersom folk inte haft råd att blanda efter instruktionerna och dessutom inte haft tillgång på rent vatten..

   – de försöker ta kontroll över dricksvattenkällor världen över för att få sälja mer flaskvatten – och har fått ändrat rent vatten från att vara en mänsklig rättighet till ett ’behov’.

   – de har prånglat ut matvaror med superhöga halter av bly och annat gift i länder som Indien, Uganda, Sudan och Kenya

   – de har (självklart) varit involverade i mängder av barnarbetessaker, samt slavliknande förhållanden för arbetare hos flera av deras leverantörer.

   – de hugger nationalparker i tex Ghana till fördel för kakaoplantage: 90% av flera skyddade områden har förvandlats till plantage, med stark reducering av elefant- och chimpanspopulationer som följd.

   med mera, med mera..

  Kan du inte uppmärksamma Åzas dagliga reklaminlägg som aldrig är märks alls.

  OT men Sindy och Micke har båda på sig sina förlovningsringar på deras stories. Det tog alltså inte ens två veckor…

   Var dom ens av?

  Jag är så nyfiken på vad som hänt mellan Daniel Redgert och Schulman-Widells. På något sätt har jag alltid sympatiserat med Alex, Amanda och Hannah (även om de ibland är lite väl lättkränkta) så jag tippar på att det är Redgert som är busen. Kanske Daniel har gjort något kontraktbrott eller liknande? Kanske han i hemlighet hållit på med sina egna projekt under arbetstid, stulit ideer? Ingen aning, men jag är osunt nyfiken på detta. Tror inte denna herr Redgert skyr några medel för att nå framgång nämligen.

   Jag med! Och med tanke på att efter han gick ut med att han slutat på perfect day så sa han att podden skulle fortsätta men efter det avsnittet så kom det inget mer och sedan gick han ut med att podden lagts ner. Känns som att något är fel iallafall

    Ursäktar att att , o . Uteblev sådär! Hade så fullt upp med att trycka bort fel ordval av autocorrect så jag glömde bort Hur man skriver själv ?

    What när gick han ut med det? Har kollat efter podden varje torsdag men inte kopplat ihop a och b förrän du sa detta nu haha

     Tror att han skrev de på instagram

   Är ju inte speciellt ovanligt att en anställd startar eget och på något sätt konkurrerar med tidigare arbetsgivare. Man är väl inte dedikerad på livstid till klanen Schulman för att man fått äran att jobba för dem? Inom reklambranschen heller inte ovanligt att kundkonton följer med när någon flyttar på sig.

   Jag är också osunt nyfiken på det ? Tror dock inte att det är Reddan som är boven. Tror att Amanda styr med järnhand och att hon inte gillar att han nu ska stå på egna ben. Massa andra saker inblandat säkert också såklart. Bara en teori.

   Jag är också osunt nyfiken på det ? Tror dock inte att det är Reddan som är boven. Tror att Amanda styr med järnhand och att hon inte gillar att han nu ska stå på egna ben. Massa andra saker inblandat säkert också såklart. Bara en teori.

  Man måste beundra hans driv. Men finns det inte tillräckligt av hans motsvarighet. Vad kommer han med för nytt?

  Café verkar nästan skadeglada över att Schulisarna har avföljt Daniel. https://www.cafe.se/daniel-redgert-amanda-alex-schulman/

  Tycker mig minnas att Hannah eller Amanda sade något i det senaste avsnittet av Fredagspodden att ”Perfect day passar inte alla”. Det tolkade jag som riktat till Redgert. Kanske han snackat skit? Skapat drama? Utnyttjat dem på något sätt? Han verkar ju gå över lik hursom.

   Inte hållt med drottningarna i allt? Att gå över lik passar väl annars rätt bra hos Schulmans

  Knepigt det där, hur folk blir osams hur flux. Man undrar ju vad som ligger bakom.

  Har sett att varken Amanda eller Hannah följt sin yngre syster Amelia på insta under en lång period, förräns nu! Så där undrar man ju också om det inte varit ett bråk eller liknande.

  Påstår ni att Redgert är programledare i Idol? Knappast! Han sitter med i Idol Extra (eller vad det heter) och flinar. Då och då avbryter han folk med ointressanta frågor så att de blir irriterade. Programledare där är Per Lernström. Programmet skulle klara sig bättre utan denne kille, som helt saknar talang för TV.

  Amanda Schulman har slutat följa Daniel på Instagram!!

   En annan sån som jag tänker osunt mycket på är Fanny Lyckman och hennes kille, artisten Newkid. De följer inte heller varandra men bor ihop och har varit ihop i typ 10 år? Kan någon förklara

  Hur vet ni det, alla där har ju privata instagramkonton, det är kanske där man följer varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.