Nicole och Eric köper ny lägenhet

Nicole Falciani:

DET ÄR SÅ SJUKT!! Jag och Eric har köpt lägenhet. Plötsligt händer det! Jag skrev på kontraktet ett par timmar sedan. Själv. Eric är ute på turné, så vuxna (!!) jag gick och skrev på kontraktet helt själv. Känns så himla sjukt och läskigt! Det är en 4:a, som ligger väldigt nära där vi bor och den är så fin!! Vi flyttar in i februari. Tänk att jag och Eric har köpt en lägenhet ihop. Ofattbart. Ibland är livet bra gött. //Nickys

Nicole och Eric Shadedeey har slagit sina påsar ihop och investerat i en fyra rumslägenhet på Kungsholmen. 
Eric är tydligen på turné så Nicky rasslade iväg själv och skrev på avtalet och firade sedan själv med bubbel – HELT rätt om du frågar mig!
Här nedan finns några bilder på nya kärleksnästet – rätt flott va?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    CamCam:Den här typen av inlägg tycker jag passar bättre längre fram på dagen. Det är mer som ett kort FYI än skoj läsning eller ett inlägg som får igång åsikter och kommentarer så här på morgonen.

    Bara en liten åsikt från mig. ?

    (Inser att det är tufft i december då bloggtorkan på bloggarna är nästan lika stor som under semestern)

      Jag håller med dig men jag fick verkligen trolla med knäna för att få ihop inlägg som det är. ?

        Jag förstår. Tack för att du alltid försöker. ??

      Jag ska göra ett försök att få igång en diskussion här. Om inredning. Jag ogillar så mörka golv som det verkar vara i lägenheten, usch. Och bastun gav mig en snuskgubbe-känsla, hoppas de tar bort den. Och byter ut golven.

        Jag gillar generellt mörka golv, har förvisso vitlutade golv själv, men dessa ser lite blanka ut. Vill ha matta golv.
        Däremot är jag så brutalt trött på det blanka vita köket utan själ som finns i alla nyproducerade lägenheter.

          Men ingen av er tar upp den blommiga och guldiga tapeten som sitter istället för kakel i köket. ??

            Haha nä, bildens var så små på mobilen så jag noterade inte det. Blev bara bländad av allt det blanka.

            Hmm hoppas den tapeten är våttrumssäker annars vill vi inte se hur det ser ut bakom kranen där om ett tag ?

              En får väl anta, trots oförskämt, att det sitter en glasskiva över. Min pojkvän har så, en fototapet med glasskiva, istället för kakel. 🙂

          Jättefin lägenhet! Men om vi ska diskutera våra olika inredningsstilar.. Så trött på allt som har med marmor, guld, sammet, walk-in-closet som ALLA inreder likadant och visar upp och säger ”KOLLA VAD FIN MIN WALK IN CLOSET ÄR..

          ps. tycker marmor,guld och sammet kan vara fint också, men känner att det har blivit för mkt! Där märker jag hur influencer påverkar det mesta negativt det blir för mkt av allt..

          Min pojkvän jobbar på DW och brukar säga lite stolt att Kenza eller Kendall Jenner visar upp klockorna (han vet att jag är smått besattt av sociala medier), kan inte låta bli attt tänka att de borde sluta skicka gratis klockor till ALLA influencers som finns!

        Jag hade mörkt golv i min förra lägenhet. Jag hatade det! VARJE litet dammkorn eller hårstrå som låg på golvet syntes hela tiden. spelase ingen roll hur mycket man städade, det såg alltid dammigt ut. Det åkte ut rätt fort!!

        Jag gillar mörkare golv i badrummet, typ mörkgrått kakel (eller heter det klinker då?) för då syns inte alla mina hårstrån! 😀

        Så snyggt med märka golv!! ?

    Hej! Sorry att jag stör men är det någon som vet varför det inte går att komma in på http://www.finest.se ? Har ej kunnat komma in på 2 dagar,. Vill så gärna ta bort ett blogginlägg jag skrev i ilska.. får stress nu när jag inte kommer in på varken dator eller telefon .. har sidan blivit hackad nedlagd eller kraschat? Någon som vet? T

      Du är inte ensam om att inte komma in där.Det är tydligen något fel i deras server. Sen var det prat om att något skulle göras om. Jag har mejlat och väntar på svar. Bara att vänta.

        Okej! Tack guld att du svarade!!

      Du har kommenterat om detta på nästan varje inlägg på Bloggbevakning det senaste dygnet…

    Ett inlägg med de mest gillade kommentarerna här på bloggen under året vore kul ? Eller kanske svårt att ta fram… men kanske dom kommmentarerna du tycker är mest minnesvärda eller något iallafall?

      Jag har kollat lite på några inlägg från CamCams samanstälninig från månadsresumén och jag gissar på att alla likes försvann när hon glömt att betala räkningen för det attachment, för där fattas helt likes bland kommentarerna även efter den tiden bloggen slutade strula med diverse saker. ?

        Ja, den plug in-en har lite att önska.. =)

    Inte för att man som utomstående har en jädra aning men jag tycker de verkar så sjukt fina ihop de där två. Det känns aldrig falskt eller som en fasad, som många bloggpar kan göra. Kanske för att de inte verkar behöva skylta med hur bra de har det? Då tänker jag ”de har inget att bevisa, de mår säkert skitbra”. Vet inte, kanske en dum tankebana, men jag gillar dem i alla fall.

    Köpt lägenhet?!?!? På en MÅNDAG?!?!?!?

      Booli har 8 dec dvs i fredags som datum.
      Men kontraktet skrevs nog igår. Juridiskt blir naturligtvis inte försäljningen giltig förrän köpare och säljare skrivit kontrakt. Om någon köpare ska företrädas behövs fullmakt och det kan ju ha tagit lite tid.

        Har bolin 8 dec som datum så skrevs kontraktet också då. Inget är färdigt eller registreras innan pennan sitter på pappret.

          Och nej en fullmakt kan fixas på dagen på någon timme.

            Det är väl olika hur snabbt en fullmakt kan ordnas.
            Man får utgå från att den som lämnar fullmakten ska skriva under fullmakten själv 🙂
            Dessutom kan mäklaren och/eller säljaren kräva att fullmakten är bevittnad.

              Instämmer men det såg ut på Antons kommentar som att de normalt tar någon dag. Det gör det inte.
              Mäklaren behöver inte ha originalet på fullmakten vid kontrakttillfället utan det räcker med att han fått en kopia och har ett telefonsamtal som bekräftar att den finns.

              Och så klart ska den vara bevittnad ?

          Du har helt rätt i att inget är klart förrän kontraktet är skrivet. Men Booli visar sista budet som slutpris direkt när mäklare har tagit bort objektet från hemsidan.
          På fastigheter lägger de sedan till uppgiften om vad priset blev på lagfarten, vilket ju kan bli flera månader senare.
          Så deras datum och kontraktdatum diffar ofta om budgivningen tog stop på kvällen.

          http://support.booli.se/om-slutpriser-pa-booli/slutpriset-pa-en-bostadsratt-ar-fel-vad-gor-jag

          http://support.booli.se/om-slutpriser-pa-booli/varfor-finns-det-ibland-dubbla-slutpriser

          På bostadsrätter redovisar Booli sistabud om budgivningen varit öppen. Dvs de hämtar buden från mäklarens hemsida och när mäklaren tar bort objektet redovisas det senaste budet på Booli. Det gör att priset man ser kan misstänka om det kommer in bud som inte läggs ut eller om det blir en ändring inför kontraktskrivandet.

          Men det gör även att om budgivningen slutar på en kväll så redovisar Booli det datumet och kontraktet skrivas ofta dagen därpå.

          På fastigheter korrigeras det sen när lagfart kommit.

            Är det så? Knasigt av boli i så fall för det högsta budet kan ju ligga i flera dagar innan säljaren ger upp och accepterar budet. Systemfel av dem kan jag då tycka.

            Men tack för info. ??

              Finns inte så många andra sätt för dem, saknas ju nationellt register på bostadsrätter. All ägandenotering görs av respektive förening.
              Enklare med fastigheter där lantmäteriet har register, så där kommer ju även försäljningar utan mäklare med.

                Ja, visst vore det perfekt med ett officiellt och natikonellt register över bostadsrätter med uppgift om överlåtelsepris och framför allt pantsättningarna.
                Som det nu är svarar ju föreningen för att pantsättningarna noteras och ofta är den tjänsten outsourcad till ett företag som även sköter fastighetsförvaltning och redovisning.
                Det har hänt att uppgifterna om pantsättning inte varit korrekta och att någon förvärvat en bostadsrätt med en pantförskrivning som inte mäklaren haft uppgift om. Tyvärr kommer man inte åt den panten om inte den som innehar den (t ex en bank) släpper den vilket förutsätter att skulden blir löst av föregående bostadsrättsinnehavare.

              Det stämmer bra det Linnea skrivit. Man ska inte lita blint på slutpriser eller kontraktsdatum på varken Booli eller Hemnet. Säljarna kan av någon anledning säga att de inte vill att mäklaren går ut med slutbudet och då syns det bara i mäklarens egna budhistorik och den har varken Booli eller Hemnet tillgång till. Eller om bostadsrätten besiktigas efter kontakt så kanske man i efterhand kommer överens om att gå ner i pris, de syns inte heller på varken Booli eller Hemnet. Kontraktsdatum på dessa hemsidor innebär endast att annonsen plockats bort det datumet – inget annat – behöver inte ens betyda att bostaden faktiskt är såld. Parterna ska dessutom godkänna att slutpris publiceras på Hemnet (Gäller ej fastigheter). Pga alla dessa ”dolda” slutpris ska man nog tänka ett varv till om man tror att man vet bättre än mäklaren bara för att man har stenkoll på Hemnet, Booli och vad grannen såld för i fjol 😉

          Boolis datum brukar vara när den försvinner från hemnet.

        Nicoles blogginlägg är från fredagen dvs 8 december.
        Det var då hon skrev kontrakt.
        Case closed 🙂

          Men huuuuuuur kan ni ha missat På en måndag-gate?!

            Det gjorde vi inte men det var inte relevant. ?

              Högst relevant eftersom min ursprungliga kommentar var en referens till den och inte för en sekund handlade om vilken dag de köpte lägenheten på. 🙂

            Varför känner jag igen det? ?

              Det pratades om det en del när det hände för typ ett år sedan. 1337likes på
              Instagram tog upp det, bland andra. För att det fick Eric att framstå som en douche som gick på Nicole för att hon åt onyttigt. På en MÅNDAG!

                Tack ?? Men gjorde inte även han en referens till ett ännu äldre skämt?

                  Johan glans drar ett skämt om att man äter tårta, PÅ en torsdag! Antar att det kommer därifrån

    Hur går det med försäljningen av dashas lägga? Har någon länk?

      Dasha har inte fått några bud på hennes lägenhet ännu..

      Hennes pojkvän har fått 1 bud men det var 250 000 kr under utsatt pris..

      dåligt i och med att den ligger på malmskillnadsgatan och hon precis rapporterat om vandalisering av hennes fönster. no one in their right mind would buy it. Hon och D kan gott bo där tillssammans, det finns en anledning till varför hon försöker sälja.

        Petra Tungården kan verkligen skratta sig lycklig att Dasha köpte den till ett sådant sjukt överpris! Jag fattar inte hur hon tänker när hon köper den för 5,7 miljoner kr, Malmskillnadsgata, tornrum, det var inget renoveringsbehov då Petra redan renoverat allt så hon kunde inte bidra med så mycket förbättringar, egentligen bara slitage. Jag förstå inte hur man gör ett sådant ekonomiskt beslut!

          Petra köpte den väl för 4.4milj 2014? Herregud alltså vilka jävla priset???

    CamCam, en genuin fråga som uppstod efter att jag läste den senaste resumén och halkade in på det här inlägget: https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/03/dod-at-jockiboi

    Sedan det inlägget har du respekterat Jockes beslut vilket också flera läsare påpekar att man bör göra, respektera att han ville byta från Jockiboi till sitt riktigt namn, Joakim Lundell. Sedan dess har han kallats Jocke/Joakim i bloggen och jag undrar varför inte andra bloggare blir respekterade för samma beslut?

    Det är flera som har försökt att tvätta bort sitt ursprungliga bloggalias men som du envist fortsätter kalla dom för här i bloggen. Exempelvis att du alltid skriver Blondinbella överst i inlägg som handlar om henne trots att detta är ett varumärke hon sedan länge har lämnat och omvandlat. Lika så Alexandra som har valt att lämna Kissie bakom sig. Vad är skillnaden mellan dessa och varför kan inte alla respekteras för sina beslut?

      Samma sak med Elena Belle..

    Eftersom du inte får skriva om voldemortskan så jag jag meddela att hon har sålt sin bästa häst,Hilda. Undrar vad anledningen är, hon är uttagen till utmanargruppen hopplandslaget med gissar Jag, Hilda och vad jag vet så har är inte någon av hennes andra hästar på den nivån..

    Helt ot: Någon som har en rabattkod hos jollyroom som vill dela den med en fattig sjukskriven på jakt efter julklappar? Tack!

    (Känns kul att man har så bra ekonomi att man får tigga rabattkoder i kommentarsfältet på ett inlägg om en lya värd miljoner..)

      Googla rabattkod + företaget du vill ha en kod hos så kan man hitta jättemycket. Finns hemsidor som samlar såntdär på ett och samma ställe. 🙂

      Kolla om de finns på Refunder. Har använt det en del (mest för hundmaten som är så satans dyr) och tycker det funkar bra! Enda kruxet är att man måste komma upp i en viss summa innan återbäringen betalas ut.

      Tror inte Jollyroom använder sig av rabattkoder.

        Stämmer, dom har kampanjer med nedsatta priser på olika produkter nästan jämt istället ?

    Tycker lägenheten är ganska hemsk, grå, kall och opersonlig. Typiskt Kungsholmenlya m.a.o.
    Föredrar lantlig herrgårdsstil vilket iofs inte passar i lägenheter.

      Är det lantligt man är ute efter så letar man nog inte på Kungsholmen…

        Det sa jag inte heller. Vi fick frågan om ifall vi tyckte lägenheten var flott och jag svarade. 🙂

        Finns en del hyreslägenheter i fastigheter på Djurgården. Kan kanske stämma om det ska vara lite lantligt.
        Bra om man känner någon i Kungahuset om man vill hyra på Djurgården eftersom det är Djurgårdsförvaltningen som upplåter de hyresrätter som staten förfogar över.

    Oj. Här kommer det att förloras pengar. Prisfallet har bara börjat. Statistik från Booli:

    Kungsholmen
    aug: 95,4
    sep: 91,4
    okt: 88,0
    nov: 86,2
    1-11 dec: 81,8

    Inte konstigt att de inte får sålt lägenheten på Malmskillnadsgatan med den fula marmorkuben mitt i köket/vardagsrummet. Jeeeez …

    Vad kostade lägenheten? Måste varit superdyr!! http://www.behrer.se/vara-hem/968297/scheelegatan-38a/#bilder

      Som förklarats ovan vet man bara var den offentliga budgivningen avslutades. Eftersom du vet adressen kan du kolla ”slutpris” på Booli.
      Om det är samma belopp som står i kontraktet vet bara den som sett kontraktet.

    Men hjälp är det två fönster i hela lägenheten?? I en fyra!!?

    Åh vad roligt för dom ?. Är riktigt glad för deras skull och hoppas dom kommer trivas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.