Paow och Saga Scott är igång igen

Paow/Saga Scott:

De här två råkar i luven på varandra oftare än THK och Lilla Snöboll när det kurrar i magen på en liten svart katt och skådeplatsen för detta drama lyckas alltid bli Snapchat.
Den här gången är det Paow som påstår att Sagas pojkvän åkt dit för kokain. Vad det betyder vet jag inte… är det innehav? Har det upptäckts i urinprov? Alternativen är ganska många och har ganska olika innebörd.

Saga svarar i alla fall med några egna bilder på Snapchat och även fast det inte står tydligt och klart att de är till Paow så kan vi nog förutsätta det med tanke på deras tidigare historik.
Och att Paow tycker att det är trist. Ha! Jag känner igen sarkasm när jag ser det.

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sagas pojkvän är en känd proffstränare inom travet. Kokainet han hade i kroppen upptäcktes vid ett slumpmässigt drogtest i samband med travtävlingar där han skulle vara kusk. Otroligt pinsamt, hans karriär går spikrakt uppåt, förstår inte hur man kan slänga bort det så.

    Hans pappa lär ju vara stortokig – han har ju gett grabben alla chanser till en lyckad karriär o nu får deras stall otroligt dåligt rykte. Mvh travintresserad

    Han åkte dit på ett blodprov inför ett travlopp. Dom tar slumpmässiga blodprov ibland. Tror han har fått tre månaders avstängning för det. Han säger att han blivit drogad men det får man ju tro vad man vill om..

    Vad är det egentligen som hänt mellan Saga och Paow eftersom Paow verkar hata Saga Scott så mycket? De var ju vänner en gång i tiden och verkade gilla varandra?

      Läs: slickade varandras muttor öppet i tv. Ridå.

        Ja usch så pinsamt men då var de ju vänner, något verkar ha hänt långt efter det? Ingen som vet?!

          Jag tror att Paow kände sig utnyttjad av Saga och att hon tyckte att Saga blev känd pga henne. Men kan vara ute och cykla här.

            Handlar det helt enkelt om avundsjuka kanske, för att Saga fick fler ig-följare än Paow och fick medverka i vissa tv-produktioner osv.

              Jo absolut. Förmodligen tyckte Paow dessutom att Saga skulle visa tacksamhet men Saga blev ju ’känd’ på eget bevåg så det gjorde hon väl inte. Kommer ihåg att Paow dillade om att hon ”gjorde” Saga. Det är pinsamt hela grejen…

          Hon umgås inte med hennes dåvarande bästis Jasse längre men Jasse umgås fortfarande med Saga. Kanske hände något där.

      Samma som hände Maggan o My?

    På tal om paow. Är hennes tävling på insta helt okej? Att gilla ett företags konto och tagga ett par vänner.. krävs väl mer för att det ska vara en tävling eller?

      Många bloggare/influencers gör så och har liknande sk tävlingar men nej egentligen är det ej helt okej tror jag inte.

    På tal om Saga, visste inte att hon hade pojkvän ens, är det nytt? Nu går Jonna ut och berättar att Jocke och hon är släkt!

      Alltså Jocke o Jonna är släkt, inte Jocke o Saga, men de har vetat det sen innan bröllopet. Har de flyttat till huset ännu?

        Dom flyttar till huset i februari!

          Okej, tack!

        De är ingifta släktingar. Jonnas mormors bror är gift med jockes mormors syster. Så de är ju liksom inte släkt på ett opassande sätt

          Nej men lite kul ändå. Även om de varit släkt på riktigt fast på långt håll så hade det väl inte heller varit särskilt opassande. Men kusiner som gifter sig däremot wtf!

      Det är ju lagligt att gifta sig (och skaffa barn) med sin kusin… ? En kille i min parallellklass under högstadiet och gymnasiet hade föräldrar som var kusiner. Kan ju säga att han och hans syskon inte var riktigt riktiga. Barn till förstakusiner får nog i de allra flesta fall någon typ av funktionsnedsättning (ber om ursäkt för eventuell felaktig terminologi).

      Personligen tycker jag att man nog ska hålla sig undan så nära släktingar.

        Tror det måste gå ganska många generationer med nära släkt som skaffar barn ihop innan det blir problem.

        (Säger hon vars pojkvän är ”fyra-kusin” med hennes pappa)

        Ja, barn till kusiner har en högre dödlighet i unga år och drabbas oftare av diverse sjukdomar och funktionsnedsättningar. Om man är släkt är risken större att man bör på samma gendefekter och då blir också risken större att gemensamma biologiska barn drabbas av dessa och utvecklar tex sjukdomar som kräver att båda föräldrarna bär på den genen. I Norge tex informeras gifta kusiner om detta vid MVC, i Sverige görs inte det.

          Men alltså vem fan gifter sig med sin kusin ?

            Typ halva jordens befolkning, därav mer och mer dårskap..

        Skellefteåbor? xD hahaha

      Det DÄR är wt om nåt!

      Tror saga varit tillsammans med sin pojkvän i typ ett år nu

    Jag arbetar på en Atg butik. Adrian, hans bror ocj hans far är en stora figurer inom travsporten och bara 2017 har Adrian dragit in över 7 miljoner.
    Han är nu efter att testat positivt på kokain avstäng med omedelbar verkan.
    Han påstår att han har blivit drogad den 2 dec och således hade de i blodet vid körningen den 5 december. Jag säger som alla andra, vad är oddsen att han RÅKAR få i sig kokain och då råkar travsporten gör ett prov och han gör positivt. Han har alltid varit travsportens bad boy. Och Saga Scott gör inte hans rykte bättre.

      Tycker heller inte att den förklaringen håller. Om man aldrig hållit på med droger och helt plötsligt drogas och blir påverkad, så skulle man ju bli jätteorolig, säga till folk i närheten, åka till ett sjukhus, göra en polisanmälan osv.

        Inte för att jag tror på hans förklaring. Men, beroende på hur mycket han fick i sig så är det inte säkert att han nödvändigtvis kände sig speciellt drogad (i kombination med alkohol). Var han redan full och fick en svagt spetsad drink så är det möjligt att inte fatta misstanke om drogning (av kokain).

        Men som sagt, jag tror han tagit drogerna högst medvetet och frivilligt.

    Låt Killen snorta förfan

      Hahaha

      Eller hur, vafan

    OT: Hugo la upp en bild på sin blogg från säkerhetskontrollen på flygplatsen där det tydligt står på skyltet bakom honom ”förbud att fotografera” (:

      Han kanske ville ha lite uppmärksamhet, få bli uppmärksammad här för fler läsare hehe eller är du kanske Hugo 😉

    Så pinsamt att se Boken i tinder takeover..!! Vem mer har sett?? Hon nämnde Roberto tusen gånger, ica maxi och ordet ”kåt” med efterföljande tokfnitter lika ofta… jag måste sy mig en skämskudde

      Det där är gammalt, har det redan skrivits om här för flera månader sedan. Ja pinsamt! Gunilla Perssons Tindertakeover var däremot ganska kul.

        Sorry, jag har missat när det avhandlades här?

      Va inte så svårt o räkna ut. Courage de luxe från royne. Gått lägre än Hilda så lite märkligt köp i o med att hon skulle köpa en såå rutinerad

    Är det nån som vet vilken Nellies nya häst är? Så nyfiken!!!

      Jag visste uppriktigt inte att det fanns folk som brydde sig om Nellie. Än mindre om hennes häst(ar).

        Tror det är framförallt hästarna det finns folk som bryr sig om! Och lite intresse spiller då över på Nellie också. Nellie utan hästar vore som en ful Kenza, dvs noll följare 😉

      9:årig valack, tävlad 140, fin stam. Hade velat ha honom själv om han var 6år och av lite större modell! Verkar supertrevlig, Nellie kommer nog ha väldigt roligt med honom ?

        Vet du vad den heter och vem hon köpt den av?

          Jajamän, men det får Nellie berätta själv ?? Det är dock redan skrivet om här i kommentarerna haha

            Hittar inget namn på hästen nånstans ”haha”

      Jag tror den är från Roine, hon har nog fått upp ögonen för kvalitets hästar

    Man undrar verkligen vad Saga gjort mot Paulina, eller är det endast avundsjuka kanske. Såg att Jonna och Saga ska gästa musikhjälpen.

      Men alltså Paow är ju känd för att hoppa på och hänga ut varenda brud som får lite mer uppmärksamhet än henne. Alltid 100% avundsjuka.

    Räknas de där två ens som influensers?? Hur influerande är det att ligga i tv och ha fåniga snap chat bråk?

    Klar sarkasm. Skadeglädje typ hos Paow, hon har ju länge visat att hon hyser agg/avundsjuka mot Saga. Alltid P som börjar också väl, jag har iaf aldrig sett att S börjat skriva skit om P. Men nu är nog P lite nöjd och så börjar hon ju komma ifatt lite jag menar hon har ju också en känd idrottskille nu och till och med en väldigt känd svärmor ju ojoj.

    OT. Fundersam över bloggares definition över stress. Nu är det grafsystern som är sönderstressad över flytten. Hinner ändå med en gratistripp mitt i allt och hårfärgning mm. Universum som alltid jobbar häcken av sig kan på normal arbetstid äta dygnets alla måltider med kompisar, ständigt shoppa på arbetstid, sköta alla privatärenden på arbetstid. Tror majoriteten av dem aldrig skulle klara ett vanligt jobb/

    Är jag satt på moderering?

    CamCam: I MH-tider, vad hände egentligen med Filip och Fredriks reklam för casumo? Du skrev om det här: https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/ar-det-tillatet-att-bryta-mot-sina-principer-ett-gott-andamal

    Hela året har snart gått och jag har inte sett någonting alls.

      Undrar också!!

    Så här skriver KZ på Maggan Graafs blogg;

    ”Är det fel att köpa en svindyr ring till sig själv om man inte har någon annan som köper den till en?” Blivit singel??

    OT!

    Mitt gym har startat en insamling på radiohjälpen men marknadsför det som om man skänker till musikhjälpen ( stor bild där det står musikhjälpen samt text om att barn inte är till salu). Klickar man på länken kommer man till radiohjälpen och skänker dit, inte specifikt musikhjälpen.
    Får man göra såhär? Sjukt vilseledande!

    Dom finns inte med om man söker i musikhjälpen heller…

      ”Musikhjälpen är en insamlingskampanj och ett samarbete mellan Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen”

      https://www.radiohjalpen.se/musikhjalpen

        Jag vet. Det var inte frågan..

        Jag undrade om det är någon skillnad på att öppna en bössa via musikhjälpen eller en mer allmän på radiohjälpen. Går pengarna till samma sak? Eller måste man skänka till just musikhjälpen för att det ska gå till specifika saker/årets tema?

          Fick uppfattningen att du inte trodde att Radiohjälpen var inblandad i Musikhjälpen. Men det är svårt att veta om dom gör rätt eller inte, vilken sida exakt kommer man till om man klickar på gymmets insamling? Kan du länka

          ”Egen insamling
          OBS! Klicka här för att starta en digital bössa för Musikhjälpen!

          Nedan kan du söka och lämna en gåva till en insamling. Du kan även starta en egen insamling till förmån för någon av Radiohjälpens kampanjer (observera att Musikhjälpen har en egen digital bössa och att du kan starta en egen insamling på Världens Barns kampanjsida). När du startat en insamling kan du dela den i sociala medier så att alla du känner har möjlighet att gå in och bidra. Tack för att du engagerar dig!”
          https://www.radiohjalpen.se/egen-insamling

            Tack för länken! När jag klickade där kunde jag se att dom startat insamling i förmån för radiohjälpsfonden.

            Hur blir det då?? Dom marknadsför Musikhjälpen i sin text och bild på hemsidan. Är det samma sak?
            Så förvirrad just nu haha.

                Nu hänger jag också med! Är det gymmet som skriver:

                ”Vi på Genki är med och bidrar till Radiohjälpen som i år har temat
                Barn är inte till salu!”

                och länken till bössan

                ”Till förmån för Radiohjälpsfonden”?

                VÄLDIGT FÖRVIRRANDE. Tror att dom själva är lika förvirrade över alla insamlingar/namn?

                https://www.radiohjalpen.se/stod-oss/vara-kampanjer/radiohjalpsfonden

                Det här stöder man via deras bössa, inget fel med det. Men som du säger, det är inte Musikhjälpen och årets tema

                  Ja men precis! Skönt man inte är själv med att tycka det va förvirrande haha?

                    Maila (om du vill vara anonym eftersom vi avslöjat vilket gym det handlar om) och påpeka att dom förväxlat saker och ting. Dom vill säkert skänka ”rätt” egentligen

    Och så kom den vanliga ursäkten från någon som åkt dit: någon la kokain i min drink… ??‍♀️

    Upptaget av kokain genom magen är minimal. Så skulle de utslag så borde således någon lagt ett par tusen kronor i AK drink. Så erkänn festkvällens pudrande av näsan och be trav-Sverige om ursäkt…

      Ja man får ju ta och läsa på om droger innan man ska ljuga ihop en historia, annars blir det ju såna här tydliga fel. Han är väll festpundare som de flesta b-kändisar.

        Som Paow.

    long term loans usa payday loan personal loan bad credit personal loans

    short term loans no credit check installment loans installment loans loans for good credit

    resume cover letter resumes and cover letters resume writing service resume writing service

    money lenders money lender bad credit loans direct lenders money lenders

    writing my essay do my essay write my essay write my essay for me

    auto insurance cheap online car insurance quotes insurance for cars insurance for cars

    fast loans fast loans fast loans 500 fast cash

    homework online buy homework done homework helpers do your homework

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.