Fira jul tillsammans?

Prison Beauty:

Är det någon som är ensam på jul? I såfall tänker jag at vi kan ju hänga tillsammans framåt eftermiddagen/kvällen, göra julen mindre ensam liksom. Tänker dra igång en live på Instagram och prata om allt från missbruk till den perfekta julröda nyansen på naglar eller tankar om ett veganska julbord. Vad vet jag, vad som helst som får tiden att kännas mindre ensam. Spelar ingen roll om du är i missbruk, barnen är hos den andra föräldern, om du bara vill få ett break från pressen eller du bara är ensam. Vi gör det här tillsammans!
Är det någon som vill hänga på den idén kan ni väl lämna en kommentar? Jag tänker runt 17/18-tiden. Vill ju inte gärna sitta och prata helt själv, liksom. ❤️

Min fina läsare Cecilia som driver den här bloggen tänker köra en live på julafton dit man kan ansluta sig om man känner sig ensam eller bara vill ha någon att prata med.
Ett fantastiskt initiativ nu när till och med julvärdarna kommer vara inspelade i förväg.

Klicka er in här och lämna henne en kommentar om ni är intresserade. Jag ska själv försöka klicka mig in och säga hej tänkte jag. Säga hej och önska en god jul.

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fina ❤️

  <3

  Vilket underbart intiativ!

  Jättefint

   Jättefint initiativ! Jag kanske kikar in! ❤️

  Gjorde mig nästan tårögd. Helt fantastiskt intiativ! ?

  Det här är antagligen bristen på sömn (tentastress) och att jag just såg en jul-reklam video som va jättefin men tyckte det här va så fint så jag blev tårögd ❤

  Jag var lite rädd för att gå in och läsa kommentarerna här, sa till mig själv att inte göra det. Sen kom väl den där lilla egocentriska djävuelen och klickade ändå. Tack, vad fina ni är.

  Jag tänker att om jag bara kan få någon att känns gemenskap så är det värt det. Men nu är jag supernervös, lite scenskräck och stå-framför-klassen-och-hålla-föredrag-känsla. Undra om jag borde förbereda samtalsämnen? Jag har ju sån grym östgötska? (Ogillar östgötska skarpt) Tänk om alla tycker att jag bara är töntig? (Har ju egentligen bara töntiga hjärnspöken)

  Ska nog stanna hos mamma så jag har henne som stöd i bakgrunden, hehe :). Hoppas ni kan lyckas komma in och säga hej!

  Tack igen Camilla, för att du hjälper mig att nu ut till fler ❤️.

   Det kommer gå skitbra! Fint initiativ av dig 🙂

   AE, Östgötska är underbart! Mvh stolt östgöte

  Jag kommer kika in ✌?
  Firar med familjen så en välbehövlig paus från galenskaperna kommer sitta fint.

  ❤️

  Tycker hennes blogg är så himla bra! Inte nog med att hon tar sig tid att skriva lååånga inlägg, innehållet är också väldigt intressant på ett annat vis än alla andra bloggar i dagsläget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.