Mattias menar på att Paow var otrogen mot honom..

Paow:

Som jag skrivit om tidigare så körde Mattias en live efter att det sista avsnittet av Temptation Island sänts och tydligen ska han ha berättat att Paow var otrogen mot honom bara två veckor innan de anslöt sig till alla paradisiska frestelser, men mer än så ville han inte säga om saken.
Generellt undvek han att svara på många frågor alls som handlade om den före detta flickvännen.
Ja, det kan inte vara roligt för honom att inte vara någonting annat än Paows fd. pojkvän och det kändes nog att de flesta frågorna han fick handlade om henne och inte om honom.
Intressant var det dock att tjejen som agerade sidekick i liven var Rosalie – tjejen som var SÅ sugen på Mattias från det att han klev in i huset och fram till att programmet avslutades.
Jag undrar om hon svept in i Mattias liv och slutligen fått honom på kroken?

Anyways.. Paow har än så länge inte bemött Mattias påstående om otrohet men man kan ju säga som så att Paow själv erkänt att hon varit otrogen i alla sina tidigare förhållanden så oddsen är ju inte direkt på hennes sida.
Paow är förresten tillbaka i Thailand med sin pojkvän Lancelot efter att ha åkt hem en snabbis för att han skulle spela in ett program tillsammans med familjen. Ett program som av bilderna att döma har gått i det ljuva 80-talets tecken.
Jösses…Lance var ju inte ens född då och inte Paow heller för den delen.

Wow! Helt plötsligt känner jag mig som en fossil men det är inte bara negativt ska ni veta.
Jag har nämligen lärt mig ”first hand” vad det innebär att leva i en tid då det inte fanns någon plattång och hur man överlever utan en smartphone. Jag lovar! Det går! Hela min generation fixade det!
Puff-lugg och väggfast telefon vars sladd alltid ville skrynkla ihop sig till en enda stor boll när man diskuterade blå mascara och vilken dateparfym man skulle dränka sig i med sin bästis inför det stora skoldiskot där man kanske – om man hade riktig tur – fick dansa tryckare med skolans snygging till tonerna av Scorpions ”Wind of change”.
Åh, det var tider det – tider som Paow och Lance aldrig kommer få uppleva eftersom de båda är födda på 90-talet.
Den blå mascara skulle Paow visserligen kunna få uppleva ändå eftersom Linda Hallberg blåst liv i den trenden igen, men den väggfasta telefonen?
Nä, den är nog ett minns blott skulle jag tro, precis som mobiltelefonen vars batteri kunde hålla i uppåt en vecka utan att behöva laddas.
What a time to be alive!!!

Vad saknar ni gamlisar mest med 80-talet? 
-Jag saknar följande prylar som förgyllde min barndom:
– Hamburgerkedjan ”Clock” .
– Att längta efter och sitta bänkad framför tvn när Varuhuset sändes.
– Björnes magasin. I say no more.
– Reebok höga Classic sneakers i någon självlysande färg – neonrosa till exempel.
– Hajkbananen! Jag älskade hajkbananen!
– Hallonpuck med tuggummi-pinne.

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Många saker på din lists fanns även på 90-talet så det kommer jag ihåg. ?

    Såg någon tidningsartikel för ett tag sen om att Clock kommer tillbaka. ?❤️

    Fast batteriet tog slut om man som jag knarkade Snake II dag och natt! (Fast jag köpte min första mobil, en 3310, år 2000)

      Ja 3310 har ju inte direkt nåt med 80-talet att göra xD

        Å andra sidan fanns inte så små mobiler som CamCams bild på 80-talet ?

        Och det är just så, batteriet höll för att det enda man kunde göra var att prata i den, knappt kunna skicka sms och absolut inga bilder.

        Batterierna idag är väldigt mycket bättre för att vi ska kunna göra allt vi gör på mobilen idag. Sanningen är väl att vi knappt pratar i den längre. ?

    Kvalitativa tecknade barnprogram. Sandy Bell, My little pony, Lady Lovelylocks, Cyborg 009, TMNT, Transformers och för att nämna några.

      Sandy Bell❤️❤️

    Nä nu blir jag kränkt! Som 90-talist har jag varit med om det där också!

    Okej kränkt blir jag inte. Men minns Date-parfymen speciellt. Vad häftig man kände sig för att man hade Date?! Dock tyckte vi det var pinsamt – Date kunde ju ingenting heta, det var ju sånt en tjej och en kille gick på innan de gjorde ”det där äckliga”…det var tider❤

      Men herregud. Jag insåg PRECIS att date står för ”gå på date”. Har alltid trott att det stod för datum. Oj va pinsamt…jag är ändå född 89.

        hahaha 😉 Man lär så länge man lever!

      Åh. Jag hade Date Party parfymen? undra om den går att få tag på, på något sätt? Jag hade ju den när jag och min kille (numera man) blev tillsammans, och det hade vart coolt att se om han känner igen doften..

    Är det Tyra i grönt?

      Om inte så är det sjukt likt! 😮

        Det är Hannah Graaf. 🙂

      Var?! Ser ingen bild på Tyra el Hannah Graaf?!

    Disneyklubben och Trasdockorna!

      Introlåten till Trasdockorna är fortfarande den enda gången jag hört ordet Lappri användas. Helt fantastiskt hur man får in det i en text riktad till barn.

      Lite trasiga och knasiga<3

    Dateparfymen med Robyn var min favorit ?

    PÅ TAL OM NOSTALGI!
    Är det någon därute som kommer ihåg en poppigts glass med tuggummi-pinne? Klapp & klang, eller något liknande hette den. På själva planschen så står två tecknade figurer och drar i varsin ände av en glasspinne typ. Jag är född 90 så den kommer nångång i början av på 90-talet.
    Det var verkligen världens godaste glass ???

      Clip & Clap hette den nog, jag sökte på Gb och tuggummi. För mer nostalgi, kolla GB:s hemsida, där har de affischer från alla år.

    Jag älskade min ljusgula träningsoverall från Puma och min turkosa ryggsäck från Bagheera, chokladcigaretter, backar med läsk i glasflaskor som inhandlades inför högtider som t ex jul, Nintendo 8 bit, telefon i form av hamburgare, pumps och tubsockar i kombination, permanentat hår/våfflat hår, Jane Hellenschampo, rosa läppstift med pärlemorskimmer, hubbabubba, glasögon med hjärtformade plastbågar i rosa, fil med frosties och sen extra socker ovanpå (knastrade så härligt). Åh ljuva 80-tal…

      rosa läppstift med pärlemorskimmer <3

      Gillade inte ens läsk men tryckte i mig Vira Blåtira när det var fest endast pga den oemotståndliga (antagligen giftiga) färgen!

    Anna Book

    Clock ska öppna i Örebro 🙂

    Galne Gunnar, halsband med nappar, Adidasbyxor med en knapp uppknäppt längst ner, killar med pottfrilla, tjejer med Robyn-page, Skunk.se, Hanson och Leonardo di Caprio affischer.

      Åh, hade helt förträngt halsband med nappar!! ?

      Leonardo di Caprio ???????? Har fortfarande en liten affisch hemma i köket?

      Men allt detta är väl 90-tal?
      Robyns debutalbum kom -95 (Hansons också), Titanic -97..
      Och tror inte så många hängde på skunk på 80-talet.. (fick min första mailadress -95).

        Äh kul o köra lite allmän nostalgi bara. Du verkar vara en principfast person. Respekt!

        Men ååå, om man är FÖDD på 90-talet kommer man förmodligen inte ihåg vad som var ”inne” på 90-talet.

          Jo, det gör man. ??

    Tecknade filmer som var tecknade på riktigt, de är så fina. Björnes magasin. Älskade också Anslagstavlan och solens upp- och nedgång på SVT, satt bänkad framför dem. Gillade väl grafiken och ”musiken” ?
    MORA TRÄSK, förlåt att jag skriker. Men älskade dem.

      Haha! När Anslagstavlan kom på tv så gastade man alltid till de syskon som inte befann sig framför tv:n redan: NU ÄR DET TECKNAT!!!

        Hahaha jaaa det gjorde man!! Så kul! ??

    Vadå sakna hajkbanan? Har aldrig slutat göra dem?

      Vad är det?

      Mvh törs-knappt-googla-det-på-jobbet.

        Visste heller inte vad det var. Tydligen banan med skalet kvar som man gör ett snitt längs mitten och fyller med chockladrutor och grillar/ungsgratinerar.

    Tecknade filmer som Care Bears (var helt frälst och kunde alla namnen på de olika björnarna), Bananmannen, My Little Pony. Hade även ett jättestort My Little Pony hus som hette ”Paradiset”, har fortfarande kvar detta på min vind! Har inte hjärta att göra mig av med det (är 37 år). Egeninspelade kassettband som man lyssnade på i sin freestyle! Det var tider det!

      Tillägg: Rädda Joppe – död eller levande. Det var ju sååå spännande 🙂

        Åh rädda joppe! Älskade den?

        Jag var livrädd för rädda joppe! Tyckte det var ett hemskt program och drömde mardrömmar om det.

          Haha jag HATADE rädda joppe. Ville ta Joppe och typ häfta fast honom i handen på ungen så att den inte kom bort något mer.

        Gillade Joppe när jag var liten men såhär i vuxen ålder blir jag bara förbannad när jag tänker på den där ungen. Hade jag varit hans mamma hade jag tagit den där jävla mullvaden ifrån honom!

          Precis så! Förutom att jag tänkte det redan som
          Barn att den där killen ska fan inte få va Joppe:p

    Fast det är inte Paow på bilden, även om jag också trodde det först, det är Hanna Graaf. Sjukt lika

      Vilken bild?! VAR är den bilden??! Ser ingen bild på HG? Har någon bild tagits bort i inlägget?

        Ja inlägget har ändrats sen det först skrevs 🙂

    Lite random hur en rubrik om Paows otrohet mynnar ut i frågan vad i saknar med 80-talet.

    Saknar så mycket! Kan typ inte välja ut nåt enstaka bara.

    JAG TRODDE DET VAR TYRA TILL HÖGER!

    Dateparfymen, väggfast telefoni och den gamla Nokian minns jag, och jag är född på 90 talet. Ett år tidigare än paow ??

      Nokia 3310 kom år 2000..

    Ot: Vet någon vem Filip är som Sofi Fahrman pratar om i TPT?

      Filip Engelbert. Framkommer i kommentarerna till inlägget om årskrönikan – juni

    Tycker synd om paow. Tror alla hennes förhållanden har varit destruktiva, och började med hugo, Som hon själv berättat så var hon så ung och kände sig så otillräcklig och Hugo som pikade hennes utseende och annat. Efter det har hon nog bara avverkat destruktiva förhållanden efter varann. Men Mattias som misshandlade henne och kontrollerade henne tar väl endå priset, varför ens skriva om han? Han är ingen influencer med sina 2000 följare. Han är bara en patetisk kvinnomisshandlare.

      Paow var ju dock otrogen mot Hugo och knäckte honom totalt. Så hon var inte speciellt snäll i det förhållandet.

        Inte för att försvara Paow men med tanke på att Hugo under hela deras förhållande vikthetsat, och som sås där uppe, pikat hennes utseende så rann väl bägaren över. Hon kunde i och för sig lämnat och inte varit otrogen, men man får inte glömma att även Hugo gjorde fel.

        Han har ju påvisat detta beteende i sitt nya förhållande också.

        Jo jag vet.. .Och trots att paow inte är en ängel själv i sina förhållanden och hänger ut folk till höger och vänster och har massa mobbartendenser, så kan jag endå inte låta bli att tycka synd om henne. En person som mår bra håller ju inte på så som hon.

    Fast jag är född på mitten av 90talet och de fanns inte smartphones då heller, så länge sedan är de inte som tekniken eskalerade haha.
    Det fanns liksom inte ens DVD.
    VHS, kassetter, freestyle och tamagotchi. De va grejer de.

    Vänta i veckor på den nya skolkatalogen eftersom det var typ enda chansen att se killen man gillade på bild. Klippa håret kort och låta en halvcentimetertjock längre slinga sitta kvar i nacken… Älskade 80-tal.

      Skolkatalogen!!! Åh!

    Älskade tecknade serien widget, sen brukade jag smygtitta på ”dark water”. Annars tittade jag inte mycket på tv som barn så jag missade det mesta faktiskt. Men nostalgi är smågodis man köpte för 1 kr styck, tuggummin, kanonkulor, salta k, småpåsar och banana skids. Bodde i en förort och promenerade genom orten med en 10:a och tog en rundtur efter det med en godispåse, tyckte att det var så spännande och underbart att gå runt i sommarvärmen och se vad folk hade för sig. Mamma var galen på mig som kunde försvinna 1-3 timmar bara så där, men vad gör man inte som nyfiken 6 åring ?. Världen genom ett barns ögon, det hade varit underbart att få uppleva igen.

      Numera skulle man knappt släppa ut en sexåring själv. :/

    DATE parfym var ett måste!
    De där samlarbilderna med Spice Girls som man gick runt med i ett album och bytade till sig andra bilder etc.
    Att man kunde gå till kiosken vid skolan och handla godisar för 50 öre styck
    Jazzbyxor med kjol över
    Buffaloskor
    Åh ljuva ungdomstid

      Men vad är det här för kommentarfält!?
      Ca inget här är ju 80-talsnostalgi.
      Spice Girls första album kom -96…

      På 80-talet, alltså det riktiga 80-talet, gick vi till kiosken och köpte 10-öres…

      På skoldisco spelades Madonna (Like a virgin, Holiday, Material Girl), Michael Jackson (Billie Jean, Beat it) och Samantha Fox – alltså INTE artister _födda_ på 80-talet.

      Och jazzbyxor? På 80-talet var det ski-pants man skulle ha, med sydda pressveck och hälla under foten. Till det en oversize sweatshirt med flashigt motivprint.

        Åh tack, nu minns jag mina gröna ski-pants och stora Mimmi-tröja. Och hur vi sjöng Carolas Främling när vi gungade.
        Köpte Jenka på kiosken för typ 50 öre och hyrde moviebox på fredagarna.

          * i kiosken (men på 80-talet handlade vi genom lucka. Senare byggdes den om så man kunde gå in och handla).

          Silverräven:
          Gick vi i samma klass, då 1984 nån gång?! Exakt detta!
          Min kompis hade Mimmi-tröjan, vi gungade till Främling och köpte 50-öres Jenka!
          Och ja, lucka i kiosken: ’två gula, en rosa och två gröna tioöres, tack’.

        Men är det första gången du hänger i det här kommentarsfältet? Kan meddela dig att diskussionerna ofta tar olika spår och inte alltid behöver handla om det Camilla skriver/frågar om. Plus att nu har Camilla lagt upp en bild på en Nokia från 90-talet vilket antagligen gör att folk även får associationer från just den eran.

        Ja men jag är född 87 så jag får ju dra ungdomsminnen från 90 talet. Jag kan ju inte hjälpa att jag är yngre än dig, don’t hate me cause you ain’t me!

    Sitta i soffan och först glo på testbilden och när det var 5min kvar till programmet så kom pausklockan. Hade nog behövts fler såna göra-inget-stunder i dagens stress. Jag saknar TV-programmet Den lille vampyren och att smaska pastellrandig My little pony-glass från Glassbilen.

    Lancelot är född 2000 😉

      Tack!! Exakt så ?

    Åh, saknar också Clock! 😀 Dit gick mamma & jag efter dagis vid speciella tillfällen. Minns fortfarande lukten.

    Saknar även hubbabubba när varje bit var STOR. Nu är det rena skämtet!

    Bullen!!

      Men ändå, att man fått ’kärleksråd’ av Martin Timell…

      https://www.youtube.com/watch?v=DWVO1qsBpuk

    Manicklar! Har fortfarande mina kvar i en ask.

    Åh, vilken nostalgi.
    Jag minns takanodräkten, tröja plus byxor. Sen min salomon ryggsäck. Sen dessa små gummitroll man hade på pennorna. Kobratelefon hade man hemma oxå.
    Faaan, vad gammal jag är.

    Någon som minns Kefir-filen? Med typ rysk byggnad på.

      Den finns ju fortfarande 🙂

      Precis, den är kvar, men nu är Vasilijkatedralen tecknad ist för ett vackert fotografi.

    Alltså clock!!! Hur gott?!?!

    Glömde: Monchichi-nallen. Har kvar mina.

    På 80-talet, har jag för mig att det var, biltelefoner, stora som tegelstenar och kopplades till bilbatteriet,på nått sätt. Man bar den i en axelväska, typ box. Min första mobil var nog först 1999, gick inte att skriva sms på nyåret.

    Jag är född 1990 och minns att 3310an kom när jag gick i 5an eller 6an.. Internet fick vi hemma när jag var typ 11-12.. Och då hade man såna där modem så man kunde inte använda telefonen samtidigt. Vi syskon fick sitta i 10 minuter var om dagen och chatta på funplanet eller ztv chatten. XD det var tider det.

    Minns när man försökte spela in blandband och satt och bevakade med två fingrar på radion (en på record och en på play) för att inte missa så mycket när låten väl spelades…..

      ..och så pratade de över början eller slutet av låten när man väntat i evigheter..!

    Asså all denna väntan som man är uppväxt med. Detta ovan, även det som är nämnt – att sitta och vänta stirrande i en tom ruta på att ens program ska starta, vänta en vecka på nytt avsnitt och bänka sig precis rätt tid för att inte missa. Vänta på skolkatalogen. VAD gör det med de som är i barndomen/ungdomen nu att de aldrig behöver vänta på något??!! får panik över att mina barn kan välja exakt vilket program de ska se på. Tvingar dem ibland att se på tv o va nöjda med det som finns på barnkanalen bara för att deras hjärna ska sluta behöva välja hela tiden. Eller tvinga låter inte så bra, ifall de vill se på en skärm är det tv som finns 🙂

    Menar på att…….

    Jag saknar att ringa hem till en vän och fråga hur hon/han mår, och sedan fråga ”ska vi vara?” </3

    Man ringde hem till en kompis och var hen inte hemma var det bara ut o leta efter hen 🙂

    Moviebox – hyra hela kitet lixom ? Okeytidningen, sommarlovsmorgon med Hajk, smyga upp på natten för att kolla på Twin peaks fast man inte fick, stentvättad jeansjacka, Berverly Hills. Goda grannar, mamma som röker under fläkten, salig blandning av 80-90-tal!

    Jag saknar att bläddra igenom Ginza-katalogen i pappersformat och att sedan få längta och vänta på alla skivor man beställt. Spotify i all ära, men tillgängligheten tar också bort en stor del av tjusningen.

    Sen saknar jag även Garbage Pail Kids!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.