Fuck yeah, Zara Larsson!

Zara Larsson/Alex Schulman:

Zara Larsson gästade Alex Schulmans podd häromdagen och uttalade sig om de uttalanden på Twitter som Alexander Bard gjort om henne och som jag skrev om här.

Vad hade Zara att säga om Bardissimos uttalanden då? Jo, följande enligt Expressen:

– Han är ju så dum, snälla, det är jättesorgligt. Gud vad tråkigt att han har noll procent hjärnceller, säger hon i ”Schulman show” och fortsätter:

– Någon som kommer, som Alexander Bard, och säger de grejerna han gör – är det någon som är kapabel till en diskussion? Nej, det är det inte. Han är förlorad.

Zara Larsson säger att hon har slutat svara på elaka kommentarer, eftersom hon anser att ”energin är för dyrbar”.

– Det hade typ varit en tjänst för honom. Jag antar väl att han ville att jag skulle svara. Men jag tänker inte ge honom det, säger hon.

Att Zara Larsson skulle ”hata män” är en anklagelse hon ofta stöter på.

– Det är anti-feministernas största, bästa och nästan enda argument: ”Hur kan du hata män i grupp men ha en pappa?”, säger hon.

Tidigare kunde kommentarerna trigga Larsson och hon gav sig ofta in i åsiktsstrider på nätet. Men sedan ett år tillbaka har hon slutat både läsa och svara.

– Jag bryr mig inte ett skvatt. Det är därför jag inte går in och läser. Jag vet att alla som sitter och skriver sådana här kommentarer: ni är bakom flötet. Det är synd om dem, säger sångerskan.

Hail to Queen Zara!

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Queen?! Hon bemötte ett sakargument med personangrepp på fjortisnivå. Drama queen på sin höjd. Någon borde ha sagt åt henne att inte ge sig in i ordkrig med Bard. She brought a knife to a gunfight så att säga.
  (Ja Bard hade också personangrepp i sin rant. Men han hade även sakargument, något som Zzzzara inte förmådde uppbringa.)

   Om han hade intresse av att ha en saklig diskussion hade han utelämnat sina personangrepp. Om deras diskussion började med tweeten om ”Celebrity bitch” så förstår jag varför hon inte var så sugen på att svara med något konstruktivt tillbaka

    Bard är i stort sett alltid raljant. Och i stort sett alltid så är det sanning i hans uttalanden. Som ofta svider och upprör.
    Man kan absolut bemöta dem med raljerande men då bör man vara bättre förberedd än ”noll procent hjärnceller” Larsson.

     Den här ”du blir upprörd därför att det är sant”-retoriken har liksom ingen bäring på verkligheten.

     Här har vi däremot en klassisk halmdocka. Troll

   Sakargument från Bard, skämtar du? Det enda han ägnat sig åt sen hans kompisar blivit utpekade i metoo är den löjligaste formen av personangrepp.

   Tycker inte om Bard och tycker inte alls han varit saklig eller på något sätt imponerande i sina uttalanden. Men Zaras uttalande här lät inte speciellt hjärncelligt heller.

   Jag har missat lite. Vad var Bards sakargument?

   Det är inga sakargument han kom med eftersom han inte har förstått saken och vad ”hata män” står för.

  Jag ääälskar zara! Hoppas hon är med i ”the game” länge så mina barn får växa upp med henne som förebild ??

  ”Asså alla som säger så är ju ba dumma i huvvet asså ba.” *tuggar tuggummi och snurrar på en hårslinga”

   Härskarteknik deluxe. Försvinn troll.

    Vart? Personen skrev endast vad Zara brukar göra i många fall. Hon brukar tugga tuggummi, snurra på en hårslinga & uttrycka sig sådär. 🙂

  Jag tror säkert att Zara har vettiga saker att säga men det känns som att hon snubblar på retoriken när hon säger ”jag hatar hatar män” eller som i det här fallet ”gud vad tråkigt att han har noll procent hjärnceller”.

  Hon framstår varken smart eller sympatisk.
  Queen – nej.

   Att hata mansnormen är väl inget konstigt i sig. Tvärt om, vettigt med tanke på vad män ställer till med i världen utifrån sin roll.

    Det har jag inte sagt emot heller, klart man kan hata mansnormen. Om du läser mig inlägg igen så ser du att jag pratar om just hennes retorik, inte hennes åsikter.

   Nu är hon ju inte så gammal… Och det är inte alltid så lätt att få fram sina argument… Förhoppningsvis kommer hon med mer kloka uttalande när hon fått några år på sig.

  Alla som inte tycker precis som jag är dumma i huvudet. Visst låter det rimligt? Älska mig alla!

   Så du menar att personer som uttryckt sig grovt sexistissk inte är dumma i huvudet? Alla som förminskar kvinnor förtjänar lite skäll.

    Alla som skriver kommentarer som börjar med ”Så du menar att…” borde tvingas tänka tjugo varv till innan de trycker Skicka.

    Anonym, vet du vad en ”halmdocka” är?
    Om inte, googla uttrycket och se vilket pinsam nivå dina argument är på.
    Låt sedan bli att upprepa det.

    Lägga ord i munnen. Klassiker.

    Som vanligt män som bara bidrar med skit. Och gaddar ihop sig här.

    Du verkar smart. God jul♥️?

     God jul!

  Nej, man är inte en drottning för att man kallar folk dumma i huvudet. Varför inte lyfta sina riktiga argument istället? Och ”hata män” är ju hennes egna ord! Förklara istället, Zara! Ingen diskussion vinns genom på det här sättet.

   Hur manga ganger ska hon behöva förklara?? Den som inte vill lyssna och första första gangen lär ju inte göra det den femte gangen heller.

   Jag förstar henne, man tröttnar ju för fabian.

   Alltså, förstår man inte begreppet manshat så är man väl lite dum i huvudet? Hur svårt är det att googla eller lyssna när det förklarats ungefär en miljon gånger? Jag ser inte att zara har en skyldighet att förklara ännu en gång, det är snarare andras skyldighet att lyssna och förstå istället för att gå i taket över det hemska i att hata män.

    Man kan förstå utan att hålla med. Och nej, alla som inte delar analydrn om manshat är inte dumma i huvudet. Så nu vet du det!

  Zara är inte alls lika engagerad i feminismen som tidigare. Innan hon blev så stor som är nu var det massa uttalanden kring kvinnans rätt och hatet mot den vita mannen. Min personligs åsikt är att skivbolaget sagt åt henne att tagga ner och det är det hon har gjort.

  Så myckey brydde hon sig om feminismen!
  OBS, mina personlika spekulationer.

   Det kan vara så, men det kan också vara så att hon faktiskt tröttnade när det enda som kom ut ur det var mer hat. Sen, kan det ju också vara så att hon står tillbaka medvetet och bygger en större plattform, för att sen kunna nå fler. Typ som Beyonce. Hon var inte ett dugg politisk förr, men nu passar hon på när hon vet att så många kommer lyssna. Hade hon börjat med Lemonade hade hon nog inte blivit känd… Hemskt, men sån är vår värld.

  Nej, det fanns inget fantastiskt över hennes uttalanden över huvudtaget, snarae kändes de omogona och märkliga.
  När någon oavsett åsikt, kommer med sådana uttlanden upplever jag den personen själv som ganska korkad och omogen.

  Det Bard har sagt kring bland annat Cissi Wallin är fruktanssvärt och givetvis inte ok, det säger jag inget emot. Det är Saras ”svar” jag reagerar på.

   När man bara är tjugo så är man väl inte övermogen direkt… Och i den åldern ser man väl allt svart och vitt… Sen med lite mer kött på benen så ser man att det finns lite fler dimensioner…

  Blev besviken över att hon inte var mer vältalig eller hade något mer slagkraftigt att säga. Att dalta runt på hans barnsliga nivå hjälper ju ingen. Att ösa ur sig att någon är dum i huvudet är lätt och rensas nog bort av de flesta som trams.

   Det är så tröttsamt att alla hela tiden förväntas bemöta män (Ja, nästan alltid män) som ägnar sig åt värsta sortens personangrepp och allmänt tramsiga och okunniga påhopp, med seriösa svar. De påhoppen är så många att de som utsätts till slut inte orkar eller ser poängen med seriösa svar. Om du vill ha ett seriöst svar, inled diskussionen på ett seriöst sätt, inte genom att kalla någon batikhäxa, feminazi etc. Gäller i huvudsak sd-anhängare och män som provoceras av feminister. Olika åsikter är ok, men är det åsikter du vill diskutera håll dig till sakfrågan istället gör att försöka trycka ner ”motståndaren”.

  Fast varför ska man ens bemöta personer som uttrycker sig som Bard gjorde på ett konstruktivt sätt? Vem pallar? Så mycket tid man måste lägga om man ska läxa upp alla sexistiska män… leder sällan någonstans dessutom.

   Man behöver förstås inte. Beror helt på om man vill framföra ett intressant och tänkvärt argument. Jag har förståelse för att man inte alltid orkar eller tycker det är lönt.
   Men detta fjortistjafs är bara onödigt och inte ”Queen” på någon planet.

    Har du insett mängden ”hål i huvudet”-kommentarer som Zara m fl får? Om du varje gång du uttrycker en åsikt får 100 kommentarer av typen ”Håll käft h*ra”, ”Har du fått för lite k*k”, ”Du borde straffkn*llas”, ”Jävla feminazi” etc etc. Hur länge skulle du orka bemöta dessa på ett seriöst och sakligt sätt? Kommentarernas enda syfte är att trycka ner den som uttryckt en åsikt, inte att diskutera. Tror du någon som uttrycker sig på det viset kommer att ta till sig ett seriöst svar?

     Att lägga ut sina tankar i korta meningar på instagram är inte att föra debatt och diskussion.
     Ok som feminist själv så är det alltid skönt att höra när andra kvinnor är tydliga med att de är feminister och varför och sticker ut hakan.

     Men vad mer har hon tillfört mer? Hon var 17 år när hon sa så. Give her a break. Låt henne få vara tonåring. Hon har ingen erfarenhet att kunna debattera, argumentera. Att komma med såna uttalanden må stärka unga tjejer och kvinnor. Det är tufft. Men sen då?

     Hon är tuff men barnslig och dålig på att argumentera. Alexander Bard är oxå tuff och barnslig men han kan argumentera. Och han vill debattera. Zara vill inte det. Hon vill bara skirva egna saker på sin instagram. Oemottsagt.

     Fick hon sjukt idiotiska kommentarer av ”flashback killar” – ja. Svinigt av dom. Inte kul att diskutera med dom. Idioter. Vuxna män ska inte provocerars av 17 åriga tjejer. Pinsamt av dom.

     Men finns ju en jäkla massa fler feminister som är duktiga på att argumentera och lägga fram lösningar på hur vi ska nå ett jämställt samhälle. Att stå och skrika ”jag hatar män”, ja ok men sen då….? Vad menar Zara är nästa steg?

  ZL är nyss fyllda 20.

  Låt henne både ändra sig och utvecklas utan att göra någon affär av det.

  Hur många av oss, kan med ”handen på hjärtat” stå upp för allt vi sa och gjorde när vi var 20, nu när vi är 30 – 40 + ?

  AB är gammal nog att vara hennes farfar. Han borde avhålla sig för att gå till personangrepp. Han borde avhålla sig från att rabbla upp att ”män är skälet till att ZL är känd”.

  AB borde själv se den sanna strukturen. Samhället är uppbyggt av män, för män. Svårt att undvika dem då.

  AB borde inte uttalla sig om ZLs eventuella hat mot män. Han borde fråga sig hur det kommer sig att ZL känner så. Vad hon varit med om som format henne till den hon är.

  Men… Nej.. Så funkar inte AB, inte andra män heller, vad det verkar, eftersom de låter det fortgå. ”Klappar på huvudet, är vardagsmat” för oss kvinnor. AB befäster det bara. Inget nytt under stjärnorna. *gäspar*

  På det stora hela gillar jag AB. Men fasiken vad han missklär i offerkofta och ”inte alla män-luva”.

  Önskar er alla en trevlig jul!

  Moa

  Cam Cam. Kan du argumentera varför Zara skulle vara ”Queen”?!

   *argumentera för ?

   Du kunde inte argumentera för nej, visste väl det.

  Svårt att ta någon på allvar som hatar halva jordens befolkning…

   Du fattar verkligen inte grejen!

    Förklara grejen då för f*n ist!

     Läs på själv för fan!!!!! Var inte dum i huvudet och låtsas att du inte är kapabel till att googla!!!!!

      Exakt vad är det hon ska googla på menar du?
      Känns som att aggrofeministargumentet nuförtiden är ”googla!!!!!!!11ett” oavsett om det är relevant eller ej. Zznark.

       Ska jag behöva förklara vad hon ska googla?? Det finns sjukt många feminister som skrivit pedagogiskt om detta, i bloggar, på insta etc. googla feminism och börja där? Klicka dig vidare till npn feministisk blogg och läs? Hur svårt ska det va? Jag som feminist är så jäääävla trött på att uppfostra och förklaaaaaara för folk som inte vill förstå. Hur gör ni annars när ni vill lära er ngt? Väntar på att nån sla hålla en föreläsning? Internet är fyllt av information, använd det då.

        Du kan ju börja med att vara trevlig, bara ett litet tips.

       Du kan börja med att googla ”vad betyder manshat”
       Men om det är svårt kan jag förklara: manshat står för att man vill ändra på och inte tycker om den klassiska mansrollen där män tjänar mer än kvinnor, får bättre vård än kvinnor, begår fler självmord än kvinnor, och där män dominerar när det kommer till våldtäkt, misshandel och mord. Det handlar inte om att man hatar alla individer med kuk, utan strukturer I samhället.
       Det är en reaktion på kvinnohat som vi ser runt oss i samhället. Men medan kvinnohat dödar och skadar både individen och samhället, är manshat som rörelse bara positivt för individen och samhället då målet är attalla får leva under samma villkor, och en värld fri från våld, våldtäkter och krig för att nämna något.

        Eller så slutar kvinnor helt att utbilda sig till låglöneyrken och slutar upp med att offra sig för mänskligheten genom att välja dåligt betalda yrken och vara hemma med barn. Man väljer själv hur man vill leva sitt liv, funkar inte i dagens upplysta samhälle att fortsätta skylla på andra ( läs män )

         Hur tror du det skulle bli om ingen utbildade sig till undersköterska, lokalvårdare eller dylikt? Utan undersköterskor skulle vården gå under och vi skulle inte ha någon äldreomsorg. Skulle vi inte heller ha lokalvårdare skulle vi få bada i smuts. Tycker istället att vi ska höja status på yrken som bidrar till samhället och låta lönerna där bli högre..

          Vi låter redan de lönerna bli högre.
          Marknaden bestämmer vad de jobben är värda i pengar.
          Vad gäller offentliganställdas löner bestäms de av politiker där det varit nära hälften kvinnor i decennier.

         Fast jag testade ett par år i en mansdominerad branch där jag tjänade lite mer och det tog på psyket. Jag orkade helt enkelt inte med all sexism.

    Förklara istället vad som är ”grejen” då.

     Det är väl en större fråga än att någon ska skriva en liten kommentar och förklara. Det är ju som att jag ska be någon förklara politik för mig och säga vilket parti som är bäst. Det gäller ju att sätta sig in i ämnet, förstå sammanhanget och sätta allt i ett större perspektiv. Innan du har gjort det så tjänar det inte så mycket till att förklara något i en kommentar. Men för att ändå försöööka förklara kortfattat ifall du mot förmodan redan har satt dig in i allt och försökt förstå. Hon hatar män i grupp, dvs hon hatar stereotypen av en man – en man som bland annat är sexistisk och förminskar kvinnor. Hon hatar inte ALLA män, självklart inte dem som inte är som den stereotypa mannen. Jag kan hålla med om att detta kan förtydligas, hon skulle kunna skriva ”jag hatar män som våldtar, jag hatar män som trycker ner kvinnor bla bla” för att diskussionen ”INTE ALLA MÄÄÄN” eller ”hon hatar halva jordens befolkning” ska uppkomma. Antar att hon bara säger ”jag hatar män”, delvis för att provocera och dra till sig uppmärksamhet.

   Antar att du åsyftar Alexander Bard nu. Märkligt att en vuxen intelligent människa fortfarande drivs av hat och förakt mot kvinnor. Inte alls värdigt honom att hata halva världens befolkning. Det gör det svårt att ta honom på allvar.

  Han är ett ärkenöt och en liten liten man som behöver sättas på plats. Att Zara skulle uttrycka sig ”omoget” är väl knappast något viktigt i det här sammanhanget känner jag…

  Hon är en Queen för att hon står upp för sig själv och jag älskar hennes ”kickass” attityd!

   Zara är en obildad skitunge som fått hybris. Totalt utan empati för andra, det enda hon bryr sig om är att vara känd och tjäna pengar. Symboliserar curlade ungar som vuxit upp med frånvarande föräldrar som inte sätter gränser, en skola utan vuxna förebilder och ett sexualiserat samhälle. Konstigt med en ung kvinna som bråkar om att hon inte får lägga ut bilder på sig själv halvnaken. Tydligt symptom på en kulturs förfall. Skadligt att ha dessa gränslösa människor som förebildefför barn.

    Detta var verkligen huvudet på spiken. Hon speglar verkligen ett samhälle i förfall.

  Ganska så trött på Zara, Bard och #metoo

  Däremot vill jag kämpa för könsstympade kvinnor och hemlösa djur ❤️

   Det är tur det fins människor i världen som vill kämpa för olika saker i världen så att så många som möjligt får hjälp. Alla behöver inte stödja allt.

   Hur skulle du känna om någon sa att denne är trött på könsstympade kvinnor och kampen för hemlösa djur? Det finns folk till alla kamper. Dåligt av dig att skriva så.

  Alexander Bard är med i Caroline Hainers pod, män visar k*ken för mig. Om ni vill njuta av mer Bard
  Re Zara, 20 som sagt, ev borde en gubbe som närmar sig 60 lämna över till nästa generation. Pinsamt att tro att man vet något om it när man kunde vara farfar till dem som driver utvecklingen framåt just nu

   Nej.

   Jag tyckte så när jag var yngre. Men man kan inte lämna utvecklingen av samhället till endast ungdomar. Jag tycker tvärtom. Fram för fler personer över 70 år som kan driva den digitala utvecklingen. Många är friska och kapabla, låt dom jobba och bygg vår digitala utveckling av samhället med sin långa livserfarenhet.

   Jag läste en artikel om att i Silicon Valley så utvecklas många företag som …..trumvirvel… löser problemen för unga tech personer i karriären (digitala lösningar). Alltså silicon valley entreprenörerna fnular på vad fö rföretag som behövs och de ser i stor sett bara sina egna behov och vill lösa sina egna problem. Hepp.

   Jag jobbade för några år sen på en mötesplats för äldre. De som var 95 år gamla hade varit pensionärer i 30 år. Många hade stora problem att använda mobiler bla pga osäkerhet, okunskap och för de är inte anpassade för darriga händer.. Men mycket är inte anpassade eller byggda för äldres behov. Det är pinsamt.

   Äldre männiksor (enligt yngre då) är vadå, människor mellan 40 och 100 år. Det är alltså sex generationer som ska klumpas ihop eller ??

   Många unga är så okunnig om andra än sig själa och sin generation. Att endast unga människor ska driva en digital utveckling är tvärtom farligt för samhället och framtiden.

  Kul att du håller med henne om att folk som sitter och klagar på nätet är bakom flötet, sen scrollar man ner och ser ditt senaste inlägg om Blondinbella där du har en ganska dräpande ton mot henne

  Så rude att sitta med skorna uppe i fåtöljen…

  Har inte H&M tagit in honom som designer nu?

  Och jag står inte ens ut med Zara. Diggar henne inte ett skit och byter radiokanal så fort hon dyker upp. Hon har bara blivit för mycket.

   Bara för mycket? Hon har talang och kan faktiskt sjunga. Då förtjänar man att synas tycker ja, om man vill.

    Ja, hon är bara för mycket. Det handlar inte om hennes sångröst eller att hon har talang som du vill kalla det. Förvisso gillar jag inte hennes musik och jag gillar inte henne som person alls.

    Hennes jävla sätt med att hata män, hennes påstående om att vara så ”femenist” får mig att kräkas. Anser inte att hon har förändrat någonting och att folk anser att hon är en förebild. Förebild för vadå? Unga tjejer? Genom att säga att alla män är kräk och svin? Nej.

     Feminist stavas det. Zara är bäst.

  Noll hjärnceller? Använder någon fortfarande det som mått på intelligens?

  Så jävla queen! ??
  Bard är som min tioåring skulle kalla det ”Sååå cringe”

   Trodde inte att någon som har barn är på den mentala nivån att man ser zara Larsson som Queen.

  Älskar henne!

  Ouppfostrade unge som sitter med smutsiga skor i fåtöljen som inte ens är hennes. har ej respekt för sådana människor hon skulle behöva lite normal uppfostran av sina föräldrar och inte låta ränna runt över hela världen när hon typ var 15 år gammal för det märks nu. Noll stil och klass att göra så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.