Den nya kärleken…

Mirka Norrström/Trettonbarnsmamman:

Mirka skriver om sitt julfirande med alla barn, kusiner och övrig släkt och jag funderar stillsamt på hur många paket som egentligen fanns där under granen. Tretton egna barn och så resten av familjen? 300? 🙂
Anyways…
Någon har frågat Mirka varför inte barnens pappa firade med dem och hon svarade då att ”Jag bjöd honom till oss till kvällen eller en annan dag kring jul men han tackade nej då han firar annanstans ?”, någonting som en annan läsare tycker är sorgligt. Att han inte firar med barnen utan med den nya kärleken istället.

Vad händer?
Den nya kärleken kommer in och kommenterar under namnet ”Den nya kärleken” och dementerar att hon firat tillsammans med barnens pappa. Pappan, som själv sladdar in något dygn senare ber folk kontakta honom på Instagram om de har några frågor gällande detta och jag vet inte vilket som är värst – att ”den nya kärleken” kommenterar eller att hon kallar sig för ”den nya kärleken”?

Tack för tips!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hon blev ju kallad för den nya kärleken och ville väl inte skriva ut sitt namn, så vad skulle hon kalla sig?

    Värst var väl att Mirja var nöjd med att låta läsarna tro att pappan övergett barnen för en ny flamma. Det borde varit hon som dementerat och inte tvingat ”den nya kärleken” att göra det.

      *Mirka

      Precis min tanke, den som kommenterade kanske inte vet hennes namn och då blev det ju tydligt vem hon var när hon kallade sig så.

      Pappan till barnen valde ju bort julfirande med barnen trots att Mirka erbjöd fler dagar än själva julafton. Han träffar alltså barnen en helg/ månad i dagsläget och har skaffat boende i staden ”nya kärleken” bor men inte på hemmaplan så han kan träffa sina barn oftare… :/

        1 Det var inte det inlägget från CamCam handlade om.

        2 Mirka kunde låtit bli att svara alls på kommentaren eller skriva något i stil med; Tyvärr blev det inte så i år.

          För du Hmm håller dig hu alltid till ämnet utan att sväva iväg i dina kommentarer… Handlade inlägget om att Mirka var nöjd med att låta läsarna tro att pappan övergivit sina barn på jul? Eller är det din personliga tolkning?

            Ja det gjorde det samt hen valde att svara på något jag skrev och inte lägga det som en fristående kommentar.

            Söker du bråk, sök vidare.

    Var det inte Mirka som lämnade honom? Inte för att det egentligen spelar någon roll men vad jag förstår så var han oerhört ledsen när så skedde.

    Det är väl trevligt att han har gått vidare och hur omständigheterna egentligen är vet väl enbart den närmsta familjen.

    Familjen Norrström har ju i alla fall smaken till skillnad mot familjen Schulman, att inte fläka ut allt och alla i sociala medier.

    På tal om en annan som gått vidare: Bella uppdaterar mycket flitigt på instastory. Nån mer än jag som tycker att det blir konstigt med massor av filmer och foton på en ensam Bella på cykeltur/i en gunga/På promenad osv osv. Vi vet ju att hon är där med den där killen, på insta ser det ut som att hon är på ensamsemester med inhyrd fotograf.

    Plockar fram skämskuddarna och startar upp ett kuddkrig direkt ???

    Tanken på att vara ensamstående mamma stressar mig, och då tänker jag bara på ett barn, att ha 13 själv… Antar att hon är den riktiga supermamman.
    Vill inte vara elak men det känns som att läxan här är att inte ha 13 barn med sin man oavsett hur mycket man vill, för man vet aldrig hur länge han stannar kvar. (eller tvärtom såklart)

      Ja herregud! Nu är ju tack och lov inte alla barn små och kräver ständig uppmärksamhet, de äldre barnen är säkert ganska självgående. Givetvis kräver ett barn i tonåren/puberteten sitt, det är inte en lätt period att gå igenom heller. Men det hade nog varit betydligt krävande att ensam sköta 13 st blöjbarn.

      Jag har två barn och det är inte alltid lätt det heller trots att vi båda föräldrar fortfarande bor tillsammans.

      Skulle vara intressant med en intervju av de här barnen senare i livet. Mormor med 10 syskon skvallrade om att hon aldrig sågs av sina föräldrar och att hon var den som fick ta hand om de yngre syskonen likt en vuxen från rätt tidig ålder. Ansvar är inte negativt såklart men barn ska ju också vara barn.

    Sjukt ego att sätta så många barn till världen! ?

      Inga barn ber om att få komma till världen. 1, 4 eller 13 barn – man skaffar dem för att man själv vill ha barn. Alltså är alla barn resultatet av en självisk handling.

    Var väl det alla utom Mirja insåg att han inte skulle bli en varannanvecka pappa. Tragiskt.

    Vad har hänt med likeknappen? Fastän jag har likeat en kommentar så står där noll nästa gång jag kollar.

      Var tvungen att testa på din och du har rätt. Jag gav dig tumme upp och nu är den borta. Jag såg också flera tummar som andra gett på andra kommentarer som sedan försvann och blev färre i antal.

        Och nu är vissa här igen bl a din. Skumt…..

          Och så är vissa borta igen…..

    White trash deluxe

    Vem skulle vilja ha en man med 16 barn? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.