Tydligen omedvetet trendig när jag sover

Keela:

Vad förvånad jag blev igår kväll när jag låg i sängen och tittade igenom dagens skörd på Instastories och fick se den här bilden på Keela från när hon och Marcelo var ute och svirade på Mr French på juldagen.
Hon hade nämligen på sig en likadan tröja som den som hör till den pyjamas jag hade på mig. Hade jag bara lockat håret lite och dragit på mig Lilla Palts ”mysse” så hade vi kunnat vara tvillingar. (Ej ironi)

Gudars skymning, inte visste jag att jag var så trendig i mina nattkläder. Kanske att den får graderas upp från ”sovplagg” till ”svänga mina lurviga-plagg”?
Jag undrar om det skulle funka att även ha pyjamasbyxorna på krogen? Pyjamas har ju varit lite av en trend under 2017 så varför inte liksom?
Vad tror ni? De ser ut så här:

Är inte det en outfit som heter duga, så säg?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du bär den bättre! ?❤️

    OT

    Saxat från DN

    Vid årsskiftet träder en rad nya lagar och förordningar i kraft. Bland annat införs ett nytt brott, olaga integritetsintrång.
    Det innebär att det blir straffbart att sprida integritetskänsliga bilder och uppgifter, som nakenbilder och så kallad hämndporr. Sådant beteende har hittills varit svårt att komma åt enbart genom den nuvarande lagen mot förtal.

    Straffet för olaga integritetsintrång kan bli allt från böter till fyra års fängelse, i de värsta fallen.
    Förutom samlagsfilmer kan man också komma att straffas om man sprider uppgifter om någons hälsotillstånd, om att någon utsatts för ett allvarligt brott eller om man sprider bilder på någon i en mycket utsatt situation, till exempel från en olycksplats.
    Det ska även bli straffbart att hota med att sprida sådana bilder, men en sådan lagändring träder i kraft först 2019.

    Sajterna blir nästa år skyldiga att ta bort meddelanden som uppenbart utgör olaga hot eller olaga integritetsintrång.
    Brottet ofredande utvidgas till att omfatta upprepade och oönskade kontakter via till exempel telefon, e-post och sms. Domstolen ska bland annat ta ställning till antalet störande kontakter, om innehållet är kränkande eller hotfullt och vad kontakterna lett till, till exempel störd nattsömn.
    En som också berör social medier, men som riksdagen ännu ej klubbat, är att unga som fyllt 13 år på egen hand ska kunna ge sitt samtycke till att sociala medier behandlar deras personuppgifter. Den lagen väntas träda i kraft i maj.
    En lagändring som är värt att ha särskild koll på är att det från februari blir förbjudet att tala i mobiltelefon utan handsfree när man kör bil.

      K bry

        Tja det här är extra interesant för CamCam….

        ”Sajterna blir nästa år skyldiga att ta bort meddelanden som uppenbart utgör olaga hot eller olaga integritetsintrång”

        Och det här tror jag är något DU bör tänka på…

        ”Brottet ofredande utvidgas till att omfatta upprepade och oönskade kontakter via till exempel telefon, e-post och sms.”

        Samt…

        ”Bland annat införs ett nytt brott, olaga integritetsintrång” ?

          Har du sniffat på starkvinsglöggen måhända? :p

            Hur så?

            I övrigt hade det varit synd på glöggen att inte inmundiga den utan enbart försikt supa in aromer genom näsan. ?

          Eh…när har den här bloggen någonsin spridit hämndporr och olaga hot? Exakt vad i den nya lagen är det du anser Bloggbevakning brutit mot?

            Var det så långt du orkade läsa….

            ….och var det enda anledningen som du kunde komma på att texten kunde vara intressant för någon som har intresse av att bevaka vad som händer på och är lagligt på sociala media? Att jag tycker CamCam har brutit mot något? Inte att hon brukar skriva om ämnena?

            Alltså vad är det med er idag? Har ni gått så långt in i matkoma att ni har gett upp er förmåga helt att tänka från mer än ett håll?

          Vad är det du vill säga med det här?

            Hej!

            Lite allt möjligt. Dels informera CamCam så att hon vet vad som gäller när vissa hamnar i bråk eller tex lägger upp kränkande bilder och info på tex insta. Alltså ren fakta som bakgrund när hon skriver om sociala media och hur folk beter sig där.

            Även det här om att flytta ner gränsen på hur gamal du får vara för att själv bestämma om hur du vill existera på nätet.

            ”En som också berör social medier, men som riksdagen ännu ej klubbat, är att unga som fyllt 13 år på egen hand ska kunna ge sitt samtycke till att sociala medier behandlar deras personuppgifter. ”

            Även att hon inte kommer att skyddas lika mycket av publiceringsskyddet framtiden bl a från kränkande kommentarer på bloggen och att hon nu har nya lagar att förhålla sig till ang hur kommentarer är formulerade och att hon måste än tydligare radera och förmodligen ännu mer. Lagar som är starkare än förtal.

            Etc etc etc.

            Men faktiskt även för att vissa stalkers som hänger här ska veta att deras agerande f r o m nu än mer går att dömas för.

            Det finns mer jag ville få sagt men det här kanske räcker en bit på vägen som förklaring?

              Eller kort och gott, detta är en blogg om internet och sociala media och bevakar vad som händer där.

              Detta är nya lagar om vad som gäller på internet.

              Så detta var FYI

              Tyckte det var relevant och spännande information så tack för att du spred! Tror folk är lite hetsiga p.g.a. deras julutlösta IBS

                Jag lider av IBD. Nu förstår jag varför jag är hypercranky och lättkränkt. Dumma Crohns!

                  Visste inte Chrons också omfattades av tarmkränktheten kring jul. Tack för information!

              Tycker att det låter galet att 13 åringar ska få ge samtycke om deras uppgifter, det känns bara som ett sätt för företag att få tillgång till dem och kunna marknadsföra mer direkt. Hade det handlat om att som 13 åring ha rätt att bestämma att INTE finnas på sociala medier hade jag tyckt att det är bra. Men som förälder vill jag kunna bestämma vilka företag som har tillgång till mina barns uppgifter, dvs så få som möjligt.

    Var har du köpt den pyjamasen? I need it!! ?

      Google is your friend my friend ☕

        Faktiskt inte. Google är allt annat än din vän.

          Du är för härlig ibland alltså ?

            ?

          Håller med. Prisa” duck duck go”! Den sökmotorn sparar ej cookies!

      Primark i London. ??

      Har sett den både i tv-shopen i NY och på Primarkni London. Gissar att du hittar den på Amazon.

    Hur ser deras relation ut till varandra? Har jag missat något?

    Förstår inte denna fascination av Friends. Serien har åldrats extremt dåligt och är väldigt sexistisk, homofobisk och massvis med fatshaming på det

      You must be fun at parties osv

        Själv tycker jag att det är folk som tycker att ”du är bög!” är ett JÄTTEROLIGT och fyndigt skämt som inte är så kul på fester.

        (Gillar dock ändå Friends, 70 % är kul)

          Va? Är det en line från Vänner eller vad menar du?

            Det är massor av skämt där man skratta i sig åt att någon är homosexuelll, att Chandlers pappa är transvestit, att Monica var tjock osv utan att det är någon mer poäng. Där hela skämtet liksom är det faktum att Ross ex är lesbisk, ingen mer tvist än så. Tycker inte det är jättekul, brukar inte skratta hejdlöst när jag ser ett gammalt foto på någon som tjock.

      Alltså bara nej. Du får tycka vad du vill, precis som vi som älskar Friends får tycka vad vi vill.

        Fast Humlan har rätt.

          Och? Vad ska vi göra åt saken? Be dom sluta filma Friends? Bra idé… eller vänta här nu, de slutade med det för snart 14 år sedan.

          Titta inte på Friends om det inte passar, men lägg ner de där snacket.

          Håller med Alexander kommentar.

            Alexa**

      Vad spelar det för roll.. ingen tvingar dig att kolla.

      Carol är för fan gay och Chandlers pappa är transvestit.

    TIPS TIPS!

    Marcelo och Keela hånglade den kvällen och Annica bryr sig inte. :O

      Tycker mer synd om Marcelos nya tjej :/

    Jan Malmsjö har haft pyamasbyxor i tv och även Kodjo Akolor hade det i glasburen i musikhjälpen i tv, vet inte om det går på krogen 🙂

      Jodå! Jag såg en i en krogkö på juldagen som hade pyjamasbyxor med polkagrisar och halmbockar på. Är ganska säker på att det var just pyjamasbyxor då de var av siden. Han matchade så fint med skjorta och slips??

        Se där allt går utom nyfödda barn 🙂

      Jag brukade för ca 5-6 år sedan (16-17år var jag) rocka mina hellokitty-pyjamasbyxor till vardags, alltså utanför hemmet också. Älskade det! Dom va i sånt där glansigt tyg… man såg att det var pyjamas tydligt.
      Hade på mig dom för det var sååå skönt. Och så hade jag fått dom av min absolut bästigaste vän ❤️ Saknade henne varje dag och dom knöt oss samman i tanken iallafall!
      Bor i en relativt stor stad, men ändå tillräckligt liten för att lätt bli igenkänd. Vet inte om det drog till sig några blickar precis då jag struntar i sånt ??

      Kör på pyjamas om ni vill tycker jag, tro mig det är något speciellt med det, något tryggt & mysigt ❤️

    VART har du köpt den pyjamasen?
    Viktig fråga

      Primark i London.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.