HanaPee har nytt jobb!

HanaPee:

HanaPee har fått jobb på produktionsbolaget Nexiko och det förtjänar ett stort rungande GRATTIS!
Nexiko är ett svenskt Stockholmsbaserat TV-produktionsbolag grundat 2012 av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson tillsammans med Lars Beckung och ligger bland annat bakom ”En annan del av Köping”, ”Jorden runt på sex steg” och ”Hasselhof” med David ”Don’t hassle the hof” Hasselhof.

Tjo och tjim! Jag röstar på Hanna som nästa års julvärd!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I förra inlägget kommenterade Emma med flera om en ensam nyårsafton, passar på att kidnappa en kommentar i det här inlägget då jag inte känner för att ens lämna lägenheten på söndag. Är samtidigt livrädd att jag då känner mig misslyckad och tar ettrejält återfall istället pga att droger alltid varit mitt sätt att hantera allt (Fram till för ett halvår sen ✌️)

    Så Emma och ni andra – Vi borde styra upp något! Går ju liksom att vara tillsammans virtuellt (Så som jag gjorde en livestream på julafton). Har ni några
    Idéer?

      Har tyvärr inga råd att ge mer än att var stark och kämpa emot drogsuget! Du vet vad ett liv med droger innebär och du vet vad det friska livet innebär.

      Jag har ingen erfarenhet av droger, har däremot kämpat med depression, själmordstankar/försök och svår ångest. Jag har haft fyra riktig tuffa sjukdomsperioder då jag behövt vara inlagd på psykavdelning. Det kräver enormt mycket att kämpa sig uppåt och periodvis har det varit riktigt svårt att motivera sig framåt, men jag har under varje sjukdomsperiod försökt (även om det varit svårt) tänka vad ett friskt liv innebär och vad depression och ångest innebär.

      Önskar dig all lycka i framtiden!

      Börja inte det nya året med ett återfall. Var snäll mot dig själv och börja det nya året med att vakna upp nykter och känslan av att du stod emot – vilken känsla! Många ligger bakfulla med en kväll bakom dem som de helst vill glömma. Du vaknar pigg med en lugn och skön dag framför dig. För mig är nyår numera som vilken dag som helst, förutom att jag köper hem lite extra gott. När tolvslaget är över så känns så skönt att sitta hemma nykter i pyjamas. Någon gång i framtiden kommer jag säkert hitta tillbaka till ett trevligt nyårsfirande med vänner och familj, men just nu så är jag inte där och det är helt ok. Hoppas du hittar ett lugn i att bara vara under årets sista dag och fira årets första dag med en god kopp morgonkaffe och läsa lite Bloggbevakning!

      Kanske kan kapa en tråd här istället på julafton? Jag hatar att vara med på livestream.

      Jag hatar att alla verkar ha så mycket ork och göra saker. Hade jag haft mer pengar hade jag lagt in mig på spa över nyår. Sån prestationsångest och fomo.

        Vad fina ni är ❤️, ska inte börja 2018 påtänd. Och förhoppningsvis inte en enda minut av hela året.

        Kapa kommentatorsfältet tycker jag låter som en bra idé, någon mer som är på?

    Älskar Hanapee!! Grattis Nexico!

    Nej tack. Gillar varken höger- eller vänsterextremister.

      Är det Hanna Persson, Nexiko, David Hasselhof eller kanske allihopa som är extremister?

        Personen som inlägget handlar om givetvis. ?

      Hanapee – vänsterextremisten ???

      För hennes engagemang i Musikhjälpen då eller vaddå? Utveckla gärna.

        Haha, är man extremist för att man inte tycker att det är rimligt att barn är till salu? I så fall finns det JÄVLIGT gott om vänsterextremister 😉

          …ja det var ju liksom det som var poängen.

      Vet du ens vad det innebär att vara vändterextremist? Dvs att med våld försvara det man står för. Tror knappast HannaPee är det. Känns som att vissa människor felaktigt börjar kalla personer om är för medmänklighet och mänskliga rättigheter för extermister. Läs på vad ord innebär innan du slänger dig med dem.

      Skrattar

    Nej, tycker hon verkar så dryg ?

    Minns incidenten med Personliga Pelle (en liten bloggare): http://pellespersonliga.se/2015/january/perfekta-instagram-bilder-och-pelle-som-forstor.html

      Håller med dig där. Hon har ibland fått kritik från sina läsare för att vara dryg i sina svar gentemot dem.

      Hahahah, fast det var ju en sjukt töntig kommentar???? 🙁 🙁

      Förlåt!

      Hon gick i min klass på gymnasiet och var lite dryg ;p men hon gillar att showa så jobbet blir nog bra för na!

    Många som har frågat om Daniel Redget och vad som har hänt mellan han och Hannah och Amanda. I dagens Fredagspodden, ca 37 minuter in pratar dom om besvikelse när människor inte är lojala, om att bli sviken och massa annat, känns som att det är grejen som hänt mellan dom som dom menar och hintar om.

    Tycker hon verkar skön och härlig och jag tycker om att hon alltid bloggar så oglammigt (på ett bra och mänskligt sätt). Kul för henne att hon tar steget vidare från public service. Den ankdammen är för liten för henne tror jag. Grattis!

    Älskar Hanapee! Speciellt hennes podd, och hennes stiltips. Hon känns inte lika tillrättalagd som många av de andra i samma bransch.

    Älskar henne! Speciellt all ful-dans som hon bjöd på i musikhjälpen

    Älskar hanapee! Minns när jag började läsa hennes blogg för 10 år sen (!)
    Att hon skulle verka dryg mot läsare är något jag verkligen inte sett. Tycker att hon är super härlig ❤♀?

    Älskar henne! Kan EJ förstå och har heller aldrig sett något om att hon skulle ha varit ”dryg”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.