Är detta ännu en Blondinbellsk kovändning?

Blondinbella:

Bella har under de senaste 1,5 åren ändrat uppfattning om näst intill allt som går att ändra uppfattning om, men det hela startade egentligen betydligt tidigare än så. Vid 18 års ålder ville hon sterilisera sig och var vansinnig över att hon inte fick göra det och idag är hon en tvåbarnsmor.
På senare tid har hon har gått från att kalla sin numera exman för sin självsfrände och ultimata teamplayer för att sedan lämna honom, bytt husmanskost och fika till att äta nästintill växtbaserat och har gått från en jordnära tjej till en person som har en personlig mua som fixar henne varje morgon eftersom hon utnämnt sig själv till Sveriges svar på Oprah Winfrey.
Med det i åtanke så är det kanske inte så konstigt att hon med största sannolikhet ändrat åsikt gällande plastikkirurgi, skönhetsoperationer och bröstförstoringar/lyft då det är var 90% av hennes sociala medier nu handlat om

För det är nämligen vad många av er misstänker efter att ha sett hennes mer avklädda bilder från resan till Maldiverna och jag är benägen att hålla med. Att älska sin kropp och hylla sina naturliga bröst efter att ha ammat två barn som Bella gjort tidigare gäller alltså inte längre. Det där med att vara en bra förebild för sina barn och  lära dem att inte döma och klanka ner på sina kroppar verkar också ha kastats ut genom det Lidingöska fönstret.
Hon hyllade sina bröst så till den milda grad att Expressen till och med skrev en artikel om det hela men föga förvånande är bilden som artikeln baserades på borta från Bellas Instagramflöde.

Här ovan är den raderade bilden.

Givetvis får människor göra vad de vill med sina kroppar men så som Bella håller påkommer bara resultera i att ingen någonsin kommer lita på någonting som kommer från henne.
Hon vänder helt enkelt kappan efter vinden och fattar de beslut som gynnar henne för stunden och om det stämmer att hon fixat tuttarna så var det med största sannolikhet viktigare för henne att ha tuttar som saluterar solen än att vara den uttalade förebild för sina barn som hon så stolt proklamerade att hon var och som aldrig skulle tycka att hennes naturliga kropp var annat än fantastisk och hennes bästa kompis .
Ombytlighet så det förslår.

Bella känns mest som en stor bluff nu för tiden och jag tror inte för en sekund att det är hon som skrivit den krönika som publicerades på hennes blogg idag.
Den är förmodligen författad av ”Head of Krönikor” och ”Head of insamlande av snyftpoäng”.
Nope, nix, nej! Köper det inte…
Ingenting som kommer från Bella är längre varken genuint eller äkta i mina ögon. Det är som att hon mer och mer blir en parodi på sig själv för varje dag som går.

Tack för tips!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker det är så osmakligt med alla detaljer om skilsmässan. Hon skulle inte kommentera den men det serveras hela tiden mer och mer om det som bara borde angå dem två och deras barn.

  Svara

   ”Jag kommer aldrig att kommentera skilsmässan offentligt” – Blondinbella, maj, 2017

   Svara

  Kan det inte bara vara en bra bikini som lyfter snyggt? Är själv inte så välutrustad på den fronten men en bra BH kan fasen göra underverk.

  Svara

   När du ligger på rygg???

   Svara

    Ja precis. Ok om bilden var tagen när hon stod upp. Men på rygg? Mvh ett bröst i varje armhåla

    Svara

    Precis! Inte fan så på rygg.
    Jämför med bilden i rosa bikini.
    De hade lagt sig åt sidan då 😳

    Är ju upp till henne om hon gjort nått eller inte. Men varför ljuga om det?Hon har ändrat om massor med saker

    Svara

    Ja med en bombshell bra från VS så blir det nästan likt silikonbröst oavsett om man står upp eller ligger ner.

    Svara

     Men då får man väl behålla den på i sängen också eller släcka ljuset…

     Svara

   En bombshell kanske (sån med så mycket padding att man får typ 2 storlekar större)? 🙂

   Svara

   Faktiskt samma för mig, i vilken position jag än har. En bra Bh får mina bröst att ”ligga fint” även om jag ligger ner. Sjukt effektivt med bra bhar.

   Svara

  Lite komiskt att hon skriver om åt lämna den relation hon levt så många år i. De gjorde allt i rekordfart och var väl tillsammans i max 4-5 år, eller? Men det är säkert en evighet i hennes mått mätt.

  Svara

   *att, inte åt

   Svara

   De gifte sig augusti -13 (minns eftersom det var exakt ett år innan mitt bröllop) och då hade de varit tillsammans i drygt ett år. Så fem år tror jag de hann med.

   Svara

    Tre år.

    Svara

     Vad menar du med. ”Tre år”? De var tillsammans från 2012 till 2017, fem år.

     Svara

      Ja, det står här nedanför. Varför läser du inte vad andra skrivit innan du själv kommenterar?

      Svara

       Haha eller varför läser du inte själv innan du kommenterar!! Kolla tiden för när kommentaren är skriven och tiden på den andra kommentaren som du refererar till…. typ ett dygn senare 😉

       Svara

    De blev ett par maj/juni 2012 och förlovade sig 4 september 2012.
    Så fram till skilsmässopappren lämnades in i majs 2017 gick det fem år.
    http://www.isabellalowengrip.se/2013/05/att-bli-ihop/

    Svara

   Haha jag tänkte med på den formuleringen. Lät som de var 60 och hade varit gifta hela livet.

   Svara

  Alltså ”krönikan” är ju en upprepning av vad hon skrivit många gånger tidigare. Vad i det hon skrev var nytt?

  Jag tyckte om henne tidigare och faktiskt hejade på henne, men hycklare och människor med dubbelmoral har jag så svårt för.
  Hejar, av den orsaken, inte på henne längre.

  Hellre en ”ful” människa med värderingar och principer än en modell med värdelösa principer.

  Folk förändras till det bättre i vanliga fall…

  Svara

   Måste nog hålla med. Har alltid haft en ambivalent inställning till henne då vi i mångt och mycket tycker olika, men ändå alltid beundrat henne för hennes positiva attityd och att hon går sin egen väg liksom. Men att vara en hycklare, att aldrig svara på berättigad kritik etc gör mig bara så less. Slutar faktiskt läsa hennes blogg nu. Orkar inte mer. Uppenbarligen är hon inte genuin någonstans. Eller ja, hon kanske glömmer vad hon sagt samt hennes principer och åsikter pga hennes superkraft ADHD:n. Om hon har fixat brösten är det otroligt nedslående och sorgligt. JA ALLA FÅR GÖRA VAD DE VILL men med tanke på hur mycket makt dessa influensers har och hur många av dem som vänder sig till kirurgi eller injektion är jag fan rädd för nästkommande generation. Vilka bilder matas de med? Det går inte att neka att man genom sådana ingrepp menar att man inte är bra nog som man är, att man helst ska uppfylla ett visst skönhetsideal för att bli högre värderad och bli lycklig. Så sorgligt sen att man inte ens kan stå för sina ord till sina barn. När de når en ålder och börjar tvivla på sig själva. När ens tonårsflicka vill fixa större tuttar eller lyfta dem; mamma säger nej du är fin som du är. Men tonåringen vet ju att mamma fixat sig, då betyder det ju att små eller hängiga bröst faktiskt är oönskvärt och att det är så pass oönskvärt att det faktiskt är värt att utsätta sig själv för en risk och pröjsa en massa pengar för att ”bli bättre”.

   Nä. Bye Bella och lycka till.

   Svara

  ”Mer bevakning, mindre skvaller” – det här om något räknas väl ändå som enbart skvaller? Aningens hårt och elakt skrivet också (enligt mig!) med tanke på att ingen egentligen vet om hon opererat sig eller inte…

  Svara

  Det var en välskriven text hon postade på sin blogg. Att hon inte är författaren var min första tanke.

  Svara

  Nu blev jag nyfiken på den borttagna bilden, även om Bellas bröst inte intresserar mig nämnvärt

  Svara

   Ska se om jag kan hitta den – tror mig veta vilken det är…

   Svara

    La till den inlägget. =)

    Svara

     Säga vad man vill om BB, men hennes företag känns i alla fall stabila – hon tillverkar Lcc i Sverige, och har besökt fabriken till flattered etc. Till skillnad från de som gör kollektioner med Nakd, där de inte ger ett skvatt om var kläderna kommer ifrån. Eller Ivyrevel, har Kenza ens nämnt något om ett fabriksbesök?

     Svara

      Kenza var i Kina i september 2015 för Ivyrevels räkning.
      Efter att H&M gick in som delägare i Ivyrevel är det H&M som står för tillverkningen av Ivyrevels kläder. Det innebär alltså de fabriker främst i Asien som H&M jobbar med.

      Svara

  Hennes kraschlandning som mest troligt dyker upp om några år lär blir jobbig.
  Det påminner lite om hur det var innan Britneys psykos / (förlossnings /amnings) och hur extremt framgångsrik hon var och hur det gick sen. Den här typen av press för en så här ung människa där framgång stiger för mycket åt huvudet kan inte sluta bra.

  Svara

  Det här stycket låter ju mer som om det hör hemma i nån roman…..

  sneglade på deras glada lek samtidigt som jag lät solstrålarna möta mitt ansikte. Då kom den, känslan att det var dags. Att jag faktiskt skulle våga lämna den relation jag levt så många år i. Jag var redo nu efter månader av tvivel och frustration. Känslan fick mig att leka med tanken på att jag reste själv med barnen och insåg att det hade gått bra. Jag kände mig stark. Sedan tänkte jag på att jag skulle få ha barnen på halvtid och nästa gång jag kisade med ögonen mot solen rann det en tår under solglasögonen. Men jag visste att det var bestämt.

  Svara

   Kanske också därför inlägget inte känns äkta, för att det är ett så krystat språk som inte känns genuint. Byter man personlighet så ofta som Bella (ja hon byter personlighet, inte enbart åsikter, ungefär vartannat år) så blir ju resultatet att folk slutar ta en på allvar för inget som skrivs är trovärdigt. Det handlar om mer än att bara byta åsikt i vissa frågor när det gäller Bella.

   En annan anledning till att hon inte känns trovärdig i det hon gör är att hon gör allt i rekordfart, både i arbetslivet och privat och det tycker jag känns som att hon inte tar saker och ting på allvar.

   Svara

   Låter som något klippt ur en Harlequin-serie 🙂

   Svara

   Haha, um, verkligen Bella som skrivt det där.

   Svara

  Språket är alldeles för poetiskt i inlägget. Helt klart någon annan som skrivit texten åt henne.

  Svara

  Lägg till med att hon sa att hon ALDRIG skulle separera med barn… det gick ju bra.

  Detta är ju dock samma tjej som 2010 sa ”Jag tror att jag ska trycka en tröja där det står ”En riktig tjej äter en 200 gram:are när hon känner för det” Hur coolt vore inte det?!”

  Svara

   Aldrig skaffa barn.
   Aldrig separeras med barn.
   Aldrig banta.
   Aldrig operera brösten.
   Yawn…

   Svara

  Bella är så ointressant när det gäller hennes utseende el skilsmässa o ny pojkvän..däremot är hon en affärskvinna af nutid. D.vs hon vet hur man överlever gott utan en man!

  Svara

  Fast alltså kan inte bara brösten ha återhämtat sig från amning och graviditet + en bra bikini? Det är inte omöjligt att hon har gjort OP, men alltså det är ju def. Inte omöjligt att hon inte gjort det också.

  Svara

   Återhämtat sig och blivit dubbelt så stora och fasta trots att hon rasat i vikt?

   Svara

    Skulle inter en power woman kunna fixa det? Kroppen är väl bara en spegel av psyket?
    Är väl bara att rita upp på ett vision board och beställa?
    Bella har länge bekänt sig till tron på att positiva tankar och stark koncentration kan få saker och ting att hända precis som i The Secret. Så då kan hon säkert få brösten att lyfta bara genom att säga åt dem.

    Svara

   Väldigt tveksam. Hon blir inte yngre och bröst blir väll inte fastare med året, för att inte tala om hennes viktnedgång för hon har ju gott ner ännu mer sedan bilderna togs. Finns nog inga p-piller heller som kan Göra brösten såhär när man ligger ner.

   Svara

    Så du tror inte hon litar på Natural Cycles då?
    Nej, det ska man nog inte göra. För övrigt har väl Bella bara sagt att hon använt NC för att bli gravid och inte för att inte bli gravid.

    Svara

   Fast de kan ju omöjligt ha återhämtat sig i både form och volym… i så fall måste hon onekligen dragit miljonvinsten i genlotteriet.

   Svara

    Men det är väl KLART HON HAR 😉

    Svara

  Du skriver om att hon är ändrat sig typ angående allt de senaste åren, men vem gör inte det? Jag är nu 28 och för 5 år sedan skulle jag aldrig ha barn, älskade mitt jobb och min lägenhet. Idag vill jag ha minst 2 barn, utbildar mig då jag tröttnat på mitt jobb och skulle aldrig sätta min fot i en lägenhet igen.
  Är inte det fina med att växa upp att faktiskt få ändra sig? Tankar ändras, känslor ändrad och åsikter ändras.

  Tycker det börjar bli väl mycket hat mot Isabella, vad hände mer att tjejer ska stötta varandra?
  Och det är så himla mycket snack om girl power och body shaming men det är lika illa att ”shama” en opererad tjej som en naturlig.

  Tycker din blogg är väldigt bra och rolig med intressanta inlägg och tankar men tycker det börjar bli tråkigt med allt detta gnäll om Isabella.

  Gott nytt år allihopa!

  Svara

   Problemet med Isabella är inte att hon förändras/växer utan att hon helt kallt dömer ut allt hon inte är för stunden. Folk som tittar på Netflix är lata ända tills hon själv vill ligga på soffan och kolla på film. Hennes förhållande är peeeeerfekt och hon skriver en guide i bloggen om hur man håller ihop äktenskapet (3 min efter att hon gifte sig) ända tills hon inte pallar det mer och då är hon EXPERT på att vara ensamstående (med full markservice) som är gladare och bättre än alla andra. Inte ens PMS har hon som singel…

   Alla förändras, men ingen låtsas som att de inte gör det som Isabella gör.

   Svara

    Fast är det egentligen problemet? Hon lever sitt liv, som hon behagar och tar den plats hon vill. Jag tror snarare att det är det folk har problem med. Och det där med Netflix kommer alltid upp som exempel, vilket skrevs en gång, på vilka andra sätt dömer hon andra människors livsval?

    Svara

     Har en följt blondinbella ett tag är det väldigt tydligt att hon dömer andra människor. Ett ganska starkt klassförakt genomsyrar många av hennes texter.

     Svara

    Spot on M!

    Svara

   Problemet är att personer som ljuger om sina skönhetsoperationer är med och skapar ett ouppnåeligt ideal och får deras följare att tro att det är ”all natural”….

   Svara

  Klart Bella har gjort brösten. Hon vill bli stor utomlands och då funkar det inte att vara feminist med vanlig mammakropp.

  Tragiskt egentligen hur hennes person förändras utifrån ”vad som säljer”. Vem är hon egentligen? Vet hon ens själv?

  Svara

  Är väl bra att allt inte är skrivet i sten, att man kan ändra sig. Aldrig nån som gjort det?
  Man utvecklas och förändras och växer. Ni kanske ska testa det själva? 😉
  Bli inte bittra på andra som utvecklas utan tänk själv vad ni vill göra med ert liv. Fastna inte i regler och förväntningar utan lev ert liv som ni vill ha det. Kanske tom göra förändringar som ni inte trodde 🙂

  Svara

   Bella är inget annat än en vilsen egenkär 27-åring, tragisk människa!

   Svara

    Om hon är det så har hon väl all rätt att ändra sig, och tur för er att hon inte påverkar ert liv 🙂
    Folk borde lära sig; sköt dig själv och skit i andra

    Svara

    Och bipolär

    Svara

     Ja antagligen är hon det. Vill egentligen inte spekulera men det känns så obvious.

     Svara

     JAG är bipolär, tro mig, Bella är det INTE!

     Svara

      Jag spekulerar inte vad gäller andras psykiska diagnoser, men alla bipolära är inte på ett och samma sätt. Så visst skulle hon kunna vara det även om hon inte är exakt likadan som du. Med detta inte sagt att hon är det.

      Svara

   Om man så tydligt markerat tidigare som i Bellas fall med de ”älskade brösten” kan hon väl i alla fall vara lika tydlig om hon ändrar sig och hävdar motsatsen.
   Felet är inte att ändra sig utan att hyckla med det.

   Svara

  Förlåten bikini överdel har hon iaf 😄

  Svara

  Är det jag som är trögare än genomsnittet, eftersom jag inte tycker det är så uppenbart att hon gjort ett bröstlyft?

  Svara

  Hon har gjort en förstoring + lyft, det är helt uppenbart vare sig hon ligger ner eller står upp. Hon har rätt att göra vad hon vill med sin kropp. Men det hade varit coolt om fler kvinnor vågade och orkade leva med sina kroppar som de är efter graviditet och amning, att det naturliga inte hade varit att ”fixa” kroppen efteråt och att sexighet inte förknippades med ett enda ideal som alla ska passa in i.

  Svara

   Verkligen. Sorgligt är det.

   Svara

   Precis. Speciellt när hon vill framstå som någon förespråkare för kvinnor…

   Svara

  GOTT NYTT ÅR BITCHES!

  Jag tror hon har opererat sig… tro mig de blir inte rundare och fastare när de en gång blivit utsugna😩 Jag gjorde också ett lyft för jag tycker att man får göra operationer om man vill.

  Svara

  Ett av mina nyårslöften är faktiskt att sluta läsa denna blogg som blivit lite av ett beroende. Allt för mycket negativitet, hånande och spekulerande på sistone (även fastän jag inte är något vidare fan av denna kvinna!). Istället för att läsa saker som gör mig illa till mods ska jag istället ägna min tid åt saker som får mig att må bättre och utvecklas som person 😊 Gott nytt år!

  Svara

   Haha. Okej då.

   Svara

   Tror jag ska följa ditt exempel, sluta läsa denna sunkiga blogg och ta den tiden och göra något positivt istället. Tänk om fler gjorde så, mycket trevligare för alla 🙂
   Med tiden kommer nog även dessa läsare få mer erfarenhet och inse att livet inte alltid blir som man tänkt sig.

   Svara

    Det tycker jag absolut att du ska göra om du anser att den här bloggen är sunkig. Snacka om slöseri med din tid! Skärpning och sjas iväg med dig!

    Svara

  Amen to that! Gott nytt år

  Svara

  Har länge tyckt brösten blivit väldigt stora ochvälformade, men när i helafridens namn skulle kvinnan haft tid att operera sig? Varje minut är ju planerad och bokad och snacka om OEFFEKTIVT att ligga nersövdnån timme…

  Svara

   Exakt min tanke. Okej hon gjorde detta men när??? Tiden före spa-dagarna? Eller de dagarna hon vabbade? Då händelserika dagar att rapportera om ingenting plus spa medan de på förskolan någon gång i höstas….

   Svara

   Jag tror någonstans i mitten av oktober. Kollar man undra verkar det gå en skiljelinje där.. och så har hon välklädda skjortor med ngt heltäckande under i oktober..

   Svara

   Hon kanske bad om lokalbedövning så kunde hon köra ett telefonmöte samtidigt…

   Svara

  Äh, det är väl klart att hon har fixat brösten. Det är uppenbart. Visst kan en bra bh hjälpa till, men de senaste månaderna har det varit tydligt att hon fått både större bröst och att hon lyft dem. Det är fine, tycker jag. Hennes val helt och hållet (så klart!) och hon ska inte behöva försvara det inför någon. Hon väljer att vara en offentlig person, men har fortfarande valet att inte berätta allt, så vill hon inte stå för detta, måste det också vara ok. Det som däremot inte är ok, är att ge sken av något annat. Hon förespråkar ”var nöjd med dig själv, du duger som du är”, men tar själv till plastikop. Det är det som inte är ok. Operera dig gärna. Håll det gärna hemligt. MEN, låtsas inte samtidigt som att du tycker att kvinnor ska ”stå över” att vilja förändra sina kroppar på artificiell väg. Det är en dubbelmoral som helt enkelt inte är ok!

  Svara

  Är ju ingen tvekan om att brösten är fixade vilket inte är något som helst fel med. Vad jag däremot tycker blir fel är att hon som är sån super-powerkvinna inte är stark nog att våga stå för detta.. hon är ju inte direkt den enda tvåbarnsmamman dom gjort detta.. lite fegt..

  Svara

  Det är inte speciellt svårt att få till en sådan hylla med rätt bh plus i liggande position? Det kan ju va så att hon bara fått hjälp att hitta rätt bh/bikini för hennes byst. Hon har ju alltid haft stora bröst.

  Svara

   Jag ser Hampus Hamster framför mig villigt tillrättaläggande Bellas bulliga barm innan han utför ännu ett fotouppdrag 😀

   Svara

  Men när ska hon ha haft tid att fixa detta? Hon är ju en buzy buzy bizniz-kvinna. När har det funnits tid att planera, för låt jag menar PLANTERA detta i alla tårtbitar? Har hon gjort det under nån resa som varit förevändning för något annat?

  Svara

   Kanske under en av sina turer till Skåne? I Landskrona, på Citadellkliniken? Jag tror absolut hon gjort någon form av förstoring + lyft, som Läckberg.

   Svara

   Kan vi alla inte försöka gräva lite i när hon hade kunnat fixa brösten? Kom igen nu alla 😂🕵🏾‍♀️

   Svara

    Någon som opererat brösten kanske kan berätta om hur snabbt man återhämtar sig? Fast Isabella återhämtar sig säkert mycket snabbare än andra 😉

    Svara

     På två veckor får du inte bära en dugg inte ens din egen väska…åh andra sidan bär ju inte BB sin väska själv…
     sen måste man ha sporttopp i minst 2 helst 3 månader, för att formen ska sätta sig.
     Men man är absolut arbetsför efter 3 dagar

     Svara

     Du har (jag hade) en bh med bygel för att forma bröstvecket snyggt och ett bröstband runt dig dom satt högt upp på brösten för att pressa volymen neråt, detta i ca 4 veckor, sen fritt fram att leva som vanligt! De två första veckorna fick man inte lyfta tungt, men ändå leva så notmalt man kunde.. detta bröstband krävdes ju kläder utan urringat för att döljas!

     Svara

    Oktober någonstans i mitten tror jag.. veckorna efter det här hon mycket skjortor med något heltäckande under. Plus att man ser tydlig skillnad på form och storlek då. Men vad hon gjorde eller vart hon var då, det här jag ingen koll på..

    Svara

    Ärren måste man tejpa i ett år efteråt.

    Svara

     Nope, olika rekommendationen från olika kliniker., jag hade tejp 1 vecka, sen inget., syns knappt nu 6 månader efteråt. Har i armhålan.. däremot får ärren inte va i sol på länge! men är ju lätt att fixa.,

     Svara

  Sa inte Bella, för inte alls länge sedan, att hon tog beslutet om skilsmässan på en annan semester..? Orkar inte googla nu, det är för sent, men någon annan kanske minns eller har ork för googlande?

  Svara

   Inte jag. Måste sova 🤓 Gonatt!

   Svara

    Klingar svagt att det var Barcelona resan med en kompis som beslutet togs på. Iofs redigeras alltid historien i efterhand så vem vet.

    Svara

     Slutgiltiga beslutet kanske togs under Barcelona resan. .men hon visste vad hon ville lång tid innan.

     Svara

      Ja, det är väl så att man kan tveka inför så stora beslut.
      Så här skriver i alla fall Bella om hur hon kände det i Thailand – om det sen var BESLUTET eller bara en avsiktsförklaring vet hon nog knappt själv:
      ”Då kom den, känslan att det var dags. Att jag faktiskt skulle våga lämna den relation jag levt så många år i. Jag var redo nu efter månader av tvivel och frustration. Känslan fick mig att leka med tanken på att jag reste själv med barnen och insåg att det hade gått bra. Jag kände mig stark. Sedan tänkte jag på att jag skulle få ha barnen på halvtid och nästa gång jag kisade med ögonen mot solen rann det en tår under solglasögonen. Men jag visste att det var bestämt.”

      Svara

   jo hon skrev att hon tog beslutet när hon åkte iväg på tjej-weekend med sheila till nåt varmt land en helg, slutet på april tror jag. hon skrev om det för nån vecka sen.

   Svara

    ”Om tiden blir knapp i vår blir det Barcelona för oss igen. Vi var där precis innan jag bestämde mig för att skilja mig. Som vi pratade, och pratade och pratade. Det blev en viktig resa för mig då jag tog en stort beslut mentalt.”
    Bellas blogg 12 december 2017
    Resan med Sheila till Barcelona var 5/6 maj 2017 och Bella meddelade att de skulle skiljas 11 maj.
    Nu hävdar hon att beslutet fattades redan under resan till Thailand i februari.
    Men det är som vanligt, att det saknas konsekvens i Bellas storyline. Tur att det inte är en film för då skulle man ha svårt att hänga med.

    Svara

  Känns sådär fräscht att vi i slutet av 2017 ägnar ett helt inlägg åt att diskutera en kvinnas eventuella bröstförstoring. Men men nu är det äntligen 2018, kanske blir vi mognare och klokare detta år😊

  Svara

   Helt ärligt så tycker jag att diskussionen handlar om att Bella byter åsikt oftare än jag byter underkläder och att man inte kanlite på någonting som kommer från henne. Brösten är bara ett exempel på detta.

   Svara

    Exakt! Maken till kappvändare har jag nog aldrig sett. Hon känns så oäkta; vad hon skriver en vecka kan ändra sig bara några veckor bort. Tröttsamt och blir otroligt löjligt. Kenza är ju också oerhört framgångsrik och vacker men inte fan håller hon på och flaxar runt åsikter, hon känns äkta. Extra irriterande blir det med Bella eftersom hon ofta påpekar att hon är/vill vara sån förebild för kvinnor. Snark. 😩😩😴😴

    Svara

     Haha A jag har sett en värre kappvändare i bloggvärlden, det låter som att du beskriver henne. Vissa vill ju liksom vara Bella också hehe. Bella känns inte hälften så oäkta enligt mig även om hon ändrat en del åsikter. Finns vissa som kallar sig ärliga som ena dagen är emot något och några veckor senare gör reklam för det mer än en gång, som ena dagen gillar och hyllar något och nästa dag ogillar det, och som pratar fel om andra men är likadan och värre själv.. Som sagt Bella är inte mest oäkta eller mest bluff.

     Svara

    Precis , tror hon att vi inte märker att hon inte vet vad hon skrivit tidigare.

    Svara

  Men vänta? Så den där ”ligga på rygg”-bilden är tillräckligt för att spekulera i att hon lyft brösten?! Det är ju för sjutton en bild!!!! Hon kan väl ha ’Lagt dem på plats’ innan klicket? Inte helt uppenbart om jag får säga mitt… Angelica Lagergren dock…. pretty obvious. Gott nytt år alla!

  Svara

  ÖH. Nej. Det är INTE hon som skrivit det inlägget. Synd för jag tycker att hon är oerhört fejk numera och jag tycker det är trist. Trodde hon borde bry sig mer om sitt varumärke än att slänga på bloggen på nån halvdan och klyschig skribent.

  Svara

  Jag funderar på alla böcker hon påstått sig läsa. Hon skriver aldrig mer än en rad om dem. När hinner hon plöja alla dessa böcker? Skulle nog vilja att hon skrev mer om vad det ger henne att läsa alla dessa böcker, rätt många är av karaktären reflektera och fundera. Sådana tankar vore kul att få i samband med någon bok.

  Svara

   Kan vara så att hon inte läser mer än en rad eller två i varje bok. .

   Svara

   Bella skryter med att hon läser OTROLIGT fort och det är kanske sant – i och för sig lite märkligt eftersom hon då och då hävdat att hon är dyslektiker eller något åt det hållet.
   Men problemet med att Bella läser så fort verkar vara att hon inte hinner reflektera över vad hon läser. Sällan har man sett en recension i bloggen av något hon läst. Det verkar snarare som att det är något slags prestationshets och ett sätt för Bella att kompensera sin brist på formell utbildning.

   Svara

    Haha ja, hon har svår dyslexi men läser böcker snabbare än alla andra. En sann power woman!

    Svara

     Påminner om Kim Jong-Il (pappa till nuvarande diktatorn Rocket Man) som när Nordkoreas första golfbana invigdes 1994 spelade sin första golfrunda någonsin. Och vilken runda! Kim Jong-Il gick de 12 hålen på 38 under par och fick 11 hole-in-one och det alltså utan att aldrig tidigare hållit i en golfklubba.
     Bella gillar liknande mytbildning kring sin person. Att hon läser ut tjocka fackböcker om svåra ämnen på några timmar vid poolen när andra kämpar i dagar med att ta till sig innehållet i samma bok talar sitt tydliga språk. Vilken begåvning! Märkligt att Bella inte lyckades ta sig genom gymnasiet.

     Svara

      Fast hon läser inte svåra fackböcker. Hon läser biografier om ”lyckade” människor och populärvetenskapliga böcker. Däremot kan det absolut vara så att dessa ”snabbläses” och därmed går budskap, handling och sensmoral henne förbi. För även om de inte är svåra böcker kräver väl en del av dem lite reflektion som någon ovan anmärkte på – med tanke på att hon aldrig recenserar dem på riktigt.

      Svara

     Fast jag har dyslexi och läser snabbt. Jag skriver bara dåligt och långsamt. Ord har liksom en form och meningar kan lätt bildas i huvudet om du förstår vad jag menar. Men ibland måste jag dubbelläsa för att se att jag läst rätt.

     Svara

    Högst sannolikt att hon skummar böckerna. Läser första kapitel och sista kapitel.
    Hon har definitivt gjort ett bröstlyft och lagt in silikon. Bröst går inte från ledsna taxöron till stora och fylliga när man går ner i vikt, hur naiva är ni? Tänk på att många av hennes bilder inte är dagsfärska, hon kan ha knäppt av sju outfits dagen innan operationen och voila, hon har en hel vecka att ligga på soffan och vila upp sig efter operationen.
    Förstår att hon valde att fixa dem, det hade jag gjort också om jag hade hennes bröst. Inte kul att ha bröst som en gammal tant i hennes ålder. Problemet är att hon ljuger om det och låtsas att det är hennes superkrafter som plötsligt gjort så hennes bröst är perfekta.

    Svara

     Får man inte snygga bröst av plantbaserad kost, då?
     Det har Bella sagt så det måste väl vara sant.

     Svara

     Kan berätta för dig att det går alldeles utmärkt att ha hängiga bröst i ung ålder 🙂 Inte sorgligt alls, sorgligt däremot att folk kommer med åsikter kring det och målar upp det som något negativt eller fult som helst ska fixas.

     Svara

   Hon har ju skrivit att hon bara läser i mitten av boken, hon läser alltså inte hela rader eller sidor. Hon skrev att det var en effektiv metod som fungerar bra.

   Svara

    Ja det är den vanliga metoden snabbläsare använder. Det visar sig nämligen att man inte behöver särskilt mycket information för att ändå förstå vad som står i en mening. Läser man på sitt modersmål finns det mycket redundans i texten. Man kan förstå en mening bara genom att få delar av några viktiga ord.
    Men att läsa fackböcker med snabbläsning kräver både koncentration och motivation.
    Jag är väldigt förvånad över att Bella säger sig kunna plöja en tjock fackbok på några timmar.
    Trots stor läsvana och akademiska examina har jag väldigt svårt att bara forsa igenom fackböcker – även på svenska men i synnerhet om jag läser på något annat språk.

    Svara

     Nej det går inte att läsa igenom en fackbok på så kort tid. Om man inte letar efter något specifikt förstås

     Svara

    Kan inte förstå hur hon kan uppskatta läsning när hon inte ens kan ta till sig texten samt språket. Det är ju det som gör läsning tillfredsställande, för mig iaf. Att man läser varje ord, varje mening. Känner in det. Har prövat snabbläsning och fy vad det inte är givande. Däremot försöker jag snabbläsa kurslitteraturen ibland tills jag kommer till nåt stycke med mer vikt i sig, då jag läser noggrannare.

    Svara

   Bett att få recension av de böcker hon läst och hennes åsikter och vad som är bra. Men de kommentarerna raderas.
   Tror inte att hon läser böckerna.

   Svara

    Bella får många böcker direkt från förlagen som recensionsex. Därför visar hon upp dem på sociala medier men jag är inte heller så övertygad om att hon läser särskilt många.
    Skulle vara typ populariserade biografier över Richard Branson, Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey osv där hon kan hämta inspiration.

    Svara

  Men alla kläder måste ju sitta bra, såklart. Därför har hon eventuellt förstorat bysten. Av praktiska skäl. Eftersom hon visar upp mycket kläder som behöver sitta perfekt så är det business det här också.
  Kan ju låta så om det skulle bli så att hon ”erkänner” något lyft framöver.

  Svara

  Jag följer inte Blondinbella i större utsträckning men tänker att hennes åsikter och uttalanden genom åren inte utgör facit för senare eller framtiden. Jag är nästan 20 år äldre än henne men har nog ändrat åsikt om det mesta – och om mig själv – ett par gånget vid det här laget. Tänker att det är relativt sunt faktiskt allt eftersom livet händer. Det är ganska givet att mannen hon nu skiljt sig ifrån inte längre är hennes själsfrände och att en hel del av de åsiktet som hon hade under de åren nu ger vika för andra. Har ingen aning om hon fixat brösten men om hon gjort det så är det väl inget att bry sig om heller? Jag hänger mer upp mig på bloggare som använder sitt utrymme till elakheter och upplevda oförätter jämt och ständigt. Live and let live typ.

  Svara

   Håller med dig!

   Svara

  Om hon opererat dem, så fine. Inte som att det gör henne till en sämre människa eller nåt. Men eftersom hon tidigare sagt att hon aaaaaaaldrig skulle göra det hade nog läsarna haft mer ”acceptans” om hon gett en ärlig förklaring. Typ ”jag vet att jag tidigare sagt att jag aldrig skulle göra det, men har funderat ett tag och ändrat uppfattning….” blabla.

  Svara

  Alltså, ingen som snokat i bloggen och ser något ”före och efter” på hennes bröst? Nyfiken i en strut, ja.

  Svara

   14 oktober har hon sporttop på en bild iaf 😛

   Svara

    brösten 23 september, vad säger ni?

    Svara

     Och 18 september så ser men hennes bröst i profil och så har hon en axelrem mellan och dom ser inte alls fylliga ut då!

     Svara

      Hon kanske inte hade en tjock vadderad bh på sig då?

      Svara

     Hon spelade väl in det där med Bard den 27/9 och då hade hon inte fixat dem. Men uppenbart är det att hon fixat dem innan Halloweenfesten. (sjukt att jag ens skriver en kommentar om detta..)

     Svara

   OM op, kanske 5 oktober? innan dess är hon i Cannes och brösten är rätt små, och på bilder där hon har axelrem så ”sjunker” den in mellan brösten pga bygelbh. Därefter är uppdateringarna få, inga selfies på nån dag utan fokus ligger på jobbrelaterade saker som vilken ny förpackning de ska ha. Sen är hon dessutom sjuk nån dag där. Å andra sidan är hon ute och busar med barnen den 7e och jag vet inte om man kan göra det så tätt inpå. Outfitbilderna därefter ser brösten fylligare ut än i Cannes och axelremmen sjunker inte in mellan brösten = sån där efter-op-bh?
   Klara spekulationer dock 😛

   Svara

    Eller ja, 5-11? 13 och 14 oktober har hon nån vit sportbh-liknande grej på sig (bilden med vita skjortan + den när hon läser barnen i soffan). Samma vita underlinne/bh den 16 oktober (när hon sminkad inför plåtning)? Bild från 17e med pingis: axelrem åker inte in mellan tuttarna = sportbh? 18e bild hemma med sportbh? Sen åker hon till ystad saltsjöbad (spa) UTAN att visa bild på sig i bikini = whaaaat? 26e oktober snabbresa till paris med pingis; har på sig rutig kavaj. Lite genomskinlig skjorta; tittar man noga verkar det inte vara ett vitt underlinne eftersom den slutar vid revbenen men inte heller bygelbh, så… sportbh?
    Halloween = damn big titties men kan ju bero på dräkten.
    30 oktober = axelrem åker inte in mellan pattarna.
    Sedan i november och december är plaggen definitivt mer utfyllda. Kolla på NY-resan när hon har den beiga klänningen. Tror det är sista november hon har en röd, tajt polotröja – brösten är påtagliga. Jämför med bild i liknande tröja 18e april 2017. Kan vara att hon börjat använda vadderade pushups-bh:s men tror ej det efter att kollat på det.
    Jämför även bild från Cannes 2017 i vit klänning med knappar längs framsidan. Hon har samma klänning på sig i Riyadh eller om det var Saudi (?) senare samma år när de är på svenska ambassaden och håller ett event. Då visar hon inte hela urringningen, vilket hon gör i Cannes, utan ett vitt linne är under plus skillnad på storlek på brösten.
    SÅÅÅ då har jag lekt detektiv lite. Dock utan hundraprocentig slutsats ;P

    Svara

     Ni har nog lyckats hitta tiden. Kollade insta (orkar inte med hennes blogg), bild i baddräkt den 4 oktober (tror dock bilden är gammal då va?) och bild i samma baddräkt 7 november.

     Den 4 oktober är det ”naturligt fall” på brösten under baddräkten och den 7 november mer Pamela Anderson-fall på dem. Om hon nu inte har någon slags mirakel-BH under baddräkten och kanterna är bortretuscherade. Men det är på riktigt mer troligt att hon gjort lyft och fyllt ut.

     Vill påpeka att jag inte har några som helst åsikter om hennes bröst op utöver att jag har full förståelse för de som vill göra det efter ett par aningar. Kommer ev göra det själv när all graviditetsövervikt är borta. Får se hur brösten ser ut så och vad jag känner för min egen spegelbild då. Lever inte inte superspeed som BB. Som så många andra skrivit ovan handlar det mer om hennes ständiga kappvändande, utan att erkänna att hon ändrat åsikt. Enda gången hon erkänt sådant åsiksbyte var väl när hon började kalla sig centerpartist? Oh Well, jag bryr mig eg inte om det, men störde mig tidigare ju så till den grad att jag slutat följa henne mer än här. 🤷🏽‍♀️

     Svara

      Ja, jag tittade också på de bilderna. Hon har fler på bloggen från när hon var i Cannes med den baddräkten, dock är ljuset så olika vid de två tillfällena. Men den ser absolut med utfylld ut i Riyadh plus att klyftan då har det där typiska sillepatte-konturen där man kan se bröstformen liksom väldigt avrundat rätt långt upp på bröstet, dessförinnan är det en plattare klyfta som slutar längre ned. Sen kan man även jämföra strecken på baddräkten och hur de ligger mot kroppen i Cannes vs Riyadh. Svårt som sagt dock eftersom ljuset är så annorlunda!

      Har heller inget emot att hon fixar pattarna, det viktigaste är ju att hon är nöjd och lycklig, det är väl den ständiga dubbelmoralen som stör. Sen kan man givetvis ändra åsikt – men försök inte få dig själv att framstå som en kvinnoförespråkare i form av att man ska älska sin kropp som den är – medan du lägger dig under kniven. Om det nu är det hon gjort, hennes personal stylist kanske har införskaffat henne lite bättre bh:s. Sen tycker jag personligen det är tråkigt att hon gjort det. Alla kändisar ser typ likadana ut och BB skiljde sig lite med akne, kärlekshandtag och bröst med lite häng. Det är alltid nice att se en större mer representabel variation i kändisvärlden, därmed blir det tråkigt när den som sticker ut ska fixa sig för att passa samma ideal som de andra redan har. Och det gäller inte bara BB, jag tycker det är så sorgligt att se alla influensers med släta pannor, obefintligt minspel och plutande ankläppar. Sen är det allas ensak, ja – jag är personligen bara emot dessa slags ingrepp, speciellt när kända personer gör det som i sin tur påverkar ungdomar. Tycker det är ett sjukt samhälle vi lever i.

      Svara

       OBS har inget emot att hon inte har ”kärlekshandtag” längre och blivit smalare. Att hon blivit mer hälsosam gör ju endast henne gott. Önskar jag kunde var likdan 😀

       Svara

  Herregud så korkade folk är här – Om hon nu skulle ha opererat brösten so what vad är fel med det, inget ovanligt eller konstigt, även om hon sagt tidigare att hon aldrig skulle göra det – människor kan ändra sig efter tid, och ändra åsikter efter tid, inget konstigt och Bella är knappast ensam om det, inte den enda bloggaren som ”vänder kappan efter vinden” det finns fler och det finns värre m. Bella är inte mer bluff än vissa andra m. Okej så här är det – Som ni kanske ser så har Bella en tjock vadderad bh på sig, en sådan gör brösten en till två storlekar större och håller brösten uppe även då hon ligger ner, när hon tar av sig bhn så åker nog brösten åt sidorna. Hade hon opererat brösten hade hon förmodligen solat i en trekantsbh eller bandå utan band, så tror jag, och om ni kollar på bilden med rosa bh så ser man att hennes bröst inte är särskilt små. Alltså denna avundsjuka och besatthet du C har av att försöka sänka Bella är så patetisk och oklädsam, pinsamt!

  Svara

   Värsta BH-proffset- nu vet vi hur det ligger till!

   Svara

  Jag tänker mest på hur löjligt/konstigt det är att hennes blogg efter satsningen i Saudi numera går att läsa på arabiska. Jag har väldigt svårt att se att hennes blogg inte skulle vara helt eller delvis censurerad med tanke på innehållit (kritik mot Saudi, lättklädd etc)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.