55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag som blir ledsen bara någon säger något så simpelt som ”dum” till mig.

    Säga/tycka vad man vill om Linnéa, men något som är faktum är att hon är stark. Modig.

    Hejja Linnéa ❤️ så ledsen att höra detta. Fy

    Att hon orkar. Linnea <3
    Vissa ord/meningar är ju så man skrattar rakt ut för de är så oerhört korkade… men skrattet fastnar. Det är så vidrigt att folk (män) ens kan skriva så äckliga saker.

    OT men ska du inte skriva om sandybells nya pv? 😉 https://www.instagram.com/nord_lander/

      Har hon själv gått ut med förhållandet? Annars, nä.

        Hon har ”typ” gått ut med det:
        ”Gjorde någonting dig riktigt glad?
        (…) Och Erik.”

          Och godkänt kommentarer som ’outar’ nord_lander..

            Vilket inlägg har hon publicerat den kommentaren?

            Asså Sandy did good!!! Vilken hunk.

            Angående Bella så har inte Bloggbevakning skrivit hans namn rakt ut osv utan det är något vi outat i kommentarerna, douh

            Stör mig mycket på er som tror att ni ska skydda Blondinbella, Hon är endast en produkt, Sandra är sig själv på bloggen. Kan ni inte se det så är ni efterblivna och borde inte ens sätta er vid tangentbordet.

            Blö, spyr så mycket på Bellas ”årskrönika” ”.. med tårar i ögonen visste jag då att jag skulle skiljas från Odd”

            Tycker så jävla synd om Odd. Vilken nitlott han drog, hoppas av hela mitt hjärta att han hittar en fin dam och får det livet han eftersträvar.

              Om du spyr kanske du är på smällen, vilket stör mig. Tips: Använd skydd vid samlag.

              Hunk? Han ser ju ut som både Magnus och Ludvig.

        Har BB gått ut med sitt förhållande med Hampus? Du skriver ju om honom

          Fast Hampus och Isabella finns omnämnda i andra media t ex Nyheter24, Expressen, Stoppa pressarna och Hänt.
          I och för sig inte Dagens Nyheter och Dagens Eko men ändå andra spridda media. Många antas alltså redan känna till vem denne ”mystiske man” är så då måste det väl finnas anledning att nämna honom även här.
          Och det som händer Isabella Löwengrip har ett helt annat allmänintresse än de flesta andra som är aktiva på sociala medier. Hon ringer själv till t ex Expressen för att få uppmärksamhet så jag tror inte att hon har något emot att hennes nya förhållande omnämns. Att hon själv inte outar Hampus beror säkert på att Hampus inte vill figurera i hennes sociala medier. Han är fortsatt anonym på Twitter t ex trots att de flesta nu vet vem han är.

        Varför skriver du om flingar som blondinbella inte gått ut med då? Men särbehandlar Sandra Beijer

        Men när BB spekuleras i att ha ett nytt förhållande då är det plötsligt okej att spekulera och skriva om det? Varför skilja på äpplen och päron?

        Gör ett val istället: antingen så skriver du om alla bloggares/influensers förhållanden och spekulationer kring dessa eller så skriver du inte ett skit om det. Enkelt. Skriv inte massor om en enskilds persons privatliv och vem hon påstås vara med och sedan inget om exempelvis Sandra. Dubbelmoral!

      Verkar som att han heter nord_lander på insta.
      Har postat en bild från samma hotell som hon var på i Paris i december.

        Ok nä, var verkligen inte ok och ångrar denna kommentar. Går inte att radera själv så vill du göra det direkt camcam? 🙁

          Fint av dig ändå att ångra. ❤️

      Märks att hon har en specifik typ! Han, Ludde och Magnus hade kunnat vara syskon. Eller kusiner åtminstone, kanske inte ska överdriva.

        Dom är extremt lika alla tre

    När en kvinna blir kallad detta är det något stort fel i samhället. Det är skrämmande och så fel. Man blir rädd av detta. ?

    Intressant hur olika folk uppfattat henne… Spelar tyvärr ingen roll vad hon gör eller hur hon är. Folk som vill hata henne hittar uppenbarligen vägar för det oavsett.

    Off topic.

    Jag har mått dåligt i princip hela mitt liv. Lever med en ständig ångest. Har aldrig gjort något åt det. Har idag, 27 år gammal, bestämt mig för att ta tag i det. Har bokat tid på vårdcentralen imorgon. Vad säger man ens? Hur börjar man? Vad händer ens sen? Känns lixom som att det inte kommer hjälpa mig ändå. Känner mig bara så orkeslös, ensam, ledsen, värdelös…

    Tacksam för all form av råd, hjälp, tips. ❤️

      Jag fick prata lite med en snäll läkare, sedan fylla i ett frågeformulär om mitt mående. Typ ”känner du dig ofta orolig?” etc. Utefter svaren får man behandling. Jag led av grov ångest och svår depression, så jag fick både antidepressiva, antiångest och psykologbesök. Tyvärr brukar det vara några månaders kö till psykologen.

      Idag är jag medicinfri och mår mycket bättre 🙂

      Heja dig som tar tag i ditt mående! Lycka till

      Kan inte bidra med mer ön vad första anonym sade, och önska dig lycka till. Läkaren kommer ta hand om dig, styra samtalet osv. Beskriv hur du mår och har det, ond et hjälper kan du skriva ner det som du vill/behover förmedla så att du inte glömmer något.

      Du säger sanningen. Hela sanningen. Hur dåligt du mår, hur länge du har gjort det och hur du påverkar dig i vardagen. Du har rätt till god vård, utredning och behandling, glöm inte det. Se det som en process och prata ofta med någon från psykiatrin; en person du MÅSTE känna dig trygg med. Annars – byt! Jobba med dig själv, varje dag.

      Har aldrig själv (än) behövt söka hjälp för psykiska besvär men min mamma har haft depression/utmattningssyndrom. Det kommer inte bli lätt. Det kommer vara jobbigt och du kommer tyvärr behöva stå på dig – trots skicket du är i – för psykiatrin är inte den bästa. Men en dag, men rätt hjälp och verktyg, kommer du må bättre. Du kanske inte kommer känna någon förändring förrän den redan ”är förbi”. Du kommer kanske inte ens kunna redogöra för när det hände i efterhand. Men det gjorde så med min mamma. Och du måste tro att du kommer bli bättre med tiden och med hårt arbete. Rom byggdes inte på en dag. Jag tror på dig!

      Work it.

        Tack. Vad fina ni är ?

          Du kanske redan har varit där, i sånna fall: hoppas det gick bra!

          Om du inte ska dit förrän i eftermiddag så är det enda tipset jag vill flika in är att skriva ned stödord!
          Behöver inte vara mycket eller komplett, men en lista på sakerna du absolut vill ha sagt. Ibland börjar det bara rinna ur en när man väl är där, men ofta kan det vara väldigt svårt att få ut orden rätt när man sitter i en pressad situation som ett läkarmöte ändå är.
          Och ta en sista titt på lappen innan du är klar med mötet, känner du att det är nåt du inte fått fram så är det helt ok att lägga till även en stor grej! Du kanske får känslan av att läkaren vill bli klar (vilket så klart är lite sant, tidspressen är dessvärre hård i vården…), men tro mig, hen kommer fortfarande föredra att du fått den vård du behöver!

          Kramar <3

    Tycker det är riktigt fel av Läckberg att uppmuntra till bikinifitness! Alltså det är ALLT ANNAT än hälsa. Träningen i sig är det väl inget fel på.. men ungefär allt annat. Speciellt innan tävling.

    Tränare som uppmuntrar att dagarna innan sätta kroppen i svält och de får inte ens dricka vatten. Däremot kvällen innan tävling ska de dricka ALKOHOL för att torka ut kroppen maximalt. Är man törstig får man slicka på en isbit. Sen ska det vräkas i sig riskakor/kalaspuffar tills det blöder i munnen.

    Alltså… HYSTERI.

      Värre är väl alla tanter i kommentarsfältet som tror att en bikini fitness-diet och satsning är piece of cake.

      Bikini fitness är inte heller bara att ta sig ner i tävlingsform utan mycket om posering. Kan man inte presentera sig själv är man chanslös.

        Jag känner att det här mest är en ursäkt för Läckberg att kunna hårdträna och dieta utan att få kritik.

        Såg att Carolina Gynning dock kritiserat och påpekat hur extremt bikinifitness är.. men Läckberg försvarar sig med att så är inte fallet. Jesus.

          Ja, tanken att människan ska kunna träna och äta hur mycket/lite hon vill utan att få kritik…nej, bara nej. Så kan vi ju inte ha det!

      Blir helt förbluffad… Bikini fitness? Är det lika dumt som det låter? Ett steg framåt och tre tillbaka.

      Hon uppmuntrar väl inte andra att tävla i bikini-fitness. Hon säger att hon själv ska göra det.
      Vafan, du är som en reporter på Aftonbladet som skriver någon sensationsrubrik.

        Även om hon inte uppmuntrar andra att göra det… tycker jag det är helt fel att överhuvudtaget glorifiera ”sporten”. Speciellt med tonårsbarn.

          Hur glorifierar hon? Vad har hon sagt som kan tolkas som det?

            Att hon påpekar tex att det inte är en extrem sport. Eller en mindre extrem sport. Om man tar fakta och vrider den och inte nämner dess nackdelar så i min värld glorifierar man det.

            Eller okej.. kanske starkt ordval.. men jag tycker att när det gäller en sådan EXTREM livstil så borde hon med sin enorma plattform vara väldigt transparent med dess utformning.

            Unga tjejer som inte alls förstår att de kan allvarligt skada sin kropp om de inte har en utbildad coach som vägleder deras väg 100%.

            Tycker Läckberg är aningen ansvarslös som inte är tydligt med ”medaljens baksida” så att säga.

              Hon har inte ens börjat sin träning än, så hur ska hon kunna vara utförlig med den? Hon har inte tävlat än och hon har inte vunnit någonting än, så vafan snackar du om?
              Jag tyckte det var lite extremt när Dahmer åt en halv kladdkaka till frukost, men tänkte väl att man inte behöver ta och diskutera den ”dieten”.
              Många håller på med extremsport, med alla risker och dieter som all elitidrott innebär, men här diskuterar du Läckberg som har ett mål och tänker försöka en gång. Elitidrott är inte hälsa, det har väl ingen påstått, men allting här i livet behöver inte handla om hälsa. Eller hur var det nu…

      Piganlina föll tillbaka i sin gamla ätstörning efter att ha tränat och tävlat i bikini fitness. Tror hon höll på i strax över ett år, minns inte exakt.

    Att hon orkar, vilken kvinna!

    (Vore intressant att veta om det är 98% eller 99% män som skrivit detta)

    ❤️

    Precis som det gick att spåra vem som ringde från ett telefonnummer borde det gå att spåra vem som skrivit från ett IP-nummer. Näthat skulle få ett tvärt stopp.

      Nja. Hur ska ett IP bevisa som skrivit kommentaren? I mitt tidgare hushåll var vi 6-7 som delade på samma IP. Några av mina grannar delade dessutom IP för att minimera kostnader. Så det hade fortfarande varit rätt svårt att veta vem som gjort vad. Man kan dessutom bara neka och säga någon hackat ditt nät.

        Sant, men så var det ju med spårning av telefonnummer också, ”nån använde min telefon”. Tror ändå att det skulle hindra majoriteten från att vräka ur sig svinigheter.

          Ja, jag håller med dig! Det hade säkert skrämt folk och därmed påverkat deras beteende. 🙂 Jag minns att jag hade en blogg för många år sedan (samma tidspunkt då Kenza, StinaLee och Bella blev stora). Jag kommenterade ofta i deras bloggar och fick på så sätt riktigt många läsare. Vid något tillfälle minns jag att jag hade tusentals kommentarer. Jag träffade även Kenza 1 gång genom en genensam vän. Min ”bloggkarriär” gick spikrakt upp så att säga, tills ett gäng (misstänker nu att det var avundsjuka tjejer från min skola) började kommentera hemska saker om mitt utseende, mina kläder och min familj. Jag minns att jag blev så ledsen och SÅ knäckt. Jag lade ner hela bloggen och insåg faktiskt först efterföljande att jag hade kunnat vara en ”bloggstjärna” nu om jag inte hade låtit dessa kommentarer knäcka mig.

          Förlåt för ett riktigt långt och random svar. Var inte alls meningen att snacka bort allt. Min poäng var att kanske jag aldrig hade behövt ta emot dessa kommentarer och stänga ner hela bloggen om folk visste att man i samhället och rättssystemet tog näthat allvarligt.

            Tusentals LÄSARE. Inte kommentarer! ?

              Är du samma Anja som skrev elakt om och till Catrin Hedlund när hon togs upp här på Bloggbevakning? I så fall är din blogghistoria lite rolig. Finns det något som heter omvänd karma?

                Hahah, va? Nej? Vet inte vad du menar. Jag följde hennes historia rätt slavisk och det var verkligen höjdpunkten här (en av dem), men jag har aldrig skrivit till henne. 🙂

                  Här på Bloggbevakning fanns en Anja som hela tiden skrev elakheter om Catrin Hedlund så fort det kom ett inlägg om henne. Man kunde tro att den Anja hade blivit drabbad av bedrägeri och därför skrev fult som hämnd eller att någon i Anjas bekantskapskrets blivit drabbad av bedrägeri.

    Det är såklart vidrigt vad LC måste stå ut med. Dock förstår jag inte varför nihilist, floskler och trög ställs bredvid hora och slampa? Det senare är kvinnohat, de första är ju hyfsat könsneutralt, och dessutom inte så farligt. Med det sagt är jag häpnad över hennes kämparglöd (det känns ju inte jättenihilistiskt 😉 )

      Kanske för att män som har åsikter inte får de kommentarerna från andra män. Hon får inte höra allt det där på grund av någon har något emot hennes åsikter utan på grund av att hon är en kvinna som syns och tar plats. Män tål tyvärr inte det.

        Många män blir provocerade av kvinnor som ”syns och tar plats”. De blir på så sätt godkända villebråd att jaga och hata på just därför att de inte sitter tysta i något hörn.
        Men det är synd att de män som hatar på kvinnor har så begränsat ordförråd och använder så ovårdat språk.

          Jag misstänker att det finns kvinnor också som blir provocerade av kvinnor som ”syns och tar plats”.

    Bara se hur kommentarerna på nyhetsmorgon ser ut när Sara Dahlström var där och pratade träning i morse. Män som ska tala om för henne att hon har fel teknik och skadar sig när hon tränar. TROTS att hon tävlar i att lyfta tugnt så vet random män bättre. Och utöver det alla som tycker att det är fasansfullt hur de kan ta in en tjock kvinna som ska prata om träning. Och kom inte och säg att det hade varit samma kommentarer om hon varit man.

      Exakt! Om en tjock man hade gjort det hade ingen sagt ett knyst. Kvinnohatet..

    Trodde inte ens svenska språket hade så många skällsord – blir även fundersam över (alltså inte på så vid att jag tror hon ljuger) vilken vuxen man som använder ordet ”dumstrut” och dessutom tänker jag att ”Sveriges farligaste röst” ändå borde tas som en komplimang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.