Quick as a cat!

Anna Book:

Några frågor:
1. Varför filmar Boken 38 olika klipp på när hon dansar, hånglar och åmar sig tillsammans med Roberto på nyårsafton?
2. Vem skulle vilja se detta?
3. Vem är den stackars saten som tvingas filma det?
4. Hur hinner Boken göra allt detta OCH gilla alla kommentarer som stryker henne medhårs?
5. Är hon egentligen en inoljad iller med tanke på sin snabbhet?

Tack för tips, Helena!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och VARFÖR sände hon live över en halvtimme idag med samma låt på repeat snörvlandes? Men hon var inte ledsen, bara känslosam!

    Det är ju solklart! Hon har anställt Blondinbellas Head of everything-Emma! ?

    Vart ska hon flytta? Lägenheten är till salu!

      Länk till lägenheten???

          Fy, en så dåligt planerad lägenhet. Så mycket dödyta och ett vardagsrum som är i princip omöjligt att möblera snyggt eller praktiskt.

            I beskrivningen står det dessutom välplanerad?

        Jag vill se bilder inne…!!!!!!

      Är det hennes lgh??? Jag vill också veta vart de ska flytta!!!

        Hennes svärfars om jag fattat det rätt.

          Säljer svärfar lägenheten i smyg? ? Brukar det inte vara lite mer bilder inifrån lägenheten och inte bara på uteplatsen…

          Men inte äger väl svärfar deras lägenhet, verkar konstigt, det är ju lägenheten i Spanien som han äger. Ska de köpa hus nu kanske, Anna har ju pratat om hur gärna hon vill ha hus, och nu har hon väl tjänat ihop mycket pengar genom alla tv-framträdanden och radio – och tidningsintervjuer under senaste året. Men ja märkligt att det inte visas bilder inifrån lägenheten, om det ska vara lite hemligt så verkar det nästan som att det är tvärtom då typ…

            …eller så är det pga händelsen med sonen som de flyttar, troligtvis.

            Jag har för mig att hon har hävdat att både lägenheten i sverige och den i Spanien är skrivna på hennes svärfar. Men hon förnekar så mycket annat, så jag kan mycket väl ha blandat ihop det ?

    Jag var tvungen att avfölja henne på insta.. blev för mkt mentalt ? Hon är verkligen för mycket…

      Jag slutade också följa henne. Blev helt mätt av all drama hit och dit, men nu har jag börjat sakna henne igen. Hon är ju ändå hysteriskt rolig ?

        Ååå jag är så kluven. Blir bara så irriterad och arg (why?!) av hennes milslånga texter och missbrukande av emojis, veeeet inte varför det triggar mig så. Men ofta vill jag bara slänga in någon riktigt taskig kommentar och (givetvis) bli blockad, men då är där ju no turning back och jag kommer aldrig kunna följa Queen A igen…

      Samma här. I månader var hon mitt guilty pleasure men i höstas fick jag nog. Blir spyfärdig av hur elak och bittsk hon är.

      För mig är det tvärt om. VILL följa henne men hon ignorerar/nekar.

    Är Joel Wetzel (ung youtuber som brukar hänga med bl.a. Amir) ihop med Petra Tungårdens lillebror?! ?

      Så han är alltså inte straight? Spelar ju egentligen ingen roll, men känns som att han försökt dölja det

        Verkar ju som att det spelar roll för dig eftersom du väljer att kommentera det. Är du sugen på honom och blir stött över att han har träffat någon?

          Hahaha men är du allvarlig? Kränkt? Jag är varken avundsjuk eller sugen, snarare i så fall glad för hans skull om han nu är tillsammans med denne herre och vågar vara öppen med det. Har upplevt att han varit väldigt inåtvänd i Amirs vloggar & varit lite konstlad medan de andra är väldigt tvärtom.

            Haha kränkt??! Really?? Är du en sån som tror att alla som inte håller med dig bara är lättkränkta? Nåja, diskutera andras sexuella läggning om du vill (fast du tydligen ändå inte ville åt denne så ja, vad spelar då läggningen för roll?), själv ska jag njuta av hur lite jag bryr mig om vilka andra blir kära i. Kram på dig

              Men herregud Anonym, hur står det till, ser faktiskt ut som om du blev kränkt eller ville du bara tjafsa kanske? Verkar som att du missförstår lite.. Du får det att låta som att det skulle vara något negativt att vara gay vilket E2 inte alls sa eller menade. Jeeses..

              Har du lärt dig att bemöta ifrågasättanden av Den stora experten Elaine? Du saknar bara en slutkläm i form av ”du kan vara ett ruttet äpple!” eller liknande, men annars bra jobbat. ?

                Giftig gås!!!! ?

    O.T: Alla ni som var oroliga, arga, förtvivlade och ledsna och led med eller t.o.m var ute och letade efter era skräckslagna djur på nyårsafton, här kan ni skriva på en protestlista som yrkar på fyrverkeriförbud.

    OBS! VARNING FÖR MYCKET OTÄCKA BILDER I LÄNKEN!

    http://ponnymamman.se/asikter/det-far-bli-slut-pa-det-dodande-smallandet-skriv-pa-vart-upprop/

      Jag har inga djur själv men lider som fan med de djur och ägare som måste genomlida detta helvete, så helt i onödan. Stackars, stackars djuren. Blir så ledsen. 🙁

        Ajlin, även om vi inte alltid håller med varandra så måste jag säga att du verkar vara en så go’ och snäll människa! Jag älskar att läsa dina kommentarer här. Du känns nästan som en kompis nu ? Jag förstår att din kille väckte dig för att ni tillsammans skulle titta på stjärnor! Du är en stjärna! ?

          Men åh, you made me cry! ❤️?

      Nån smällde både precis framför och bakom oss varav iallafall de framför SÅG oss, hunden är *fortfarande* livrädd. Det var inte ens så sent, passade på att ta sista rundan rätt tidigt för att minimera riskerna.

      Det är din skyldighet att se till att dina djur är så pass trygg i sig själv att dom klarar av att höra lite smällare utanför fönstret. Har själv 7 katter och har inga som helst problem vid nyår!

        Jävlar vad du kan vara osympatisk.

        Grattis, du vinner! Den dummaste kommentaren idag!

        Min hund är inte det minsta bekymrad för nyårsraketerna. Han är 8 år och varenda nyår har han bara viftat på svansen o springer o kraffsar på balkongdörren så att jag ska öppna, släpper ut han o han står o beundrar raketerna ?. Han är för rolig. Men tycker synd om de djur som blir helt skräckslagna.

        Att hundar är rädda för höga ljud är ofta en medfödd egenskap. Det ligger i deras gener att tycka vissa ljud är obehagliga.

    Inoljad iller ?? du kan vara så rolig.

    Sandra beijers nya fling nord_lander liknar hennes ex

      Men ge dig, du har kommenterat det flera ställen. Är det du som är nya killen; som vill ha följare, eller what’s up med att du ger kropp och själ för att få ett inlägg om det? Hoppas inte Cam skriver om det, då hon inte själv gått ut med det.

        Nej det har jag inre kommenterat på fler ställen!!

      Ja väldigt lika, båda har brunt hår….

      ?

    Anna Books nyår är det bästa som hänt mig! Först tyckte jag det var för mycket med dansen och handen på rumpan men vafan, dom ser kära och kåta ut. Bara för en annan aldrig får ligga

      Tänk så olika man kan vara?Själv är jag en sån som tror att de som kablar ut mest om hur lyckliga de är tillsammans är de som egentligen har dåliga relationer. De som är genuint lyckliga tillsammans tror inte jag har något behov av att alla andra ska veta hur bra de faktiskt har det. Så tänker jag?

        Du har rätt. Det finns forskning som pekar på att genuint lyckliga par inte behöver få bekräftelse genom att basunera ut sin lycka på sociala medier.

        Anna Book har ju gjort det till lite av ”en/sin grej” hur kära och kåta hon och Roberto är, lite av en ”pr-grej” typ som ger/gett uppmärksamhet.

    CamCam, har du missat helt att Anna Book var med i Agnetas Nyårskarameller?? BAM BAM BAAM

      Det hände ju ingenting särskilt. Hon fick ett par minuter, rabblade upp samma saker som man hört upprepade gånger, och så visade de upp klipp från Biggest Loser VIP.

      Mycket förvånande att tv4 tog med henne där efter hur hon gnällde och klagade på Tilde sist hon var med i tv4. Snygg var hon men ack så pinsam och kräkframkallande med sin självbeundran och sitt snack om hur ärlig hon är – jo pyttsan ärlig in my ass – som pastan, varför i helvete låtsas ha gjort den själv och fortsätta ljuga om det, trassla in sig i lögner ist för att bara direkt erkänna att ja den var färdigköpt – ingen hade brytt sig liksom, helt okej att köpa färdiglagad mat ibland liksom men ljuga.. gaah blir så tött.

        ….Men hon ska ju filma och visa upp när hon lagar sådan pasta från grunden hahaha som om det bevisar att hon hade gjort den pastan på instagram själv och att den inte var färdigköpt haha Anna Book alltså not so smart…

    Alltså den där damen – hon måste ändå vara antitesen till allt vad stil och klass kan tänkas räknas. Ja visst känns det lite som om vi känner henne nu och att fyllehångla lite med maken/pojkvännen/random krogragg på nyår har väl dom flesta av oss gjort – någon gång i alla fall.

    Därifrån att lägga ut det till full beskådan för kleti och pleti är steget långt.

    Framförallt har jag börjat fundera mer och mer på den där Roberto – vem är han egentligen? Hur står han ut med allt detta? Han ser ju ”nästan” normal ut i alla fall – har nog aldrig hört honom prata eller uttrycka några åsikter så ett mycket svårbedömt fall för min del.

    Hoppas att Anna blir utvald till nästa Kockarnas Kamp (ja ni läste rätt – jag menade inte Sveriges Mästerkock).

      Då såg du inte filmen från i somras när han ”liggdansade” vid poolen? ?

    Tess Montgomery har precis hotat med att sluta blogga då hennes läsare är sååå elaka. Hon är över 30 men som vanligt blir hon som en obstinat tonåring när någon kritiserar henne. Var ju även ett flertal gånger hon gick till attack mot sina läsare när hon blev ifrågasatt under sin graviditet.

    Cam cam kan du inte skriva om detta? Hon skriver om sin kropp på ett väldigt skevt sätt och att hon vägrar gömma den. En fullt normal kropp ska tilläggas. Förstår verkligen inte varför hon går på sina läsare i sann Anna Book anda.

      Håller inte med.

      Hennes inlägg var inte ett hot utan hon skrev om hur hon kände, hon blev ledsen av kommentarerna tolkade jag det som och tröttnade. Det är ju knappast ett hot?

      Och om hon nu är stolt över sin kropp så kan hon väl få vara det? Varför är det skevt skrivet att hon inte vill gömma den trots bristningar och fortfarande gravidmage? I det samhället vi lever i idag där allt ska retuscheras sönder så är det vackert tycker jag att en kvinna är stolt över sin kropp.

      Och jag hoppas faktiskt att inte CamCam gör ett inlägg av detta för jag är så jäkla less på att vi ska kommentera kvinnors kroppar. LD, ev bröstförstoringar, osv.

      Det är en sak att visa sanning vs retuscheringar, men att gå på folks oretuscherade kroppsbilder tycker jag är lågt.

        Du har uppenbarligen inte följt Tess och alla utspel hon har gjort mot sina läsare när de inte smekte henne medhårs. Inte första gången hon beter sig såhär direkt. Spontant tänker jag att det kanske är bäst för henne att sluta blogga. Jämför man hennes kommentarsfält med många andra bloggare är det ju mest en hejarklack.

        Väljer man att lägga ut bilder på nätet är man väl medveten om att de kan få spridning? Dessutom handlar väl inte kritiken om hennes kropp utan att hon normaliserar att man förväntas dölja den.

      Men alltså, vi alla har olika utgångspunkter och vi alla är forstrade i ett samhälle där ingen duger. Vi alla blir matade med ett budskap om att kroppen alltid kan bli snyggare. Tess hanterar sina demoner och det är ganska mycket att kräva av en tjej att vara nöjd med sin kropp för att någon annan avviker mer från idealet. Tess från skit från två håll, de som anser att hon ska vara nöjd och de som anser att man ska komma tillbaka till sin kropp fort. Jag förstår att hon går bananas, det hade jag med gjort om någon kom och sa att jag inte ska känna på ett visst sätt.

        Förlåt men jag hänger inte med. Vem kritiserar hennes kropp? Det handlade väl om hur hon uttryckte sig och att hon skriver om att hon vägrar gömma den. Frågan var varför hon skulle det och varför hon för fram så skeva förväntningar.kanhon inte bara ta en fin semesterbiöd utan att rättfärdiga hur hon ser ut?

          Ja, gissningsvis de hon rättfärdigar sig för? Eller varför tror du att hon känner ett behov av att rättfärdiga sina bikinibilder?

            Jag förstår inte din kommentar så du får gärna förtydliga.

              Vad är det du inte förstår? Du tror inte att trots att man tillhör normen så kan man inte känna att man duger på grund av alla bilder som vi matas med i media? Hon jämför sig också också med andra och känner att hon behöver rättfärdiga sin kropp. Varför kritisera henne för att hon inte klarar av att se klart på saker när hon lever i samma värld som alla andra tjejer.

                Frågan var ju varför hon väljer att reproducera dessa skadliga normer kring kvinnokroppen och väljer att kalla folk elaka när de påpekar det. Tess har givetvis rätt till sina känslor det är det ingen som ifrågasatt. Sättet hon hanterar kritik är det problematiska och hennes totala oförmåga att se det problematiska i sitt uttalande. Ingen kräver att hon ska vara perfekt eller uttrycka sig 100% korrekt hela tiden. Men att reflektera kring varför hennes läsare reagerar som de gör och varför hennes inlägg ses som problematiskt av många är ju något man som vuxen förväntas göra. Att peka finger och kalla folk elaka så fort man blir ifrågasatt är inte speciellt vuxet eller professionellt. Vi pratar om en vuxen människa och inte en tonårsblogg.

      Oj vad det censureras i kommentarsfältet! ?

        Blev dessutom fel länk. Går bra idag, eller inte ?
        http://tessm.metromode.se/2018/01/01/happy-new-year/

    Åh jävla vad ledsen jag blivit om jag läst alla dessa kommentarer om min mamma.

      Och jag hade skämts ögonen ur mig om min mamma ens fått för sig att lägga ut sånt här…

    Anna Books grannar klagar väldigt mycket på hennes familj och det oväsen de för. Kanske tröttnade styrelsen till slut…
    Både Anna, hennes man och barn är väldigt otrevliga och gjort sig ovänner med ALLA som bor i huset. Anna och maken bråkar högljudt och barnen skriker och slåss. Nu vet jag många som blir glada när de flyttar ?

      Är det något du vet helt säkert Erika?

        Inte om det är därför de flyttar. Men vet att de inte är särskilt omtyckta av grannarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.