En kärleks-kameleont.

Paow:

Senaste året(2017) så har mitt alkoholsinne blivit sämre. Jag blev ofta för full och mina bakfyllor har vart hemska. Hade sån störd ångest dagen efter. Inte alltid, men tillräckligt ofta till att jag skulle få ångest i dagar. Även om jag inte inte alltid gjorde saker som jag skulle skämmas över så mådde jag ändå dåligt.
[…] Men jag har bestämt mig för att jag vill vara nykter hela 2018. Inte en droppe alkohol ska drickas.//Paow

Sedan Paow blev tillsammans med Lance Hedman Graaf så har vi fått se en helt annan bild av Paow än den vi är vana vid.
Paow – som är utbildad bartender – har ofta sagt att ett av hennes största intressen är att festa men nu kommer det fler filmer på henne när hon tränar än sänker shots och anledningen till detta är inget annat är pojkvännen som mer eller mindre andas och lever thaiboxning.

En sak som slår mig när jag läser Paows inlägg om hur hon ska vara nykter i ett helt år förutom när Lance fyller 18 i sommar är att det är ganska vanligt att människor som varit i dysfunktionella förhållande blir lite av en kameleont i sina nästa relationer eftersom man lärt sig det av erfarenhet. Man vill bara vara till lags för att försöka undvika utbrott och attacker och man mer eller mindre vänder ut och in på sig för att försöka vara det man tror att de vill ha.
I Paows fall kan det säkert vara så men för en gångs skull så kanske det inte bara är negativt, även om man egentligen aldrig ska förändras för någon annans skull utan bara för sin egen.
Så klart att Lance och Paulinas förhållande skulle vara dödsdömt om hon ville ut och festa varje kväll samtidigt som han vill satsa på thaiboxningen – varandras motsatser.
Förhoppningsvis försöker inte Paow bli någonting som hon tror att Lance vill ha utan att han och hans leverne istället hjälper henne att bli den hon vill vara.

Jag håller verkligen tummarna för henne och hoppas att 2018 blir hennes bästa år någonsin och att hon äntligen får må lite bra i sig självt.

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Klokt inlägg!

    Gulligt par. Bra att hon tröttnat på sitt lite vilda leverne.

    Många skrev så elaka kommenterar om deras relation när dom gick ut med att dom var tillsammans. Jag hoppas de personerna får en klump i magen över de elaka som de sagt. Oavsett ålder så kan två personer vara väldigt bra för varandra.

    Ett förhållande behöver inte vara dödsdömt för att man är totalt olika förutsatt att man respekterar varandra och varandras önskemål. Och att man tar sig tid för varann och sin relation när man inte gör sin egna grej. Och att man båda är på samma plan i relationen såklart.

    Jag tycker det är rätt fint att beskåda deras kärlek, som jag måste erkänna att jag trodde var en pr-kupp först. De verkar ta fram varandras fina sidor och det känns som att Paulina äntligen, efter så många år, får plats att bara vara och andas ut efter alla år av kaos. Läste även att hon hyr ut sitt boende och därför bor hos familjen Graaf när de är i Sverige. Jag tror det är bra för henne att vara i ett familjeliv med trygga ramer så att säga. Det är jag tveksam till om hon någonsin har haft i sitt liv.

    Hoppas de förblir lyckliga! 🙂

    Paulina skrev i ett tidigare inlägg att hon har ändrat livsstil och att det inte alls beror på Lance utan på att hon äntligen vågar vara den hon vill vara och inte bara vill försöka vara andra människor till lags, som hon varit i sina tidigare förhållanden. Så jag tror inte helt det stämmer eftersom hon är väl medveten om att hon tidigare gjort saker och handlingar bara för att vara andra till lags.

      Men det kan ju fortfarande vara på grund av Lance som hon VÅGAR vara sig själv då hon när trygg i att han älskar henne för den hon är? 🙂

      Ja absolut, men i Camillas inlägg låter det som att hon endast gör det för att tillfredsställa sin pojkvän och vara honom till lags, vilket jag inte tror det är. 🙂

        Nä det är inte så det låter, utan det är så du har tolkat det! Jag tolkar det på annat sätt…

    Wow. Jag har aldrig tyckt om denna människa (endast baserat på vad jag sett i TV och sociala medier dock), men hon växer verkligen i mina ögon. Även om det inte blir ett helt alkoholfritt år så finns det en insikt och en vilja att ta ansvar. Det låter helt fantastiskt, jag blir glad av att läsa detta. Jag önskar all lycka! ?

    Håller med om det där att anpassa sig! Jag har alltid varit väldigt självständig och mina pojkvänner har fått ta mig som jag är, nu har jag träffat en kille som får mig att vilja vara det han eventuellt vill ha, vad nu det är… alltså inget han sagt eller gjort, bara jag som plötsligt förvandlades till världens mest osäkra och självkritiska tjej. Skitjobbig känsla 🙁

      Usch, gör slut.

        Varför ska hon göra slut pga det?

          För att en pojkvän som inte tycker sin flickvän duger som hon är, utan måste ändra på henne, inte är en bra pojkvän?

            Men det var inte det hon skrev

      Vet du, jag tror att han vill ha dig precis som du är. Det är ju därför han har valt dig. 🙂

        ❤️

    Kanske. . Förhoppningsvis.. Så har Paow mognat en del det sista, befinner sig i sitt första ikke destruktiva förhållande och är påriktigt lycklig 🙂 har inte längre behov av att gå ut o supa skallen av sig varenda helg. Jag hoppas det håller mellan dom. Han verkar bra för paow. Han verkar vara en snäll kille. Glad för dom 🙂

    OT. Så nu har Egoina finally nämnt något om sin jul. Hon firade med mamman den 23e men de ska inte byta julklappar förrän imorgon. Hon har fått en present hittills (oklart dock om hon menade i år, som 2018, eller denna julen som nu var) och det var salt från pojkvännen. Förstår fortfarande inte varför hon inte skriver om julen? Firandet med mamman? Att de byter klappar senare? Julen med F? Valde de att inte köpa klappar till varandra? Eller varför köper han enbart salt i julklapp? Åt hon tapas hos mamman eller hos Fs familj? Så många frågor ?

      Va? Varför måste hon skriva om sin jul? Förhoppningsvis hade hon en mysig jul oberoende om hon bloggar om det eller inte.

        Nu hittar du på själv. Står ingenstans att hon måste. Hon måste inte skriva om någonting alls faktiskt.

        Däremot är det märkligt att julen skedde och inte ett ord yppades. Naturligtvis önskar jag att hennes jul var trevlig och så som hon önskade. Jag kan väl ha mina funderingar och frågor ändå? Har faktiskt inte krävt svar på mina funderingar någonstans. Bara kastade ut dom i cyberrymden, skrattandes, medan min som somnade på mitt bröst. Tack o hej.

      Jul har väl, om jag hängt med rätt, kötid varit en väldigt liten sak för Egoina? Det kan väl ha att göra med hennes bakgrund med släkten i Jehovas Vittnen? Vad jag minns så brukar hennes och hennes mammas julfirande vara rätt otraditionellt utan massa julklappar. Herregud vilka krav folk har på att andra ska ha samma värderingar och liv som en själv… Jag som inte är kristen kommer aldrig förstå varför folk blir chockade över att min familj inte ”firar” påsk.

        Är inte heller kristen i den bemärkelsen att ag tror på Gud, läser Bibeln eller tycker att Jesus påstådda död är värd att uppmärksamma. Det påsken innebär för mig är ledighet, chans att äta god mat och få godis i ett påskägg. Har inte ens en tanke på Jesus.

        Sverige är numera så sekulariserat från kristendomen att vi som tur är kan välja bort de tråkiga och larviga delarna med påsken (som att sörja under långfredagen som man förr gjorde). De som är krisetet6religiösa kan ju fira påsken med anledning av Jesus, men jag vågar nog påstå att typ 80 % av övrig svensk befolkning inte gör det.

        Men alltså vad är det folk inte förstår i min ursprungliga kommentar? Det spelar ingen roll alls huruvida Egoina har firat jul eller inte. Om hon var i kyrkan eller åt tapas. Om hon kysstes under en mistel eller satt i mjukisbrallor och kollade film. Det underliga är att hon inte nämnt i princip något om julen. Visst har hon aldrig haft något stort ”typiskt” släktkalasfirande men jag vill minnas att hon visst varje år skrivit om vad de gjort och postat bilder, och skrivit ett god jul-inlägg.

        Aaanyway, fira eller fira inte – det var inte det min kommentar handlade om.

      Men Jösses Anonym hahaha så besatt av Egoina, har sett massor av dina kommentarer om Egoina här förr. Jisses alltså..

        Kan enbart minnas att jag svarade på en kommentar häromdagen. Du tror inte det finns andra anonyma som kommenterar här haha… Förövrigt är Egoinas den enda blogg jag läser numera (och bloggbevakning då) då hennes blogg faktiskt är bra. Jo, Spiderchick läser jag då och då också, himla kul tjej.

    Att möta nya människor med andra inriktningar o värderingar i livet är otroligt viktigt! Heja dig Paow! Dina vänner o pojkar har inte varit bra för dig o allra minst tv-program som utnyttjar unga människor o hetsas t att supa o göka… All lycka till nyktert 2018.

    Jag tror minsann att positiva Calle lyckas slänga en känga åt ex-fruns håll _samtidigt_ som han är genompositiv! Applåder och visslingar!:

    ’Ville bara ge ett gäng glada utropstecken till alla er där ute som prioriterar familjen även om inte alla andra i familjen gör samma sak.’

    Härligt! Positivt!

      Läste oxå det. Solklar känga till Anitha. Gjord på ett sätt som ger mig rysningar.
      Som han lider av att karriären inte tar fart…nu måste han dölja det bakom att han själv valt och inte prioriterar en karriär…tillåt mig asgarva. Hade hans hundrasjuttielfte bolag gått bra hade han strött lovord över sina karriärval istället.

        Exakt! Du satte ord på mina tankar ?

    Jag tycker Paulina verkar vara en tjej med väldigt låg självkänsla. Hon verkar så otroligt vilsen och är precis som rubriken säger, en kameleont. Jag hoppas för hennes skull att hon hittar sig SJÄLV 2018, och inte en kvinnlig motsvarighet till de män hon är tillsammans med eller den kvinna som dem önskar att hon skall vara.

    Min mamma var en kärlekskameljont. Min pappa hade ett helvetiskt humör.

    Jag har blivit väldigt principfast och håller på allt som är heligt för mig utan att kompromissa. Minus vissa saker, men då ska jag få bli curlad också med det som är för mig.

    Jag har lärt mig den hårda vägen att respekt är något som man måste kräva i värsta fall.

    Oj det var värst så fint och snällt skrivet.. Klokt tänkt av Paulina, det kommer nog göra henne gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.