Svar på frågestunden del 1

Är idol en dokusåpa? I så fall har jag sökt till en dokusåpa!
Men när jag var yngre ville jag supergärna vara med i de amerikanska programmen ”Real World” och ”Road Rules” som gick på MTV. Det var drömmen… 🙂

  1. Jag älskar att läsa Sandra Beijers blogg och även Lady Dahmers. Bloggar som innehåller annat än bara tusen modellbilder, sprättben och annat opersonligt.
  2. Musik. Jag älskar att skriva så här också men att skriva musik gör mitt hjärta lyckligt och få nå ut med den och beröra folk är min största dröm.

  1. Yoga Girl
  2. Big Bang Theory och Designated Survivor på Netflix
  3. Spagetti med köttfärssås eller Indisk kyckling/currygryta med ris

  1. Oj, vad skulle det vara? Att fler influencers gifter sig och skaffar barn kanske eller att sociala medier blir del av skolplanen så att barn och ungdomar får verktyg att hantera all de information de får och inte mår dåligt av den.
  2. Jag tror att mängden influencers som tjänar pengar på sponsrade inlägg mm har minskat men att de som är seriösa och som följer lagen kommer bli ännu mer gynnade av marknaden. Smygreklamen kommer ha minskat markant.

Ja

  1. De som väcker känslor och åsikter – Bella, Lady Dahmer, Elaine, Sandra Beijer, Boken och Schulmanklanen.
  2. Anna Book – helt klart.
  3. Absolut, men det finns liksom ingenting att skriva just nu.

Ja, det tror jag men det är egentligen inte tuttarna i sig som är intressanta, utan mer Bellas skenhelighet och konstanta kovändningar som resulterar i att man inte kan tro på någonting som kommer från henne.
Så nej, någon tidslinje kommer jag med största sannolikhet inte presentera på bloggen men att diskutera hur hennes trovärdighet dykt snabbare än en säck gråsten i Värtahamnen är  absolut värt att diskutera.

Tyra och jag rök ihop privat över en gemensam vän som sedan hamnade på sociala medier. Men det är utagerat sedan länge och jag önskar Tyra allt gott.

Jag kan berätta om det när jag flyttat min blogg från Nöjesguiden om ni vill.

  1. Ja, det blev faktiskt lite långtråkigt efter ett tag att bara jobba hemifrån. Skönt först att kunna styra helt själv men när man inser att man inte lämnat soffhörnet på 4 dagar och inte vet om det är vecka eller helg – då förvandlas allt till en enda gröt av dagar.
    När jag flyttar bloggen kommer jag få kollegor igen och kommer ha en kontorsplats vilket jag ser fram emot igen.
  2. Nä, faktiskt inte.
  3. De tycker den är bra, att den behövs och att jag oftast skriver bra och relevant. Jag har en jättebra relation med mina bonusbarns mamma och hon tycker att det är bra att jag har sån koll på sociala medier då hon själv inte har det.

Oj, jättemånga! Jag skulle nästan säga alla jag skriver om nu. Några är nya men de flesta har jag läst i flera år, vilket var anledningen till att jag valde att skriva just om sociala medier.

Jag har inte fastnat för hennes blogg och den är inte tillräckligt stor för att jag ska bevaka den.
I princip det enda Elena/Natacha skriver om är vikthets, tjockisförakt mot den egna post-gravida kroppen och skönhetsingrepp – någonting som jag tycker är oansvarigt att basunera ut som om det vore lika simpelt som att färga håret – och därför kritiserar jag det som en motpol.

Inga skulle jag tro. Jag har inga vänner som bloggar så jag läser i princip bara bloggar som jag skriver om, På Instagram följer jag däremot ett gäng konton som jag inte skriver om.

  1. Jag har aldrig känt en längtan efter egna barn och tänker inte skaffa några bara ”för att man ska”…
  2. Blondinbella och Anna Book
  3. Förmodligen. Se svar här ovan.

Tjocka Hetsätarkatten så klart!
Nej, skämt åsido…
Det finns många snygga influencers men jag tycker att Paula är väldigt vacker, Janni lika så. Sandra Beijer har fantastisk utstrålning precis som Underbara Clara. Jag avundas Lady Dahmers hår som får henne att se ut som ett skogsrå.
Kenza har avundsvärda drag och jag måste erkänna att hennes man – även fast han inte är en influencer – är väldigt stilig.
Jag skulle kunna fortsätta en hel sida till för alla människor har unika drag som förtjänas att lyftas fram.

  1. Tyra och jag har aldrig varit kompisar men vi har haft en gemensam nära vän, men vi är absolut inte osams. Man kan säga att vi begravde den tillsammans med det var på hennes initiativ.
    Jag tror att Tyra hade som intention att börja blogga vid årsskiftet men jag tycker det är sunt att hon sätter sitt välbefinnande före att börja blogga igen.
  2. Modebloggare som aldrig skriver någonting med substans utan bara visar upp 25 likadana bilder där de poserar med en massa svindyra väskor och kläder. Snark.
  3. Oj, ingen aning. Till det inte är kul längre kanske? Jag vet inte, det har jag inte funderat på…

  1. Ja, det är klart hon har, det har hon väl själv erkänt också?
  2. Hur Mogi lyckas förhandla/tjata sig till alla dessa gratisvistelser är för mig en gåta men hon kommer väl undan med att inte reklammarkera eftersom hon inte har en stor blogg med många läsare.
  3. Både och. Jag har fortfarande en fot inne i musikbranchen och förhoppningsvis kan jag bygga en liten bro mellan den branschen och mitt jobb som skribent/sociala medier.
  4. Gavin De Graw – håller med – , Melanie Fiona, Lucy Woodward, Skylar Grey mfl…

Jag vet faktiskt inte men nästa gång jag snubblar över Daniel Redgert så ska jag fråga. Den här situationen känns så otroligt typsikt sociala medier…eller Project Runway för den delen. ”One day you’re in. And the next day… You’re OUT!”

Jag spammade Svenska Bloggares kommentarsfält och blev blockad inom en dag, samtidigt som hon blockerade min bloggs namn när någon skrev det, vilket bara ledde till att folk blev jättenyfikna på den och började googla. Så tack för det, Madde!=)

Det är viktigt att få folk att hitta din blogg, men det är viktigare att få dem att komma tillbaka varför det är SÅ viktigt att uppdatera ofta. Ekar bloggen tom kommer den glömmas bort på en gång.Out of mind. Out of sight.

THK och Lilla Snöboll heter egentligen Curtis och Dexter och de är två katten av rasen Cornish Rex. Det innebär att de bara har en lockiga underpälsen och ingen skyddande blank päls ovanpå. Lilla Snöboll ser ut som en litet lamm.
Vi adopterade dem när de var 6 år (Dexter) och 8 år(Curtis) från Magnus syssling vars son blivit allergisk mot dem, detta trots att de ska var allergikatter.

De har helt fantastiska personligheter och är mer som hundar till sitt sätt. THK vill alltid vara nära och sova PÅ en eftersom han behöver värme ungefär lika mycket som han behöver mat.
Han kallas för Tjocka Hetsätarkatten eftersom när vi fick honom på vägde han ungefär 3,5 kilo mer än nu och kunde inte ens hoppa upp i soffan själv.
Det hela började när familjen skaffade Lilla Snöboll och Curtis helt plötsligt fick konkurrens om maten. Han åt då upp all mat och för att hon då inte skulle bli utan så bara fyllde de på deras gemensamma matskål och han bara åt och åt och åt.
Han brukade äta så fort att han kräktes upp maten på en gång, så det första vi gjorde var att ge dem mat var för sig och han sattes på en strikt diet. Han fick även sin mat i olika typer av hetsätarkatskålar där han måste pilla fram maten med tassen för att inte äta för fort.
Nu är han som sagt 3.5 kilo lättare och har fått både sitt liv och sin päls tillbaka eftersom den var helt bortnött när vi fick honom på grund av att han bara låg hela dagarna, men hetsätartendenserna kommer aldrig gå ur.
Han är precis lika hungrig som första dagen på hans bantningstur och kan skrika i timmar innan han får mat och han äter ALLT! Verkligen allt! Han älskar även ALLA människor, speciellt om du har käk.
Lilla Snöbollen är lite mer reserverad när hon först träffar nya människor men efter ett tag så vill hon också ha ALL uppmärksamhet och får hon inte det så kommer det en liten pockande tass som påminnelse.
*pet pet*

Det är världens bästa och roligaste katter och de förgyller verkligen våra liv och de älskar sannerligen varandra och sover alltid hopslingrade – gärna på en värmefilt.

Del 2 och 3 av frågestunden kommer senare idag!

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    https://www.expressen.se/noje/books-beslut-saljer-lagenheter-efter-braket/

    Om ni är lika intresserade av Booken som jag. ^

      Ooooh söder om söder, mina trakter! Kändisspaning på g G ??

      ”Har egentligen aldrig velat flytta hit”, säger den ärliga och ödmjuka Anna efter 16 år i samma lägenhet.

        Mycket paparazzis om man är granne med kungafamiljen!

    Ha ha, skämtare där. ??

    Så klart vill vi att du berättar om Nelly. Helst igår. ??

      Taskigt att anta… hehe..

        Sant ??

    Jag uppskattar ditt svar, men känner mig ändå aningen misstänksam när det inte framgår vem nummer tre är…

      Sorry! 716 🙂

        716?! Han är ju så jäääävla dålig…

      Uteslutningsmetoden min käre Watson. ?️‍♂️

        Kan man ju tro skulle fungera… Men alla väl insatta vet att det finns fler än tre!

      Hu? Vad snackar ni om

        Björnligan

    Du glömde svara på Sofis andra fråga, ”vad är din absolut största dröm?”

      Ska genast göra det! =)

    Vad fina bilder på katterna dom är underbara ??

    Ang blondinbella: Håller helt och hållet med! Följde henne förr men tröttnade på hennes alla vändningar och skenhelighet. Bara yta och tårtbitar. Tråkigast är att hon skriver att hon inte kommer skriva om skilsmässan och nu är det ändå hon skriver och pratar om. Trist för barnens skull.

    Amirs senaste video, en otacksam kund som ”skulle ha massa gratissaker fast hon redan fått en gratisbehandling”. Inte exakt citat men att han inte ser att det är exakt så han beter sig?

    Har precis gjort en sketch om vem som är smygätare i din familj, känner någon igen sig ?
    https://youtu.be/tmK09lJETj0

    Synd att man inte kan ha hur många katter som helst… Men jag vet ju vilken ras det blir nästa gång iallafall. Dina katter är så fina ❤️

      Skippa att köpa katt efter ras. Bättre att adoptera än att köpa. Finn en misse med naturblandade gener (bondkatt). Raskatter (och hundar) är sönderavlade och har stora problem med kroppen. Kanske CamCam kan berätta mer om det? Vet inte om hennes raskatter har problem men iaf – det är min tanke om att köpa rasdjur.

        Jag är helt ointresserad av din tanke.

          Ointresserad av att hjälpa en hemlös katt, som eventuellt riskerar att avlivas?

            Har en katt jag är tredje ägaren till, först blev hon vanvårdad, andra ägaren klarade inte av hennes rätt dåliga psyke så jag tog över henne. Jobbade länge med henne och idag är hon en underbar katt, lite skygg mot andra än mig dock. Katt nr två räddade jag från avlivning som kattunge (Nja, avlivning och avlivning, de skulle slå ihjäl honom.).Tredje katten tog jag också som kattunge, de tänkte avliva henne. Alla bondkatter. Har en vän som ’räddar djur’, hon fungerar som en sorts mellanhand. Frågorna jag ställer mig när jag skaffar djur är – Har jag tid. Passar djuret in i mitt hem. Kan jag betala eventuell vård. Hur pass ’förstörd’ är djuret och hur mycket måste jag jobba med det.
            Jag köper inte djur från uppfödare. Jag har inget behov att ha fler djur just nu, men tänker iallafall höra av mig till min vän och be henne säga till om hon kommer i kontakt med den här rasen, för jag tycker att Camcams katter är otroligt fina och hade gärna haft en.

            Var inte så snabba med att leka duktiga, för som du märker vet du egentligen ingenting. Jag är helt ointresserad av första kommentaren då jag inte går via uppfödare.

              Det är en helt underbar ras och om du är intresserad så finns det ett par grupper på Facebook som handlar om Cornish Rex och där det ibland dyker upp missar som behöver nya hem av en eller annan anledning.
              http://www.facebook.com/groups/369987596428621/ är ett exempel…

                Tack. Ska absolut kolla och läsa på mer om rasen 🙂 Väldigt fina katter!

    Alltså Björnliganfrågan… ?❤️

    När tror du att Bella fixade sina bröst? Alltså har du sett någon ”lucka” där det är möjligt att hon fixat till dom? Dom är klart större nu än tidigare.

    Nu har blondinbellas kille flyttat till Stockholm! https://twitter.com/TheSharkWeek/status/949697540047458304

      Är det hennes power ring man ser på bilden?

    Alltså jag älskar THK och lilla snöboll ❤️

    Men jaaa vi vill veta om Nellie!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.