Svar på frågestunden del 2

Enligt LinkedIn så arbetar Odd på Jurek Rekrytering & Bemanning och la ut sin lägenhet till försäljning då han var på jakt efter ett hus i stället.
Odd har varit väldigt noga med att hålla sitt privatliv just privat efter skilsmässan från Bella – bortsätt från sin fling med ”charktjejen” så hans kärleksliv vet jag ingenting om, men jag hoppas att han mår bra och kanske träffat någon som förgyller hans liv.

Objektivitet har aldrig varit mitt syfte med målen så givetvis spånar, spekulerar och diskuterar jag, men det är alltid kring redan publicerade saker – jag skulle aldrig publicera någonting som bara är ett rykte någon mailat till mig.
Men om många läsare skriver en och samma sak på en blogg eller Instagram så kan jag skriva om det – att det skrivs om det, men inte spekulera i huruvida det är sant eller inte.

Det beror lite på.
På rak arm skulle jag säga nej om själva programmet, men om det och/eller deras deltagare blir aktiva på sociala medier och känns underhållande nog så absolut..
Man vet aldrig vad som kan hända.. =)

Jag tyckte att det saknades en sådan här blogg eftersom Svenska Bloggare mest sysslar med skvaller och Madde som driver den uppdaterade ganska dåligt och skrev på ganska dålig svenska.
Jag mailade faktiskt henne och frågade om hon ville ha hjälp med den, men hon svarade aldrig. Så en vecka i februari 2016 när jag var hemma med magsjuka så kliade det lite extra i fingrarna så jag beslutade mig för att starta upp den där och då. Namnet var någonting jag bara kom på utan en tanke på hur ”känt” Bloggbevakningsnamnet skulle bli.
Jag drev den på en egen domän utan att tjäna en krona på den i några månader och sedan flyttade jag den till Finest där den bara låg i en vecka eller två, sen flyttade jag tillbaka den till egen domän efter ett Tyra och Dessie fått redaktionen lite skakis.
Jag kontaktade Nöjesguiden själv och föreslog ett samarbete och dit flyttade den i början av hösten 2016.

Hon behöver göra någonting åt sin nya plattform och det snart – för den är katastrof. Kanske är Sverige en för liten pöl för en så stor fisk som Bella, men hennes satsning tror inte jag kommer gå hem här.
Tyvärr… Hon behöver vara lite mer lyhörd och inte bara lyssna till sitt egna ego.

Inte ett skit, men så är jag inte heller en influencer. =)
Nä, jag skojar bara… Jag drar mitt strå till stacken och gör väl det som de flesta gör och målet är att äta kost utan produkter från djurriket, men det är någonting vi måste försöka väva in med barnen som kan ha andra behov än vi vuxna.
Men tack vare att jag skrivit så mycket om den kritik bloggarna fått så har det gjort mig mer upplyst och uppmärksam på det här frågorna vilket fått mig att rannsaka min egen livsstil.

Ja, jag lämnar Nöjesguiden i mitten av februari.

  1. Jag är kompis med Foki och hon är världens mest genuina och härliga människa. Annars skulle jag nog vilja vara kompis med Sandra Beijer för hon har en sådan förmåga att på riktigt ”fånga dagen”. Jag skulle vilja resa med henne.
  2. Det beror på om den är konstruktiv eller inte. Konstruktiv kritik uppskattar jag och diskuterar den gärna med Magnus för att hela tiden försöka bli bättre på det jag gör. Den andra sortens kritik konstaterar jag mest att det existerar och inte så mycket mer än så…
    Det bekommer mig chockerande lite faktiskt…
  3. Tja, efter att ha jobbat hemifrån sedan i april så kan jag bara konstatera att jag ser fram emot att ha ett kontor att gå till ett par dagar i veckan om jag vill. Jag kommer inte vara anställd men tillhöra ett större sammanhang med en tillgänglig kontorsplats och kollegor. Jag blev alldeles för isolerad här hemma på ön.

  1. Det kan jag svara på när jag flyttat min blogg.
  2. Jag tycker det har blivit mycket bättre än för några månader sedan då stämningen var både hård och stundtals elak. Nu tycker jag verkligen om att hänga i kommentarsfältet. ”Öppet spår” var en riktig succé med massor av härliga människor.

Nä, verkligen inte.
Om jag hade tagit åt mig och blivit ledsen av vad främmande människor tycker om mig så hade jag inte kunnat ha det jobb jag har…
Jag vet att många vill att jag ska bry mig men jag rycker mest på axlarna vilket förmodligen retar gallfeber på en del… 🙂

Jag tror att den skrev om Tyras ex-pojkvän Niklas och hans familj på ett väldigt kränkande sätt. Mer än så vet jag inte…

För att de är små, skrikande, egocentriska och äckliga parasiter som vill suga stunsen ur mina bröst!!!!!!!!!
Nä, jag vill inte ha barn av den enkla anledningen att jag inte känner en längtan eller ett behov av biologiska barn just nu. Kanske sen? Kanske aldrig? Men just nu – nej.

Jag känner inte Bella så jag kan omöjligt ha en åsikt om henne som privatperson. Däremot har jag synpunkter på henne som varumärke, hennes skenhelighet och hur hon framställer sig och det på bloggen vilket är sådant som jag skriver om här på bloggen eftersom den handlar om sociala medier.

  1. Ungefär 8 timmar om dagen men ibland mer eftersom jag alltid mer eller mindre har ett öga på kommentarerna.
  2. Intressant fråga. Jag kan återkomma till den när jag flyttat bloggen.
  3. Jag är duktig på att baka och framför allt cupcakes. Hade det funnits OS i städning hade jag varit given i Sveriges lag och så är jag ganska bra på Schuffleboard.
    Oh…och paketinslagning. Det är jag en MÄSTARE på!!!!!!
  4. När jag träffade M och möjligheten att skaffa barn blev mer av en verklighet. Jag hade inte riktigt funderat på det tidigare.

Jag har inte den blekaste aning faktiskt.

Vi träffade på Match faktiskt. I Aftonbladets söndagsbilaga som utkom vid jul innehöll en stor artikel om just det faktiskt.
Vi har varit tillsammans i lite mer än 4 år. Jag har en storasyster som arbetar med it och som är mamma till mina älskade gudbarn – Lilla Palt och Lilla Korv.
Jag kan skriva ett inlägg när jag flyttat bloggen om en vanlig dag i mitt liv för just nu sitter mest hemma i soffan och skriver med en katt på varje sida.

”The One Where Ross Finds Out” – Ross och Rachels kyss på Central Perk. Blir lika rörd varje gång!

Jag har egentligen en stor släkt men har inte kontakt med någon på min pappas sida och inte heller jättemycket på min mammas efter diverse fejder.
2018 blir det nog inte så jag får hålla tummarna för 2019. 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.