GabJoss:
Jag älskar verkligen att bryta av sallader med äpple. Det passar så bra till både broccoli och fetaost som vi hade i denna. Verkligen ett supertips om man vill ha en lite roligare sallad där det händer något.//GabJoss
Ju fler bloggar jag läser, desto mer konstiga ”hang ups” inser jag att jag har.
Det stör mig nämligen inte det minsta att ha fyra tusen larm i telefonen men att Magnus har flera tusen olästa mail på telefonen ger mig utslag.
Samma sak när jag läste det här inlägget av den höggravida GabJossan och hon berättar att hon gärna bryter av sallader med äpple.
Fy för den lede! Frukt i mat är ungefär lika förbjudet i min bok som att göra en Joey Tribbiani och helt sonika slicka av besticken när man är klar och lägga tillbaka dem i lådan.
Om frukt och mat och frukt i mat har jag bara en sak att säga:
Frukt och mat är djävulens påfund.
Det är två saker som lika lite fungerar ihop som ketchup och sirap. Huuuu!
Somriga sallader med jordgubbar eller mustiga höstsallader fyllda med äpple och russin får mig att vilja leva enbart på proteinbars och ändå envisas folk med att bjuda på det. Fattar de inte att det är äckligt?! Eller inte äckligt. ”Mindre gott” som min mamma lärde mig att det heter för att inte vara alldeles för oförskämd.
And don’t get me started on nötter i mat!!! Are you nuts liksom?
Flygande Jakob – absolut! Om den kommer utan banan och jordnötter vill säga.
Ris och kyckling i lite sås alltså… 🙂
Så två saker att veta om man får mig om gäst någon gång:
Bjud mig inte på alkohol och bjud mig inte på mat med frukt i. Allt annat går hur bra som helst och får jag ett rumstempererat glas Cola Zero så kommer jag ska gå där ifrån som en mycket nöjd gäst.
Hepp!
Jag undrar vad mer för saker jag sysslar med som egentligen är högst onormala?
Det märker man ju liksom inte förrän man ser andra göra samma sak utan att reagera.
Har ni några hang ups som kan få mig att känna mig mindre wierd?
Snälla, säg att ni har några…
