She learned from the best!

Sandhra Johnsson/Calle Schulman:

Calle ”Smygreklamaren” Schulman verkar ha lärt sin flickvän precis allt om hur man gör reklam på sociala medier.
Eller rättare sagt – han har lärt henne allt som handlar om att bryta mot marknadsföringslagen på sociala medier.

Med hjälp av pojkvännens konstanta utpimpande av sin flickvän och hennes konto har hon alltså skrapat ihop tillräckligt många följare för att kunna få ett samarbete som flyttstädar hennes lägenhet.
Hon har ett betalt samarbete – alltså hon är en influencer som ska granskas precis som alla andra som använder sitt följarantal för att tjäna pengar.

Men jag förstår nu varför Calle behöver 111 inlägg på sig innan han enligt egen utsago stänger ner sitt Instagramkonto.
Det är ju klart som korvspad! Flickvännen bara SKA över 50 000 följare innan han är klar!

Med hjälp av Calles totala okunskap, nonchalans, vägran och ignorans och gentemot att följa lagen för marknadsföring på sociala medier så är det väl bara en tidsfråga innan flickvännen fälls för första gången av RO och KO.

Men Sandhra – om du nu mot förmodan VILL göra rätt och slippa hamna hos RO och KO – hör av dig i så fall så kan vi ta en crash course i ämnet.

KLICKA HÄR!

Tack för tips, Linn!

 

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon här som följer denise och oliver från temptation island? Jag slutade följa dem just på på grund av alla deras omärkta reklam-storys. Och på grund av att de verkade sköna i tv men på insta verkar de bara såååå tråkiga. Alltså verkligen dötråkiga… Inga personligheter alls.

   Sen när har man ingen personlighet för att man är ”tråkig” på insta ? Dagens ungdomar har verkligen tagit det ett steg för långt

    Jag tror förvisso att du förstår vad jag menar om du vill. Men ok, jag förtydligar för dig: Konton som bara lägger upp reklam känns för mig opersonliga då vem som helst kan ha ett sånt konto. Inget alls om personen bakom kontot kommer fram så jag kan lika gärna läsa ett reklamblad. Jag följer hellre konton som handlar om personens liv, intressen, åsikter men jag vet att andra tycker annat. Blev det tydligare nu?

     Haha jadå. Oroa dig inte. ???

    Pluggar tillsammans med en person som kan kallas för influencer. I verkligheten är personen en RIKTIG besvikelse som knappt pratar alls, en blyg viol. Men på sociala medier är hon riktigt rajraj och peppig tjej. Litar inte alls på bilden man får av folk online ?

     Veeeem??? Ge oss initialer!

      Mathilda Lundqvist tror jag

     När jag gick i gymnasiet hade jag gemensamma vänner med en tjej som vid tillfället var hyfsat stor på twitter, en (om man kan använda det uttrycket) riktig ”glitter-feminist” som helt frispråkigt snackade sex och politik, la ut massa free the nipple-bilder på sig själv och allt mellan himmel och jord. Men på fester och i andra sammanghang jag träffade henne på var hon verkligen en liten grå mus som inte sa ett ord. Intressant det där med att leva ut en helt annan personlighet på internet

   Jag håller med. Följde de två ett tag efter ti men det finns noll intressant bland deras inlägg. Synd då de verkade gulliga i tv, hade hoppats på att kunna följa deras förhpllande sen på instagram men bara reklam och reklam och reklam intresserar mig inte.

    Gulliga i tv? You just lost all credibility

   De verkar ha fått ta emot mycket näthat. Eller iaf Denise. Såg någon intervju med henne på youtube då hon pratade om det..

  Vad är det för creepy hatt hon har på sig?

  Gråtigt passiv-aggressivt hotinlägg om hur taskiga Nöjesguiden är kommer från dem båda inom tre … två …

  De är trist de är så jobbigt och komplicerat att anmäla. Tycker du kan göra en lathund hur en ska göra Camilla ?

  Men hur tänker kvinnan då hon väljer att leva med Calle?
  Jag vill egentligen inte säga något elakt, för hon verkar gullig.. men kära nån, alla hästar kan inte vara hemma i stallet då hon väljer att stanna efter hans utspel på sistone.

   Hon är väl kär helt enkelt.

    Ja, kärleken gör en blind. Men ibland måste man använda hjärnan. Livet är för kort för att binda sig med fel person!

    Hon är INTE kär! Kändiskåt…

  Gick in och kollade Sandhras Instagram nu…alltså hon verkar ju haft ett riktigt liv innan hon träffade Calle. Nu verkar hon ju inte träffa någon annan än Calle. Födelsedagar, jul, nyår allt firas bara med Calle och ibland hans barn.
  Träffar dessa 2 inga andra? Visst skulle det kunna ske utan att det dokumenteras på insta, men det känns inte troligt när det gäller dessa 2.
  Med tanke på vilka problem Anitha fick med Calle när hon var ute och träffade folk så känns deman relationen inte sund.
  Någon som vet hur det går för Calle och hans olika jobb? Känns som om han startar upp en miljon projekt som det aldrig blir något av.

   Vad fick Anihthah för problem när hon träffade folk? *nyfiken*

    I podden berättade hon under tiden dom var gifta att han ringde ofta och frågade när hon skulle komma hem, kom hon hem i hans tycke försent straffade han henne i flera dagar med tystnad och surande. Hon beskrev att ha försökte ge henne dåligt samvete för att hon varit ute .

     Ok, tack?

   Exakt min tanke. Känns som att de två bara umgås med varandra och stänger in sig i en istagrambubbla där ALLT dokumenteras.

   Var tvungen att kolla hennes instabilder från tiden innan Calle. Du har rätt! Känns som att hon har skurit bort hela sin bekantskapskrets efter hon träffade Calle.
   Det verkar inte sunt.

  Åh nu är Bella igång igen fiskar efter bekräftelse på vilket oerhört tufft liv hon har vad hon sliter med sina barn(dåligt samvete) …Herrgud hon har dom 3 dagar i veckan hjälp med all markservice (pojkvän) kan hon inte bara ligga lågt någon gång….Undrar varför dom står som gifta fortfarande? Det var väl 100 år sedan hon separerade???

   Har man barn under 16 (18?) så är det alltid 6 månaders betänketid innan skiljsmässan går igenom.

    Absolut men dom gick ju ut innan sommaren att skilsmässan var ett faktum, där av min fråga.

     Då vet jag faktiskt inte, kommer inte ihåg när papperna lämnades in officiellt. Men att hon vill ha så mycket sympati nu är bara patetiskt, hon som valt att flänga runt. Inte konstigt att barnen är otrygga hos henne när hon inte har några rutiner och är borta hela tiden.

  Hm, bara jag som missat varför denna blogg ser olika ut via mobilen eller via datorn? Får upp massa konstiga inlägg från andra bloggare via datorn, men via mobilen ser det ut som vanligt?

   Ingen aning men jag ska flytta här ifrån i februari och då kommer förhoppningsvis alla problem försvinna…

    DET borde vi däremot ha nedräkning till ♥️

     Jaaa, och uppesittarkväll dagen innan.

      Fira med cola zero med

  Har du särskrivit ordet Alltså ? eller är det jag som läser meningen fel?

   Faaaan! Busted! =)

    ”Gentemot” också. Förlåt för påpekandet, men det gör lite ont i mina ögon.

  ahlltså jag hatahr huhr hon stavahr sitt nahmn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.