Jag var tvungen…

Hannalicious:


Bilden har blivit manipulerad.

Vissa saker kan jag enkelt och lätt bara vifta bort, skaka av mig eller totalt ignorera, men när jag såg Hannalicious bilder från plåtningen i Sydafrika så visste jag med en gång att så inte var fallet här.
Det kliade så mycket i mig att jag helt enkelt var tvungen att dra in bilden fort som fan i mitt bildprogram för att göra det jag kan för att stilla den invärtes klådan.
Och jag måste säga det själv – jag är tydligen lite av ett retuscherings-proffs! Artificiell spraytanning kanske ska bli mitt nya karriärsval?
Alla influencers spraytanning-kompis Klara kan slänga sig i väggen! Till CamCams spraytan behöver man inte ens komma själv, utan det räcker med att bara skicka ett foto och så ordnar jag resten!

Är ni inte övertygande?
Okej, här kommer några fler arbetsprover på vad jag kan åstadkomma på Tan By CamCam!

 

Alltså! Vilken talang jag besitter!
Det är helt makalöst!

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    återigen ett brott mot upphovrätten…. hoppas fotografen fakturerar dig!

      Som det står på bloggen – Alla bilder på bloggen är faksimils från respektive bloggare och tillhör vederbörande om inget annat uppges.

        Jo, men innebär det att du får retuschera lånade bilder? Frågar för att jag är nyfiken ?

          Under bilden står det att den är manipulerad och det brukar generellt vara okej.

            Du kan gärna redigera andras bilder men du har inte rätt att publicera dom här, nej.

      Förlåt, men vad fan är ditt problem Rebecka?

        Jag tror att hon är en influencer.. ?

    Jag läser alltid bloggen via mobilen (chrome) och blir dagligen frustrerad över att inte kunna klicka upp bilderna. När det är bilder på text, typ kommentarer från en blogg ser jag inte alls och nu var jag tvungen att kisa för att se vad du gjort med henne. Tror du att det går att lösa?

      Jag lärde mig här att det finns nån grej man kan bocka i/ur för att kunna zooma. Har glömt vad det var nu men lär finnas i inställningar på Chrome. Det har hjälpt mig supermycket! Varsågod för tipset hahaha. (Någon annan kanske vet mer exakt vad det är jag pratar om ;))

        Inställningar -> Tvinga aktivering av zoom

          Förlåt,

          Inställningar -> Tillgänglighet -> Tvinga aktivering av zoom

            Tack tack! ?

            Har samma problem. Kör google chrome från en iPhone 7. När jag går in på inställningar i övre högra hörnet, finns inte alternativet Tillgänglighet. Vad är felet? Tittar jag på fel ställe? Hjäääälp! 😀

    Biancas annonsmärkning I senaste inlägget

    Om sambo och katt ser det här får du nog sova på soffan inatt ?

    Ibland känns det som att din inre prestationsprinsessa kikar fram då och då för att du ska få din egna dos uppmärksamhet.

      Med tanke på den krönika jag skrev idag och det gensvaret som följde så tror jag nog att jag fått tillräckligt med uppmärksamhet för ett bra tag framöver… 🙂

    Kissie a la 2010

    Bara jag som tycker det är fint med tanlines?

    Fattar inte inlägget riktigt? Du menar att man alltid måste ha en perfekt jämn solbränna? Liksom för att lägga på ännu mer skönhetshets och att alla måste vara perfekta.

    Jag fattar inte ett skvatt av detta inlägg.

      Haha trodde att jag var ensam och läste om det två gånger för att fatta poängen men det hjälpte inte. /förvirrad

    Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

    Hmm har du tillåtelse att ta någon annans bild, retuschera den och använda den i kommersiellt syfte (för antar att du tjänar pengar på din blogg)?

    Talangfullt! Du lär bli fullbokad. Kanske blir Booken en trogen kund 😉

    Jävlar i min låda du är lik Denise Rudberg!
    Och ja, du attraktiv. kram!

    Det kliade så mycket i dig att du bara var tvungen att retuschera en bild på en annan kvinna, ok. Hanna ser helt fantastisk ut redan på första bilden och även om jag fattar att det finns en rejäl dos med humor i detta så är det ett märkligt och onödigt sätt att spä på perfektionshetsen.

    Rörigt!

    Jag är likblek året om, så jag får aldrig tan lines. Spray tan skulle jag aldrig våga. Har man ens en så ljus färg att det skulle passa mig? Vitt clownsmink är typ för mörkt 😛

    Skulle pudlat på det här inlägget, tycker inte hon behöver få sina ljusare partier redigerade för de flesta av oss ser ut sådär efter vi solat med bikiniöverdel och borde ändå få klä oss som vi önskar utan att folk ska vilja redigera oss. Jag vet att det blev kritiskt nu men just det här inlägget blev ett magplask.

      Det var alltså ingen som förstod att inlägget var en pik till mig själv som blir ohälsosamt störd av sådant? På samma sätt som jag inte kan gå förbi en tavla som hänger snett eller annan asymmetri?

      Nä, okej då…

        Nej. Jag tror int folk förstår det då detta inte är en personlig blogg.

          Och ändå har jag skrivit den på samma sätt sedan starten? När tror du poletten kommer trilla ner? 😉

        Självklart finns det vi som förstod det.

        Hur orkar man ens skriva en negativ kommentar pa detta inlägg? Vända ut och in pa sig själv för att hitta en negativ vinkling att kritisera.

    Magnus så söt med slingor 🙂
    Eller vasaloppskungen från Värmdö i öppet spår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.