Inga kindpussar här inte..

Nemo Hedén/Daniel Redgert/Margaux:

Daniel Redgert snackar skit om Nemo i sin ”Tankar med-podd” men vill nu – efter ett Nemos podd blivit så populär – ha med honom i sin och Margauxs nya podd.
Kanske hade han hoppats på att Nemo inte hört detta eller så kanske hoppades han på att Nemo skulle kunna bortse från detta eftersom han får chansen att vara med i en podd vars innehavare blivit hela Sveriges lilla PR-gullegris? (Eller..kanske VAR hela Sveriges lilla PR-gullegris eftersom han inte längre verkar vara vatten värd hos Perfect Day Media)
Nemo säger i alla fall blankt nej och motiverar varför som ni kan se här ovan.
Ja, varför skulle han?

Daniel Redgert känns lika hal som en ål som ramlat ner i en tunna glidmedel men jag kan inte sätta fingret på varför.
Det är bara en känsla jag har…

Alla kommentarer på bilden som Nemo lägger upp verkar hålla med honom. Gör ni?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Han skulle kunna sälja sin egen morsa. Så känns det.

   Jag gick precis in för att skriva detsamma. Han skulle göra vadsomhelst för att bli lite känd.

  Redgert lunchade ju med BB idag, så han tycker nog att han har lyckats. Har lite svårt för Nemo, men det här gjorde han bra.

  Jag håller med Nemo.

  Har gillat Margaux energi men hon droppade ju sin vän Ananda som hon hade podd som att hon var fucking lava. Hon insåg att det inte var tillräckligt att ha en vanlig person som sidekick. Och Redgert har sett under året hur Margaux kanaler vuxit och självklart vill han ha en bit av kakan. De två känns som hyenor.
  Han är som Bard – självutnämnt PR-geni. Nån som vet hur hans bok gick?

   Jag har ALLTID fått Bardvibbar av honom! Han talar och uttrycker sig som honom på något sätt.

   Äsch, du har väl igen aning om ifall det var därför hon slutade podda med Ananda? 🙂

    Nej sjävklart inte, jag spekulerar. Men vad jag vet är att hon spelade in fyra avsnitt med Ananda och det fanns inget slags avslut (jag lyssnade på alla) och vips var det dags för Redgert. Kändes SKUMT!

     Jo margaux och ananda säger faktiskt att ”det här var sista avsnittet” i just det sista avsnittet 🙂 så det fanns visst ett avslut

   Jag började lyssna på hans bok, men var tvungen att stänga av. Det kröp av obehag i mig.

   Skulle testa att lyssna på ”Redgert & Dietz” podd, klarade av att lyssna 12 minuter sen fick jag stänga av det. Att dom sitter och tittar på porr när dom spelar in en podcast är så himla osmakligt så jag finner inga ord. Ännu värre blir det då Margauxs största målgrupp är 10 åriga tjejer.

   Och att Margaux inte har bättre omdöme än att padda med Daniel? Det bevisar att hon verkar gör allt för att få lite 15 minutes of fame, precis som Daniel med andra ord, så dom passar ju ihop om inte annat men en osmaklig kombo blir det. :-/

  VEM ÄR HAN ENS!!!!?!! Kanske vet några människor i Sthlm vem han är men i övriga Sverige lär han inte vara ett p-geni vars namn alla vet. Att leva i en sån liten ryggdunkar-bubbla kan inte vara så gött.

   Skulle just fråga samma sak, ingen aning vem pojken är eller varför han är ”känd” och har 0 lust att googla honom.. ?

   Utan bloggbevakning hade jag nog inte haft en aning om vilka 70% av personerna är som Cam skriver om (Daniel, margaux, hannalicious och klonerna tex visste jag inte fanns). Så ointressanta personer att följa men desto roligare att läsa denna bloggen ??

   Här i Skåne har man inte riktig någon aning om vem han är. I alla fall inte jag, som anser mig för att ganska insatt i sociala medier. Jag tänker på Daniel som spelar Harry Potter när jag hör hans namn.

   Undrar också vem det är, hittar ingenting när jag googlar heller förutom att han skrev en skräpbok som han skickade ut till alla influensers gratis för att bli känd? Något annat måste han väl ha gjort? :S

  Poddar hit o poddar dit ??
  Orkar fan inte lyssna på allsköns människors babbel ?

  Varför blir inte Forni inbjuden till Ellegalan?

   Läste i en tidigare kommentar för några dagar sen att hon har en beef med Michael Bindefeld som fixar festen, så han vill inte ha henne inbjuden. Därför som hon är i Mexiko.

    Vad handlar den beefen om?

     Det framkom inte i kommentaren och jag har ingen aning, tyvärr

     Hon hade vid något tillfälle kritiserat alt inte hyllat tillställningen i bloggen och vips blev hon persona non grata

  OT!

  Vet inte om detta nämnts tidigare, men jag tror Cissi Wallin är gravid. Glad för deras skull i sådana fall! 🙂

   Ogillar din skvallerkommentar.

    Yes Helena, jag vet och var lite det som var meningen. Jag visste nämligen att Cissi redan gått ut med informationen. Detta var mest bara ett litet experiment för att se hur folk reagerar, du vet lite som Anitha Schulman (Clemens?) skulle sagt.

    Obs! Jag var dock inte ironisk med att jag är glad för hennes skull, för det är jag.

   Det är hon, hon beräättade det i sin pod förra veckan.

  Var det inte han som drog upp Wahlgrens skilsmässa i ett avsnitt med Bianca? Skön kille….. Usch

  Du kan vara så rolig ål som ramlat ner i tunna… ?

  Poddar är trevliga att lyssna på när man promenerar eller städar (haha) men är jävligt trött på att folk tror att man bara kan sätta sig ner med en kompis och babbla och så vips, är man poddare och förtjänar både gäster och lyssnare. Lite kreativ får man väl ändå vara… räcker inte med att vara lite känd i någon hörna av Stockholm.

  (Lääääängtar till nya plattformen Camilla, så att man får vara hur snabb man vill på tangenterna. Man ska ju skriva som en 86-åring för att inte fasta i du postar för snabbt-filtret här)

  Daniel Redgert har i veckan spelat in en podd med bl a Caroline Fleming, från ladies of London. Jag följer henne på IG, och trodde först att jag såg fel på hennes instastory, så var tvungen att kolla Redgerts story oxå o där sa han att han skulle träffa alla kvinnorna som är med i ladies of London.

   Älskar ladies of London ?Kollar gärna Real housewifes of… men engelskt är alltid bättre.

    om du gillar real housewives och engelskt prova då real housewives of Cheshire 🙂

     om du gillar real housewives och engelskt prova då real housewives of Cheshire 🙂

  Lyssnat på båda poddarna och tycker båda är bra! Dock kan nemo hålla på i evigheter och har verkligen förbättrats medan redgert kör på samma frågor varje gång..

  Vem fan är Daniel Redgert?

   Så heter hans bok (”vem fan är han?”), har dock inte läst den. Men vad jag snappat upp så kommer han från en liten stad och hans högsta dröm är att bli ’någon’ i Stockholm så han brukade åka själv och hänga på Stureplan och försöka knyta kontakter. På nåt sätt blev han kompis med Schulman-familjen och fick jobb på perfect day och Alex, Sigge, Amanda och Hannah har alla skrivit massa på sociala medier hur bra han är. Pga dem har han nu lite följare på instagram och har haft en skvallerpodd där han frågar kändisar hur mycket de tjänar typ. Antar att kändisar gått med på att vara med pga podden låg hos perfect day.

   Nyligen startade han egen PR-byrå, oklart om han lämnade perfect day eller om han var tvungen att lämna (hoppas det kommer fram snart!).

    Och vad f*n är perfekt day då? ?

     Hannah och Amanda (Schulman)s mediabyrå.

  Också omoget av Nemo att tvunget hänga ut detta på ig för att få lite likes och ryggdunkningar

   Eller bra kanske?

    Vad är bra med det?

  Skulle inte Daniel Redgert flytta till typ USA?
  Har för mig jag såg något om det på typ blondinbellas storie?

   Daniel pratade vitt och brett om att Fredrik Eklund skulle fixa lägenhet till honom i New York. Tror inte det blir av i och med att the schulmans har strypt all kontakt med Daniel. Det var nog även Schulmansystrarna som gjorde att Daniel inte blev inbjuden till Elle galan detta år.

   Men hal som Daniel är så går han och mejlar chefsrekadtören och bönar och ber efter en inbjudan, har han ingen skam i kroppen? Fattar han inte att alla skrattar åt honom bakom hans rygg. Sorgligt att beskåda.

    Den enda Fredrik hjälper är såklart sin egen brorsa med familj. De kommer att flytta till NY snart med alla barnen och jobba. Tror knappast Redgert är inräknad…

  Men varför är han inte kvar på perfect day? Vad hände?

   Jag tror Daniel fick lämna pga att hans bokförsäljning inte gick vidare bra i kombination med att hans podd gick sämre och sämre.

   Schulmansystrarna hade fixat en bra förskottsbetalning till Daniel som kompensation för den tiden han la på boken och jag tror inte försäljningen har gått vidare bra så det blev nog en rejäl minusaffär..

    Jag tror han gjorde det han sa att han skulle göra: kom in på perfect day, mjölkade ut det han kunde och startade sen eget. Hanna var ok med det, Alex och Amanda blev skogstokiga.

     Riktigt jäkla osoft attityd, att mer eller mindre säga ”Jag vill utnyttja er” rakt upp och ned. Tänker han inte på hur hans karma kommer bli om han fortsätter såhär?

     (CamCams, skulle du kunna ta bort mig från moderering? Vet inte varför mina kommentarer fastnar)

    Vilka teorier du har, har du ens lyssnat på vad han sa om det i sin senaste podd? På honom lät det som att han ville gå vidare och utvecklas mer, dels genom att han fick jobb på idol som tog upp för mycket tid enligt schulmas, och sen sa han också att hans dröm har alltid varit att starta eget och att dom har vetat om det, men troligtvis blivit sura när det väl hände. Så antagligen har dom blivit arga på honom för att han ville lämna och vill inte längre vara vän med honom. Jag tror att dom känner sig utnyttjade, vilket är rätt så larvigt isåfall.

    Jag kan verkligen inte förstå hur folk, tex de flesta i der här kommentarsfältet, kan störa sig så mycket på en person dom varken känner eller ens har träffat. Folk här frågar vem fan är han, vem tror han att han är, ingen utanför Stockholm vet vem han är. Vilka är ni ens? Han är uppenbarligen känd i och med att han blir omskriven både här och i tidningar och är med i idol och även andra tv-program. Vilka är annars kända för er? Vilka krav är det för att kallas en kändis tycker ni här? Självklart finns det A B C D kändisar osv, och jag säger inte att han är känd över hela landet. Men era frågor och hat mot en person ni aldrig träffat är helt sjuka.

  Hej CamCam!

  Kan inte du göra ett inlägg angående varför Redgert slutade på PerfectDay? Jag fattar ingenting!

  Och tack för att du förgyller mina pluggdagar!!!!!
  Kram

  http://veckorevyn.com/kandis/7-tips-sa-blir-du-kand-enligt-experten/

  Redgert tipsar! Jag tycker att han är sjukt obehaglig.

  Ibland ser jag nyheter om tungt kriminella och farliga människor som dödat varandra och tänker: skönt att de tar ut varandra (och inga oskyldiga) och att de får tillbaka sin egna medicin.
  Lite samma känsla har jag över Redgert och Nemo. Båda gör allt för att bli kända, vill de använda varandra så var så goda. Men ingen är intressant för fem öre, bara desperata.

  (och herregud vad det är tydligt att Nemo är en storfavorit hos bloggbevakningsskribenten, även om kommentarsfältet alltid kryllar av ogillande kommentarer, något som troligtvis aldrig kommer att tas hänsyn till).

   ?

  Alltså jag såg den där daniel i idol.. åh en mer störande människa får man leta efter, ser ut som ett elvaårigt barn och verkar ha a d h d med en röst man helst vill glömma.

   Är det verkligen något att haka upp sig på? Att han ser ut som ett barn och eventuellt lider av en diagnos?

  Så två av Stockholms mest osympatiska D-kändisar har en beef. Om man alls ska bry sig är det väl bara att plocka fram popcornen och hoppas på en fortsättning.
  Eller var det meningen att vi ska tycka synd om Nemo när han får smaka på sin egen medicin?

  Alltså den här lilla Redgert..
  han påminner mig om Kim Kardashian på den tiden hon var ”slav” åt Paris Hilton för att själv få hamna i rampljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.