Du får inte stoppa köttbullar i nääääsan, Markus.

My Martens/Johanna Toftby/Madeleine Ilmrud:

Allting som en influencer gör syns inte alltid på sociala medier och då är det kanske lätt att påpeka att My skulle kunna göra sitt jobb från Öland och sluta pendla till Stockholm.
En läsare använder till och med Mys absoluta ärkefiender Johanna Toftby och Madeleine Ilmrud som exempel på detta vilket får My att se rött.

Trots att många kommentarer anklagar My för både det ena och det andra så finns det en sak som sticker ut och det är hur många människor som häng upp sig på att My åt köttbullar på Riche häromdagen när hon enligt egen utsago har ont om pengar.
En tallrik med köttbullar på Riche kostar 205 kr.
My har enligt egen utsago extra utgifter på mellan 13-17 000 kr i månaden och har precis sagt upp sin kontorsplats för att spara pengar, men 205 kr för en köttbullelunch är det som läsarna hänger upp sig på.

Vad borde hon ha ätit istället?
Vad är en acceptabel summa för My att lägga på en lunch tror ni?
Köttbullarna på Sturehof kostar 215 kr så de går ju fetbort och en hamburgertallrik på TGIF går på omkring 150 kr.
Är det okej tror ni eller ska vi försöka pressa priset ännu mer?
Vad kan My med gott samvete äta lunch utan att riskera verbala spöstraff på sin blogg?
Kanske Subways? Deras ”sub of the day” kostar endast 59 kr. Herregud, det är ju som hittat! Hon kan köpa hela fyra(!) stycken för samma pris som köttbullstallriken. Bra att ha i bilen på långa resor dessutom.

Annars skulle hon ju kunna köpa ett stormkök – de kostar runt 200 kr på Blocket – och brassa igång det bak i bilen – se bara till att ha bagageluckan öppen så du inte tuppar av.
En termos med varmvatten är allt du behöver till potatismoset och resten av varorna kan du förvara i en liten kylväska så har du mat för typ en hel vecka framöver! SÅ MYCKET BILLIGARE ÄN ATT ÄTA KÖTTBULLAR FÖR 205 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Följer du den här planen, My så tror jag att du kommer få hela läsarflocken med dig! 🙂

#meatballgate

Tack för tips, Jenny!

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gratisbussen från Vasagatan till IKEA och så deras köttbulletallrik istället. Det måste bli billigast.

    Fast att My skriver öppet om Madde och Johanna och många flera visar ju bara hur My är som person!

    Hon som varit så mobbad! Läste Maddes kommentar på hennes blogg och den är så klockren!

    Föregå med gott exempel och sluta snacka skit om andra My! Sitt inte och gråt över att så många lämnat dig! Det är ju du som är en mobbare som gör som du gör!!!!!!! Kanske är därför du inte har några gamla vänner kvar!?

    Inte alls sjysst! Om du nu är så helylle så kanske du skulle visa upp en helt annan sida av dig själv!

    Fattar inte varför du inte ger dig någon gång My! Vill du ha besökare till din blogg? Gör det på ett bättre genuint sätt i så fall. Men detta dramaspel börjar bli lite patetiskt!

    Men varför i hel.. försvara My?! Har du fått ditt huvud helt förvridet?! Är väl inga som hängt upp sig på att My äter köttbullar på Riche det är Mys ord, hon får äta där hur mycket hon vill och det var Inte ett år sedan sist MEN det folk hänger upp sig på är alla lögner och att hon klagar på sin ekonomi? Så dålig ekonomi kan hon ju inte ha, tjatar om dubbla bostäder men hela pojkvännens bostad betalar hon väl inte, och såå mycket har hon ju inte pendlat. Konstigt att hon haft kontor men aldrgi varit där. Sedan är det väl inga som tycker att hon helt behöver sluta pendla till Stockholm MEN visst kan hon jobba ifrån Öland med sin blogg, varför skulle hon förlora inkomst på det? Hon har ju fotograf där dessutom. Och varför ska hon starta nya projekt i Stockhom när hon just flyttat till Öland. Nu framstår du som totalt korkad Camilla. Och My som en stor lögnare. Hur många ggr har hon inte visat i sin blogg nu att hon ljuger – och ändå daltar folk med henne, Vedervärdigt.

      Var nånstans i texten tar Camcam henne i försvar?

        Öööh i hela inlägget va, det är fel på Mys läsare enligt Camcam och My har helt rätt i allt enligt henne. Pinsamt.

          Haha…då har du missförstått det helt. Jag driver med hennes läsare som tycker att det är världens största grej att hon åt köttbullar på Riche. =)

            Hahaaa.. eller så har du missförstått.. var ser du att läsare tycker det är världens största grej att hon åt köttbillar på Riche? Du litar visst på att allt som My skriver är sanning haha… Du ser inte alla lögnerna? Lite lätt korkad eller mycket.. Bella får kanske också ta och skriva i sin blogg hur synd det är om henne och hur äcklig denna blogg är och vilken elak häxa du är som mobbar (så som My och LD gjort) så kanske du börjar försvara och lita på Bella också 😉

              Har du läst kommentarerna på hennes blogg på flera inlägg? De där jäkla köttbullarna kommer upp flera gånger…

                Jodå har läst, och även läst kommentarer på andra inlägg, har du? Jag har nog hängt med lite bättre i den bloggen, i de olika versionerna och vad gäller My än vad du har, du verkar inte ha full koll och du verkar väldigt lättlurad. Tror du själv på att My har såå taskig ekonomi och att det är sååå himla synd om henne och att hon kääämpaaar så mycket mer än alla medelsvenssons? Nyligen skrev hon om hur mycket pengar hon tjänar, tredubbelt mot medel. Finns inget värre än folk som lever gott och har det bra men gnäller över sin ekonomi usch, och folk som ljuger fyfan. Men som sagt, du försvarar och litar på My och LD nuförtiden efter att de skrivit illa om dig, kanske Bella också borde göra.

                  Ja, men du får inte glömma Elaine och Cissi Wallin också! De är ju också med i min bästisgrupp. Jag jobbar stenhårt med att rekrytera Anna Book men än så längre är hon mer av en bästisbubblare.
                  Men du som är så insatt kanske har en expressfil till henne också?

                  Snäääääälla!!! 😉

                  Och GabJossan! Glöm för tusan inte GabJossan!!!!

          Läsförståelse? Läs igenom texten igen.

      Varför hatar du henne? Alltså jag undrar uppriktigt och utan värdering varför?

      Alltså, kan någon förklara för mig…. (Jag kan vara sjukt efter…)
      Knivmicke, har inte han jättemassa tatueringar över i princip hela ansiktet?
      I videon syns inga?
      Är det en gamma video (nä?), är de proffsigt översminkade eller har han lyckats lasra bort allt? Med sådär bra resultat?

        Videon är från 2011, före allt ansiktsklotter.

        Videon lades upp 2011 ?

      Nej, men så ska ju inte han låta!
      Haha.. Kul när man föreställt sig helt fel röster.

      Det finns fler videos! En när dom visar före och sen en till två timmar efter operation. 🙂

    Har My hoppat av plugget? Har för mig att någon skrev det här inne. Är mest nyfiken för vi kör samma utbildning 🙂

      Hon har tydligen kuggat på tentan/tentorna men det vill hon inte rikigt låtsas om, hon blir arg när folk frågar om utbildningen och hur det gick på tentan.

        Hon säger att hon inte skriver om det för läsarna vill inte läsa om det…. Har hon kuggat?

          Och du tror att hon är ärlig när hon skriver att läsare inte vill läsa om det? När och var har läsare skrivit att de inte vill läsa om det, många som undrar och frågar däremot haha. Hon har troligen kuggat ja.

      Nu verkar hon ju vilja ha/söker/hoppas på att få anställning på Hälsomagasin så hon har kanske haft tankar på att hoppa av mäklarutb, hur skulle hon hinna det också liksom. Men samtidigt har hon ju skrivit att hon nu ska vara schemalagd på EO och måste vara stationerad där i sthlm och inte kan hoppa av och bryta kontraktet. Skumt allting.

    Kände ett behov av att kolla Riches meny.

    32 spänn för ett glas mjölk. Hoppas den är såpass ekologisk och närproducerad att kon står i köket och betar och att dom mjölkar kossan själva och kokar upp mjölken efteråt.

      ? folk är dum i huvudet som betalar dyligt!

      Vad tycker du att de ska ta för ett glas mjölk då?

        Max 20 kr.

      16 kr är för mjölken och 16 kr är för att få sitta på en stol på Riche

    Hur kan flera av de största bloggarna ha stora bloggar och tjäna bra med pengar trots att de inte bor i Stockholm t ex Gabjoss, Jennys, Toftby, Ilmrud mfl. Handlar ju inte om det, det handlar ju om att My vill bo i Sthlm och bli kändis, bli rik, synas och göra karrirär. Det beror ju inte ens på kärlek skriver hon ju också. Stackars sonen som var så glad för att de skulle bo på Öland, men det är inte många veckor de varit där. Sonen går alltid först skrev hon mycket innan hon bestämde att flytta till Öland men det visar sig nu att pengar och karriär går före. Hon mår alltid bäst de veckor hon har sonen har hon förrut skrivit också så tänk så dåligt hon kommer må nu då när hon inte ska bo nära sonen och inte träffa han så ofta. Sorgligt..

      Exakt! Hon vill leva ett annat liv! Tragiskt!

      Hon skulle säkert kunna få en ännu större blogg om hon för en gång skull var sig själv istället för att vilja bli nån stjärna i Stockholm!

      Hon kommer inte få ihop det här nya livet heller om hon nu verkligen vill vara med sin son. Att pendla varje helg är ju inte rimligt för honom eller familjen på Öland. Hon kommer bli en varannan vecka-förälder samt ha honom några lov om året. Alla lov är också orimligt då jag antar att pappan vill ha lite ledigt med sonen också, inte bara vardag. Att inte ha en normal vardag med sina barn med skolmöten, läxor, vabb, skjutsa till fotboll och kompisar, trösta på kvällen då det kryper fram att någon varit dum på gymnastiken, laga spagetti och köttfärssås en vanlig tisdagkväll osv är inte ett alternativ för en förälder som verkligen vill vara förälder. Varannan helg är lika med att barnet bara hälsar på, det blir ju inte hemma längre. Är hon som vilken normal förälder som helst så kommer hon även gå sönder av detta upplägg. Hon gör ett val här hur mycket hon än tänker att hon är tvungen att överge Öland och sonen.

      Eller Underbara Clara, Trendenser, Jennie Hammar mfl. De åker till Sthlm då och då men verkar i övrigt kunna driva stora bloggar och poddar från andra städer än Hufvudstaden…

        Ja ja exakt, det är ju bara svepskäl som My kommer med, att hon orkar trassla in sig i så mycket lögner.. man blir så trött och irriterad av hennes blogg därför man läser den mer sällan..

    Jag tror att det är något annat än My´s ätande av köttbullar som ligger bakom. Hon gnäller på sin situation och hyllar sig själv i VARJE inlägg. Så pass att jag slutat läsa där. Hon skulle kunna bo på Öland om hon ville så är det. Fungerar det för GabJos att bo i Umeå så kan jag garantera att Öland är en central punkt. Jag tror det hela bottnar i att de flesta ser precis det jag ser, hon är inte ärlig trots att hon påstår det. Hon VILL bo i Sthlm men kan inte säga det rakt ut. Hon HAR haft ett fungerande liv på Öland, hon har valt att stanna där. Människor gör konkurs, betalar och fortsätter jobba med saker på deras hemorter. De behöver inte jobba som bloggare och hyra fotografer för att överleva om man vill leva med sina barn. Nu säger inte jag att man är en sämre människa om man inte bor med sitt barn, men det har ju My hävdat hela tiden att hon aaaaaaldrig skulle välja bort att göra (halva tiden då vill säga)

      Håller med.

    Kopierat från Maddes blogg efter att hennes bloggläsare frågat om hon uppmärksammat mys kommentarer.

    Madde:

    Jag läser inte hennes blogg men fick det skickat till mig. Väldigt tråkigt faktiskt! Hon om någon som skriver så mycket om nättroll och mobbning borde ju föregå med gott exempel och INTE hålla på att skriva så.

    Det går ju liksom inte ihop sig i min värld! Jag lägger ingen energi på det. Hoppas det går bra för henne, men för det tänker jag inte acceptera att hon upprepade gånger omnämner mig som hon gör! Det är inte okej! För jag VET hur det är att vara trakasserad av riktiga nättroll och har varit det i flera år. Man behöver ju inte bre på näthatet liksom ?

    Jag är ingen Maddelover på något sätt, men jag gillar sättet hon skriver på och hon bjuder på sig själv. Och det här visar bara ännu mera hur mycket hon växer i mina ögon!

    Lägg ner offerkoftan My och föregå med gott exempel!

    Har ett ganska vanligt svenskt efternamn. Inte bra när man ska dela nätverk. Undrar vad ni tycker, är det okej att byta bort sitt namn? Funderade på Gyllenfjäder. Vet nån om d är taget???

      Byt på du. von Münchhausen är nog ledigt!

        . Jag har släkt i München‼️

          Gyllenfjäder var det fjantigaste efternamn som jag hört. Men visst folk kommer ju minnas det…

            Moget

              Fast… Vad trodde du att du skulle få för kommentarer på det då?

                Ni kan väl komma med tipps på namn om inte Gyllenfjäääder passar?

                  Ha kvar ditt efternamn och va minnesvärd för något annat än att heta Gyllenfjäder när du ska nätverka.

                  Men ”Emelie”, sluta. Det är så genomskinligt att du trollar. Du skriver något löjligt under varje inlägg. Kan alla sluta uppmärksamma det här trollet så hen slutar skriva?

      Är nog i kiss och bajsåldern igen, läste Gyllenfjärt först.

      https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Gittan – namnet var redan taget dock tyvärr.

    Alltså.. Kan vi prata om varför Blondinbella beskriver sig själv som en pionjär? Vad betyder det ens? En annan person som beskrivs som pionjär är Jesus…….

      Vadå, de ligger väl på samma nivå, Jesus och hon?

        Håller enormt mycket med?

      Kan vi få slippa kommentarer om Bella under VARENDA JÄVLA INLÄGG.

      Tack på förhand.

        Folk vill skriva och läsa om DET SOM ÄR INTRESSANT FÖR STUNDEN. Skrolla vidare. Tack på förhand.

    Fast ärligt. Om vi vara ska fokusera på dessa köttbullar. Någon som har dåligt med pengar skulle nog aldrig i helvete sätta sig på sturehof av alla ställen för en lunch. Du kan skoja till det om det hur mycket du vill men jag tror att det är ett yttterst ovanligt lunchställe för någon med dålig ekonomi.

      Fast hon var på Riche, Riche var faktiskt 10 kr billigare än Sturehof ??

      Haha exakt! En med dålig ekonomi äter snarare för 205kr per vecka

    Hon har bestämt sig. Det är Sthlms liv som gäller. Inget annat är aktuellt. ”Flytten” till Öland eller vad man nu ska kalla det verkar vara ett impuls beslut och inte så väl genomtänkt. Det visade sig ganska tydligt att det var halvhjärtat.

      Vart ska jag flytta? =) Berätta gärna…

        Förslagsvis Kalmar/Öland.

        Och du, hur mycket kostar det att köpa 1000 följare på Instagram?

    Har inte ätit dom där dyra köttbullarna är dom värda priset?

      Ja faktiskt 🙂

        Då ska jag gå dit och äta dom .

          *de
          *de
          *dem

            Men släng dej i vägen språkpolis ??

              *dig

              Väggen*

    Är så trött, vill separera från sambon men han kan inte hitta ny bostad och är därför kvar i Lägenheten som är min. Detta tär på mej, inget händer. Han har inga tillgångar, pluggar på komvux och har extrajobb. Ingen släkt i närheten, bara kompisar. Vi har ett barn tillsammans och han har ett barn från tidigare relation som bor hos oss. Vill bara att dom ska ut ur lägenheten så att jag kan gå vidare. Känner mej fångad.

      Finns det någonstans du kan ta vägen, liksom så länge? Jag förstår att det känns fel att du ska flytta på dig eftersom lägenheten är din, men bara att tag tills han hittar nått eget så att du får lite andrum. Kan du hjälpa honom att hitta något?

      Sätt en deadline, typ ”inom X antal veckor måste ni har flyttat för jag ska gå vidare med livet nu.”. Kan låta elakt men man måste ha en deadline ibland även för att ge den andra en liten spark i baken. Klart man ska få gå vidare! Du ska inte behöva stampa på samma ställe för han är en klant. Hittar han inte något på egen hand får han gå till socialtjänsten och be om hjälp, det är det de finns till för. lycka till!

      Nu är jag kanske naiv, men eftersom han har barn skulle väl socialen hjälpa honom om han blev hemlös med sitt barn? Alltså om du helt enkelt sparkar ut honom?

    Jag skiter ärligt talat i hur många köttbullar hon äter och vad de kostar.
    Däremot tycker jag det är jäkligt onödigt att kasta skit på andra bloggare i sitt kommentarsfält.
    Hon fick ju en rak fråga som faktiskt stämmer – man måste väl ändå inte bo i Stockholm för att lyckas med sociala medier?

    Känns ju nästan som hon är lite grälsjuk…

    Fast jag kan lite förstå att folk hakar upp sig på att hon äter köttbullar för dryga 200 kr när hon beskriver sin ekonomi som blödande. Då räknar man väl på alla utgifter och det går definitivt att äta billigare i Stockholm. Den livsstil hon visar upp i bloggen rimmar inte med att hon skulle ha dålig ekonomi. Dessutom verkar hon inte se sammanhanget med att utgifterna för flygbiljetter, dubbel boendekostnad mm hör ihop med hennes egna val att vara stationerad i Stockholm? Lämna Stocholm och bo på Öland med sonen och vips behövs mindre inkomster eftersom utgifterna minskar. OM hon till varje pris vill vara med sonen så går det givetvis att ordna, men det kräver såklart en livsstilsförändring som hon inte verkar vara beredd att göra. Det går att försörja sig på vanligt jobb och det kommer vissa perioder i livet som man kanske inte kan göra allt det där roliga som man själv vill för att må bra, men det är OK för man vet att det är en period och man får istället vara med sitt barn. Men alla hennes beslut understryker att hon vill bo i Stocholm, så varför inte bara erkänna att det är det hon vill? Sluta tramsa om att hon ”tvingas” välja Stockholm för hon har sin utbildning, arbete och samarbetspartner där. Hon har ju själv valt det? Hon har själv tagit intiativ till att söka en utbildning som kräver anställning på mäklarbyrå som ligger i Stockholm. Eget val. Vill man bli mäklare går det att plugga distans och välja en byrå kring Öland. Spelar ingen roll om hon skrev på kontraktet innan hon kom på att allt blev för jobbigt, när hon skrev på gjorde hon ett aktivt val att vara knuten till Stocholm varannan vecka. Och varför ens påbörja en utbildning när man inte mår bra? Den är tillräckligt krävande även för studievana och stabila personer (nu syftar jag på att hon själv skrivit att inte gått gymnasiet och att hon mår dåligt och troligtvis är utbränd) vilket inte direkt borgar för att man ska klara utbildningen. Hon skriver att hon gjort allt i sin makt för att klara ekonomin. Varför la hon då ett halvår på att läsa till PT som hon sedan ändå inte tänkte försörja sig på. Tid hon kunnat lägga på ett betalt jobb. Varför köpa en dyr galaklänning för tusentals kronor till Cancergalan istället för att stanna hemma och lägga dom på pengarna på sina skulder alternativt betala in dem till cancerfonden? Varför ta nya lån för magoperationen om företaget inte gick bra? Nej jag tycker inte hon gjort allt i sin makt. Jag tycker hon gör märkliga val som inte leder till mer tid med sonen och bättre ekonomi. Varför välja samarbeten som ger produkter i betalning? Svårt att betala hyra och mat med träningskläder, märkesväskor och hårförlängningar. Bättre att välja jobb som ger betalt i pengar.
    Man kan under en tid jobba bara för inkomsten skull just för att man har hamnat i en svacka ekonomiskt som man vill betala sig ur, men jobbet kanske inte är det roligaste.
    Jag tycker My ska ta sig i kragen och våga stå för sitt beslut – att hon VILL bo i Stockholm och inte skylla beslutet på massa omständigheter. Beslutet är ändå hennes eget och ingen har rätt att anklaga henne för vad hon väljer, men det är svårt att känna sympati för någon som så uppenbart bara vill ha medkänsla och tycka synd om henne för att hon har sån otur. Alla beslut är hennes egna och det är konsekvenserna av det som hon själv får stå för.
    Sen är dubbelt boende och pendling avdragsgillt om man jobbar på annan ort i 2 år. Och hon kan skippa att skriv om separationsångest och ont i mammahjärtat. Hon väljer ju själv. Sen förstår jag också att det faktiskt är jobbigt osv men då gör man antingen något åt det eller så accepterar man läget och slutar gnälla.
    Summa summarum – hon gör som hon vill men det vore klädsamt och inge mer respekt om hon stod för vad hon vill och skippade alla försvarstal och snyftförklaringar.

      Amen! Huvudet på spiken! ??

    Haha! För ovanligheternas skull så tyckte även JAG att du var lite rolig Cam Cam!

    -Jag ÄLSKARE köttbullar! Så det så! Både på IKEA och på Riche 😉

    Vad det gäller min ekonom i. Jag har inte gnällt över den.

    Min situation är som den är. och just tack vara pendling så ligger det på ca 15-17 tusen kr extra / månaden. UTÖVER mina vanliga kostnader på boende, bil, lån, försäkringar osv.

    Det är ett faktum, och det är så det ser ut, just nu =) Inte särskilt kul, det sätter viss press. Men jag krigar på!

    Jag fick efter rekryteringen denna chans på EO och jag har en anställning som väntar efter min mäklar utbildning. Denna kommer kombineras med mitt jobb som influenser. Så var inte oroliga alla haters, ni kan fortsätta kräkas på allting jag gör (och inte gör) hehe!

    Vem av er som sitter här inne och kommentarer hade själva att råd/möjligheten till att lägga just denna ”lilla” extra slant på pendlingen?

    Vem av er hade orkat kombinera allt detta efter en käftsmäll av både konkurs och depression? Säkert flera stycken, men inte du/ni som sitter och gnäller och rapar bitterhet i menlösa kommentarer….

    jag är låst på kontrakt och måste vara stationerad i sthlm i minst 3 år till. ja, så är det det är kopplat till Mäklarutbildningen och mitt jobb på EO.

    Det jag försöker föra är att hitta en balans, och ett sätt att leva på två ställen, vara närvarande, försörja mig och utbilda mig på samma gång. FÖR att trygga min OCH Lillemans framtid.

    VEM har sagt att jag inte ska fortsätta pendla mellan Öland & Stockholm?

    Har JAG missat något här?
    …. Nyfiken Mamma / My Martens

    PS Gällande ”andra” bloggare i mitt kommentarsfält så står jag ju iallafall för min åsikt… Den är ju ganska harmlös och rak om man jämför med eras konversationer och kommentarsfält.. Gääääsp

      Du ger inget sympatiskt intryck i dina svar. Verkar rent ut sagt vara en väldigt oskön person.

      Varför går du till attack när du får frågor eller ej medhåll? Du ägnar dig åt härskarteknik när du kallar folk för ”söta rara, kära du” osv när du försöker sätta folk på plats. Du framstår som väldigt otrevlig.

      Varför låter du dig bli provocerad? Skit i att försöka försvara dig. Svara kort eller inte alls på frågor som ingen har att göra med….Tex ekonomi och umgänge med barnet. Det enda du vinner på att fortsätta på det redan Ingen körda sättet är att folk ogillar dig ännu mer.

      Personligen har jag tidigare inte haft någon åsikt alls om dig men på senare tid har det ändrats till att jag upplever dig som sjukt osympatisk och falsk. Och det är DU och ingen annan som fått mig att känna så.

      Sluta tyck synd om dig själv hela tiden My, det handlar inte ett dugg om dina köttbullar utan hur du ena gången säger att du inte har pengar och sedan spenderar de på saker som är så onödiga, har man dåligt med pengar så spar man och drar ner på allt man kan det är ju det folk ifrågasätter ingen vill ha insyn i din ekonomi, men så är det alltid dina försvarstal varenda gång någon tycker något och det utan att vara elak. Klänningen betalade du ju också själv sa du, onödigt det också om man har dålig ekonomi finns betydligt billigare som hade gått lika bra och du har ju dessutom så många i garderoben säger du.

      Men har du inte själv skrivit på kontrakt med utbildning och anställning? Blev du tvingad?

      ”Vem av er som sitter här inne och kommentarer hade själva att råd/möjligheten till att lägga just denna ”lilla” extra slant på pendlingen?”

      Eftersom summan i avgifter du har EXTRA varje månad är mer än dubbelt så mycket som jag har att leva på varje månad så nej jag har inte råd med den slanten. Alltså gör jag inte sådana val heller.

        Jag har inte ens hälften av 15000 i månadsinkomst och är glad och tacksam om jag har 205 kr per vecka att handla mat för. Förstår inte heller varför Ninni skulle säga förlåt, var hon elak på något sätt? Inte vad jag kan se. My behöver komma ner lite på jorden. Tror hon skulle må bra av att sluta jaga mediakarriär i sthlm, tror att det är stressande.

      My förstår du inte hur motsägelsefullt och så icke trovärdigt det blir när du i ett inlägg berättar hur stora utgifter du har varje månad pg av dubbla boenden, resor tor Öland-Stockholm mm och samtidigt kör uteluncher, takeaway-kaffe mm
      Det är nog ingen som missunnar dig det men det är ingen sk självklarhet och har man citat ” en blödande ekonomi” så är väl det det första man drar in på….

      Ditt kontrakt/avtal med EO går väl precis som alla andra kontrakt att häva om det är just det som gör att du ” måste” vara stationerad i Stockholm.
      En framgångsrik blogg kan väl drivas från jordens alla hörn bara det finns internet?
      Delar din passion för köttbullar, du får väl återuppta kontakten med ditt ex som är kock , han kanske kan förse dig med en rejäl laddning för gammal ” vänskaps skull”!

      Men ge dig My… Var ärlig istället och stå för att du vill bo i Sthlm precis som Larsson säger det skulle du tjäna på istället för att dra dessa svepskäl och snyfthistorier.

      Har du inte gnällt? Nej men eller hur inte alls.
      Hur kan din pendling kosta 15000 så mycket har du ju inte pendlat? Alla har vi kostnader för boende, bil, lån osv. Men alla tjänar inte så mycket pengar som du. Många pendlar långt till studier och lever ytterst knapert under tiden med förlorad inkomst, du kan iaf behålla din höga inkomst under tiden, men att studera är alltid tufft.
      Tror inte du är låst, tror att du VILL vara i Sthlm men tror inte det är ett måste eller att du är låst, det är ditt val. Men varför ta anställning i Sthlm då om du ska flytta till öland? Inget måste men du VILLE det.

      Ja du måste ha missat och glömt att du häromdagen skrev att du tagit ett beslut, att du nu bestämt dig och har hjärtesorg osv efter att du länge antytt och ältat om att du inte vill bo på Öland och om hur mycket du har att göra i Sthlm och jobbigt att pendla och ohållbart osv.. Men då var det inte så du menade då, du tänkte inte lämna Öland alltså okej, bra då. Har du kanske tänkt om nu då efter dessa skriverier här. En efterkonstruktion.

    Tror att köttbullarna var ett exempel på att det rätt ofta är utelunchen och fika. Blir rätt många tusenlappar. Fattar inte riktigt dubbla boenden. Tar hennes kille ut hyra av henne?

      Ja hur kunde han överleva innan My klev över tröskeln och så ädelt öppnade plånboken ?

      Ja precis – det undrar jag också. Om han gör det så är det ju rent av elakt med tanke på det ansträngda läget. Om han inte gör det så fattar jag inte det där med dubbla kostnader för boende #confused

      Fattar inte heller – dubbla boendekostnader? Vad är det för pojkvän som kräver hyrespengar av sin älskling när hon har en egen lägenhet att betala för, märkligt tycker jag. Men frågan är om de var ihop när hon flyttade in eller om de blev ihop sen efter det. Undrar om pojkvännen läser bloggen. Han kan tänka sig att flytta till öland för Mys skull skrev hon häromdagen men det går inte för My är låst i stockholm (Äsch trams, dålig bortförklaring) men skrev hon inte för ett tag sedan att han är låst och inte kan flytta ner hmm..

    Klart som fan köttbullarna retar folk när de åts samma vecka som hon blev utfattig. Och just detta att det i princip är sonens fel att ”ekonomin blöder”. Så jävla smaklös förälder! Det är hennes egoistiska val som nu biter henne i arslet. De flesta med någorlunda begåvning vet att barn kommer i skolåldern. Varför då skapa ett liv långt från sonens pappa? My måste vara anledningen till att blondinskämt fortfarande existerar.

      Men kära anonym? vad är det som har hänt med min ekonomi? ”just denna veckan” Hänger inte med =) Inget nytt för min del…. Du pratar om blondinskämt och smaklös förälder… Hur mår du själ? Känns som om du mår toppen 😉

        För att du slog rekord denna vecka med att spalta upp kostnader som har med ditt barn att göra. Nästa steg blir väl att skriva vad hans mat, kläder, leksaker mm kostar.

        I din blogg har du skrivit ordagrant att du har en ”blödande ekonomi.” Så jo, du har gnällt över din ekonomi.

    Alltså jag arbetar som konkursförvaltare. Hade My enskild firma eller gått i borgen för lån? Annars förstår jag inte vad konkursen har med saken att göra.

      My’s blommor var ett AB

    Inväntar ett snyftinlägg på Mys blogg om 3..2…1

    Basic drar inte väl inte in värst med stålar längre . så Jonas behöver nog hjälp med halva hyran och halva elen numera !

    Älta älta älta Buuuuhuuuuuu sååååå synd om mig heeeeeela tiden!

    Jag vet inte om My någonsin sagt att hon ska flytta från Öland? Men det kanske jag missat. Anledningen till att jag inte tror det är att det knappast går att vara förälder varannan helg enbart och samtidigt jobba som mäklare. Ofta har man visningar på helgerna och då blir ju tiden med sonen i princip obefintlig. Jag tror därför inte att My kommer att lämna Öland utan bara beskrivit en jobbig situation.

      Hon har hintat och ältat om det ett antal gånger, och att det är jobbigt o dyrt att pendla och att hon vantrivs på Öland och att det är ohållbart för henne osv. Och häromdagen skrev hon att hon tagit ett beslut och om hjärtesorg det har varit tydligt att det gällde att inte ha boende på Öland mer, men hon har väl kanske tänkt om nu efter dessa skriverier verkar det som.

        Ok, det hade jag missat! Den som lever får se, viktigast är att sonen får det så bra som möjligt!

    Hon kör sockerfritt men nu gör hon reklam för ngn bar så nu äter hon liiitte socker ???

      Om jag inte minns fel så var hon så emot bars för några månader sedan eller något år sedan, men numera gör hon reklam för dem? Alltså är hon på riktigt.. och när har hon haft kontor som hon betalt för och nu sagt upp, nej troligtvis lögn det med.. jösses alltså…kräks..

        Har heller aldrig hört att hon åker iväg till sitt kontor, har däremot ofta läst att det är så bra att kunna jobba som hon gör var som helst och ofta på fina caféer och liknande så det här var väl också bara en dålig ursäkt (försvar). Är också så intresserad av alla samarbeten hon har ser inte mycket av de på bloggen i alla fall.

          Ljug, ljug

    Men vilket fånigt inlägg. Fattar inte, ska det vara roligt? Är det någon som skrattar? Är det fel att läsare ifrågasätter My men inte fel på My´s gnäll, ljug och bortförklaringar? Nej nu slutar jag läsa My´s blogg och slutar nu läsa även denna blogg.

      Nä, roligt? Absolut inte..
      Det finns få saker jag aldrig skulle skoja om men köttbullar är en av dem, Cola Zero en annan.

      Tyckte att det var skitroligt skrivet. Förslagen, och till sist spritköket, ?.

    Jag förstår att denna blogg inte är det minsta objektiv men förstår inte varför vissa (Blondinbella) förlöjligas och hängs ut för att hin har pengar att spendera och vissa (My) försvaras när de spenderar pengar när de inget har. Luktar en ding ding värld.

    My är falsk, ljuger och har ingen självkritik. Kan inte ta kritik. Verkar faktiskt lite blåst. Inte konstigt att det företaget gick i konkurs. Varför utsätter My sig hela tiden för att bli så illa omtyckt? Prylarna hon gör reklam för är svindyra t ex aftonklänningar och hårförlängning. Knappast till för en sådan person som har My dåliga ekonomi och inte heller för hennes unga följare. Bara trist att My mer och mer gräver sin egen grav och bara gör det värre och värre för sig. Hur ska detta sluta?

      Hon gör bort sig totalt. Har nog även äldre följare, tanter som köpt blommor av henne eller sett henne på tv.

      Unga följare? Hon har väl mest äldre tanter som hyllar henne, hur blåsta är dessa tanter undrar man hur kan de inte se hur falsk och lögnaktig My är, hal som en orm. Tror inte Gunilla, Martin eller Ove köper vare sig löshår, piller, klänningar eller träningskläder. Men visst trillar det in pengar på hennes konto av all reklam hon gör. Hon satt i stockholm på caféer och ”jobbade” istället för att jobba på plats i sin butik, inte konstigt det gick som det gick då, men hon vill ju inte jobba i butik eller på Öland ju (är för känd och fin för det) så den sorgen är nog lite överdriven för att få sympatier.

    Kommer hon flytta utan att ta med sonen? Det kanske är bästa lösningen för henne, men jag får ont i hjärtat av bara tanken på att flytta ifrån min son – till en annan stad dessutom! 🙁

    Varför äta på lokal, om man inte har pengar. Har jag inte råd att äta på fina gatan, får jag vackert stanna hemma.

    Många kommentarer som anklagar My för än det ena än det andra?? What?! Många som hängt upp sig på att My åt köttbullar på Riche??? Kunde se att det var 2 (Två!) som ens nämde det. Är nog mer gnället och snack om ”blödande ekonomi” och hur synd det är om henne och att hon påstår att hon jobbar mer än andra som folk hängt upp sig på. Jisses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.