Kärlek

Hannah Graaf:

Tyvärr har vår lilla Stig lämnat oss idag. Igår var han med i en tragisk olycka och just nu så finns det ingen ork hos Hannah att skriva.
Vi är alla förkrossade och barnen behöver extra mycket tröst.//Från Hannas blogg.

Åh, fy vad jag lider med hela familjen som förlorat en familjemedlem i en olycka.
Alla som har eller har haft husdjur vet hur mycket de betyder – så in och skicka en massa kärlek till Hannah och hennes familj.

Tack för tips!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ????? All kärlek och värme till dem! Jag har följt hennes blogg i flera år och Stig gick genom ”rutan” (jag och många andra fick sådana fina känslor på avstånd för honom.) Han var en glädjespridare dels till deras familj, men även till oss som såg hur snäll och klok han såg ut. Jag grät igår när jag läste om det och tårarna kommer nu också. Jag tror att det är många som känner som jag. Ni vet så där att man känner extra mycket för vissa av även andras husdjur?! Så känner jag (på riktigt!!) för Stig! Och jag känner oerhört mycket med familjen, när jag läste om det igår så kändes det lika starkt som nu när jag skriver om det. Jag har ju läst och sett på bilderna hur positivt han påverkade familjen! Känner med dem enormt mycket! Går inte att beskriva, men han satte sina tass-spår i mitt ♥️-a.

    / M <3 ?????

    Åh, när huden jag vuxit upp med somnade in grät jag i flera dagar ? Jag tror nog inte man kan förstå sorgen efter ett djur om man inte upplevt det själv. Än idag känns det tomt när jag åker hem till mina föräldrar och ser att hunden inte kommer till dörren och välkomnar en – trots att det gått fyra år sedan nu…

    Sorgligt. Stig var så älskad. Stackars hela familjen nu.

    ❤❤❤

    ❤️

    Är det sant vad hemskt. Jätte tragiskt. ?

    TIPS

    På Thomas Sekelius outfitbild från ELLE-galan samt på outfitbilden från Fashion Week dag 1 (Instagram) så har han en väska från Mario Valentino, men han har taggat ”den riktiga” Valentino (Valentino Garavani) i bilden. Mario Valentino är alltså en helt annan designer och just den väskan Thomas har finns för 599 kr på Zalando. En väska i samma storlek från ”riktiga” Valentino skulle gå för det tjugodubbla. Vrf försöker han lura folk att tro att han har en superdyr väska från Valentino när han i själva verket har en billig väska från MARIO VALENTINO?

      Mario Valentino har alltså ett eget Instagramkonto som han borde ha taggat, men istället taggar han ”riktiga” Valentino för att lura sina följare att han har en exklusiv väska….?

        Du lugna ner dig va? Det är Mario Valentino han har taggat ?

          Nope, det är @maisonvalentino han har taggat

    Usch vad det gör ont i hjärtat att läsa. Jag vågar inte ens tänka på när min pälskompis lämnar in. <3

    När min bästa vän sedan fjorton år somnade in för två år sedan på grund av hög ålder och att hans framben blev förlamade så drabbades jag av så svår panikångest. Jag grät och var helt förtvivlad i flera månader efteråt för det kom så plötsligt. Ena dagen var han som vanligt och nästa dag fick vi åka akut till veterinären. Nu har jag en ny bästa vän på tio månader som jag älskar över allt annat men ingen kan ersätta min gamla hund och bara tanken på att även han måste lämna mig en dag gör mig så ledsen.

    Har aldrig förlorat ngn nära anhörig (ok mormor och morfar, men dom bodde inte i samma land och vi sågs inte jätteofta) men när vår katt blev ihjälkörd var jag helt förstörd i veckor efter… till och med mamma sa att det var jobbigare med katten än när hennes föräldrar gick bort.

    Och Stickan, jag gillar inte hundar, men han var ju fantastiskt söt, lider med hela familjen ❤

    Nej men åååhh..så sorgligt.

    Fy f-n! Än så länge har jag inte förlorat djur som varit ”bara mina” annat än två undulater. Det må vara små och inte speciellt kelvänliga djur, men det sög verkligen storligen ändå. Får nästan ångest av att tänka på att katterna vi har nu inte kommer finnas för alltid.

    Åh nej!! Stackars familj! Så extra jobbigt när man har barn också. När man är så ledsen själv och blir ännu mer ledsen av deras hjärtskärande sorg.

    Vi har hund nu men hade en supertam frigående innekanin tidigare (barnens första husdjur) som skuttade efter en var man än gick, kom när man ropade och var löjligt gosig. Vi blev förkrossade när han dog och barnens pappa som alltid svurit över ”det där kräket” som var i vägen överallt grät mest av alla.

    Familjens förra hund gick genom isen för nästan två år sedan, kämpade närmare en timme i vaken, hon var en duktig simmare, men slapp inte upp. Räddningstjänsten kom fem minuter för sent, fick dra upp en död hund. Trots att jag inte var med då det hände (följde panikslaget med via telefon) är jag fortfarande väldigt traumatiserad av den händelsen, hon betydde så himla mycket för mig, och jag får ångest bara jag tänker på hur panikslagen hon måste ha varit innan hon gav upp.

      ???

      ❤️

    Nej ushc så hemskt 🙁
    någon som vet vad det är för ras?

      Typ en cockerpoo? Blandras, pudel är den ena rasen har jag för mig…

    Magdalena skrev att Hanna flugits hem från Spanien idag?
    Vad har hänt familjen?

      Familjens hund dog i en olycka.Gissar att hon flyger hem till mamma eller nått.

    Varför skriver du aldrig om Hanna annars

    Lider så med dem. Vila i frid i himlen! ❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.