Sådana vill ju jag ha!!!

Alexandra Bring:

Som vissa av er vet så har det hänt mer än en gång att jag kommit hem med ett plagg bara för att upptäcka att jag valt ett plagg ur en gravid-kollektion.
Jag älskar höga byxor/strumpbyxor och tight – ju högre desto bättre eftersom det finns så saker som gör mig mer obekväm än när linningen självmant rullar ihop sig och sätter sig i höjd med höftkulan.
The struggle is definitely real!
Med det sagt så är det lite tricky för mig att hitta träningstights som lever upp till mina förväntningar men så fick jag se de här inne hos Alexandra Bring.

Träningstights för gravida med en särskild ficka för mobilen! Mina två största behov tillfredsställda med hjälp av ett enda par tights!?
Where do I sign up?

Fy fan, vad gött!
Kunna dra upp tightsen ändå till resåren på sport-bhn! Det är GOALZ!!!

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kolla in restless by em också!!! Skönaste någonting.

      Beställde därifrån igår. Alla mina gamla träningstights rullar ner efter graviditeten. Köpte dock de vanliga då de också är högre. Sjukt snabba på att skicka var de också. Håller tummarna nu att de ska revolutionera mitt liv!

    Räcker ju med att titta på en kanelbulle för att min mage ska se ut sådär…

    Hahaha, sug på den här då CamCam!
    Jag hatar (!) allt som krullar ihop sig i midjan till korv men har ofta strumpbyxor. Därför köper jag strumpbyxor för gravida, hög denier och flera storlekar för stora, med sån där mysig bred resårhögst upp. Sen klipper jag hål i dem på vardera sida, längs med resåren men precis under densamma, ca 10 cm och duttar lite nagellack för att förhindra att det repar upp sig. Dra på, trä i armarna i hålen och de blir breda sköna axelband och resterande går under bysten eller över beroende på vad jag har på mig. Sjuk skönt!
    Vet att det finns liknande plagg att köpa men de är shapewear och inte tillnärmelsevis lika sköna som de jag gör själv! Ska finnas rum att vara människa och inte att man blir svettig av att ha lyckats åla sig i dem och sen inte kan andas ordentligt på hela dagen.
    Ytterligare en fördel är att de tar bort behovet av en underklänning på vissa plagg, man blir så glatt och följsamt att allt ovanpå faller snyggt!

      Whaaat, det här kräver någon form av bild.
      Blir det inte högt tryck mot axlarna? Spricker inte tyget alls bara med hjälp av nagellacket?

        Nä, sorry! Ingen bild! Inget jag vi ha ute på nätet även om det inte syns att det är jag…
        Men typ såhär blir det och så fortsätter det ner i strumpbyxor.
        https://m.ebay.co.uk/itm/Spanx-Womens-Shape-My-Day-Open-Bust-Camisole-Shapewear-with-Adjustible-Straps-/302166735087?_mwBanner=1

        Jodå, det funkar! Jag är iofs kort, både i kroppslängd och överkropp men köper gravidstrumpbyxor typ XL och ibland t.o.m större och kör på!
        Prova bara att köpa ett par förstora gravidstrumpbyxor och testa att dra upp dem över bysten så är du nästan redan i mål ?
        Dessa strumpbyxor är ju redanngjordsför att drasmästan upp till BH-kanten OCH rymma en mage så över axeln är bara en liten bit till
        Ja, det brukar hålla bra när jag klippt i dem, se till att det är högt denier på dem bara

          Är det inte ett jäkla krångel att gå på toa i den ”kreationen”??

            Man lär sig! ?
            Det är bar att dra ut ärmarna ur klänningen men ha den kvar runt halsen, typ som ett tält/poncho
            Helt klart värt det kontra att gå runt hela dagen och irritera sig på strumpbyxor som korvar och kasar!

          Drömmen att ha på sig på en date och sedan klä av sig för att se reaktionen. Obs jag är inte ironisk, har knäpp humor. ?

            No problemo! Innan ni kommer under varandras kläder så drar du och kissar, hakar sv dem från axeln och de ser typ ut som vanliga strumpusar igen.
            Har aldrig haft några klagomål eller funderade miner iaf ?

      Blir inte brösten väldigt platta?

        Beror på, isf låter man resåren bara gå under bysten om man inte gillar det över. Jag växlar beroende på vad jag har på över och vad som just då känns skönast.

      Nej men vad underbar du är! Hahaha åh det är supersmart?

        Instämmer! L, har du någon lösning på problemet med jeans som kasar ned? Se nedan!

          Har skrivit ett långt svar, håll tillgodo!

    CamCam, få ska du kolla in Heist strumpbyxor! OMG så sköna!

    En fundering jag har..

    Jag har försökt läsa mig till om det är lagligt att publicera bilder från andras konton utan tillåtelse.
    Det är ju ändå rätt väldigt vanligt i instavärlden framförallt.

    Får man som du gör publicera bilder tagna från andras instakonton och bloggar? Eller frågar du alltid om tillåtelse?

    Vad jag har förstått är det inte tillåtet men ovanligt att någon åker dit så därför är det ingen stor risk man tar.

    Bilderna är ju en stor källa för bloggens/dina inkomster tänker jag..

    Du är noga med att påtala de som gör smygreklam och länkar till var vi kan anmäla dem till Konsumentverket.
    Är det inte en aning skenheligt?

      Harr du läst introduktionen till bloggen uppe till höger?
      Ja, det är helt enligt reglerna.

        Nej det har jag missat.

        Tack för ditt svar!

    Åh vad avis jag blir! Jag kan inte ha tryck över magen, har använt gravidleggings förut men blivit så smal så jag ”tappar” dom. Måste ha strumpbyxor, eller alla underdelar iofs(inklusive trosor)som inte går över höftbenen och det finns ju inte! Men på barnavdelningen finns träningsleggings som blir låga på mig och resåren är inte alls lika tight som på vuxen. Mvh numera underviktig kortis(ofrivilligt pga sjukdom) 😉

    Orkar du inte vänta på hennes så finns massa sköna på Zalando.

    Är det någon som vet hur man får vanliga strumpbyxor att sitta kvar?
    Har provat att köpa både större och mindre storlek men ändå så rullar de nedanför höften så det känns som om att man går med rumpan bar!

    Samma med jeans, de bara slajdar ner som om att man har bajsat på sig, oavsett modell och storlek. ??‍♀️

      Gina tricot Molly-byxa, är som jeans (finns olika färger bland annat två jeansfärger) men i lite mjukare material, de glider inte ned alls! Såå skönt att slippa dra i byxorna. Finns från XS-XL.

      Kolla mitt tips ovan! ?
      Gravidstrumpbyxor is the shit!
      Du behöver inte göra det så extremt som jag dock, innan jag gjorde armhål på dem så körde jag upp dem rejält och ’knäppte fast dem i bh:n fram med en säkerhetsnål eller så.

      Tack, hörrni! ?

      Jag tror att Jenny Strömstedt har tipsat om (eller om det var så att hon fick tipset från någon) att ha dubbla trosor när man har strumpbyxor. Du sätter på dig ett par trosor, på med strumpbyxorna och sen ett par trosor till utanpå strumpbyxorna. Bäst funkar det nog om trosorna som är utanpå strumpbyxorna är ganska rejäla (typ ”mormorstrosor”). Det här knepet funkar förstås inte på jeans som kasar ned. Där har jag inget tips, tyvärr. Annat än hängslen… L som tipsade om sin strumpbyx-bodysuit verkar ju dock vara galet kreativ när det gäller att hitta sköna och praktiska klädlösningar. Sjukt imponerande, tycker jag, som aldrig kommit på tanken att göra så, men definitivt ska prova. L, har du någon lösning på jeans som kasar ned?? ?

        Så gjorde jag alltid i tonåren för sisådär 15 år sen. Jag drog bara ett par stringisar ovanpå strumpbyxorna och det funkade fin fint!

        Dubbla trosor över/under strumpbyxor har jag jämt, lärde mig tidigt från mamma hehe. Trodde det var rätt vanligt hehe.

        Perfekt och sååå sexigt!

        Skrev ett långt svar men verkar intekommit upp än, vänta och se….

      Okej, hör kommer Jeanstipset som efterfrågat ovan! Jag försöker förklara mig kroppspositivistiskt och beskriva kroppens form utan värdering men det är trixigt och minerad mark, men det ÄR SÅ VIKTIGT steg i att älska sig själv att klä sig i kläder som både passar ens kroppsform och som passar!

      Först, ärligt, har du rätt storlek? Prova fler storlekar! Skit i att ’Nä, herregud! Inte är jag en 42:a!’
      Ingen (!) i princip har samma stl mellan olika märken. Ibland har även linjer/kollektioner inom samma klädmärke olika stl pga målbild/användningsområde/tygets kvaliteer/passform/rörelsevidd och en massa andra parametrar för tillskärning.
      Har man samma storlek överallt ska man tacka någon gudfom av valfritt slag, men majoriteten av oss har inte sådan tur.
      Tror det är någon horribel procent som 75 eller nåt av oss kvinnor som aldrig bär bh av rätt storlek! Återigen, troligen för att vi mentalt vill passs i nåt storleksmässigt ’rätt’ fönster och också för att väldigt få faktiskt fattar hur storleksystemet på bh fungerar.

      Troligen har du en kombination av lågt skurna jeans och/eller en rak eller utåt rundad bålsiluett framifrån. Jeansen, som troligen är tighta, försöker då hitta ’minsta omkretsen’ och kasar sig nedåt och blir både sjukt osköna och inte smickrande.
      En tredje variant är att du inte har nog vidd för stussen, dvs byxorna har rätt vidd i midjan men inte nog tyg för din rumpa. Då tyg saknas kasar de nedåt för att täcka. Glipar det ofta därbakom när du lyfter knä eller böjer dig är ofta en bra hint.
      En sista variant är att de är för liten lårvidd, dvs för trånga över låren. Då dras hela byxan nedåt för att passa låren.

      En bra byxa ska (ffa på oss lite kurvigare tjejer):
      Först och främst passa över låt och vad. Är det lite för stort någonstans går det lätt att ta in efteråt
      Sekundärt passa över rumpan. Blir det sen för stort glip (för mycket vidd) i midjan eller mitt bak (för oss m rejäl rumpa och svank) så kan det efterjusteras och tas in. Sist men inte minst viktigt så ska det passs i ljumsken, dvs det ska inte ’påsa’ sig i grenen, och midjan ska vara lagom hög.
      Påsar i grenen är mycket svårt att fixa i efterhand.
      En bra smickrande midjehöjd är oftast precis under naveln, men här gillar vi olika.

      Kom dock ihåg: ju smalare byxa, typ superslim strechfit, desto högre midja behövs för att det inte ska kasa nedåt!

      Hoppas detta hjälpte nåt eller någon!

    Tips tips tips: märket Aimn’ har också tights med höööög midja, de är helt underbara!!

    Har ett par Nike legend tights – de har bred kant upptill och högre midja och sitter, hör och häpna, uppe! Så det är mitt tips:)

      Har alltid älskat dem, har otaliga par, tyvärr har de bytt modellen mot en liknande som inte alls är lika bra. Plus att med extra fluff runt magen efter grav korvar de sig. Hoppas jag kommer i form för alla mina legends igen pga älskar dem och vill inte behöva byta.

    Trillar inte mobilen ur fickan när man kör squats? Fickan borde sitta på låret istället tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.