Vad är det hon ser i telefonen?

Edit – Den här tjejen jobbar på ett gyms Öppna Hus med en massa influencers som gör reklam för produkter vars ägare är andra influencners så är man nog hyfsat okej med att fastna på bild skulle jag tro, och än så länge har jag inte hört någonting från någon som har en aning om vad hon egentligen tycker eller tänker om detta. Det enda ni gjort är att lägga era egna ord i munnen på den här tjejen som förmodligen inte hade befunnit sig på vad som mest kan liknad vid ett bloggevent om hon inte fick synas på bild.
Det är är ett event som bland annat Temptation Island-Jesper står bakom som Marcelo gästar och som Hugos företag Clean sponsrar. Det är KNAPPAST samma sak som att fota främmande barn i simhallen – där det för övrigt är fotoförbud.
Den här tillställningen är typ motsatsen till det och om ni inte kan skilja på äpplen och päron utan blir kränkta över att jag uppmärksammar en lite rolig sak har förmodligen aldrig besökt ett event med influencers eftersom ni kommenterar som ni gör,  och jag tvivlar på att människor med skyddade identiteter skulle jobba på dessa tillfällen då hela poängen med sådana här tillställningar är för att sprida företag och produkter på sociala medier.

Marcelo:

Åh, att få vara en fluga på väggen bakom den här tjejen alltså!
Jag tror aldrig jag fått någonting skickat till min telefon som fått mig att se så här chockad/överraskad/förvånad ut och jag bara MÅSTE få veta vad det är!!!
Vad tror ni det är hon tittar på i sin telefon?

Låt fantasin och kreativiteten flöda, mina vänner!

Uppdatering:

Om jag hade velat råka ut för detta?
Ja, jag hade inte brytt min för fem öre utan glatt bjudit på den. Att se förvånad ut är ingenting negativt som ni vill försöka få det till. Det är ju NI som stigmatiserar den här bilden och vill få den till någonting negativt som den inte är.
Så, be my guest! Jag har gjort mer än att tänkt mig in i hennes situation – jag har satt mig i den och ni är välkomna att spekulera HUR mycket ni vill om vad det är jag ser på min telefon.

 

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så såg jag ut när en person skickade bild på sin snopp. Det var så oväntat liksom…

    En swish på två miljoner.

    Anna Book har rakat skallen.

      My har rakat Fiffi!?

        Hos Bobby ?

          My och Anna, 2 för 1-pris eller gratis mot att visa resultat på Insta.

    Hon låtsas bara gapa åt telefonen, egentligen gapar hon för att hon är i samma rum som kändisen MARCELO!

    Aha. Hon har hittat mitt instagramkonto!

    Någon kommenterade på inlägget att han verkar köpa följare på Instagram, och det tycks stämma bra. Tydligare än den här hackiga kurvan kan det väl knappast bli.
    https://socialblade.com/instagram/user/amarelloo

    Hon kanske är mitt i en gäsp?

      Precis min gissning!

    Nyfiken OT: var det någon/några här inne som gjorde orosanmälan på Ankpungen efter hennes bakis-video? Hon har satt sitt instakonto som privat nu och med tanke på hur hon verkar älska uppmärksamhet så verkar det lite konstigt.. vet iofs inte gur länge det tar frpn en anmälan till att föräldern får reda på det heller. Men jag ör hur som helst nyfiken på att veta om någon anmälde eller inte

      Om man kan anmäla anonymt tror jag säkert att en handfull anmälde. Samtidigt som jag inte gillar folk som ska lägga sig i (utan uppenbar fara för barnet) så har dom inget att oroa sig för om det inte finns belägg för anmälan. Hellre en gång för mycket.

    Skräckspel på Youtube. Eller valfri reality show.

    Fast om hon bara är en privatperson som råkade hamna i bakgrunden, så är det väldigt taskigt att lägga upp det här inför tusentals läsare. Oavsett vad hon kollade på i mobilen.

      Vad är det som är taskigt? Ingen här har någonting negativt att säga om bilden överhuvudtaget så vad är det du blir så himla sekundärkränkt över? Om du tycker att det är taskigt att lägga upp bilden så undrar jag sannerligen vad det är för trista tankar som finns i ditt huvud för de kan inte vara snälla…

        Marcelo borde inte lagt upp bilden överhuvdtaget. Och sluta bete dig som Amir och skylla på att alla är sekundärkränkta hela tiden. Jag hade inte uppskattat att någon spred en bild på mig på detta sättet.

          Men varför inte? Det är inte en pinsam bild, hon gör ingenting märkligt, hon är inte full, inte avklädd, gör ingenting annat än ser förvånad ut så vad i denna bild är det som ni går bat crap crazy över? Kan ni inte berätta? Är det pinsamt och skämmigt att se förvånad ut?

            Men hon kanske helt enkelt inte vill att man förstorar upp henne och gör sig lustig över hennes min? Jag hade inte uppskattat det.

            Man går helt enkelt inte runt och tar bilder på random människor och sedan publicerar det i en av Sveriges största bloggar. För det är precis det som hänt. Hon har bara råkat hamna i bakgrunden.

            Jag håller med de flesta andra som har kommenterat. För det första så har du inte 100% kontroll över vad alla kommenterar. Och för det andra så vet du inte vad HON tycker om att exponeras inför tusentals människor. Kanske lever hon med skyddad identitet? Eller så är hon privat som person och kanske inte tycker om att vara på en bild som hon inte har godkänt?

            Jag har ingenting att dölja, men jag skulle ändå inte vilja att någon lade upp en bild på mig på det sättet.

            Dessutom, så är väll syftet med den här bloggen att bevaka influencers och inte att spekulera i vad privatpersoner tittar på i sin mobil.?

            Det spelar ju ingen roll vad DU hade känt
            Cam cam. Denna tjej kanske inte heller bryr sig men det vet ju inte du. Alla är olika och alla vill inte vara med på bild där hundratals människor kan kommentera. Snälla, du måste försöka kunna sätta dig in i hur andra känner eller skulle kunna känna. Ta det säkra före det osäkra.

            Blir intressant när GDPR träder i kraft. Då räknas tex en bild som en personuppgift och då går det ej att slänga runt med sådana hur som helst. Hur mycket Du än inte tycker att det är ett problem 🙂

        CamCam:

        Du har ju själv skrivit det här inlägget:

        https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/06/mona-gor-det-igen

        Och där tycker du ju verkligen inte att det är ok att Mona publicerat en smygtagen bild på okända personer! Även om Mona pixlat deras ansikten. Och du skriver särskilt på slutet:

        ”Och av bildens utseende att göra så betvivlar jag å det grövsta att hon frågat om lov först. Det är en typisk smygtagen bild.

        Suck! Vuxna människa!”

        Har DU frågat den här tjejen om lov? Nej. Så varför är det ok för dig och inte för Mona?
        Och VARFÖR skulle det vara ok att sprida och raljera om den här bilden bara för att tjejen själv inte sagt nåt (ännu)? Hon kanske inte vet om det här. Men är det alltså ok att göra så här så länge du inte hör nånting från tjejen i fråga personligen?

        Har tjejerna på Monas blogg sagt nåt om den bilden? Det vet vi inte, men oavsett vilket så var det inte ok av Mona att göra så. Och inte ok av dig att göra så här nu.
        Och vad arrogant du är i dina svarskommentarer ang detta. Hade Mona svarat så där om sin bild hade du säkert kritiserat henne ännu grövre om hur respektlöst hon betett sig… Men för DIG är det ok???

        Jag tycker mycket om den här bloggen men nu har jag verkligen blivit både förvånad och besviken.

          Hade Monas bild varit tagen på ett bloggevent eller liknande så hade jag inte reagerat på det. Där har du skillnaden.

            Och där har du en läsare mindre från och med nu. Inte för det heller är någon skillnad som du kommer att reagera över…
            Men hejdå.

      Håller med, fel av Marcelo att lägga upp en bild på en person utan att be om lov, även om det är i bakgrunden. Ännu mer fel att förstora upp hennes bild och publicera på en av Sveriges största bloggar. Vi måste visa hänsyn mot varandra och inte ta förgivet att alla vill synas?

        Usch ja jag hade inte varit glad om det varit jag…hatar se bilder på mig själv, och i synnerhet bilder som inte är så smickrande. Kan få mig må jättedåligt…

          Håller med. Hade detta hänt mig hade jag mått väldigt dåligt över det. Så onödigt att förstora upp henne.

          Håller med. Hade detta hänt mig hade jag mått väldigt dåligt över det. Så onödigt att förstora upp henne. Och man vet aldrig folks historia. Kanske hon inte vill att det sprids vart hon befinner sig/skyddad identitet osv

    Du har ingen aning om hon tex lever under skyddad identitet. Man ser tydligt att hon inte vet att hon fångas på kort och har förmodligen således inte godkänt publiceringen av denna bild. Det är sånt här som både är respektlöst och kan leda till fara för andra människor.

    Vem är Malin han går på ”dejten” med??

    Nej, nej, nej camcam. Det här inlägget suger verkligen. Det känns som någon smygfotat tjejen och sen fläker du upp bilden på din välbesökta blogg och uppmanar oss att spekulera… Tänk dig in i hennes situation, hade du velat råka ut för detta?
    Gör om gör rätt.

      Jag hade inte brytt mig ens lite utan glatt bjudit på den. Är jag ensam om det?

        Du är antagligen inte ensam om det, men du kan inte utgå från att alla känner likadant för en sådan sak. Finns människor som verkligen inte gillar att andra lägger upp bilder på dem.

        Jag hade också bjudit på den om det var jag. Men det är inte jag. Och det är heller inte du. Jag kan definitivt se det problematiska med bilden även om jag själv inte hade brytt mig.

        Är det inte precis sånt här du själv brukar dissa när andra har lagt ut? Typ folk som fotar på badhus, på luciatåg o bla bla. Den där tjejen har ju knappast gett sitt medgivande till den där bilden.

      Nä nu får det snart vara nog med alla som ska in och tala för någon annan. Så himla ointressant och töntigt. Prata för och om dig själv. Inte om vad någon annan eventuellt kanske kan tänkas känna/vilja/behöva enligt dig.

        Nej, det tänker jag inte göra. Finns tillräckligt med folk som bara tänker på sig själva och inte står upp för andra.

    http://www.mediamamman.se/gorinstagramseriost/
    Jag råkade på ett inlägg som alla influensers borde läsa.

    Jag tror att hon gäspar och inte håller för munnen!

    Jag ska erkänna att jag fnissade när jag såg bilden här och inte tänkte efter men tack till er som påpekar att det här inte är okej. Vi vet inte vem hon är, och vad hon har för liv. Kanske världens vanligaste tjej utan problem men det kan också vara någon som lever med skyddad identitet eller liknande. Det är en sak att lägga upp bilder på influencers eller andra, publika personer som gjort ett medvetet val, men den där tjejen har ju antagligen gjort ett lika informerat val att vara med på bild som barnen du väljer att blurra pga deras integritet. Har man inte fått välja själv och du vet att en person är med på det borde du inte lägga upp det tbh.. det är iaf så som jag tänker.

    Och det har inget med att bilden ser lite lustig ut, det handlar om att folk inte ska behöva figurera på jätteplattformar oinformerade

    Men du missförstår ju poängen. Det handlar om att man inte uppmärksammar en person på detta sättet när man har noll koll på hur hon tar en sån sak. Ganska viktigt att inte ta bilder på människor hur som helst då de kan ha skyddad identitet osv. Finns även människor som är utsatta för mobbing osv som kan bli retade för att bli uthängda på detta sättet

    Var kommer ditt skal ifrån och är det en 50 shades referens? 🙂

      Det är det! Jag beställde det på Ebay..

    INTE ROSA O RÖTT IHOP??????!!!!!!!

      ÄLSKAR den kombon!!! =)

      Rosa och rött ihop är denna vårens trend

    Nä fyfan. Jag har som ”civilperson” blivit uthängd av misstag på denna blogg. Även då var det något oskyldigt, men jag hade inte bett om det och det var oerhört obehagligt och utelämnande när folk började kommentera mitt namn etc. Ta ner detta inlägg och skärp dig Camilla. Bara för att man inte har lika mycket ”klämkäck självdistans” som du har är man inte sekundärkränkt.

      I vilken situation? Jag hänger inte alltid med i svängarna.

        Jag vill tyvärr inte beskriva situationen närmre än så, då det är lätt att googla fram det och mitt namn samt andra uppgifter om mig är fortfarande kopplat dit trots att jag inte hade något med saken att göra. Mådde väldigt dåligt över det och fick stanna hemma flera dagar pga ångest. Det är så otroligt förminskande av Camilla att säga att bara för att hon inte skulle ta illa upp så kan ingen annan det heller. Som att hon är en universell måttstock. Hon som dessutom själv har blivit mobbad. Vidrigt beteende.

          Men nu fick ju faktiskt Camilla JUST frågan om hur hon skulle känt om det var hon på bilden så hon svarade på det, snarare än att hon påstår sig vara en universell måttstock.

          Gud vad ni är fåniga och verkligen letar fel istället för att läsa vad det faktiskt står..

          Ok, det var så illa. Jag är nog lite naiv i den här världen. Trist att du mådde så dåligt! ?

      M förstår dej. Gillar inte detta heller. Respekt är viktigt!!

    Var det inte du Camilla som skrev något inlägg ang nån bloggare/ influencer som hade lagt upp nåt foto med ”oskyldiga” personer/ person i bakgrunden?

    Det är sådana här inlägg som kan få mig att vilja sluta läsa den här bloggen. Camilla känns så dryg och kaxig och oförstående i sina kommentarer, att jag har noll lust att stötta henne genom att klicka mig in här överhuvudtaget. Jaaaa jag kan skrolla vidare och välja att inte läsa kommentarerna men det är ofta kommentarerna som gör hela inlägget tycker jag. Jag hade inte blivit glad över att förstoras upp på det här sätter som tjejen i inlägget görs å det betyder inte att jag inte har humor och självdistans utan beror bara på att jag inte vill synas på internet mer än på ställen jag själv väljer. Camilla verkar ha noll förståelse för att det kanske är precis vad tjejen på bilden känner.

      Jag tycker inlägget är kul och vem tusan kan veta vad tjejen på bilden tycker utan att hon har uttryckt sig? Är ju heller ingen ”förnedrande” eller ens ful bild på något vis, utan bara uttryck av förvåning. (Men skulle tjejn på bilden höra av sig till CC och tycka det är jobbigt antar jag hon tar ned inlägget dock.)

      Tänker att camcambilden kan representerar minen av att något drastiskt hänt med Bloggbevakningsstatistiken, typ att Katrin Z gått om Bloggbevakning i antal besökare per vecka 🙂

      Jessica – Precis så!

    Jag tycker tjejen verkar överdriva, ser ut så, troligen för att få uppmärksamhet. Men visst är det en tjej som man sett i något sammanhang, tycker jag känner igen henne, är hon någon sorts influencer eller var har hon varit med?

    Förutom vad andra redan påpekat om möjlig skyddad identitet och rätt till privatliv oavsett börjar det kännas rätt skenheligt härinne. Rättfärdigt klagande på influensers som lägger ut bilder på okända privatpersoner och principiellt suddande av alla barn, men när Camcam vill göra sig rolig på en helt okänd kvinnas bekostnad då är det plötsligt ok?

    Uttrycket ”gör om gör rätt” är sååååååååååå tråkigt. Kan inte sätta fingret på vad det är som provocerar med det riktigt men att säga så till någon känns halvt om halvt som en slags härskarteknik… Som att man står över den man säger det till ? kanske bara är jag som tolkar det så, but I dont like it!

    Alltså, skärp dig och ta bort inlägget. Du har ingen rätt att lägga ut bilder på privatpersoner och göra dig lustig över dem. Oavsett vad du hade känt angående om någon gjort så mot dig.

    Hon kanske snapar?

    Men snälla ta bort bilden! Alla har inte lust att bli uthängda på nätet oavsett hur en ser ut på bilden eller om det inte lockar till elaka kommentarer?

      Och om det hade varit min dotter 18 år som var på bilden så kan jag garantera dig att hon hade mått oerhört dåligt av detta. Alla är inte lika stabila i sin personlighet och syn på sig själv som du utger dig för att vara.

    Är det limmade plastnaglar mina ögon skådar??

      Oh ja! Jag har gnagt ner mina till ungefär första knogen och är alldeles för lat och ekonomisk i nuläget för att gå och fixa dem på en salong så jag hade lite roligt med de här som jag fått i en goodiebag. Det tar dubbelt så lång tid att skriva alla inlägg men jag behöver betala tillbaka M för att ryggkli jag fått genom åren så de får sitta kvar någon dag till. =)

        Du tjänar alltså 6siffrigt i månaden (enligt egen utsago) men sparar in pengar på naglarna? Gölle dig.

        Laters, baby! 9 dagar kvar.

          Mina egna naglar är för korta just nu för att sätta tippar på. Jag klistrade på de här för att kunna klia M på ryggen här hemma. ??Vad gäller ekonomi så kommer jag skriva lite om det när jag flyttat bloggen.

    Fy faaaaaaaan vad du är ignorant och kan vara elak ibland.

    HÄNG INTE UT PRIVATPERSONER.

    För henne kanske det är jobbigt att ett helt inlägg i en blogg som lockar tusentals besökare är om henne med en stor bild. Vad DU tycker är helt irrelevant. Jisses, ibland undrar jag verkligen var ditt omdöme är.

    SKÄRP DIG!

      CamCam är väl inte direkt känd för att vara empatisk och förstäende, snarare ganska naiv till och frän…

        Menade till och från, men kanske frän också 🙂

    Snacka om tondövt tillägg på det ursprungliga inlägget. Som att det skulle vara rimligt att använda dig som måttstock för att avgöra vad som är en okej publicering – du som uppenbarligen är en människa som trivs jävligt bra i att synas offentligt. Hur är det med pressetiken egentligen?

    Detta är inte den första du uppvisar en fascinerande oförmåga att ta emot kritik. Huvudet ner i sanden liksom. Hela vägen till Kina

      Åter igen – är ni dumma på riktigt?

      Camilla fick JUST frågan om hur hon skulle känt om det var hon på bilden så hon svarade på det, snarare än att hon påstår sig vara en universell måttstock.

      Gud vad ni är fåniga och verkligen letar fel istället för att läsa vad det faktiskt står..

        Nja, personen som frågade ville antagligen prove a point som tyvärr inte riktigt gick hem då Camilla istället valde att ta det bokstavligen. Förstår inte varför Camilla väljer att vara så envis med att ha kvar bilden fastän majoriteten påpekar att det inte är så snällt utan godkännande.

        Nej, jag är bara dum i huvudet på låtsas. Du tror alltså inte att det finns en korrelation mellan CamCams personliga känslor inför att bli ”uthängd” på en blogg och publiceringen av bilden?

        Behövde för övrigt inte ”leta” efter något fel, då jag tror att det är ganska uppenbart för de flesta tänkande människor vad som är okej och inte, såvida man inte lever i en bubbla

    Hade det varit mig du hade lagt ut bilden på hade jag blivit riktigt förbannad. Alla vill inte synas i bloggar med tusentals följare. Privatliv för fan…

      Jag tänker att om man jobbar på ett gyms Öppet Hus med en massa influencers som gör reklam för produkter som framtagits av andra influencners så är man nog hyfsat okej med att fastna på bild skulle jag tro…

        Du tänker som så men du har ingen aning och väljer att ta det osäkra före det säkra?

          Ja, slutsatsen är min egna men omständigheterna är vad de är.

        Dessutom ”.. så är man nog hyfsat okej med att fastna på bild..” ja kanske okej att fastna på bild men inte okej med att få ett inlägg tillägnat sig där folk ska ögissa varför hennes min är som den är?

    Tänker att blogginnehaverskan vill ha sidvisningar till vilket pris som helst, oavsett vem eller vilka som blir uthängda på bloggen. Precis som alla andra bloggare som kämpar för sin ekonomiska överlevnad via sin blogg.
    Tack och hej nu läser jag inte mer här. Kram till alla fantastiska människor som kommenterar!

    Åhhh, jag vill verkligen verkligen verkligen inte sluta läsa den här bloggen men det här gör att jag måste. Ungefär som scampi och gåslever – jag tycker det är otroligt gott men väljer bort det av moraliska aspekter.

    Du har valt att vara en offentlig person, du vet inte huruvida hon har valt det eller inte. Hon kanske lever under skyddad identitet eller helt enkelt inte vill vara med på en av största bloggar och där dessutom hånas. Det gör ont i mitt hjärta då jag vet med mig att jag själv hade tagit otroligt illa vid mig. Du censurerar bild på barn av principiella skäl men har inte hyfs och vett nog att ge fan i att håna privatpersoner? När du dessutom märker att folk inte tycker det var roligt utan vill att du skall ta bort inlägget så uppdaterar du med en dryg och nosig bild? Usch.

    Jag hoppas att tjejen inte tar illa upp men om hon gör det så hoppas jag att det blir kännbara konsekvenser för dig. Det är inte okej att förlöjliga andra bara för att man själv, en offentlig person, inte hade tagit illa upp. Det här är samma nivå som Schulman.

    Jag hoppas verkligen att du tar dig samman och tar bort inlägget. Lycka till i framtiden, det har varit ett nöje fram tills senaste tiden.

      ag tänker att om man jobbar på ett gyms Öppet Hus med en massa influencers som gör reklam för produkter som framtagits av andra influencners så är man nog hyfsat okej med att fastna på bild skulle jag tro… Vad tror du?

        Varför denna efterkonstruktion? Hur du än vrider och vänder och spekulerar så vet du ingenting om kontexten kring varför hon är där och hur hon känner. Det kan mycket väl vara så att hon får reda på ditt inlägg och tycker att det är en kul grej, men det vet inte du förrän du frågar henne

          Stämmer, och inte du heller…

            Korrekt! Jag vet inte heller = jag hade inte publicerat bilden.

            Och det är väl därför du borde ta det säkra före det osäkra och inte skapa spekulationsinlägg om random privatperson som råkat fastna på bild?

            Annars blir det en typisk översittarmentalitet där man utgår från att allt är ok så länge ingen säger till.

            Du har en stor blogg och därmed ett stort ansvar. Känn det ansvaret.

        Eller så är hon kanske en helt vanlig anställd som chefen har bett att jobba extra när det är öppet hus? ? Om hon jobbar på gymmet, så har hon knappast valt det jobbet för att det eventuellt kan vara ett Influencer jippo någon gång i framtiden.. Det finns lättare sätt att synas om man vill det.

    Häromdagen skrev du ett inlägg där du kritiserar Jessica och hennes syster för hur de hanterar kritik för att sen inte kunna ta kritik själv överhuvudtaget. Tycker faktiskt dina svar är under all kritik.

      Jag har bemött kritiken överst i mitt inlägg och med tanke på att tjejen ifråga själv inte yttrat någon som helst kritik så förstår jag inte riktigt jämförelsen…

    Jag tycker inte heller att det är ok att lägga upp ”smygtagna” bilder på folk på sin stora blogg. Det kvittar var någonstans och i vilket sammanhang de är tagna. Det kvittar om tjejen ifråga tycker att det är ok eller inte. För förr eller senare kommer någon som inte tycker att det är ok att läggas upp på en stor blogg och då är det för sent.

    Vem är det som låter mest kränkt här egentligen..?

    Anmäl den som gjort dina naglar.

      Åh, det är jag själv som limmat på dem så det borde gå ganska snabbt. =)

    ”Att se förvånad ut är ingenting negativt som ni vill försöka få det till. Det är ju NI som stigmatiserar den här bilden och vill få den till någonting negativt som den inte är.”

    HAHA men gud.

    Men det är väl ingen som har kommenterat som har blivit kränkt? Bara för att man kritiserar ditt val av att publicera en ”smygfotad” bild så är man inte kränkt… (eller avundsjuk!).
    Jag gillar inte att det publiceras ”smygfotade” bilder på privatpersoner på en relativt stora blogg där man sedan även ska diskutera personen. Och då menar jag bilder där man lätt kan identifiera personen. Även om dessa bilder är tagna på event som är öppna och där 99% av personerna vill synas.
    Tydligen är vi några stycken som tycker så här och det är väl bra att du som publicerar inlägg ändå får veta att rätt många inte gillar denna typ av inlägg?

    Men jösses, majoriteten av kommentarsfältet uttrycker missnöje över ditt val att hänga ut en människa som inte får försvara sig själv, och du kommer med riktigt dåliga ursäkter.
    Varför kan du inte bara plocka bort inlägget? Svälj stoltheten och inse att du gjorde fel bara.

    Som ”Kontext” här ovan skrev : Vi som inte vet vad personen vill hade aldrig valt att publicera bilden! För man gör inte så.

    Snälla, Camcam. Tycker ju om din blogg annars.

    Usch du verkar vara en sån himla elak människa med otrolig översittarattityd. Att du inte ens förstår att det är fel att lägga upp en bild på en privatperson eftersom hon inte ”sagt emot” är bara så dumt. Det är väl som att tafsa på någon och fortsätta för den inte säger emot, och sånt är Du emot va? Dum jämförelse, men jag slås bara av hur elak du verkar vara. Bläää på hela den här bloggen

      Verkligen, med det resonemanget kan man tafsa fritt på sovande och medvetslösa, de sager ju inte ifrån…

    Som flera innan mig har skrivit hade jag själv inte velat synas på den här bloggen ovetandes. Kanske känner den här tjejen likadant.

    Camcam… tonen igen. Vad har hänt på sista tiden? Bloggen blir mer elak. Please bring back the smartness så jag kan fortsätta läsa bloggen.

    Och om du fått så här många negativa kommentarer där alla är eniga om att inlägget inte är on – varför tar du inte bort det?
    (Jag tänker att svaret ”tjejen har inte hört av sig” och ”jsg skulle inte bry mig” kan bli mer konstruktiv)

      Såg din Edit nu, vill bara tillägga att jag jobbar med pr och bl.a. ordnar events där influensers är inbjuda (senast i förra veckan). Förstår fortfarande inte varför tjejen ska hängas ut på din blogg bara för att hon fastnat på bild utan vetenskap.
      Dessutom hur vet du att hon jobbar på gymmet??

    Ibland känns det som att det hade behövts en bloggbevaknings-blogg för att ”bevaka” dig och dina tabbar, speciellt i och med hur stor din blogg faktiskt är numera. Så jäkla trist att läsa dina snorkiga svar på kritiken också, du behöver inte alltid hålla med i all kritik du får men när majoriteten av kommentarerna påpekar något så kan det ju vara en idé att försöka se på det hela ur ett annat perspektiv än ditt eget. Du har ett enormt ansvar i och med den stora plattform du har.

    Lite ”roligt” att folk ber camcam ta bort bilden på tjejen. Men INGEN har bett Marcelo göra det på hans blogg.
    Ni vet ju inte om det är en kompis till Marcelo och hon vet om att hon är med på bild.

    Okej, så om jag säger att jag känner denna tjej och uttrycker hennes åsikt om att hon faktiskt inte vill bli exponerad på detta sättt, vad har du att säga om det då?

    Tycker förövrigt att du beter dig riktigt löjligt.

    Jag gissar på Snapchat ?

    Ingen noterar att Iphone skalet har en ikonisk mening från Fifty Shades of Grey? Respekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.