Daniel Redgert borde gå en unboxingkurs hos Nicole Falciani

Daniel Redgert:

För det första så måste jag bara påpeka att det här nog är den sämsta unboxingvideon jag någonsin sett. Att  lära sig öppna paket med endast en hand eftersom den andra handen är upptagen med att filma eländet tar tid och efter att ha bevittnat den här skakfesten så inser jag att Dannis har en lång väg kvar att trampa innan han kommer upp på en acceptabel influencernivå.

Och för det andra så misstänker jag starkt att det här videon är skapad för att göra reklam för Daniel Wellingtons produkter.
Att den är omarkerad orkar jag knappt lägga någon vikt vid utan jag tänker istället fokusera på att det här nog måste vara det sämst utförda samarbete jag någonsin sett.
Hela videon ser ut att vara filmad på en studsmatta och jag kunde knappt titta klart på den eftersom jag blev åksjuk.

Dannis! Det kanske är dags att slå Nicole Falciani en signal?
Säga vad man vill om henne men unboxing – ja, det kan hon!

Tack för tips, Charlotte!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt för ot men snälla skriv nåt om bellas tankar om influencer-utbildningen. Dog typ tre gånger när jag läste det inlägget ?

   Ja, det inlägget förtjänar att uppmärksammas!
   Jag är road av uttrycket ”Vi har länder som hoppar över enorma steg”. Jag ser framför mig hur länder t ex Ghana hoppar kråka. Heja!
   Men även lustiga betraktelser i kristallkulan som denna:
   ”En influencer är ett yrke som gör dig vass på kommunikation online. Det är mer vettigt att försvara än att tusentals utbildar sig till jurister varje år när många av studenterna kommer att hinna bli ersatta av en AI innan de ens är klara.”
   Se upp för domstolarna kommer ganska snart att befolkas av robotar som dömer!

    Hahaha – AI jurister!!

    Där har ni fel, få jurister jobbar på domstol. Juristyrket är ett yrke som förutspås ersättas med teknik, så det är inget som Bella själv hittat på.

     Men många jurister besöker domstolar frekvent i samband med förhandlingar. Och jurister är i mångt och mycket samhällsnyttiga, medan bloggare och liknande är samhällsförstörande, tex genom att uppmuntra till konsumtion, utseendehets mm. De om några borde kunna ersättas av robotar eftersom de är likadana allihopa.

     Fortfarande anses tingsmeritering vara väldigt värdefull merit för den som nyligen fått sin examen som jurist.
     Tingsmeritering är en förutsättning för den som vill få anställning vid de mest välrenommerade juristfirmorna. Tingsnotarierna kommer inte att ersättas av datorer och robotar i första taget. Och notarierna gör ett värdefullt hästjobb vid våra domstolar!

     Jag kan ha fel men har för mig att jag läst framtidsprognoser som säger att just juristyrket är ett yrke som anses som säkert att utbilda sig till då de INTE kommer kunna ersättas av datorer/robotar.

      Jag tror också att Bella valde fel yrke som exempel när hon menade att jurist skulle ersättas av AI. Lika osannolikt som läkare och tandläkare skulle ersättas av datorer och robotar.

    Utan att ha läst eländet gissar jag på att någon har plockat upp pratet om ”leapfrogging” för länder under utveckling till exempel – att man genom andra länders erfarenheter går från något rudimentärt till något väldigt avancerat utan att passera en mellanfas. Jah har själv behövt översätta presentationer i ämnet och det blir nonsens på alla språk förutom engelska.

     T ex när Vietnam skulle få telefoni efter kriget så drog man inga kopparkablar genom luften utan man satsade direkt på mobiltelefoni. Detta gör att länder som varit tidiga med industrialisering och innovationer nu riskerar att komma på efterkälken eftersom länder som inte varit med på tåget tidigare satsar direkt på den senaste teknologin utan att passera äldre mellanstadier.
     Det är väl något sådant Bella skriver om när länder i Afrika går direkt från kontant- och byteshandel till mobilbetalningar utan att passera t ex betalkort eller bankbetalningar.

      Bra synpunkt och exempel. Det är grovt förenklat att säga att man går från byteshandel till mobila betalningar. Även i små byar finns det också insatser till att formalisera microverksamheternas aktiviteter så att de har möjlighet att integreras i en modern ekonomi på sikt, och kunna ta betalt och betala i pengar och öka möjligheterna för tillväxt i större utsträckning än enbart på hand-till-min basis. Man kan inte byta till sig ett kontantkort mot nyrökt fisk och användning av mobila betaltjänster kräver en minimi-nivå av läskunnighet och internetsavvy så det är mycket större utveckling som krävs än vad det framställs som. Allt nåbart inom den här livstiden förhoppningsvis!

       Alltså, det är ju ett korn av sanning i det hon säger, men hennes analyser är så bristfälliga. Hon verkar bara upprepa vad hon hört någon annan säga. Och det blir så raljant. Att ingen i Ghana vet vad ett kreditkort är till exempel. Känns som att hon tror att Afrika består av vildar i hyddor, typ.

        Bella gillar ju att nätverka och samla kring sig smarta människor med egna idéer och analyser. Sen kan hon gå runt och själv sprida dessa tankar och formuleringar vilket fungerar hyfsat om hon bara avhåller sig från att försöka ta analyserna vidare genom försök till eget tänkande.
        Bella skrev t ex att hon bl a diskuterat ”blockchain” med Alexander Bard. Undrar just hur mycket Bella förstod av det…

    Ha ha jaaa så många skämskuddar! Älskar att hon även fick in en okunnig analys om kryptovalutor samt gav en långa till svenska skolan som 1. Var felaktig, 2. Var en direkt ripoff av Ashkan Fardosts analys. Dör igen ?

    Låter mer som någon egentligen är lite bitter över att hon aldrig klarade gymnasiet och kunde läsa juristutbildningen. Men det är ju såklart lättare att säga att jurister inte kommer behövas, influencers däremot…herregud hur skulle världen se ut utan dem?! ?

    Min spontana tanke när jag läste det där var att just den här specifika influencern helt uppenbart inte är så vass på kommunikation, med tanke på att hon inte lyckades prestera en mening på korrekt svenska.

    Undrar om man kan få förtur till influencer-utbildningen om man var dum nog att utbilda sig till jurist från början? Vad tänkte jag med? Yl och ångest!

    Mvh, what a waste of studiemedel

     Kanske kan man läsa till influencer på komvux? Får lägga ner uppsatsen, verkar ju lönlöst nu. ?

   Dessa influencers borde verkligen sättas på skolbänken på momangen, allihopa. De uppvisar sådana kunskapsluckor och bristande allmänbildning i så många situationer att jag blir alldeles matt. Och även om man själv inte vill bilda sig så kan man väl åtminstone kräva en viss respekt för folk som sliter häcken av sig vid exempelvis universitet för att ge det här samhället någonting, istället för att påstå att det är ett onödigt steg som inte längre behövs? Snacka om respektlöshet. Deras resonemang är också ofta så otroligt ihåliga och osammanhängande och jag frågar mig ofta varför dessa människor verkar sakna förmågan att tänka kritiskt och ifrågasätta? Tills jag kommer på varför, de har inte gått i skolan! 😉 Det enda undantaget är typ Sandra Beijer.

    En ny cancermedicin utvecklas inte genom att promota sig själv och sin livsstil på sociala medier. Men det kanske är lite mossigt va? Med mediciner och utbildning? Vi har gått vidare från det där, nu när de flesta jobb kan ersättas av robotar och personliga varumärken är allt som krävs!
    Obs, ironi.

    Isabellas inlägg dröp verkligen av ”influencer utan gymnasieutbildning”.

   Tycker det är helt fantastiskt hur de lyckats övertala sig själva om att de jobbar som influencers. Hur de går på möten och ”inspireras”, när vi vanliga människor kallar det för en ”lunch med någon som jag delar min hobby med”. Att fixa naglarna och sminka sig för att ”branschen kräver” det, är inte något jäkla jobb!

   Så som många blev så jäkla upprörda av bellas fd assistent som talade ut och ba ”jag jobbade hela kvällen”, jaha. Med vadå? Kolla mail. ATT KOLLA MAIL ÄR INTE ETT JOBB!! Jösses, då är jag ta mig fan världens största pluggis som läser mail av lärare, kollar kursupplägg eller planerar mina studier på kvällarna. Lord vart är Sverige påväg?

   Kan inte någon kopiera in inlägget, jag får säkerhetsvarning på min iPhone när jag försöker gå in på henens blogg?

    Bellas inlägg direkt kopierat från bloggen:

    ”Igår stod det i Svd om Thoren innovation school som utbildar elever till att bli en influencer/youtuber:

    ”Som programfördjupning för eleverna på estetiska programmet erbjuder skolan för första gången i höst två inriktningar de döpt till “Youtuber” och ”Influencer” där kurser som entreprenörskap, fotografisk bild och film- och tv-produktion ingår”.
    Jag har sett kommentarer kring det i sociala medier, att det är ett ”skämt” och att vara en influencer inte är ”ett riktigt jobb”. Jag skulle säga att vara en influencer, en så kallad värdeskapare som är expert på att kommunicera online bara kommer att bli viktigare. Vi har en arbetsmarknad som förändras drastiskt och kommer fortsätta att förändras de kommande åren. Många av de yrken som Sally och Gillis generation kommer att ha finns inte än. 2040 känns långt bort men 20 år går fort och tekniken utvecklas exponentiellt.

    En Ted Talk som jag lyssnade på handlade om hur arbetsmarknaden förändras i Ghana, redan där håller man på att förbereda sig för hur AI kommer att förenkla för många människor (tack och lov) men också att nya jobb krävs. Vi har länder som hoppar över enorma steg, i många afrikanska länder vet man inte vad kreditkort är utan man betalar med telefonen direkt. Dessa steg påverkar våra samhällen massor och ännu mer drastiskt (men också säkrare) kommer det att bli när vi endast betalar med kryptovalutor. Ingen riksbank kommer att behövas, länders gränser kommer att luckras upp och det kommer bli en utmaning var man väljer att betala skatt eller hur skatt ens ska se ut. Jag kommer att behöva förklara för mina barn vad en bank är och varför jag använde ett fysiskt pass när jag va yngre. Det här är inte långt bort.

    Hur är det här kopplat med att influencer-utbildningar är rätt väg att gå för gymnasieskolor? En influencer är ett yrke som gör dig vass på kommunikation online. Det är mer vettigt att försvara än att tusentals utbildar sig till jurister varje år när många av studenterna kommer att hinna bli ersatta av en AI innan de ens är klara. Den stora frågan är dock vad som kommer att räknas istället – Jag är övertygad att bygga upp personliga varumärken, ha en stor följarskara, egna verktyg att kommunicera ut, egna kanaler att lansera egna bolag genom kommer bli betydligt mer användbart än de flesta yrkena. Har du dessutom kompisar runt om i världen som gör samma sak kan man skapa globala miljardbolag på kort tid.

    Jag är imponerad av Thoren Innovation School som vågar tänka nytt! Dagens skola är kopierad rakt av från fabrikstiden. Vi sitter på rad med en ledare längs fram som visar hur man gör och alla gör efter. Ligger du lite före förstör du takten för alla andra. Vi behöver fler skolor som vågar bryta upp och ligga i framkant, framför allt när det gäller att förbereda inför framtidens jobb.”

    ?

     Vet Isabella ens vad riksbanken gör och hur dess arbete styrs och genomförs?

  Haha! Wtf?!
  Kunde han inte ha gjort storyn i fler klipp och öppnat lådorna utanför bild istället för att skaka så hysteriskt på alla grejer?

  Vem köper klockor från DW? Finns det någon förutom influencers som går runt med sådana? Skulle aldrig ge mina pengar till ett företag som samarbetar med typ varje influencer i Sverige…

   Väldigt många verkar det som då de går med så stora vinster. Förstår ingenting, de är så tråkiga, ingen design eller personlighet i formspråket?

    Håller med, fruktansvärt tråkig och intetsägande design!

    Kanske är högsta mode/status i Indonesien eller Ryssland? Det är mycket vi inte vet 🙂

    Sååå pretentiös man får vara då? Jag har en DW och min sambo också, man då kaaaaaan ju vi ingenting om formspråk, vi tyckte bara de vara fina och enkla *mega förlåt*

     Man behöver inte ta åt sig av andras åsikter om ens armbandsur, spelar ju liksom ingen roll eftersom det är din handled klockan sitter på. Du ska vara nöjd. Och säg nu inte att du inte tog åt dig för då hade du inte kommenterat? Njut av din klocka och strunta i om andra tycker den är ful!

      Oj nej! Jag tror du tog min kommentar fel. Det var mer att jag tyckte det lät roligt när man pratar om en DW-klocka som om de försökt säljas dyrt på Stockholms Aktionsverk eller liknande. Det är ju inte dyr konst utan en ganska billig klocka.

   Väldigt bra fråga, skulle aldrig tänka mig köpa en sådan klocka själv då kvaliteten på urverket är jättedåligt. Men min sladdis till lillasyster (14 år) och hennes tjejgäng verkar tyvärr gilla DW och alla har numera varsin klocka på handleden… Så det är möjligtvis yngre tjejer som införskaffar sådana klockor för att de vill efterlikna ”influencers” som de ser upp till. Tacka vet jag 90-talet och 00-talet när sådant inte existerade i samma utsträckning.

   /bitter 90-talist

    Daniel Wellington jobbar i första hand med sk micro-influencers (som har några tusen följare) eftersom man anser att dessa har större trovärdighet i målgruppen millennials/generation Z. Misstänksamheten mot de största aktörerna på sociala medier tros vara särskilt stor bland de som är unga eftersom de lärt sig ifrågasätta allt och alla redan tidigt i livet.

    @Anna. 1993 började jag 7:e klass i en ny skola och 80 % av eleverna hade en Gul-klocka. 1996 började jag gymnasiet och då skulle alla tjejer ha en stor-klocka. När vi sedan tog studenten skulle ingen ha klockor för alla ville ha en mobiltelefon och istället. Det var otroligt starka tränder på 90-talet som jag minns. Champion-houdies. Fruit of the loom – tröjor, Adidasbyxor med knappar längs hela benen och fila-skor. Du kunde vara helt rätt eller som ”fattiga” jag, helt fel då jag inte hade råd med märken.

     Vi verkar vara exakt jämngamla du och jag och jag kan inget annat än att hålla med dig. Det fanns en mycket tydlig klädkod (hos oss gällde även väskor från Rocco Barocco). Dock upplevde jag, som aldrig fick dessa kläder av mina föräldrar, mig aldrig utanför. Det var helt enkelt ok att klä sig i jeans och tröja från jc också, och då var jag långt ifrån ”cool”.

     Gul-klockorna! Jag minns att jag önskade mig en sådan klocka i julklapp typ när jag gick i femman. Urtavlan och kardborrebanden fanns ju i olika färger och jag hade skrivit upp en lila Gul-klocka på önskelistan. Typ tre dagar innan jul kom pappa till mig och fick avslöja att de skulle köpa ett nytt armbandsur till mig men att de inte hade lyckats lista ut vilken typ av lila-gul klocka jag ville ha. Han fattade ju inte att Gul var varumärket utan trodde att jag menade färgen. Åh, söta pappa! ❤️ Blev alldeles varm i hjärtat nu av det minnet.

      Minns de där Gul klockorna och hur armband började lukta efter ett tag eftersom de var i tyg… Man var tvungen att tvätta dem då och då.

   Det är en snygg, diskret och billig klocka. Perfekt i vardagen

  PR-geni? Dags att öka kvalitén lite här tror jag. Snygga bilder och filmer är nog det minsta ett företag kan begära vid influencersamarbeten.

  Är inte Redgert nutidens Ebbe Karlsson….

   Fast SÅ smart är väl ändå inte Redgert?

    Det får vi se… eller så går det aldrig att göra en sån grej igen.

  Min katt skulle få upp paketen på en sekund. Med en tass ?

  Jag älskar att Redgert får ca noll fokus i den här tråden. Måste vara jobbigt när inte ens dålig publicitet är publicitet ?

  Jag tkr denna är lite mera underhållande eftersom den inte är perfekt 😀 roligt ju att se ut hur unboxing egentligen ser ut

  Är det någon som har någon inblick i huruvida Redgert är ett PR-geni eller inte? Känns typ som han själv börjat benämna sig som det och sen hakade Schulmanisarna på och nu tror alla att han är ett PR-geni, trots att man aldrig riktigt egentligen hört nånting om varför han är så storslagen? DOCK så har jag verkligen inte så bra koll på honom så kan ju missat massa och att han faktiskt är jätteduktig.

   Det var Hannah och Amanda som började kalla Daniel för ”PR geni” under tiden han var anställd hos Perfect Day.

   Sen har Daniel fortsatt kalla sigsjälv för PR Geni..

   Jag skulle gärna vilja få några konkreta exempel på de genialiska PR kampanjerna han utfört.

    Han gör väl mest PR för sig själv antar jag 🙂

  Videon du la upp igår innehöll också smygreklam.

   Hur tänker du nu? Menar du att JAG gjorde smygreklam eller att Redgert gjorde det?

  Varför tar inte bara alla som vill filma liknande videos och skaffar sig en GoPro? Svårare än så är det liksom inte, problemet löst.

  Alltså, jag har nu irriterat mig på honom i… jag vet inte, sen han slutade på perfect day? Hans nya podd som jag spolat igenom, verkar 1000% som en extremt ängslig 19-åring? Kan liksom inte få ihop att ett PR-geni skulle vilja branda sig själv på det här sättet om han också vill driva en framgångsrik byrå??

  Bara jag som tycker den här var rolig ?

  Hahaha alltså såg inte denna förrän nu och skrattade så hårt. Fyfan vad kul – just eftersom det är så dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.