Stort grattis!

Rebecca Stella:

Stort grattis till Rebecca Stella och hennes Manny som blev föräldrar till den här lilla krabaten medan vi andra sov.
Bilden finns här – ocensurerad.
Stort, Stort grattis!!

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det lille bebisens namn? Eller efternamnen? För pappan heter väl Dion, eller är det ett taget namn? Har inte bra koll på varken honom eller Rebecca!

    Grattis till pojken i alla fall. 🙂

      Pappan heter Dionisopoulos i efternamn

        han heter Emmanuel Dionisopoulos men kallar sig Manny Dion. mycket märkligt dock att dom döper barnet till Dion Dionisopoulos…

    Vet någon här vad som hände mellan Rebecca och Isabel Adrian? De brukade vara bästa vänner men verkar inte vara vänner längre, de följer inte ens varandra på instagram

      Isabel pratar om det i nån podd, undrar om det var redgerts skvallerpodd. Tydligen gjorde Rebecca nån elak låt som handlade om isabel, vet dock inte vad låten heter och lyssnade inte på podden pga ogillar redgert.

      Hon ska ha lånat massa pengar till en operation från Isabel och hennes man, samt kraschat hemma hos dem på hennes många besök till Los Angeles på jakt efter att träffa en rik man. Eftersom hon tidigare har dejtat Steves bror verkade det som att hon betett sig olämpligt/respektlöst i samband med detta. Isabel nämner i Daniels pod något i stil med att de gled isär pga olika mål i livet (inte exakt citat). Detta var såklart långt innan hon träffade sin nuvarande, tror eventuellt innan hon var tillsammans med Shellback med.

    Korkad fråga men jag har ingen koll på dessa människor, men härstammar pappan från Grekland? Syftar på efternamnet ?

      Uppenbarligen har han grekiska rötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.