Nominera Boken till en Guldbagge!

Anna Book:

#kommerintegåobemärktförbi
#melloreklammedannabook

Det är ju hashtags som dessa som gör mig fullkomligt övertygad om att Anna varken tycker att den här reklamen är satir eller humoristisk.
Nej, nej! Det här är ett fullskaligt framträdande av Anna Maria Therese Toledano Book som med största sannolikhet kommer stå med i hennes beskrivning på Instagram som ett av hennes stoltaste prestationer.
Anna är oförmögen att bjuda på sig själv och tar alltid sig själv på största allvar, oavsett vad det gäller, så satir?
Nä…

Och inspelningsdagarna? Plural?
Klippet är 17 sekunder långt och Boken har EN replik!
Vad behövde hon multipla inspelningsdagar till? Polera gaddarna och hänga i kulisserna på jakt efter Christer Björkman för att tvinga ur honom en garanterad plats i nästa års tävling?

Nä, det kanske stämmer att Boken inte går obemärkt förbi, men frågan är om det är till hennes fördel verkligen?

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om det handlade om inspelningsdagAR kanske hon dyker upp igen 😅😱

  Jag tror hon kommer vara med i alla programmen iår 🙂

   Tror jag oxå!

   Hoppas inte det, hoppas inte Svt gett henne det!
   Men alltså, har hon sagt att hon fick flera hundratusen för det?? Om det nu skulle vara sant att hon fick så mycket betalt så isåfall handlade det nog om flera inspelningsdagar, men det var nog en överdrift av Anna i vanlig ordning.

  Att de vågar ha med henne i Mello med tanke på det crazybanan utspel, som varade för evigt, hon hade förra vändan

   De kanske inte vågar att inte ha det?😂

  Kolla vad Annika lagt upp på sin blogg ”Grodan och skorpionen” samt ett klipp på sin instastory med selena gomez låt ”it aint me”. Det måste ju vara riktat till Marcello?

  Jag gillar att hon filmar tv:n.
  Man får liksom känslan att hon är på plats live. 😬

  Platt och tråkigt humorklipp. 0% skratt bröt ut i tvsoffan. Vem skriver manus egentligen?

  Jag minns när mellanakterna i mello var roliga och underhållande. Detta klipp var ju inte kul på något sätt. Finns det allvarligt någon som tyckte att det var bra? Förutom invånarna i Casa Toledano Book?

   Det var den ljuva tiden när Edward af Sillén skötte manuset till Mello… Han har tyvärr slutat med det, men skrev iaf manus och dylikt till våra Eurovision-tävlingar 2013 och 2016 🙂

    Aha så det är därför! Sen så har ju det blivit bra vissa år ändå men då har det kanske varit en eller flera bra programledare som nåt nåt vis lyckats trolla med ett tråkigt manus. Inget ont om David Lindgren – han är proffsig och så, men särskilt spännande är han ju inte och de skämt han försökte leverera i lördags föll ju inte väl ut alls. Den där sidekicken som de tagit från Bolibompa (yes han är ju programledare på barnkanalen i vanliga fall) hade ju kanske hållt för korta grejer, typ att han kommit in och intervjuat nån person i publiken eller green room nån gång under kvällen – men han fick aaaldeles för mycket tid i rutan – illa om man hinner tröttna efter ett program när vi har fem lördagar kvar. Hoodeladi.

     Han var lite för mycket med sitt Hodeladi hela tiden, sidekicken.

  hela ”mello” kändes som ett barnprogram… framför allt han wannabe-programledaren i glittertröja som var sååå fjompig och de med enhörningsmasker(?). edward blom ska vi inte ens prata om. suck.

   Ja håller med. Den där Fred var plågsamt pinsam och irriterande. Och ”reklampausen” med Annas reklam naaeej not so much fun inte så man dog av skratt liksom.. Edward var väl det som var roligast i hela programmet. Nej det brukar vara betydligt bättre humor och underhållning annars men blir kanske bättre… Jävligt bra två låtar som gick till final iaf, säger bara världshitvarning på Dance you off, grymt bra.

  Haha! hade jag inte läst bloggbevakning varje dag hade jag bara tänkt ”haha å anna book” åt klippet i lördags men nu när man vet hur mycket löjligheter (#kommerintegåobemärktförbi) som finns bakom ett klipp på typ 20 sek så blir det ännu roligare lolzZ

  Nä vi har nog alla förstått att ALLT som Anna Took gör i Tv inte går obemärkt förbi. Det ser HON till och snart ska det väl gråtas ut om att hon gjorde det för att vara andra till lags men själv mår hon SÅ dåligt eller något annat.

  Kul som fan med humor 😅
  Ja hade det varit tråkigt som fan hade det nog kallats något annat

   Ja humor är kul, men såg du någon kul humor på mellon i lördags?

    Nej jag kollar inte på sånt skit men läser du i texteb skriver ABT att det är ”kul som fan med humor och satir” och ju grejen men humor är ju att det ska vara kul… inget man behöver påpeka då betydelsen av själva ordet är kul..

  Oerhört tråkig pausreklan var det med Anna Took, ingen humor var det.
  Ta tillbaka Edward af Sillens humor/manus.
  Och vad har den jobbiga sidekicken där och göra med sitt Hodeladi hela tiden.
  Lägg ner denna lekstuga snart.
  Två bra låtar var det iallafall som gick till final.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *