Det gäller att smida medan järnet är varmt!

Nicci Hernestig:

Ja, det gäller för Nicci att passa på nu innan siffrorna dalar igen på Nouws topplista.
För tyvärr är det nog så att så länge Nicci hänger i kretsarna runt redan mer eller mindre etablerade influencers som Ben Mitkus och Marcelo så kommer folk fortsätta läsa hennes blogg, men om det tar slut så kommer nog hennes läsarantal dyka igen då det inte direkt är pga henne som många läser bloggen utan på grund av de hon umgås med, och eftersom många vill gotta sig sådana här situationer.

Och med det sagt så gör hon nog bäst i att slänga ut så många samarbeten hon bara kan innan nyhetens behag avtar.
Förhoppningsvis kan Ben Mitus lära henne allt om intäktsoptimering och liknande då han nog har rätt bra koll på det vid det här laget, även om han startade sin resa i programmet ”Ung och bortskämd”.
Annars får kanske Bens mamma rycka in och hjälpa Nicci med siffrorna, eller vad tror ni?

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag gillar dock Nicci som fasiken – och unnar henne lite samarbeten. Jag tycker att hon känns genuin och klok trots sin ringa ålder.

      Jag gillar nog faktiskt också henne, hade kunnat tänka mig att läsa hennes blogg i alla fall bara för henne och inte på grund av marcelo o ben (läser inte deras bloggar eller youtube eller vad de nu gör), men det var ju pga dem som man hittade henne.

      Vettefasiken om jag tror att hon är så blåögd som hon verkar dock. Hade jag blivit sårad av någon jag verkligen var kär i så hade i alla fall inte jag direkt gått vidare till en annan kändis och passat på att göra lite samarbeten på min blogg för att tjäna pengar. Relativt utstuderat tror jag nog att det är.

        Så om hon verkligen blev sårad skulle hon inte haft ett random samarbete på bloggen?!

          Nej, men det känns som lite väl bra sammanträffanden

        Det finns inget facit på hur man måste reagera när det tar slut med den man trodde var den rätta. Jag tror att alla tar det på olika sätt. Hon och Ben har dessutom varit vänner ett bra tag innan hon och M, så som jag har förstått det.

    Tips angående Anna Book, som ju uppenbart plockar in gott om gig såhär i mellotider:
    https://www.facebook.com/events/366552820461143/?event_time_id=366552827127809

      Kan du inte skriva vad länken innehåller ist?

        ”Efterfest med slagerhits” facebook evenemang av casino cosmopol med Anna Book och Lili & Susie .

          schlagerhits*

    Kom bara att tänka på antal följare på stora YouTubers kontra antal visningar.
    Över 700.000 följare och ”enbart” två trehundra tusen kollar på vad de lagt ut. Ganska lite tittare med tanke på följare. Hur går de ihop.

    https://rankit.se
    http://www.socialmediadaily.com/se/youtube/visningar

    Pinsamt dock att hon inte ens är ärlig i texten, bara att kolla hennes instagram så ser man att hon visst använt mobilskal hela tiden tidigare. Det svarta i marmor från ideal of sweden som är jättelikt detta hon designade nu ?

    Länge sen uppdatering om Catrin Hedlund. Vad händer?

      Det är inte speciellt spännande att skriva om en ensamtående trebarnsmorsa i förorten. Catrin har inget liv utöver barnen. Skulder till tänderna och arbetslös ovanpå det.
      Vad ska Camcam skriva om?

      Det var intressant inför rättegång osv men den är över och Catrin slapp jävligt lindrigt undan. Ingen vill gräva mer i det där sorgliga livet.

        Jaha, men tack för info. då vet jag 🙂

          Ni vet väl att 🙂 = Catrin?

      Hon skrev härom dagen att hon spontanköpt en ny utomlandsresa. Det enda som jag reagerat på (pga hennes skadestånd som hon visst inte ”kan” betala).

    Cudos för reklammarkeringen!

    Fast Ben har nästintill aldrig samarbeten så han nog inte lära hennes så mycket, troligare tvärtom, att lära henne att det ibland kan vara bättre utan.

    Ben gör typ aldrig samarbeten osv. Och han lägger inte in massa reklam i sina YouTubevideos som vissa andra gör 🙂 så tror han är fel person att lära ut detta

    Ot- känner Carolina Gynning och yoga girl varandra? Ser att Gynning kommenterar var o varannan bild yoga girl lägger upp på instagram med hjärtan och gulligull.

      Fråga någon av dem, om det nu intresserar dig så mkt.

      Antingen det, eller så tycker hon väl bara bra om henne 🙂 precis som alla andra som kommenterar gulliga saker.

    Hej!

    Tänkte starta en podd om konspirationsteorier tror ni det är intressant? Tycker själv att det är jätteintressant!

      Ja!

      Är det inte svårt att få lyssnare om man inte är ”känd”? Eller du kanske är det

      Jag har en konspirationsteori du kan gå igenom!

      Anna Book är egentligen en brasiliansk fotbollsspelare. Jämför hennes tandrad med:

      1. Firmino i Liverpool.
      2. Gabriel Paulista i Valencia.
      3. Coutinho i Barcelona.

      Behövs det verkligen mer bevis än så? Jag tycker inte det…

        Haha ja tack för tips Viktor Den Store kommer bli mitt första avsnitt!

        Nope inte känd, men tycker själva iden med poddandet är roligt så kan absolut lägga ner min fritid på att podda utan att få ett öre för det.

          Bara det inte påminner för mycket om shane, mordpodden stilen hade varit kul.

    Undrar vilken svensk ”influenser” som först förstår att mobilskal är passè? Dbrand har totalt tagit över marknaden för mobilaccessoarer i Nordamerika men ingen av våra svenska influensers har fått göra något samarbete med dem än. Visar faktist hur små svenska YouTube ”kändisar” är med tanke på att dbrand framförallt använt just YouTube och andra sociala medier för sin marknadsföring.

      dbrandskal finns i Sverige. Skitfula, så förstår om ingen vill samarbeta med dem?

        Tja, gillar man fejkade marmorskal med guldkant så förstår jag att ett tunt skal i svart eller grått känns lite ”fult”. Personligen föredrar jag ett skal som inte lägger på en halv centimeter runt om på telefonen storlek….

        För er som inte vet, dbrands skal är minimala, bara två mm tjocka och syns knappt när det fästs på telefonen. Inget för den som gillar att ha telefonens skal som plånbok men snyggt om man vill ha en mer clean look.

        Dbrand fula? Använder du fortfarande iPhone också?

          Ja jag använder iPhone och kommer aldrig sluta med det 😉 alla har olika smak, jag tyxker skalen är riktigt fula

            Jag kände inte till dem sen tidigare så jag kollade upp dem nu. Förstår inte riktigt vad du tycker är fult? De är tunna skal i olika färger och texturer. Allt från helsvart till klarrött, blått, grått, vita, gula, gröna, i trä, marmor, metall osv. Jag tyckte de gråa och svarta med lite struktur var skitnygga och stilrena.

              Jag tycker inte dom är snygga helt enkelt. Aldrig sett något av deras skal som fallit mig i smaken, inte alls min typ av mönster eller färger eller design. 🙂 så kan man väl få tycka.

                Undrar vad du gillar för skal egentligen? Deras skal är ju väldigt enkla och avskalade i färg och form. Känns så skumt att avfärda alla deras skal när nästan alla deras skal är väldigt neutrala. Ok om det varit massa former och mönster men ett vanligt svart, vitt eller grått skal? Känns som att det är rätt standard.

    och så var det bara till iphone…. 🙁

    Nicci har nog fått upp sina siffror med hjälp av denna blogg också, pga att du skrivit om henne här och länkat till hennes blogg, men de kända killarna gör ju sitt till också förstås. Är Nicci känd sen innan, sedan länge? Som bloggare/influencer eller? Eller blev hon ”känd” för att hon var ihop med Marcelo?

      Jag hade inte hört talas om henne innan hon började träffa Marcelo och hennes blogg startades i november 2017.

        Tack för svar. Häftigt att bli känd och lyckas få en stor blogg (om den nu är stor) så fort, det kan hon nog tacka dig för (lite Marcelo också då kanske). Jag läste lite på hennes blogg, det verkar varit allvar emellan dem eftersom de träffade varandras föräldrar. Nicci var nog väldigt kär eftersom hon blev sårad när killarna spelade spel, eftersom det var känsligt. Kanske var M också kär men att det blev fel. Bra om hon kan gå vidare med Ben för ofta är det faktiskt det bästa för hjärtesorg och att komma över en kärlek att träffa någon ny.

          Jag skulle påstå att det bästa för hjärtesorg är att läka först och inte kasta sig in i något nytt ”bara för att”.

          Det är ganska vanligt att personer maniskt letar efter en ny kärlek direkt av rädsla för att vara ensamma.

    Om man kollar på Nicci och Ben tillsammans i hans videos så ser man att direkt att Nicci tycker om Bens närhet. De är genuina mot varann och passar verkligen till skillnad från My (Bens ex) som oftast var rätt dryg och verkligen sänkte Ben. Hans ex skulle man kunna klassificera som en golddigger/famedigger. Nicci och Ben lyfter varandra och har det säkert jättebra ihop. Förmodligen bara en tidsfråga innan de är tillsammans & det är faktiskt något jag skulle shippa.

    Vem är den där Ben?

    Så skönt att hon slapp Marcelo. Hon verkar mer mogen och förståndig än han.

    Önskar henne lycka till. Vore väl trevligt om hon dumpade aset och blev mer framgångsrik själv. Bloggen behöver bara lite mer bilder.

    Thanks You Very Nice Information. Buy Google reviews Cheap

    Very Nice Blog. Just Continue. Buy Facebook Ads Accounts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.