Har du tappat räkningen, Calle?

Calle Schulman:

Vad tror ni?
Har Calleponken tappat räkningen eller kan det vara så att han slog aningens för hårt på den stora trumman angående sin nedräkning och sorti från Instagram?
Jag tror helt ärligt att han är på tok för centrumkåt för att klara av att sluta med Instagram, precis som alla vi andra som får våra egocentrisk kickar genom sociala medier.

Jag undrar hur Dessie gjorde?
Hon ska att hon ville byta karriär och utbilda sig till mäklare och har under hela den här tiden legat mer än lågt på sina plattformar.
Tror ni hon fasade ut det, eller är det som med ett plåster? Att man måste göra det snabbt med ordentligt? Ett djupt andetag och sen bara ”ritch” så är det klart?

Calle kanske borde ägna ett av sina 91 kvarvarande inlägg till att praktisera hos Dessie för att ta reda på om man verkligen kan överleva utan Instagram.
Han har ju lite smått börjat genom att ha en gammaldags telefon istället för en smart phone men den kommer han nog ha tröttnat på inom kort.
91 inlägg kvar, Calle!
Snaran dras åt. 🙂

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur många gånger ska du nämna hans löjliga nedräkning ??? Det kanske vi borde räkna på istället.

      Jag har planerat att räkna ner till noll. 🙂

        Räkna på du, Camcam. Det är roligt att se honom svettas … eller vad han nu gör. Sticker huvudet i sanden likt en struts, kanske ?

    Fast dessie uppdaterar väl insta flitigt.. ?

      Ja, men den är oftast satt på privat.

        Dessie har oftast den öppen nu för tiden och ALLTID när hon gör något hon vill visa upp som att resa till Thailand (där hon lägger upp bilder på buffén – sushi och pannkakor på samma tallrik…och skriver ”food is life”).

          Ah! Får börja besöka den via datorn då… man har ju råkat bli blockad… 🙂

      Hon är även aktiv på snap 🙂

    Hur instagrammar han då? ?

      Står ju i texten att han har en iPad med sig 🙂

        Jag ser fram emot alla hans spegelselfies med iPaden!

          Hahaha ?

    På tal om Calle var det en sjukt spot on och rolig rant om honom i podden Freakshow, förra veckans avsnitt.

    Paow och Lance verkar vara tillbaka i Stockholm.

      Ja det är väl rimligt eftersom de skulle åka hem måndag?

    OT – Blondinbella har gjort ytterligare ett inlägg för provocera – Energy Management. Stört löjligt.
    Ännu mer bevis för narcissim.

      Jag håller med. Jag blev chockad när jag läste inlägget. Jag undrar dessutom hur hon hanterar sina vänskapsrelationer när hon vägrar ägna en sekund åt att lyssna på något som hon inte finner intressant.

        Tja…. är väl inget mysterium att hon omsätter vänner som vi andra byter tepåsar om hon har den inställningen

        Ja det är en fråga jag undrar mycket över…Vad tycker hennes omgivning? Visst, man kan ju skita i allt vad andra tycker om en men det känns som att det i slutändan kan komma bita en i röven…

        ”Jag har tagit min energi extremt långt och säger idag till om något är ointressant för att jag inte vill slösa min energi. Jag vill inte prata om ett avsnitt av Lyxfällan eller joina ett skvaller. Jag vill lägga all min tankekraft på jobbet eller sådant som får mig glad och ger mig energi.”

        håller med, att vara vän med henne måste vara fruktansvärt tråkigt. vilken självisk människa?? de är väl sånt vänner är till för – att skvallra, prata om både tråkiga eller roliga dagar och saker, inte att få höra av sin vän att den inte vill slösa sin energi på det du säger för hon vill ägna sin tankekraft åt jobb och sånt som gör HENNE glad. skit i vad som gör kompisen glad liksom..

      Efterkonstruktion delux av hela hennes liv….

      Och sms:et som hon hade fått kl 06.00 i morse, som skulle äta energi… Uuuuuuundrar vem det kan vara ifrån med tanke på att hon skrev ett tråkigt inlägg om Odd igår kväll.

      SLUTAAA bidra med klick (=pengar!!) till henne! Det är ju till största del tack vare hennes läsare som hon kan hålla på som hon gör!

      Annika: du behöver terapi gumman.

        Ni andra knäppgökar med för den delen ?

    Hur har han Instagramat detta inlägget om han använder sig av den telefonen har visar upp?

      Kanske med ipaden som han nämner att han bär med sig i väskan

      På samma sätt som han alltid har gjort? Han lär ju inte ha slängt allt han äger bara för att han inte använder det dagligen

    Fortsätt räkna, Cam. Jätteroligt ju ?

    Vill lyfta Frans fantastiska exposé över det vansinniga i att Bella skulle åka privatplan till London, ha ha så roligt!
    http://tramsfrans.aftonbladet.se/2018/02/blondinbellas-privatplanskamp/

      Fast egentligen var det ju inte just London hon skrev att hon måste ha privatjet till

        Verkligen? Ja då var det ju inte kul alls…

        Ja, för dit BB ska finns säkert inga reguljärflyg.

    Ironin i att han måste visa på sociala medier hur frånkopplad han är från sociala medier. Hela Calle är en enda stor tankevurpa.

      Ja, paradoxen personifierad:

      1) blir känd på att vara den elakaste av de elaka för att sedan sprida ’kärlekens budskap’ – samtidigt som han offentligt smutskastar och baktalar sina barns mor

      2) förespråka att vi ska le mot varandra och en vecka senare gå helt rabiat på hur falska tjänarna på lyxhotellet är när de ler hela tiden

      3) göra narr av de som förespråkar havremjölk för att två månader senare förespråka havremjölk, pga synd om kalvarna (fast vara ihop med någon som är uppvuxen på bondgård, kanske där han fick insikt om boskapshållning)

      4) tycka syyyynd om djuuuuren tillsammans med sin hjääärtegoooda tjeeejjj och gå runt i skinnjackor och äta räktallrik

      5) och nu, vara på sociala medier för att konstant upplysa oss om hur lite han är, och vi alla borde vara, på sociala medier

        Klockrent!

    http://tramsfrans.aftonbladet.se
    Detta inlägg om bella ??????

    OT: Varför är Sandra Beijer ovän med Gustav Broström? Hon nämnde på sin blogg att de inte lumgås längre, men hon vill inte berätta mer om det. Någon som vet varför?

      Gustav följer och följs av både SBs ex M och hans nya C på insta…
      Vet inte, men det kan ju ha något med saken att göra.
      SB hävdade efter uppbrottet att alla hennes vänner och familj nu raderat M från alla sociala medier. Dock följer också Elsa M, samt följer och är vän med Gustav också privat, men hon och SB är ju fortfarande vänner.
      Funderade på detta nu när Elsa beskrev sin födelsedag där hon blivit uppvaktad av Gustav, samt Sandra – men uppenbart så umgås ju då inte dessa två…

    Sluta SNÄLLA inte räkna ner!! Älskar att se hur hans inlägg blir bara mindre och mindre 🙂

    Så kul!
    Nä tror inte han slutar, tror inte han överlever utan han har för dålig självkänsla och behöver bekräftelse. Dessie har ju ett liv utanför internet.

    Även om han inte slutar självmant så kommer hans Insta dö.
    Han tappar för tillfället drygt 5000 följare i månaden enligt socialblade.

    Med risk för att vara sen på bollen, men har du sett att Hannah och Amanda byter namn på sin sajt till hannahamanda.com och får det att låta som att det handlar om att de ska ta in fler märken. Men det handlar väl egentligen om stämningen från Daisybeuty gällande namnet? Varför skulle de annars byta namn?

    Calle har iaf gjort något bra en gång i tiden. När Anitha 2012 delgav oss andra hans recept på chili, det är det enda jag använder. Fantastiskt gott.

    https://blogg.loppi.se/anithaschulman/2012/04/schulmans-chili/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.