Aj fan!

I fredagskväll stod Jocke på scen inne på Annexet för att hålla en stor livespelning för sina mest trogna fans.
Tyvärr räckte det inte för att övertyga några recensenter för omdömet är allt annat än positivt.

Var det någon av er som var där?

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT: Jag är förkyld! Har hostat som en tok hela natten (massor slem i halsen) och börjar på ett nytt jobb imorgon (ska få följa med och se hur allt går till. Sedan är jag ledig resten av veckan) – Vad ska jag göra för att kunna vara någorlunda OK till morgondagen? Vill helst inte sitta och hosta ner alla hela dagen.

    Tack! 🙂 Ps. Att stanna hemma är inte ett alternativ, då det är otroligt dyrt att hyra in den personen som ska lära mig.

      Tre tips: googla, gå till apoteket och fråga eller ring 1177. Förstår inte varför man kommenterar i en blogg om influencers om något totalt irrelevant. Har förstått när det gällt andra bloggare, instagrammare osv då det ändå är det denna blogg handlar om men detta är ju totalt irrelevant? 🙂

        Jag har redan gjort ovanstående. Har du några fler tips, som fungerar? 🙂 Jag söker erfarenhet och inte Google som säger att jag har ondartat tumör eller liknande (jag lider av hypokondri, så söker helst inte). 1177 säger vila och apoteket är jag för sjuk för att gå till.

          Ät honung mot hostan, drick vatten och vila.

          Men vila då. Du får råd av en sjuksköterska på 1177, gör som de säger!

          Om du är för sjuk för att gå till Apoteket är du väl definitivt för sjuk för att gå till jobbet? ?

          Om du har någons som kan handla åt dig rekommenderar jag apoteket för slemlösande och därefter en tur till en affär för inköp av isglass. Sen tycker jag att du kanske ska ta dig en funderare på morgondagen. Fattar att personen är inhyrd bara för dig, men hur mycket kommer du egentligen att lära dig om du är sjuk? Minst lika mycket resursslöseri som att ringa och förklara att du är sjuk.

          Du får försöka klara av dagen imorgon med nässpray, halstabletter och Ipren/alvedon. Är det inte ett alternativ att stanna hemma klarar du en dag på det sättet och vilar resten av veckan.

          Och idag gäller det att du håller dig så varm det bara går, dricker massor med honungsvatten och sover så mycket du kan.

          Tycker gott att du kan prova att gå till apoteket och handla på dig slemlösande, halstabletter, Ipren, nässpray osv. Rekommenderar också ingefära och citron, isglass och frukt.

          Klarar du inte att ta dig till en affär en liten stund idag så måste du nog inse att det är kört att jobba imorgon, tyvärr. Jag ligger i influensa men har ändå lyckats ta mig till apoteket för egen maskin, ansträngningen gjorde mig dock helt svettig och matt så för mig är det självklart att ligga nerbäddad även att jag egentligen inte har tid för det

      Vila hela dagen idag. Drick mycket och ät så mycket du orkar. Jag upplever att om man ger kroppen mkt energi och vilar så orkar man sig igenom en dag trots man är förkyld. Det finns inga magiska tips att bli frisk direkt på.

      Finns väl en huskur med lök under sängen. Googla den.

      Vila och drick mycket som någon klok skrev här under 🙂

      Jag brukar göra ett hopkok på ingefära, citron och honung.

      Hyvla så mycket inegäfära du står ut med i kallt vatten. Hyvla i citronskal. Sätt på svag temp och låt det sjuda en stund.
      Dra från värmen och tillsätt rikligt med honung och pressa i citron. Drick och förvara i kylskåp när det kallnat.

      Är ingen mirakelkur men tycker det hjälper tillräckligt för att vara värt besväret.

      Och imorgon när du ska upp så gå upp lite tidigare än vanligt så du hinner hosta upp det värsta nattslemmet (mums) och dricka både varmt och kallt samt hostmedicin det sista du gör innan du lämnar. Det brukar hjälpa mig dagar jag måste jobba med mycket hosta.

      Glöm inte att ta med en vattenflaska!

      Fråga den dyrt inhyrda personen om hen är sugen på att bli smittad av din sjukdom :/

        Hen kan ju köpa ett munskydd på apoteket så lär alla runtomkring klara sig från smitta.

        I övrigt, otroligt spydig ton här. Är ni alla bakfulla eller varför så lättirriterade?

          För att vi alla spenderat februari inomhus pga människor som inte klarar av att inse att är man sjuk är man för f-n hemma så andra slipper bli sjuka!

      Ett enda tips, tänk dig frisk. Ta en dusch. Gör dig iordning. Gå ut på promenad. Du -är- frisk.

      Hinka i dig litervis med hemmagjort ”te”, riv ingefära och blanda med vatten, koka upp. När det kokat upp silar du bort rivböset från ingefäran och tar ingefäravattnet, blandar i citron och honung och drick detta i princip oavbrutet resten av dagen ?

      Panodil i pulverform som man blandar med varmvatten https://www.apotea.se/panodil-pulver-till-oral-lösning-i-dospåse-500-mg-12-st-1?gclid=Cj0KCQiA2snUBRDfARIsAIGfpqERS6Bp0gRB8GielhY4nhJNR5On3vaCRO37ce3pX2PVlSvmeXPeqo0aAk-gEALw_wcB. De är grymma, ta sånna med några timmars mellanrum så borde du överleva dagen. Ingefära i all ära men jag föredrar riktig riktiga grejor när jag är sjuk

      Fy för sådana människor som du. Jag är känslig och suger till mig andras förkylningar som en svamp. Varit förkyld 5 ggr sedan jul samt magsjuk på det en gång. Det tär på en psykiskt och påverkar både socialt liv och studier. Allt för att sådana som du anser dig vara viktigare än andra och ha rätt att sprida din smitta runt dig. Jag låter nog både dryg, arg och otrevlig och det är helt korrekt. Så otroligt trött på den här förkylningsegoismen. Stanna hemma!!

        Håller med.
        Jag äter immunhämmande medicin och har bokstavligen noll immunförsvar. Bara för egoistiska människor som TS behöver gå någonstans måste jag dras med deras sjukdomar i veckor.

        Alltså snälla hahaha man kan inte stanna hemma från jobbet för att man har lite slemhosta.

        Men va? Ska jag då som har barn i förskoleåldern och blir smittad av deras förkylningar konstant vara hemma hela tiden då? Långtidssjukskriva mig från jobbet pga snuvig och hostig?
        Man kan väl inte låta bli att gå utanför dörren för att man råkar vara lite förkyld. Då är det väl isåfall ni som får undvika att gå ut och utsätta er för smitta om det är så jobbigt för er att bli sjuka. Låter hårt men man kan tyvärr inte kräva att andra stannar inne för att man själv är rädd för att bli smitad av en förkylning. /en som varit förkyld i princip hela hösten/vintern och INTE stannat hemma varje dag

    The shade, the shade of it all

      C’mon Latrice Royale!

    Men hur kommer det sig att han överhuvudtaget fick spela på Annexet, om det är så många musikkunniga som tycker att han inte är så bra?

      För att många inte så musikkunniga tycker han är bra.

      Ehhh för att han drar in massa pengar och det vet bokare.

    Är inte förvånad, om man säger så.

    Eftersom du får skriva om nellie kanske du kan ta upp hennes smygreklam för tessie som återfinns i vartenda inlägg och väldigt få gånger är reklammarlerad:)

      Hur är det med det? Verkar ju vara mammans nya jobb och dottern agerar modell och jobbar även där i övrigt. Behöver det endast reklammarkeras ibland. Har tänkt samma med Universum som dagligen gör reklam för sin kompis fik. Kan tänka mig att hon äter gratis eller med rabatt. Behöver hon inte markera för hennes överdrivna reklam inte är en del av dealen? Hur vet man det kompisar emellan?

        Men det borde väl behöva reklammarkeras? Med tanke på att blondinbella behöver göra det för sina egna produkter.

          Men nu handlade det ju inte om egna produkter.

      Ja vore intressant, ungen är ju inte en unge som skriver om sin mammas jobb lite på måfå utan en egenföretagare som propagerar för ett företag dagligen ibland som hon dessutom är sponsrad av

    OT:
    Det är värst vad Mona är ute med någon i sitt liv. ? Inga namn o inga bilder.
    Folk som inte vill synas eller påhittade människor ?

      Om man läser kommentarerna och hennes svar framgår det att det är äldsta dottern hon menar

      Precis, äldsta dottern. FånMona vill bara vara lite mystisk och intressant. ?‍♀️

    Såg precis vloggen som J&J la upp från spelningen och jag hoppas att Jocke inte tar åt sig på ett negativt sätt av recensionerna. Jocke verkade jättenöjd med sitt framträdande och likaså hans fans och jag kan tycka att det är snäppet viktigare än några recensioner. Han lyckades med det viktigaste, att ge sina fans glädje och kanske för många av dom ett minne för livet.

    Har själv vart på konserter som blivit dåligt recenserade men den där glädjen och minnena jag har från dom konserterna är allt annat än dåliga.

      Så är det…det tar tid tt bli bekväm på scen oavsett hur mycket man än streamats på Spotify!

      fast Jocke är ju ingen artist,
      han skriver ner lite ord på en lapp och sedan sitter en annan människa och gör musiken och väljer ut röster.
      så att han står på en scen inför folk och hoppar upp och ner är inte en konsert det är en teater. han lever i en liten bubbla som en dag kommer spricka

        Han är väl absolut en artist. Sen är han ju ingen musiker men en person som uppträder på scen är väl just en artist.

    Snälla hjälp mig att svara på denna enkät till mitt skolarbete, ni är alltid så gulliga här inne, tar max 2 min 🙂
    https://goo.gl/forms/kcPhAnuqiSmjp0yh2

      Som spontan feedback så skulle jag säga att tidsintervallerna är knepiga. ”Hur ofta handlar du på Åhléns”.. från en gång i månaden till en gång om året. Jag handlar där kanske var tredje månad, men inget av svaraalternativen ligger nära..

        Samt procent för kampanj. Jag handlar inte under 70% rea 😉

        Tänkte faktiskt på det också när jag precis sammanställt enkäten :/ men det vi ska fokusera på är själva kundbeteendet gällande om man faktiskt väntar in kampanjer så det ska inte spela så stor roll i slutändan förhoppningsvis!
        Och tack snälla alla gullisar, redan över 40 svar!! Ni är bäst.

      Har två frågor, och kan vara jag som är trög men vad innebär: ”vänta in ett erbjudande”?
      Antar att det innebär att man vet att en vara man vill ha kommer att bli nedsatt inom x-antal veckor? Men hur ofta vet man att en vara kommer att reas ut?
      Sen: ”hur viktigt är en kampanj för dig” med skalan 1-10. Hur menar du då? Är det hur viktig en kampanj är för att jag ska köpa en sak, eller hur viktigt det är för att jag ska besöka affären, eller hur det påverkar mitt köpbeteende, eller hur det påverkar hur ofta jag besöker affären, eller är det något annat?

      Sen bara en (onödig) kommentar, men ”>20” betyder att man är över 20 år och tror inte det är det du menar 🙂

    Trycka på play och dansa otakt är inte att uppträda proffsigt. De är att framställa allas misstankar om hans icke kompetens på scen. Andra gör jobbet och Jockes varumärke står i fokus. Tycker synd om sångarna och övriga personer som verkligen är musikaliska och hör hemma på scen hamnar i skymundan av en pajas på scen. Förlåt men de är så barnkalas som de kan bli.

    Det är en sak att övertyga sina trogna fans hur enastående du är. De tummar upp allt du gör.
    Svårigheten Joakim kommer möta är övriga personer som ser mer kritiskt och bedömer honom utan känslor följare har.
    De jämför uppträdanden, artister m.m. och har olika nivåer på förväntningar.
    En DJ på scen likt Joakim är mer en person som hejar igång publiken och återvänder till DJ bordet för att trycka play. De som sett riktiga DJ uppträda har mer förväntningar på artisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.