Kan det här verkligen stämma?

Tillägg:
Alltså, herregud! Givetvis finns det ingenting i det här inlägget som ska ses som seriöst eller allvarligt menat. Djurplågeri och tidelag är fruktansvärt och det säger inte jag någonting om utan jag ville skoja med alla de märkliga ”råttan i pizzan-historier” som florerar lite överallt.
Herregud, det här hörde jag typ talas om i filmen ”Road trip” där frågan om huruvida det är otrohet att kleta in sin pung med jordnötssmör och låta hunden slicka bort det ställdes.
Alla ni som är topp tunnor rasande över det här inlägget – jag antar att ni bombarderade  produktionsbolaget med ilskna meddelanden även då eftersom man absolut inte får skämta om sådant här??

Maggans text om detta var så sjuk och då istället för att skriva ett gravallvarligt inlägg om olagligheterna i att utöva tidelag och anklaga henne för att uppvigla till sådant så hängde jag hellre på hennes linje eftersom jag inte för en sekund tror att hon heller är seriös.

Om någon blev kränkt av mitt eller Maggans inlägg så ber jag så hemskt mycket om ursäkt å bådas vägnar.

OM jag skull vara hund ? Då skulle jag vilja vara pudel/ Yorkshire terrier/kanintax och bo hos en blåhårig kärring på Östermalm.
MEN å andra sidan så skulle jag inte vilja lapa tantfiffi hela dagarna.

Jag har hört ryktesvägen att gamla ensamma tanter med små knähundar smetar in honung på sin ”punaanis” Svårslickat och segt. Tar evigheter att få bort. Vidrig tanke!//Magdalena Graaf

Jag undrar verkligen vem Magdalena Graaf hört det här i från?
”Tantfiffi med honung” – det får ungefär samma klang som ”pannkakor med sylt och grädde”.
Ska det vara honung i burk eller på flaska? De har ju helt olika konsistens och smak och man vill ju inte välja fel.
Och varför inte jordnötssmör? Kan man ta till det om honungen är slut?
Det verkar ju hundar gilla.

En kommentar inne hos Magdalena påstod att det är olagligt att dubbeldippa sin murra i honung för att sedan få det uppstädat av en hund, men varför skulle det egentligen vara det?
Oetiskt – kanske ja, men olagligt?
Hundar slickar ju sig själva i skrevet dagarna i ända UTAN honung och verkar ha en otrolig förkärlek till att rulla sig i illaluktande saker.

Så ponera att det inte är olagligt att göra det här, är det ändå inte ett jäkligt omständigt sätt att göra det på?
Vore det inte betydligt enklare att bara skaffa en sådan här mojäng och aldrig mer behöva ta hänsyn till om hunden är hungrig eller inte?
En liten, diskret sexshop på Öfre Östermalm så att även de lite äldre damerna som inte vet hur man handlar på nätet är inkluderade!

Jag undrar om den här planen är något för Bella och hennes start up-fabrik Nordic Tech House att investera i?
Vad tror ni?

OBS! Inlägget kan innehålla spår av nötter och ironi med absolut ingen smygreklam! 

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vet inte om det är det, men det borde vara tidelag. Bara för att ”förövaren” är ”passiv” gör det inte till ett mindre övergrepp…

      Det här kanske är både gammal och inkorrekt information men är det inte djurets lidande som avgör om det är tidelag eller inte? Jag måste fan sätta mig och googla …

      Jag hade nog fel här uppe. Det verkar vara olagligt oavsett…

        Japp långt om länge blev det tillsist olagligt. Tog baske mig alldeles för lång tid innan det blev det. ?

        https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/nu-blir-det-olagligt-att-ha-sex-med-djur

          Tyvärr blev tidelag godkänt igen en tid efter detta. Usch.

          Va? Blev det? Har du länk?

          Nej det är väl inte tillåtet?

          Nej det är fortfarande olagligt. Blev det 2014. Men liberalernas ungdomsförbund ville att det skulle bli lagligt igen. Det har dock inte hänt än.

          Googlade lite. Om jag förstod saken rätt så är det inte lagligt utan liberalernas ungdomsförbund förordade att det skulle vara ok ifall djuret inte tar skada. Ett ungdomsförbund har ca noll att säga till om och tur är väl det för både liberalerna och andra är helt koko ibland. Just liberalerna tycker jag är direkt gränslösa. ?

          /liberal till sinnet och politisk inriktning men till inte partiet. Direkt ogillar att de tog det namnet.

        Att utnyttja ett djur för sexuella ändamål är tidelag. Vilket är olagligt, oetiskt, sjukt och helt förkastligt på alla sätt! Att MG skriver det i sin blogg som om det vore en sanning är fördjävligt. Det bevisar bara hur skruvad den människan är!!

      Ja håller med dej. Har aldrig hört detta. Så tror inte ett dugg på det. I så fall är det ju hel sjukt.

    Men usch vilket osmakligt inlägg. Både Magdalenas och ditt. Hur är detta ens kul att skämta om?

      Verkligen. Sjukt äckligt, vidrigt och totalt osmakligt. ???

    Fruktansvärt vidrigt inlägg. Detta är inte kul någonstans.

    Tyckte bara det var sjukt perverst och äckligt. Smaklöst skämt.

    Osmakligt inlägg

    Men hur gammal är kvinnan som skriver som hon gör?
    Slutar alla bloggare utvecklas mentalt efter 17 års ålder?

    Från att ha varit rätt neutral tycker jag sämre och sämre om Magdalena Graaf. Antingen har hon nåt fel i huvet eller så är hon bara lågintelligent.

      Men alltså lågintelligent för att hon skriver om något hon hört som hon tycker är vidrigt?! Läs om igen vad Magdalena skrivit, hon skriver INTE att hon vill göra något sådant! Antar att du tycker sämre och sämre om Camcam också då som även hon skriver om detta? Lite märkligt dock att Camcam skriver att ”istället för att skriva att M uppviglar till tidelag..” hmm då uppviglar Camcam till det lika mycket då ju.. eller mer. Konstigt inlägg.

        Nej men pga detta och allt annat dravel hon skriver om och hur hon skriver om det. Så jävla pubertal.

      Tycker du sämre och sämre om camcam också då? Observera att Maggan skriver att hon hört detta, inte att hon själv vill göra det. Hon skriver att det är vidrigt! Kanske behöver du läsa om igen.

        Kanske behöver du tänka ett varv till.

          Tänka ett varv till? Varför?

          För att du massuppfittat vad jag reagerade på.

        Men varför skriver hon det öht? Hittepå för att få uppmärksamhet. Nåt fel i huvvet har hon ju uppenbarligen, med tanke på det som kommer ut ur den käften. Hon borde fan skämmas!

      Hon ger inte intrycket av att vara skarpaste kniven i lådan om en säger…

        Kan jag förvisso hålla med om.. men hon verkar omtyckt, Magdalena har Sveriges största blogg just nu, överlägset större än Kenza nu.

    Nej. Bara…nej. Åt allt. Inklusive att du skriver ett inlägg om det här.

    Ärligt talat? Vafan är det här för inlägg från din sida? Så jävla onödigt och äckligt. Skäms!

    Inte ens roligt att skämta om, gillar både Magdalena och dig och har själv rätt rå humor men sexuellt med barn eller djur – där drar jag en gräns. Det finns inget roligt eller sarkastiskt ok att driva om där. Osmakligt som fan.

      ?

    Börjar få Paow-vibbar av Magdalena nu… Vrf skriver hon ens så?

    Det här var inte roligt alls. Inte ens nästan.

    Jag skulle nog ta bort det här inlägget, eller skriva om det. Inte ok på något plan.

    Usch ta bort det här. Stackars djur. Inte kul alls utan rena övergrepp på oskyldiga. Hade du tyckt det vore kul om folk lurade barn så? Usch och fy. ?

      Men barn och djur är väl inte ens i samma kategori av handling, sluta bara.

        Det är väl klart det är, två oskyldiga varelser som utnyttjas hur man än vrider och vänder på det.

          Varelser? Barn är barn och djur är djur. Djur utnyttjas av människor hela tiden och hundar äts till och med i kina tex. Vi har pälsfarmar, bondgårdar, slakterier, gigantiska hönshus, djurtester mm. Hundar ses som skadedjur i många delar av världen och det är så sjukt skevt att i Sverige jämnställs de med barn! Känns som någon form av masshysteri, hundar är djur, punkt slut! Blir för fan förbannad att detta ens jämförs med pedofili, så jävla skevt och barnsligt.

    Håller med alla ovanstående. Inte ett särskilt lyckat inlägg. Bara osmakligt.

    Den kvinnan har inte alla hästar hemma. Omogen

    Ok fattar att ni tycker att inlägget var osmakligt men vet ni vad som är ännu osmakligare, att ni jämför det här med VÅLDTÄKT AV BARN. Hejdå.

      Det går inte att jämföra nej. Men man kan väl ändå tycka båda två är osmakliga? Och att båda bör vara olagliga handlingar?

      Exakt, stor, stor, stor skillnad. Självklart ska man inte utnyttja djur sexuellt men barn och djur och två vitt skilda saker. Sluta jämföra hundar med barn.

      Specisist much?

    Det där kan inte stämma. Källa tack! (Ja förutom Magdalenas hearsay eller Flashback). Sprid inte sån här dynga.

    Detta är bara äckligt utan humor. Tänkte du på riktigt att det skulle vara komedi att skriva om sex med djur?

    Oj haha. Camcam då var vi två som inte tyckte det här inlägget var så hemskt. Alla ni som inte ens kan skämta om en sak där hunden inte kommer till skada utan som bara vi tycker är äcklig (hundar älskar oftast starka lukter och minaslickar på använda trosor som om de var bästa godiset i världen om de får tillgång). Att ens försöka påstå att sex med barn och sex med djur är samma sak är världens mest ignoranta och lata sak att göra. Att inte orka tänka i nyanser måste vara riktigt begränsande. Har dock svårt att tro att tanter gör det men sen vågar jag aldrig tänka att människor är kapabla att göra vissa saker – så visar det sig att de visst är det och det är mer vanligt än jag trott. So who knows men ni som tyckte det här var too far, kan ni förklara varför ni tycker det?

      Jag tycker inte heller att det var så illa, inte så att hundarna på något sätt får psykiska men efter det eller ens har en förmåga att reflektera. Men jag tycker ändå inte att det är ok eftersom jag tycker att det är ett stört beteende att tvinga sin sexualitet på andra.

        Håller 100% med om att det är fel (men absolut nåt som går att diskutera) att faktiskt utföra handlingen, och att inte äcklas av att ha en ickemänniska mellan benen men ser absolut inget fel i att skämta om det på sättet camcam gjorde

          Håller med där också ??

    Att ens VILJA göra ett inlägg om detta är en gåta.

    Hahaha. Skulle personligen aldrig ha sex med djur, men anser samtidigt att man inte kan jämföra sexuella övergrepp på människor med ett djur som får slicka typ nutella från ett könsorgan. Då läser man in för mycket mänskliga känslor hos djur. Djur gör oftast som de själva vill, dvs djur visar tydligt om de inte vill något.

    Kräks lite i munnen av detta.

    Om jag känt till filmen Road trip, vilket jag som tur är inte gör, så hade jag bojkottat den och inte tvekat att högt säga till alla i min omgivning hur sjukt jag tycker det är.

    Men visst jag är inte förbannad så ditt tillägg kanske inte rör just mig. Men att du gick långt över min gräns står jag till.

      Är det moraliskt fel att ha sex med djur och skoja om det men du kan bara ”förstå lite” de människor som väljer att inte äta kött? Du har sagt att morötter kan ha känslor, är det enligt dig fel att ha sex med grönsaker också eller att skoja om det? Om det inte är ok att låta en hund slicka bort lite honung, hur kan det vara ok att döda djur? Bara nyfiken på logiken där.

        Ursäkta? Hur korkad är du? Så alla icke-vegetarianer stödjer då sex med djur menar du?

          Var läste du det? Jag frågade hur en som har kritiserat vegetarianer som väljer att inte äta kött pga moraliska själ logiskt kan förklara varför det är fel att skämta om djur som slickar bort honung. Hmm har sagt att till och med morötter kan känna rädsla som argument mot veganer så, jag är nyfiken. Din slutsats får du fundera på lite till.

          Du forsätter att bygga halmgubbar. Jag har inte kritiserat veganism som fenomen men motiven och argumenten bakom. Rätt stor skillnad tycker jag.

          Och du bara för att jag tycker det är ok att äta kött så tycker jag inte att smärta och lidande vid slakt som kan undvikas är ok. Jag gillar tex inte dagens slakterier utan jag vill införa slakt på gård med ambulerande slaktbilar tex bara för att nämna något.

          Du kan sluta nu att ohederligt tillskriva mig åsikter som jag inte har nu.
          Tack på förhand!

          Ja, det är det jag menade, att du kritiserar motiven till att vara vegan men samtidigt tycker att det är över gränsen att skämta om tanter och deras småhundar. Det finns ett enkelt sätt att undvika smärta vid slakt och då skulle man ju kunna säga att så länge hunden inte lider av det så är det ok att låta den slicka i sig lite honung.

          Det jag menar att du har sagt att veganer som säger att man inte vill äta djur på grund av moral borde även ta grönsaker i beaktning och då undrar jag varför du inte följer det själv? Du tycker att ett skämt är över gränsen men har inga problemen med att utnyttja djur annars. Låter som hyckleri och att du bara vill trycka till veganer.

          Förstår inte hur du menar. Jag måste äta annars dör jag.

          Jag har inga problem att äta varken djur eller grönsaker och de är liv för mig bägge två och vetenskapen börjar närma sig förståelse att växter också har känslor. Varför är det då mer ok att äta en växt över ett djur? Bara för att du tycker djur är gulliga och har ögon och en röstapparat som du kan höra.

          Jag tycker sex och att äta är två vilt skilda saker. Mat måste jag ha. Sex är ingen mänsklig rättighet och jag kan ta hand om det utan att involvera någon annan. Det kan jag inte med mat och här har vi en stor skillnad. Jag tycker inte det är ok att raljera över slakt heller. Jag har respekt för ALLT levande och vill behandla det med så mycket värdighet som det går.

          Det är, som så ofta annars, inte allt eller inget när vi pratar om etik utan det finns grader i alla resonemang. Om du inte greppar det så misstänker jag att du är en im absurdum principfast person eller en stor hycklare.

          Här har du en annan artikel. Hur menar du på att det är skilnad på växter och djur?

          http://www.bbc.com/earth/story/20141111-plants-have-a-hidden-internet

          Ja, mat måste man ha, något annat har jag inte påstått. Kött måste man inte ha och att äta det är ingen mänsklig rättighet heller. På tal om halmgubbar. Mjölk då? Det borde verkligen vara över gränsen.

          Varför ska jag läsa massa artiklar om växter? Är du rädd om deras känslor så bli luftetarian och flytta ut alla ur sovrummet. Jag undrar varför du tycker att veganer ska ta växter i beaktning när du inte ens tar djur?

          Tror inte det är jag som är rädd utan du eftersom du vägrar läsa artiklar som skulle kullkasta din världsbild.

          Jag har desuom inte uttalat mig om hurvida det är ok att skämta om morötter men för din information så tycker iaf jag det är slöseri med mat att använda det till sex. Ett slöseri med mat när det finns dem som svälet i välden.
          (Under förutsättingen att det inte äts upp då efteråt eller undertiden)

          Jag lägger ned att snurra in mig mer och mer i dina virriga resonemang för vi kommer aldrig komma till konsensus eller hur?

          Här tex… ”varför du tycker att veganer ska ta växter i beaktning….”

          Det har jag adrig sagt. Vad jag säger är varför ska man ta djur MER i beakting än växter när bägge är liv.

          Som sagt, vi säger så.

          Så veganer ska ta växter lika mycket i beaktning eller djur lika lite i beaktning som växter? Det är ju du som är lite snurrig. Menar du att veganer som inte tar växter lika mycket i beaktning är större hycklare än de som tycker att skämt om tidelag är fel men inte tar sin köttkonsumtion i beaktning? Lidande som lidande.

          Anonym, Du har enormt stora problem med logiskt resonemang och förstå skriven text. Du är virrig i pottan och behöver omega3 och högvärdigt protein för att kunna tänka.
          Moroten är dessutom död så fort du tar upp den ur jorden men hunden lever fortfarande. Om du vill ha sex med en uppstoppad hund så är det ingen som stoppa dig.
          Lägg nu ner och inse att du inte kommer någonstans med dåligt genomtänkta argument.

          Haha q8, jag är inte vegan 😉

        Tänker inte bemöta din halmgubbe men tänkte kanske den här artikeln är av intresse. ?

        http://www.bbc.com/earth/story/20170109-plants-can-see-hear-and-smell-and-respond

          Ett citat från artikel …

          ”We cannot know if carrots feel pain (Credit: Chris Howes/Wild Places/Alamy)”

          ?

          Jaha? Du jämför det med slakt och jag jämför det med småhundar som slickar i sig lite honung.

          Va?

          Det jag menar är att du inte heller kan veta om hunden tycker att det är helt ok med tanternas honung.

          Anonym, Du är sjuk. Varför ta risken att hunden inte gillar det för att du ska få lite slaffs? Är du vegan?

          Nej q8, jag är inte vegan, dör en morot när man plockar upp den ur jorden? ?Varför skulle jag ligga med hundar? Hur är det med ditt eget omega 3 intag? Du känns förvirrad.

        ??

    Hade varit skönt om du hade haft förmågan att ta till dig av kritik. Med tanke på vilka läsare du har så borde du ta till dig när majoriteten reagerar på ett extremt negativt sätt. Sluta skylla på att allt är humor och att vi missuppfattar dig, jag fattade att det var ett ”skämt” men jag fick på riktigt ont i magen. Ta bort inlägget, ta till dig av kritiken och utveckla bloggen till något bättre. Du har ett extremt dåligt sätt att bemöta kritik och det blir extremt ironiskt med tanke på vad du skriver om andra bloggare.

      Men va? Hon har väl inget ansvar över ditt magont? Många tror att bloggen finns till för att behaga deras högst specifika personliga smak.

        Nej, men när man driver en blogg som faktiskt är beroende av läsare för att gå runt, så kan det vara bra att veta hur saker uppfattas av sina läsare. Jag hade iallafall uppskattat att någon sa ifrån istället för att tappa massa läsare utan att förstå varför.

    Jag mår faktiskt illa när jag läser detta inlägg.
    Min humor är rå i vanliga fall, men detta är över min gräns.

    Usch! Äckligt! Vidrigt! Konstigast är ju att det var lagligt tills för inte så längesen, jättekonstigt.

    Det finns väl en anledning till att den på Östermalm vanligt förekommande pudeln kallas fittslickarhund. Men historien kan härstamma från detta https://groups.google.com/forum/#!topic/alt.folklore.urban/aR2L-P3S97U

      De på Östermalm brukar väl ha mer välvårdat språk än sä. Oftast väldigt väluppfostrade. Talar av erfarenhet.

    Äsch. Man får skoja om allt. Det var kul. Fortsätt med det du gör, heja???

    Tycker du ska ta bort detta inlägg. Osmakligt och vidrigt och inte kul att skämta om!

    Men nej, visst man kan skoja om allt om man vill men vill du verkligen ta ner nivån på bloggen så mycket.

    Så tråkigt när det händer. Önskar mer av de smarta analyserna som sätter perspektiv influencervärlden. Inte smaklösa skämt som lämnar obehaglig känsla.

      Precis, lämnar en ytterst obehaglig känsla 🙁

    Vad äcklig du är.

    Frågan är vad som är roligt i hela inlägget?

    Är det kåta tanter?

    Är det utnyttjande av någon inte förstår det horribla i situationen? (hunden)

    Är det utbudet av ”istället för att utnytja hunden” som är kul?

    Råttan i pizzan var kul på 80-talet.

    Du försöker rädda situationen genom att skriva om någon film där fenomenet sex med djur tydligen varit aktuellt. Ska ditt inlägg vara ett försvar pga den filmen? Din fråga är infantil. Kanske, fick filmen massor med kritik för det. Kanske inte, men vad har det med ditt inlägg att göra?

    Inlägget från både dig och Maggan smaklöst. Sant eller osant så är det bara smaklöst och humorbefriat.

    Finns det minsta uns av sanning i det ”billiga skämtet” så är det ofantligt sorgligt att människor är så ensamma att de tappar greppet om vad som är acceptabelt eller inte.

    Moa

    Självklart så reagerar majoriteten av dina läsare på detta inlägg, detta då majoriteten av dina läsare är personer som är så känsliga att de till och med måste censurera vedertagna svärord och skriver f*n, j*vla eller f***a. Haha.

    Sen tycker jag CamCam, att ditt sätt att använda ordet kränkt på visar på att du känner dig både kränkt och sekundärkränkt å Magdalenas vägnar.

    Ingen blir väl kränkt av andras dåliga humor?

    Man måste väl få säga sin mening utan att bli anklagad för att vara kränkt?

    Sluta med det! Det är ett totalt ointressant, värdelöst och utarmat ord.

    Moa

    Vad hände med My Martens?

      Du menar varför inte hon och Graaf umgås längre eller? Vet inte men vet att flera slutat umgås med M.M. så nånting verkar hon ha gjort. Fråga Magdalena hon har ju frågestund nu.

    Era lättkränkta dårar? hur står det till med läsförståelsen? Ni har inte läst vad Maggan skrivit, läs om och tänk efter.

      @Saha

      Har du verkligen läst och förstått?

      Berätta vad det roliga är och vad som får dig att ge människor eptet som ”lättkränkta dårar”.

      En till känga till dig CamCam. Vad är det som är ironiskt i ditt inlägg? Det är fan bara plumt och låg ingentinghumor.

      Moa

        Har jag någon stans skrivit att det skulle vara roligt?
        Näe, jag ifrågasätter vissa personers läsförståelse, om personer inte kan läsa att Maggan skriver att hon hört ett ryckte ang småhundar, honung och punanis på Östermalm.
        Hon har hört ett ryckte, ett ryckte som hon återgett. Ni som inte fattar det beter er som lättkränkta dårar.
        Faran i det?

          @Saha

          Vad finns det för mening med att sprida rykten öht?

          Byt ut ”blåhåriga damer på Östermalm” mot Judisk, Muslim, färgad eller vad som helst av minoritet så kanske, kanske du kan förstå hur illa ställt det är att sprida osanna rykten.

          Förutom att ryktet i sig är osmakligt så finns det en djupare mening med att våga vägra vara en del av det.

          Civilkurage, tror jag visst det kallas. ?

          Peace

          Moa

    Hur många tillägg har du inte gjort nu med den där förklaringen? Det är mycket försvarande från din sida om att du inte ska behöva försvara nåt (tips det är bara att strunta i att göra ett tillägg. skämta på som du vill, lovar att det är tillåtet)

    Jag har hört att pudlar är vanliga i Djursholm bland de nyrika wt- tanterna☺️

    ? kommer ni ihåg bloggen ”hundslynan”? hahaha
    Helt i min humor

    Känns som standarden sjunkit sen du bytte plattform. Tekniskt är den vassare här. Men du går över gränsen här mer än där.

    Jag stör mig på att du verkar som ett småbarn som sitter och njuter av hur dina inlägg ska reta upp människor.

    Vilket sjukt inlägg..!

    O ännu sjukare är att du lyckas få in Bella i det!

    Skulle vara intressant att få veta hur du egentligen väljer vilka du ska skriva nedlåtande mm om, såsom Bella, Anna Book mfl, medan andra kan göra/skriva vad som helst o du ändå typ hyllar dem. Hur tänker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.