Man kan inte bestämma över kärleken

Angelica Lagergren:

Jag blir på riktigt så där glad i magen och nästan lite fuktig i ögonfransarna av att läsa det här inlägget av Angelica Lagergren.
Att hon vågar öppna upp sitt hjärta för en ny människa efter den spillra hon beskrivit sig själv som efter att hon och Stefan separerade gör mig glad, men det som gör mig lite extra glad är att hon väljer att dela med sig av det till oss, sina läsare på bloggen.

Jag kan absolut förstå de influencer som väljer att inte göra det utan som istället håller personen hemlig för att inte jinxa relationen eller av rädsla för att någonting ska hända och kanske skrämma bort personen som kanske inte alls är van vid sociala medier eller vad det innebär.
Kärleken är magisk, skrämmande, underlig och egensinnig och den slår till när man minst anar det och med en kraft som kan golva den mest stabila av oss men är det inte också det som gör den så underbar?

Heja Angelica, heja er och heja kärleken!

(Nu ska jag – inspirerad av detta –  gå och hångla upp min smått trasiga man som åkte Öppet Spår i helgen och rör sig mer som en pensionerad gubbe än en atlet just nu!)

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blir också glad för kärlekens skull, och extra kul att hon delar med sig på bloggen ! Med foto och allt ?
    När jag läser hennes blogg får jag intrycket att Angelica blev orättvist behandlad i skilsmässan av sin ex-man.

      Samma här, och att han fortfarande behandlar henne illa och arrogant. Genuint glad för henne att hon träffat någon som gör henne glad. Håller tummarna för dem!

      När man har lyssnat på tvillingpodden sedan starten förstår en varför ”Stackars Stefan” lämnade och gick vidare… Nu ska har flytta ifrån Åkersberga också som det verkar…

        Och hans flickvän säljer sin lägenhet så han ska nog bli sambo då.

      Det är det intrycket hon vill ge givetvis, att det är synd om henne.

    Tycker det är roligt att Angelica äntligen har fått en fin kille som passar hennes vackra utseende! Stefan va ingen man vilade ögonen på direkt..

      Fast utseende har ingenting med kärlek att göra, det är något djupare än så 🙂

      Hade du tyckt att det var mindre roligt om hon träffat någon som hon älskar och som älskar henne men att han enligt dig var fulare än henne? Får jag fråga hur gammal du är?

        Det är mer vanligt i världen att kvinnorna är snyggare än sina män. Därför tyckte jag att det va roligt med ett par som passar bra ihop utseendemässigt. Jag är 25 tackar som frågar 🙂

          Fast vem bestämmer vem som är snyggast?? Känns som du är en ganska ytlig person om du blir glad över en sån sak. Det är inte viktigt vem som är snyggast eller om man är ”lika snygga” osv. Kärlek är något annat ?

          Ok. Trodde att man hade mognat mer vid den åldern. Hoppas du hittar någon snygg att leva med själv. Har du tur är hen fin på insidan också?

          Så du upplever att man är omogen för att man vill ha en snygg kille som man attraheras av (som självklart ska vars snäll, omtänksam, kärleksfull osv) Jesus… Alla tycker vi väl olika. Men för mig är både utseende och insida viktiga faktorer. Jag vill gärna attraheras av min partner. Jag har redan (i mina ögon) världens snyggaste kille sedan 2,5år tillbaka, så du behöver inte oroa dig.

          Fast nu var du ju glad att hon hade träffat en kille som enligt dig var lika vacker som henne. Inte glad för att han var attraktiv i hennes ögon. Att vara glad att någon annan har hittat kärlek i någon jag tycker är snygg är inte samma som att attraheras av min partner.

          Fast det var inte det som folk reagerade på, klart man vill attraheras av sin partner. Men att bli glad för att någon annan hittar en partner som matchar dens utseende bättre var enbart märkligt och superytligt när det inte ens handlade om ditt egna kärleksliv.

    Wow, så härligt med kärlek! ♥️ Men jag förstår inte hur folk får till det så fort? Jag har varit singel i snart 4 år (och har ett barn i samma ålder), och jag har fortfarande inte träffat nån (trots att jag dejtar aktivt i perioder!) jag skulle falla för och vilja ha som en del av min lilla familj – eller ens som min kille. Går sönder av längtan både över att vara älskad, att älska och kanske få fler barn. Är det aldrig min tur? ?

      Jag brukar tänka att i detta nu finns just nu en man som kommer vända upp och ner på hela min värld, ge mig fjärilar i magen och vilja dansa fuldansar offentligt. Kanske har vi träffats eller så vet vi inte om varandras existens, oavsett är det inte rätt tid ännu. Så när det väl händer är det meningen.

      Jag längtar ihjäl mig efter barn men försöker tro på att det kommer först när jag är redo.

      Är säker på att det kommer hända dig också!

      Känner detsamma. Är 26, 27 i år och har alltid vart singel. I fredags frågade jag om råd i öppet spår och igår bjöd jag ut en kille aom jag skrivit ned och som verkade super trevlig och på. Men nä, han ”är tyvärr för upptagen i dagsläget att träffa någon (träffas seriöst antar jag) och vill inte såra med några falska förhoppningar. Suck. Ännu ett nederlag. Känner med dig ?

      Skulle precis gå in och skriva samma sak haha, folk hinner få hjärtat krossat och lappa ihop det igen med någon ny snabbare än att jag får en matchning på tinder…. Förstår inte hur vissa kan ha det så lätt. Tycker inte jag är så ful/tråkig, förbättringspotential absolut, men måste man verkligen vara nästan perfekt för att träffa någon?

      Samma för mig…har varit singel i 6 år och har dejtat en hel del men inte hittat rätt. Längtar oxå men är hellre själv än med någon som inte är helt rätt…
      Svårt det här med dejting och träffa ngn ny tycker jag. Vissa verkar, som du säger, hitta ngn väldigt fort igen…
      Men snart är det såklart vår tur 🙂

      Jag tyckte det var bra skrivet.

      Ja, väldigt tråkig krönika, upprepar bara samma saker som hon alltid upprepar på bloggen.
      Detta kom väl förmodligen efter ”spanx-gate”!

      Tycker det är på nivå med Bella-maskrosbarn – ännu en pinsam människa som inte förstår från vilken privilegierad position hon uttalar sig.
      Ja, de flesta/alla har upplevt jobbiga saker – jag själv en väldigt liknande UCs eget ’trauma’ vilket gör att jag får katastroftankar av vissa tema/ord/platser/sammanhang – men klarar ändå att förstå skillnaden mellan att tycka att något är jobbigt, dvs att behöva göra ett känslomässigt/intellektuellt arbete i förhållande till vissa saker, och det att trigga ett trauma/psykos.

        Fast att vifta bort någons hårda arbete med privilegiesnacket är väldigt nedvärderande. Den som jobbar med sin karriär och med sig själv och sin attityd förtjänar all respekt. De personerna är bra förebilder och folk som sitter i sina offerkoftor borde snarare följa deras exempel än att avfärda deras hårda jobb och sunda inställning.

          Så de som har PTSD ska jobba med sin karriär och sin attityd? Förstår att du gillar Clara, konstigt bara att en PTSD-diagnos tydligen är trams medan en cancerdiagnos (hos en anhörig) uppenbart inte är det…
          ’Sund inställning’…

          Nu har jag inte sagt något av det dör och Clara har heller inte påstått att PTSD-diagnoser är trams. Sluta upp med att medvetet misstolka och svartmåla om du vill ha en vettig diskussion.
          Och nej jag anser inte att ens PTSD-drabbade ska få triggervarningar i hela samhället. Det är orimligt. Ja de måste jobba med sig själva både med och utan hjälp! (Plus att jag är överygad om att majoriteten som skriker efter triggervarning inte har PTSD. De ska jobba med sin attityd mest av alla.)

        Fast bara för att du har ett sätt att hantera ert liknande trauma betyder ju inte det att andra per automatik kan göra på ditt sätt. Det funkar ju för dig men nödvändigtvis inte för någon annan. Eller så har ni kommit olika långt i bearbetningen samt går helt olika vägar med olika erfarenheter, förutsättningar och kunskaper.

        Det går liksom inte att jämföra sig med någon annan bara utifrån liknande trauman, så mycket mer än den specifika händelsen spelar ju roll.

        (Nej, läser inte Claras blogg och har således ingen uppfattning om henne eller vilket trauma hon har i bagaget. Är bara av den åsikten att man måste sluta jämföra sig med andra, framförallt inte bara utifrån en sak = traumat i sig. Livet och trauma-hantering/bearbetning är mycket mer komplext än så)

    OT.
    Hur mycket betalar ni i el/månad? Jag bor i en 3:a, har tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin som går en gång om dagen. Tv, lagom med lampor. Betalar ca 1500/mån och tycker att det är mycket, vad säger ni andra?

      Det är väldigt mycket! Vi betalar det i vår stora villa för all hushållsel och en luftvärmepump som värmer halva huset… Vi är då 5 personer. När vi bodde i en 3:a har jag för mig att vi betalade ca 300:-/månad. Har du nån golvvärme som går på högvarv?

        Tror inte det räcker som förklaring såvida de inte har ett fönster öppet samtidigt.

      Det är tre gånger för mycket. Går FU avtalsköst, alltså inte rörligt utan att de levererar utan att ni har kommit överens om något. Det är min enda förklaring eller någon som har lyckats tjuva sig in på ditt nät.

      Ring din leverantör omedelbart.

        *Går du avtalslöst

      @Kajsa

      På landet har vi c:a 2 000 kr/månaden. c:a 150 kvm med elvärme och utebelysning.

      Hemma har vi c:a 500 kr/mån på samma storlek ung. Värmen ingår i Avg. Har också TM, TK och DM.

      Det låter som om du betalar å helsike för mycket.

      Moa

        Hej Moa?

          ?

          Hej, hej TRH

          Tack för dina alltid lika sakliga inlägg!?

          Moa

        Kajsa, sitter en länk i modd som förklarar bättre än jag gjorde. Du får vänta på CamCam släpper igenom den.

          I am OOOOOON it!!! 🙂

      Vi bor i en 5:a, kör diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare varje dag och elräkningen brukar nog ligga på 1000:- för två månader. Verkar som att något är fel i er förbrukning, kan det vara kyl/frys som gått sönder? När vår kyl slutade fungera som den skulle så sköt elräkningen i höjden rejält. Vi fick låna en liten dosa som man kopplade in mellan eluttag och kylen för att se hur mycket den drog, räckte som underlag för vår hyresvärd som bytte kylen direkt.

      Oj, har tvättmaskin som hår typ 2 ggr i veckan och ligger på 200-300 så det dör låter verkligen alldeles för mkt. 600-700 känns kanske mer rimligt.

      Vi har ett gammalt hus med otäta fönster från 40-talet på 180 kvm + 60 biarea, jag har en förkärlek till timrar som går konstant, golvvärme på iaf 80 kvm, iofs kamin som vi myseldar i ganska rejält. Sommartid ligger vi på 500-700 kr/mån (med spabad och poolpump igång) nu när det varit som kallast hos oss (-8-isch) fick vi en räkning på nät och el på 2500 kr. Låter skumt med så mycket för en lägenhet?
      Vi har Telinet på handeln, har haft det i flera år och kommer så förbli kvar där, har du kollat om avtal där?

      Vi bor i en trea, dock utan tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. Två monsterdatorer som står på hela dagarna dock. Tvn går nån timme om dagen. Alltid massa lampor tända. 400 kr landar det på i månaden under vintern, 250-300 på sommaren. Så tycker absolut 1500 är helt galet, haha!

    Kajsa. Du har en länk från mig som väntar i modd.

    Höll fan på att sätta i halsen, trodde för ett ögonblick att det var Odd Spångberg ???

    Jag älskar min man så mycket vi var nöjda med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka några konstiga förändringar från honom. några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen. Ibland går min man ut och kommer inte ens tillbaka hem några dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att lösa detta problem men ingenting fungerade. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. Jag läste om Dr Goko-berättelser på en webbplats som föreslog att Dr Goko kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så kontaktade jag honom och jag sa till honom mina problem. Han fixade mitt äktenskap och han ger en lösning på mitt problem, nu är min man och jag tillbaka igen. allt fungerar bra i mitt äktenskap och jag är så glad att Dr Goko tar tillbaka min man till mig med framgång. om det finns något problem i ditt hem, hälsa, äktenskap / relation och mer skicka email till Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com kan du ge honom en whatsapp chatt på +2348056398964

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.