Rena rama fritidsgården

Helt ärligt!
Vad är det för folk som hänger inne på Marcelos blogg och engagerar sig i munhuggning av det slag som skådas här uppe?
Att han själv har lite otur när han tänker ibland är väl sen gammalt men att det kan smitta via hans blogg – det trodde till och med jag var en omöjlighet.
Men tydligen inte…

Tydligen försöker han slå i sina följare att han förlorat ett vad mot sin Temptation Island fyllo-partner in crime som innebär att han inte får använda sig av sociala medier på en månad.
Hmm…jag tror att sannolikheten är större att Tjocka Hetsätarkatten skriver 2.0 på högskoleprovet än att Marcelo tar en paus från sociala medier utan att vara direkt tvungen.

Sannolikheten att han åker iväg för att spela in någon typ av dokusåpa-program är väl ganska överhängande skulle jag säga.
Jag menar, vad skulle han annars göra? Hänga kvar i Sverige och shoppa spökföljare på Instagram eller sura över att både Ben Mitkus och hans exflamma Nicci båda två är betydligt mer framgångsrika på sociala medier trots att Nicci endast haft sin blogg i några månader?
Tja, fast det gör han väl redan så det tröttnar hon nog på snart…

Men helt ärligt…
Jag har precis kollat på serien om Unabombaren i USA på Netflix där det är en gärningsmannaprofilerare som tar fast honom till slut och känner mig lite inspirerad:

Hur tror ni att en generell profil för skribenterna som slänger käft här ovan bland kommentarerna skulle se ut?
Tjej, 16-18 år, bär svart Michael Korsväska med pompom-boll (kallad Farstaglitter), Uggs, bor i Enskede eller Stureby och går någon typ av medieprogram i skolan. Har extremt glittriga och långa fejknaglar som matchar det ännu glittrigare mobilskalet eller det marmorerade från Ideal of Sweden….

Okej…fortsätt ni…. 🙂

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och där var nästa säsong av paradise hotel förstörd om det är sant att idioten ska vara med.

    Är det fel att man kände sympati för Ted, i den där serien?

      Åååh, jag hoppas inte det, för det gjorde jag.

      Jag och min sambo också! Efter ”Ted”-avsnittet. Fy, det är fler än han som borde också åka i fängelse. Sen tror jag också det beror på stt skådespelaren som gestaltar Ted gör det SÅ himla bra!

        …Och att agenterna framställs som så himla osympatiska.

      Jag kände detsamma!

    Hahah spot on på beskrivningen

    Hoppas verkligen inte att han ska vara med i PH, gillar programmet men ogillar verkligen honom. Vill verkligen inte se eller höra honom. Fast kan det verkligen stämma? Är han inte lite gammal för PH? De äldsta brukar väl vara typ 25 max

      Jag borde vara med i PH och röra om lite i grytan. 37 år och absolutist är en glasklar succé waiting to happen.

      Jesper (Fröjd?) var väl en bit över 30 nör han var med? Fattar ej vad de tänkte när de castade den snubben, han var ju så jäkla obehaglig hela tiden.

    Och där ringde challizz ambulans igen…. (och jo, jag kommenterar om henne om jag vill)

      Vem har sagt att du inte får kommentera om henne? 🙂

        Hon drevade ju på en sväng om att hon skulle anmäla alla som kommenterade om henne här inne. Antar att camcam inte lämnar ut några IP-adresser om inget brott har skett i alla fall så det är nog inget att bry sig i! Kommentera på ni ?

          Korrekt. =)

      Challizz – 100% Munchausen syndrome

        Den här gången hade hon trillat och slagit i huvudet… ?

          Hon trillade på grund av magen också..

      Hypokondriker, känner till typen. Har haft flera hypokondriker i min krets. Så sjukt jobbiga personer, går inte att umgås med och det allra värsta är att ha en till arbetskamrat. Driver alla till vansinne när hon är väl arbetar ( hon sjukskriver sig minst 2 ggr i månaden).

        Ok Challizz, hypokondriker med ???. Du behöver inte anmäla nån?. Jag har ingen aning om vad hon är eller inte är men nog fan är det underligt med nån som är som hon…

      Ja hon har verkligen otroligt många åkommor.
      Magont så man knappt kan existera har nog dom flesta haft någon/några gånger och inte ringer man ambulans för det. Speciellt inte när läkaren har sagt att det bra beror på laktos, då vet man ju liksom att det inte är farligt.

      Men kan du vara snäll och sluta kommentera om dig själv hela, hela tiden? Varje inlägg skriver du totalt ointressanta saker. Ingen bryr sig om dig och det är ett dåligt sätt att få läsare. Det är svårt att få en stor blogg i 2018, men jag lovar dig att det inte kommer att ske om du kommenterar härinne dagligen.

      Personligen vägrar jag att titta på din blogg och jag är säker på att jag inte är den enda.

        Jag läser men unvis:ar, det är för absurt för att låta bli.

        Det var jag som kommenterade om att hon hade ringt ambulans och jag är inte challizz. Hade hoppats att jag inte skrev lika risigt som henne och stavade något bättre, men går det att missta min kommentar för att vara henne så får jag kolla över min svenska lite.

          Dessutom, som att Challiz skulle ha lite självinsikt och driva med att hon åkt ambulans igen? Aldrig.

    Ser gärna hans nuna där – lite samma som att Alexander Bard faktisk kan vara riktigt rolig när han vill.

    Är en usel följare av PH dock – vet inte hur länge dom ska vara där. Min undran är hur länge han kan klara sig utan nya fillers eller botox och allt annat skoj han trixar med? Han är dock en guldgruva för vilken TV-producent som helst. Att få någon att hela tiden göra bort sig så kapitalt som han gör – det är på gränsen till osannolikt faktiskt.

    Jag tror tyvärr att det kan vara nya säsongen av The Bachelor, hört att de just nu sökt långa ”snygg” killar och han vad väll nyligen på någon casting? Obs! Skämmas att jag ens har koll (!)

      Men näää. Bachelor brukar väl ändå ha snubbar killar med lite klass och pengar?

      hahahahahahahahahahahaha om han är vår nya ”bachelor” så dör jag.

      Bachelor spelas in senare, typ maj.

      Bachelor är det inte. Det är inte klart vem som blir nya Bachelor än (eller var åtminstone inte förra veckan). Jag är bekant med en som är med i sluttampen om att få den ärade titeln, och precis som ovan skriver sker dessa inspelningar i maj.

    OT (det här hade passat bättre under öppet spår men är utomlands och missade det mär det var). Jag behöver få bolla med er kloka människor här inne.
    Jag har en kusin som är som min lillebror och vi har alltid varit nära. Jag fick veta nyss att han planerat att ta livet av sig för några dagar sedan men han ringde efter hjälp innan han gjorde det. Vilket jag är så sjukt tacksam över för nu har vi, hans familj, chans att hjälps honom. Men var börjar man? Ska man hjälpa honom få en tid hos dn bra psykolog att prata med? Han hatar sitt liv säger han, jag vill hjälps honom få ett nytt jobb, komma iordning med sitt hem och på något vis få vänner. Han har ingen vän, inte en endaste. Hur hjälper man någon att få vänner? Han är världens goaste kille med ett stort hjärta, men han är blyg och diagnostiserad med Tourette och add så för hans del yttrar det sig genom att han inte känner att han är som alla andra och han har svårt att ta kontakt. Jag älskar honom så oerhört mycket och bil bara hjälpa honom att må bra. Men jag vet inte vart jag ska börja?

      Gällande måendet så låter en vårdkontakt helt nödvändig men jag låter någon med bättre koll ge råd ang. vilken väg ni ska gå för att få bäst hjälp.

      Gällande kompisar dock – hur gammal är han? Vad har han för intressen? Bor ni nära någon större stad (där brukar man kunna hitta på lite mer)? Tänker spontant att någon typ av intresserelaterad föreningsaktivitet hade kunnat vara en inkörsport till att träffa folk. Då har man genast något gemensamt att prata om. Annars brukar det finnas facebookgrupper och liknande för att träffa folk på specifika orter.

      Kanske borde han även bli aktiv i någon patientförening eller stödförening för att träffa andra med samma diagnoser. Då ser han att det finns fler som är ”annorlunda” på samma vis som honom. Kanske träffar han någon i sin egen ålder som upplever samma ensamhet och också vill ha vänner.

      Sist vill jag säga att det är skitjobbigt att ha en närstående som mår så pass dåligt, det påverkar alla i familjen. Du är jättefin som hjälper honom men du ska inte känna att hans välmående vilar på dina axlar. Det är ett oerhört tungt ok att bära i längden. Glöm inte bort dig själv i det här och se till att du också kommer iväg och får prata med någon om du känner dig hjälplös och förtvivlad i situationen.

        Tack för ditt fina svar ❤️

        Han är 22 och bor i ett litet samhälle. Själv bor jag i en stor stad några mil bort så jag brukar se till att han kommer och hälsar på mig men då umgås bara vi, jag har inga i hans ålder bland mina vänner. Jätte bra tips och jag ska kolla upp om det finns några grupper dels på Facebook eller liknande och inom vården så att jag kan peppa honom att gå dit eller ta kontakt.

        Ska prata med hans mamma kring vården också och se vad vi kan göra. Vill så gärna att han får hjälp och någon bra att prata med. Han har blivit runtslussad i sina tonår utan ordentlig hjälp, tror han hade behövt prata ordentligt för längesen.

        Tack <3 ska komma ihåg det och försöka att inte bära detta. Vi är många i familjen som oroar oss och vill hjälpa.

    Är kanske helt fel ute (hoppas!) men är det inte Let”s Dance han ska vara med i?

      Han vill vara med i Let’s dance!!Därför tror alla hans fans ATT HAN SKA VARA MED…..10-14 åringarna..

        Jag är dock INTE ett fan. Snarast tvärt om…

      Lets dance är inte en månad och man får fortfarande vara aktiv på sociala medier

    Jag blev erbjuden till PH 2 veckor sedan men tackade nej, så det bör nog vara PH då det är det enda programmet som spelas in nu.

    Big Brother, Temptation Island, PH….. Vilken stjärna

    Skräp-tv, skräpmänniskor. Överraskande.

    Det är PH. De vaccinerade sig på en klinik jag jobbar på för någon vecka sedan.

      visst har du tysnadsplick!

        Plick ?

      Riktigt risigt av dig att lämna denna information vidare. Du som jobbar på kliniken omfattas av sekretessen oavsett om du är vårdpersonal eller t.ex. receptionist eller liknande. Tystnadsplikten inom vården är oerhört viktig, och även om man kan tycka att det inte spelar så stor roll att någon vet om Marcello har vaccinerat sig, så är själva principen – att man kan söka sjukvård och då omfattas av tystnadsplikten helt avgörande. Tänk t.ex. på kvinnor som kan utsättas för våld eller hot om det kommer fram att de gjort en abort/fått preventivmedel osv.

        Va? Sa inte att Marcello gjorde det, DELTAGARNA gjorde det. Såg inte honom men gjorde en koppling. Stäm mig.

      Tycker du ska hålla din tystnadsplikt! Det är ju lag på det, hoppas du åker dit på det!!! Herregud finns det ingen sekretess längre!? Hur ska man då kunna lita på samhället!? Dåligt utav dig! Skäms !!!

        Sätt dig ner i båten

    Jag vet att du inte gillar M, det gör inte jag heller ibland, men jag skriver aldrig om det, han skrev i något inlägg att han älskar när du skriver på bloggbevaktning om honom, hoppas att du såg hans Instrastory live i söndags, där pratade han ganska mycke
    som jag aldrig att vetat, efter det tycker jag det inte är endast hans fel, hans x har säkert skrivit 10 inlägg hur dåligt hon har mått
    när han gjorde slut, och läsarna skriver bara dåliga saker om M, och vad som är sant och inte vet ingen bara dom, att han skriver
    som han gör det är ju ironi men det tål inte många, han gillar ju att skämta, och röra om i grytan ibland, och att dom hade den där tävlingen att han skulle vara borta från sociala medier i en månad, han sa att han skulle blogga lite, det var ju också att göra folk upprörda, men jag visste att han skulle vara borta 4 veckor fattade att det skulle vara fejk! Jag tycker vi ska sluta nu!

      Hej,
      Nä, jag såg varken hans live eller följer hans blogg särskilt noga utan går mest in där när någon lämnar en kommentar om det eller liknande..
      Jag känner inte Marcelo och kan således varken gilla eller ogilla honom, däremot är jag väldigt kritisk till hans beteende på sociala medier och sättet han framställer sig på..

        Du kanske kan ta en fika med M,, jag har följt han i sex år och han gillar, ironi, skämt men många tar det på felsätt
        mycket synd att du inte såg hans live då har du fått ett annan syn på han, det jag sett så tycker jag han är väldigt ärlig,
        och säger som han känner och han känt för N, och varför han gjorde slut, det var inte hon som gjorde det!

          Borde jag ta en fika med Marcelo?
          🙂
          Frestande men…nej tack…

      Uh, say what now? Gå klart skolan lilla vän och jobba på din skrivkunnighet så kommer nog folk att förstå vad du skriver vart det lider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.