Det är farligt att ha en egen smak!

Vi filmade även med min framtida inredare @stylebylojs som har inrett Hanna Friberg, Annica Englund & Therese Lindgrens lägenheter och har verkligen SPOT ON så som jag vill ha det i mitt hem.//Bianca Ingrosso

Med tanke på att den här inredaren har inrett Hannalicious, Annicas och Therese lägenheter identiskt så förstår jag inte varför Bianca överhuvudet ska anlita henne. Det är ju bara att titta på deras bilder och sen bara kopiera stilen rakt av.  Det här verkar nämligen vara den enda stil den här inredaren känner till, varför skulle hon annars inreda tre lägenheter identiskt?
Om ni inte tror mig – släng iväg en snabb googling på Stylebylojs och titta på bilderna. Tror ni mig nu?

Om Bianca trots allt inte riktigt vågar välja ut sin inredning än så kan jag göra det för en bråkdel av priset.
Din inredning kommer bli:

 • En platsbyggd bokhylla
 • Coffeetable-böcker som även kommer agera piedestal för en designväska
 • En spegelvägg
 • Ett marmorbord
 • Gubistolar
 • En Klongvas och en ljusstake från Skultuna
 • Lite blandat smått och gott-krafs i guldfärg att fylla ut bokhyllan med
 • Dyra doftljus

Bubblare: En spritvagn

Det finns mycket i den här inredningen som är riktigt snyggt – det säger jag ingenting om.
Tyvärr överskuggas det totalt av det komiska faktumet att alla influencers helt plötsligt har identiska lägenheter. IDENTISKA!
Har folk ingen som helst egen smak längre?
Att influencers apar efter varandras naglar, frisyrer och ibland även svindyra märkesväskor är en sak, men det här?
Klonade lägenheter?

Alla bilder kommer från respektive bloggares blogg.

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför måste man ha en unik annorlunda smak? Jag gillar också när det är vitt och fräscht med en del detaljer i typ rosa osv. Ungefär som på dessa bilder. Ska man behöva hitta på en ny stil bara för att vara tillräckligt unik ? Räcker väl med att man tycker det är fint och trivs i sitt hem.

  ”Det här verkar nämligen vara den enda stil den här inredaren känner till, varför skulle hon annars inreda tre lägenheter identiskt?”

  En vild gissning är ju att hon följer kundens önskemål. 🙂

  Spana in styleelins insta story för en till ?

  I mitt framtida hus kommer jag ha en sån fet platsbyggd bokhylla! Längtar efter den. Jag tänker dock ha böcker i min, till skillnad från de här influencrarna som mest verkar ha tomma hyllor. :/
  Var ju bok-reastart igår, på tal om bokhyllor. Någon som fyndade nått bra som kan ge lite tips? Jag gick lös och handlade hur mycket som helst men jag kanske missade något guldkorn!

   Jag fyndade Dan Browns nya bok för 69 spänn! 😀
   Köpte även nya bokhyllor igår som ska innehålla, ja just det: Böcker!!

   Jag köpte cirka 5 böcker varav en inte var på rea faktiskt, men fyndade bland annat Alex Schulmans bok Glöm mig (måste väl läsa den eftersom den typ ska vinna priser och allt.. suck :b ). Inbunden för 29 kr! Dessutom 10% extra rabatt på bokrean på adlibris 🙂

    Jag har läst Glöm mig och tyckte att den var jättebra. 🙂

     Härligt att höra! Då behöver jag kanske inte ångra mig att jag köpte hans bok. 😛

  Jag tycker det verkar rimligt att anlita någon vars tidigare jobb man gillar. Vad som däremot stör mig är alla reportage i inredningstidningar där de intervjuade sägs ha en ”personlig stil” med en ”unik kombination av loppisfynd, noga utvalda favoriter och ärvda föremål”…. och resultatet ser EXAKT likadant ut som alla andras. Cut the crap, känner jag då, och skriv bara att det är ett trendigt jävla hem.

  Gud, vad trist att alla har likadant hemma och inte orkar/vill skapa något efter eget huvud. Och allt är så fruktansvärt kliniskt, så inte undra på att nästan alla bloggare krubbar på restaurang jämt och ständigt, Dom måste få spunk om det ligger en brödsmula på deras blanka granitbänk. Alla ska ha det så perfekt, men har dom vänner hemma alls som får se det irl, eller läggs allt bara ut på Insta? :-p

  Jag har svårt överlag att förstå varför man vill ha en total främling att inreda ens hem :O så personligt.

   Så tråkigt att hon blev påhoppad för att ha ”cultural appropriative” inredningsstil dock.

    Fel kommentar haha sorry

    Ja, de flesta plantor vi har som krukväxter kommer ju faktiskt från helt andra klimat och kulturer.
    Ska genast kasta ut mina approprierande monstera, fikusar och elefantöra!

  Älskar Lady Dahmers inredning! Mycket färger, mönster och massor av krukväxter ❤️

   Så tråkigt att hon blev påhoppad för att ha ”cultural appropriative” inredningsstil dock.

    Är det sant? Vilken kultur handlade det om?

     antar att det syftades mycket på hennes mattor (mellanöstern?) och viss indisk influens. Sjukt löjligt!!!!

    Ja, de flesta plantor vi har som krukväxter kommer ju faktiskt från helt andra klimat och kulturer.
    Ska genast kasta ut mina approprierande monstera, fikusar och elefantöra!

     Se till att inte ha något annat än allmoge hemma (om det inte räknas som klass appropriering ? )

     Haha samma här samt min matta från Ikea med Mellanöstern motiv osv osv.. drömfångare ryker väl med skulle jag tro

   Håller med, det ser så ombonat och mysigt ut ?

  Hej!
  Vet du nåt om vad som hänt mellan Hannah och Amanda och Daniel Redgert? Han va ju deras gullegris förut. Men nu är det helt tyst om det…

  Tycker det är synd att Bianca väljer att anlita någon och inte litar på sin egen smak. Pernilla tycker jag har ett superhärligt hem (minus röran då, hehe). Lite lyx, lite billigt, snyggt OCH hemtrevligt. Man skulle vilja sitta och fika där!

  Fast sådär har det ju varit i alla årtionenden, de flesta apar efter varandras stil och inredning.

  Och personer som slänger bitska kommentarer som ”åååh ja ba spyyyyr att folk lägger upp bilder som ser ut att vara tagna ur ett magasin och ska bara se sååå perfekta ut..”
  Varför?!

  En platsbyggd bokhylla – med fejkspegeldörrar! Uäh, lika läckert som fejkspröjs.
  Och vad ska de ha sina platsbyggda bokhyllor till? Ser en kaktus, 4-5 tomma krukor och vaser, ett eiffeltorn och några ljusstakar – ser ut som sån där prylhylla man hade när man var liten med nån smurf och porslinskatt, fast uppskalerad…

  Kostar minst 20.000 dessa bokhyllor. Skulle jag inte betala jag tycker dom är ganska fula. Många har hem som ser ut som hotellrum vad är det mysiga?

   Annica berättade att hennes kostade 50 000 kr

    Jag renoverade hela mitt kök för 50 000 kr och bara det kändes smärtsamt! så att köpa en bokhylla för samma summa….

    Va!! Är det sant oj det är mycket pengar.

   Tycker också de är ganska fula, usch hatar bokhyllor fult fult och ger ett rörigt intryck. Snyggare och mer lugnt och cleant utan bokhyllor!

    Många stora gröna växter däremot, och speglar så är man hemma 😉

   Jaha, och vad spelar det för roll vad DU tycker?

   1. Hotellrum anses oftast vara mysiga, om du har missat det.
   2. Om man nu inte vill ha ”mysigt” hemma, so what? Alla vill inte ha ombonat och mysigt utan en del vill exempelvis ha minimalistiskt. Låt folk ha vad fan de vill för inredning.

    Varför bli så upprörd över vad någon annan tycker? Jag älskar bokhyllor men skulle inte bli upprörd ifall någon inte gjorde det.

  Det är väl inget fel i att inspireras. Jag följer mängder av instakonton med lite hippiestyle som jag härmar åt alla håll. Senaste här hemma blev kalkfärg i grågrönt som jag hittade på ett konto, batikfärgade kuddar från annat och handstickad pläd i beige från ett tredje. Kombon blev min egen.

   Vilka konton följer du om man får fråga? 🙂

  Förstår inte ens varför vissa stör sig på detta? Jag skulle också gärna inreda min lägenhet på samma sett och vem bryr sig om att ”några andra” då tycker att det är tråkigt och opersonligt? Det är deras hem, deras smak – inred som en själv vill och sluta gnäll. Allt måste inte vara unikt, är så trött på kravet att man ständigt ska sträva efter att vara så u-n-i-k som möjligt. Hyllar ”copy-paste”

  Hej jag undrar vem challizz är. Sett hennes namn här senaste tiden. Alltså jag har googlat fram hennes blogg men förstår ändå inte

   En hypokondriker som fyller bloggen med akutbesök hos sjukvården samt ambulansfärder.

    Jag förstår. Jag såg att hon ramlat och slagit i huvudet pga maganfall.. Blev lite fundersam om hon sprang runt av smärta och råkade slå sig. Tänkte att man kanske håller sig stilla om man har ont. Stackars henne…

     Du är medveten om att du svarar på din egen kommentar va? Och enda som skriver om Challizz är nog du.

     Haha varför skulle jag svara på min egen kommentar? Flera kan skriva in E som nick.

     Snälla Camcam kan du säga om dessa E är samma person eller ej? Haha. Hade varit underhållande om båda var samma.

      Det är två olika ip-nummer. =)

     Det är två olika. Herregud, ge er.

   Det är fler än en som är intresserade av challiz! Hon har blivit mitt guilty pleasure nu när Anna Book har lugnat ned sig. Jag skäms, och vet att jag är en hemsk människa som roas av sjuka människor som saknar insikt och skämmer ut sig. Men det är som ett beroende. Jag dras själv med en psykisk ohälsa, om än lindrig, även om jag utifrån sett har ett ordnat liv och ett högstatusyrke med en hyfsad karriär. Så jag borde inte vara sådan. Men kan inte sluta följa henne och förfäras och irriteras!

    Hon har fått jobberbjuande nu men vet inte om hon kan tacka ja, för isf måste hon ordna med kattvakt.

     Hon kommer nog tyvärr aldrig att lyckas förvärvsarbeta som en ”vanlig människa”. Det är hemskt, eftersom hon har sådana planer. Och sådan oerhörd kapacitet med sin höga IQ. Och därmed tror hon är bättre än många andra.

  Har ju en hel del böcker i min bokhylla. Blir lite ställd med folk som har bokhylla men inga böcker. Mina böcker betyder jättemycket för mej.

   Eller hur? Varför bygga enorm dyr hylla för ett doftljus och en handväska? Om jag hade plats för en sådan stor Hylla skulle alla mina böcker från källaren få komma upp.

  ånneeeeeejjj inte igen

  Det är snygga lägenheter, snyggt inredda men Bianca har det redan snyggt tycker jag men behöver lite extra piff men känns som att hon skulle klara det på egen hand. Jag skulle vilja bestämma själv över min inredning, och jag litar på min egen smak hehe jag anser mig kunna det där med inredning, är bäst på det men alla känner väl inte så kanske, alla är inte så bra på det.

  Skulle skippa platsbyggd bokhylla om jag var Bianca. Jag gillar inte alls bokhyllor nää fyy.. även fast jag tycker de bostäderna på bilderna är snygga så skulle jag inte välja platsbyggd bokhylla, ja inte någon alls. Vill inte ha, tycker det blir ett lite rörigt intryck med bokhyllor. Skippa det Bianca!

   Ska hon skippa det för att du inte gillar det? 🙂

   Är det du eller Bianca som ska bo där?

  Vaaa. Bianca fick ju nyligen sin lgh inredd av Jotex, som endel i ett samarbete. Tyckte resultatet blev superfint faktiskt och det var ju knappast de billigaste möblerna hon valde. Känns onödigt att inreda om allt ytterligare en gång. Men men, det är ju inte mitt liv eller val. Tycker bara det blir sån konsumtionshets. De finaste hemmen jag vet är de med klassiska inredningsdetaljer som alltid är snygga, typ som sjuanstolar m.m. Hem som aldrig blir omoderna. Danskarna brukar vara sjukt bra på att inreda sina hem på ett sådant sätt.

   Det var bara för att få betalt. Hon kastade ut allt när det var avslutat.

    Näää stämmer ju inte, hon kastade inte ut allt, hon behöll ju mycket av det men har sen bytt ut en del men har fortfarande mycket från Jotex hemma ju!

  Ett tag umgicks jag i ett gäng där alla hade det likadant hemma. Vita möbler (bortsett från mörkgrå soffa), silverljusstakar, vita ugglor, textilier inspirerade av amerikanska flaggan. Jättefint för all del men verkligen likadant!

  Jag hade hundratals böcker ett tag. Men sen kände jag att jag inte vill ha kvar bara för att ha. Nu har jag bara kvar mina absolut mest älskade böcker och mina absolut vackraste böcker. I samma veva köpte jag en kindle, har 68 böcker där nu. Tycker det är skönt att leva utan så mycket saker.

  Inget gör ett vardagsrum så hemtrevligt som bokhyllor – förutsatt att det är böcker i dem.

   Och jag tycker att bokhyllor fulla av böcker ser så rörigt och kaotiskt ut liksom. Skulle ha svårt att ha det hemma hos mig själv. Men så äger jag heller inte böcker utan lånar på biblioteket för att slippa förvara dom någonstans?

  Man åker till IKEA och köper den där jävla möbeln, skruvar i 2 dagar och blir nöjd. Det är så man gör. Nationen är räddad!

  Vart är böckerna ?

  Jag kan inte låta bli att skratta… Blondinbella och Pingis missade sitt flyg till Marbella eftersom deras taxi fastnade i trafikkaoset på E4:an. De senaste tre dagarna har lokalnyheterna här handlat om vädret och trafikkaoset men ändå väljer de att ta BILEN till Arlanda? De har ju gångavstånd ner till Arlanda Express…. Är image allt eller? Måste åka bil till Arlanda? Och Bella tycker naturligtvis att detta betyder att hon måste skaffa privat jet. Jag tycker det betyder att hon behöver vara lite mer flexibel och uppmärksam på omvärlden….

  Det vilar något sorgligt över bokhyllor utan böcker ?

   Fast varför måste man ha böcker i en hylla ? Är väl inte det dom är till för. Alla gillar inte fysiska böcker.

    Nej en bokhylla är ju till för sängkläder.

     Finns mycket man kan ha i en hylla förutom böcker. Prydnader, ljusstakar, foton, porslin, tavlor.. Varför ha tråkiga fula böcker när man kan ha snygga saker? ?

     Postar… Inte… För… Snabbt…?

     Finns ingen anledning att samla på böcker längre, de har inte samma värde nu för tiden och information är en knapptryck bort. Bokhyllor kommer från den tiden då man behövde förvara böcker så att alla fick tillgång till infomartion så om du har en bokhylla med böcker som bara samlar damm så är det lika meningslöst som att ha prydnad där.

    Fast det heter ju bokhylla=en hylla avsedd for böcker!

     Men man får väl fortfarande ha vad man vill i sina hyllor?!
     Varför_bryr_sig_folk…………

     Haha härligt! Vägra ha något annat än böcker då det faktiskt heter BOKhylla? jag ska sluta lägga vantarna på min HATThylla eller sluta lägga mobilen på mitt NATTDUKsbord. Rätt ska vara rätt ?

      Vad är egentligen en ”nattduk”?

     Enligt NE:

     ”ursprungligen ett bord täckt av nattduk, dvs ett eller flera lager av dyrbara dukar, på vilka förnäma damer lade sina toalettsaker.”

     ?

     Det finns både nattduksbord, och nattygsbord där -TYG refererar till samma sorts -tyg som i tex verktyg, i betydelsen ’sak’ – alltså en möbel där man har sina nattsaker. Detta skojiga ord används flitigare i norskan där det skrivs tøy, där finns sukkertøy (godis), sengetøy (lakan), syltetøy (sylt) och undertøy (underkläder).

     Nattduk är en broderad duk. Just dessa moderna, platsbyggda, influencerpopulära sk bokhyllor är ju inte avsedda enbart för böcker dock. Och jag har sett många sk bokhyllor genom många många år som inte fyllts med böcker utan med foton, ljusstakar och prydnadsgrejer. Lite finare tycker jag själv än att se en bokhylla full med enbart böcker huua trist jobbig syn. Omysigt liksom.

   Därutöver måste det väl anses WT att inte ha böcker i en bokhylla, eller i ett hem öht.

    Ja herregud vad WT att inte ha massa böcker hemma…….

     Och tänkt inte ens tanken att ha vinglas med lapparna kvar i samma hylla. White trash-overload!

    Är det absolut.

  Bara jag som stör mig på att de inte har böcker i bokhyllan? Inga böcker-ingen själ-ingen hjärna?

   Måste man läsa fysiska böcker? Nu är jag själv en samlare av främst gamla böcker men ser inte att kopplingen behöver vara just fysiska böcker = ingen själ = ingen hjärna.

  Vad var det som hände mellan Bianca och han Johan I De Vet Du?
  Han har skrivit en massa på sin instagram..?

   Ja vad håller han på med haha töntigaste, pinsammaste ever. Snacka om att förstora upp något, vadå liksom Bianca sa ju inget om att det skulle ha hänt nyligen eller försökte utmåla honom som en jobbig strandraggare. Vilken tönt, han hade gått ganska obemäkrt förbi om han inte kom med det löjliga utspelet, nu framstår han däremot istället om en stor tönt och looser. Gaaah.. haha som om han sökte uppmärksamhet.. töntigaste vad väl det han skrev; ” vi hade lite kontakt på chatt i somras men då var hon singel, och vi skojade om att ses.. trist för Bianca om hon såg det som något mer” ööh trist för Bianca gud vilken tönt.. Snacka om kränkt nobbad kille, inte den första kille som stött på någon och sen förnekat det..han verkar livrädd för att folk ska tro att han stött på en upptagen tjej eller att han fått toknobben typ.. Undra vad hans förklaring är att han blev dumpad av Marie S. hade han inte stött på henne heller kanske.. men på en del andra vad man hört hmm… där sjönk han bara ännu mer. Pinsamt.

   Bianca var med i Breaking news I måndags. Då så hon att Johan hade raggat på henne.

   Sen la han ut ett inlägg på instagram och förklarade att han inte hade gjort det.

   Då ringde hon och bad honom om ursäkt och skrev om detta på sin blogg.

   Nu har Johan lagt upp en ny instastory där han berättar att hon har bett om ursäkt.

    Hans utspel på instagram var ju urtöntigt, sjukt pinsamt. Men någon/några kanske trodde han stött på henne nu nyligen då och ifrågasatte, typ om han är ihop med någon nu kanske. Men varför förneka om man flirtat/stött på någon och få det till att Bianca hängt ut honom något fruktansvärt som en jobbig strandraggare, hallå liksom var det så farligt, hon svarade på en fråga om någon känd kille stött på henne och hon sa Johan, var stolt ist att hon kallade dig känd kille hehe. Ja Bianca bad om ursäkt för att hon nämnt hans namn offentligt och för att han tagit illa upp (?) men hon menade nog inget illa eller tänkte på att det skulle vara kränkade eller jobbigt för honom, hon har ju även nämnt detta förrut men visst man bör väl kanske inte prata om sådant offentlligt.. men tydligen så är det kränkade för en del killar att de stött på någon och fått nobben, som det utmålades som i tv-programmet. Hans reaktion och dryga utspel på instagram gjorde det ju dock bara värre för honom, känns lite som att han ville ha medial uppmärksamhet.

  Ja alla sägs ha en egen personlig stil?
  De flesta blir kopior av kopior men hävdar ändå att de ”hittat sin stil”
  Bokhyllor har väl alltid funnits hos folk som äger böcker och har troligtvis inte setts som inne utan som en funktionell möbel.
  Bollen är rund och hjulet har man redan uppfunnit;)

  Usch vad jag hatar såna där tv-altare.

  Tråkigt för den som var först med idéen att alla kopierar. Och inte kul att vara sist på bollen.

  Håller helt med dig! Vi har fått ett danskdesignat bord av min sambos mormor som hon inte fick plats med längre och jisses vad snyggt designat det är. Smäckra ben och perfekta proportioner. Varje gång jag går förbi det blir jag glad.

   Va skoj, allt behöver inte vara nytt för att man ska bli lycklig och glad:)

  Marmorbord från Ellos. Inga inbyggda bokhyllor men en gammal bokhylla med över 100 böcker. Många av dem värdefulla (och lästa). Ingen kaktus på fönsterbrädet. Ingen inredningsbok på mitt Ellosbord. Älskar att läsa Magdalenas blogg för hon är äkta. Hon har ingen ”låtsas-bok” på sitt bord (och ingen kaktus från Plantagen, mig veterligen). ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.