Lika som bär


Magdalena Graafs son BaLancelot är så sjukligt lik en ung Leonardo DiCaprio att jag inte kan låta bli att lägga ut en bild på dem båda.
Åh, så kär jag var i Leo när jag gick på gymnasiet!
Långt innan han blev alla flickors ögongodis i och med Titanic suktade jag efter honom. Han spelade en av rollerna i ”Growing Pains” som jag kollade på varje eftermiddag när jag kom hem från skolan och att vi låg flera år efter ordinarie sändningstid spelade ingen roll.

Kär, så kär, så kär…
En liten anekdot är att jag var lite småkär i Kirk Cameron som spelar Mike Seavers i programmet ändå till att Leo gjorde entré. Då byttes han snabbt ut mot Leo. Sorry not sorry! 🙂

Enligt mamma Magdalenas instagram så har Lance precis bokat in sina första jobb som modell:

Mycket stolt mamma?Spanien, NY, Jamaica, Berlin @lancehedmangraafs har fått sina förta fotojobb och reklamfilmserbjudanden! Nu drar han ut i världen för att göra succé. Funderar på att bli hans manager???

Kanske att hon och dobermannen Dragomir ska haka på honom ut i världen ändå för att hålla de galna fansen på avstånd?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Neeeej, inte Leonardo!!! Jag tycker han är mer lik James Dean.

      Jag sökte på honom först men kunde inte hitta någon tillräckligt lik bild.

      håller med! finns många drag !

    Grattis BaLancelot! ?
    Se till att hålla båda fötterna på jorden nu och var alltid ödmjuk. Det kommer du vinna stort på.
    Alltid.

    Åh ja Leo <3 Gud vad kär jag var i honom. Hade en urklippt bild på honom, Robin Williams och en liten liten bild som jag fick i ett tuggemipaket på den där flintskalliga killen i Aqua. Pussa dem godnatt varje kväll och "bad" om att få träffa dom i drömmarna innan jag somna haha…

    Gillar fortfarande Leo, dad bod or not omnomnom ?

      Haha så himla gulligt!!

      Detta påminner mig om bästa kommentarsfältet någonsin (hos LD?) där alla avslöjade sina barndomssukt: Robin Hood från den tecknade filmen var oerhört poppis. Själv var jag kär i Clownen Manne.

        Det var ju här… 🙂

      Hahaha jag var också dödligt kär i Leo efter att ha sett Titanic och hade en stoor affisch från tidningen OKEJ på väggen vid min säng. Blev nog också en och annan godnattpuss där haha!!

    Paulinas senaste inlägg om (numera tidigare) förhållandet ger mig ont i hjärtat. Hon som på riktigt verkat lagt sin själ ner i detta förhållandet och gjort allt för att tillfredsställa denna unga killen. Han som är för ung för att förstå att man inte slutshame:ar en tjej man vald att ingå ett förhållande med.

      Hej Paow

        Alltså en genuin fråga till dig Molly. Varför skriver man ”hej xxx-bloggare”? Kan inte människor tycka olikt dig själv utan att vara just den bloggare kommentaren handla om?

          Man gilla-fiskar nog lite.

          Det känns ”genuint” inte som att människor här inne helt plötsligt skulle börja side’a med en människa som rent generellt är vidrig; för att hon misshandlat ett barn psykiskt. Men vad vet jag 🙂

        Fast kommentatoren här har rätt: slutshaming och gaslighting verkar varit vanligt från balancelots sida trist nog.

          Är gaslighting när man får någon att känna sig lite paranoid och knäpp?
          Eller typ mansplaining?
          Haha *kollar urban dictionary men blir bara mer förvirrad*

          Wikipedia: ”Gaslighting är en form av psykisk misshandel där information förvrängs, förvanskas eller utelämnas eller där falsk information presenteras med avsikten att få offer att tvivla på sina egna minnen, uppfattning och sinneshälsa. Det kan variera från att förövaren endast förnekar ett begånget övergrepp till att iscensätta bisarra händelser med avsikten att desorientera ett offer.”

          I det här fallet tycker jag det är att anse som gaslighting att BaLance uppenbart får P att känna skam och skuld _både_ över sitt förflutna men också över att han nu ’behöver’ må så dåligt över det så att han ger sig själv rätten att behandla henne pissigt samt att hon då ’blir skyldig’ honom att få honom glad/på gott humör igen – att både hans känslor och (icke-) hanterande av dem blir hennes problem.
          Alltså genom att han får sin egen logik kring hennes handlande både då och nu att råda får henne att ifrågasätta sig själv och känna sig otillräcklig, och hur mycket hon än vänder ut-och-in på sig själv så kommer det aldrig att vara tillräckligt.

        Hej Molly. Du missade vid mitt namn, jag heter Anja. Men vad gör det när man kan heta Paow! ;).

        Onödig kommentar Molly, känner likadant som personen som kommenterade.

          Jag känner också likadant som första Anonym (och jag är inte heller Paow eller Kissie, orkar bara inte skriva in namnet varje gång så det står då Anonym), fick också lite ont i hjärtat och lider lite med Paulina nu, tror att hon är ärlig med vad hon skriver, har förstått att Lance är svartsjuk och lynnig och man såg hur kär Paulina var. Såg på Paows blogg att hon fått en hel del fina omtänksamma kommentarer iaf och det kändes fint att se, värmde i hjärtat och värmer säkert för Paulina. Hoppas det går bra för henne och att hon hittar kärleken men kan nog vara klokt att vara singel ett tag.

      Håller med. Samt silent treatment? Moget…

      Håller med. Hoppas Lance jobbar på den biten med svartsjuka och allt fult som kommer därtill. Det går att skylla på ålder till viss del men det är trots allt en läggning som måååånga vuxna män har. Han har allt lite att jobba på. Jag känner igen det Paow skriver om till punkt och pricka så det känns som om hon är ärlig.

      Det var riktigt jobbigt att läsa. Har själv varit ihop med en svartsjuk kille som ung. Han kontrollerade till slut allt. Svartsjuka är inte romantiskt. Otroligt viktigt att inse det. Och att aldrig låta någon kontrollera en, gå vid första misstanke. Det är en form av våld som ofta utvecklas till fysiskt våld.

      http://1000mojligheter.se/vald-i-ungas-nara-relationer/

    Minns när tidningen Z hade en serie ”lika som bär” med Annika Jankell och E.T. Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig.

    (Nej, jag postar inte kommentarer för fort. Sjukt irriterande ”funktion”.)

      Jag tycker att prins Oscar och Lasermannen är grymt lika. Men det växer nog bort.

        Alltså, detta förtjänar ju också ett eget inlägg – illustrerat!
        Fler ’lika som bär’ tack!

    Men asså Camilla, Kirk Cameron var ju storebrorsan, inte han du ringat in. Jag var oxå dödligt kär i honom.

      Jag vet, men honom kasserade jag så fort Leo kom in så det är därför han fick hjärtat!

        WHAT, var Leo med i den serien?? Det visste jag faktiskt inte, såå kär var jag i Kirk att alla andra tydligen gick spårlöst förbi…

    Ja, extremt lika faktiskt. Åtminstone på de bilderna!

    Vad är grejen med att kvinnor alltid måste understryka att de minsann dyrkade sina idoler långt innan dessa blev allmänt kända?!
    Haha, lika löjligt varenda gång.

      För att man har PAXAT dem så klart!!!!!!! 🙂

        Hahaha ja så är det ju såklart ???

        ?

      Kanske för att understryka att de inte drogs med i hypen? När någon kändis är väldigt på tapeten får ju så klart fler upp ögonen för kändisen i fråga. Eller någon spelar en roll SÅ bra att även om man förstår att kändisen inte är = karaktären så blir ändå den kändisen SÅ mycket bättre och/eller snyggare. Typ, Ryan Gossling efter Noah i The Notebook? ?

    Det enda jag ångrar i livet är att jag inte föddes tidigt nog för att ha sex med unga Leo :'(

    Mäh, gillar inte jättebäbisutseende.

    Jisses vad Paow hänger ut Lance nu, att han är svartsjuk och kontrollerande :O Nyss var han ju världens bästa, jämfört med de tidigare killarna??
    Hur kommer mamsegull reagera på detta??

      Samma story varje gång. Att någon ens vill kolla åt Paows håll är för mig en stor gåta. Ännu sjukare att någon faktiskt FRIVILLIGT väljer att vara med henne ?

        Samma story varje gång? Lance har själv skrivit nu att han var svartsjuk, han skrev ett fint inlägg på insta. De är fina mot varandra iaf, det verkar vara kärlek, fina ihop. Hoppas de hittar tillbaka och att det kan funka. Att killar blir svartsjuka är väl inte så konstigt egentligen med tanke på Paows utseende, kändisskap och förflutna.

      Kan det bara inte vara så? Att han ÄR som hon skriver?
      Och det är absolut inget ovanligt att många ena dagen hyllar och känner att en person är ens ALLT, att det dåliga absolut inte ens existerar… sedan till en annan dag så kan allt kännas och vara helt tvärtom.

      Och sen kan man ha sina åsikter kring att ”hänga ut” såhär, men ärligt talat tror jag inte Paow vet bättre på den punkten då hon gjort så sedan hon var en liten fjortis.

      Fast vadå hänger ut? Jag förstår att hon vill skriva och berätta hur det ligger till, särskilt med tanke på all skit hon får och hur mycket folk skammar henne. Klart hon tyckte att han var världens bästa så kär som hon var, gick inte att ta miste på hennes kärlek, och att hon nu erkänner att en del inte var så bra efter att han/de gjort slut är inte konstigt, ska hon bara tiga och ta emot skit. Nä jag tycker det var modigt av henne, det kändes ärligt och fint och hon skrev inget särskilt elakt.

    Är det här verkligen vad han(Lance) behöver? Skulle nog behöva lite stabilare förhållanden. Snygg är han så modella kommer han nog kunna i framtiden med.

      Han verkar ju inte så stabil själv om man ska tro Paow..

        Men vem FAN tror på ett ord som kommer ur Paows mun är ju frågan

          Jag tror på henne faktiskt, litar på vad hon säger trots att jag verkligen ogillade henne en gång i tiden men just nu lider jag med henne och önskar henne allt gått och att hon hittar en bra kille och den stora kärleken, för hon verkar ha haft otur med killar och träffat en del minre bra, svartsjuka, våldsamma osv. Lance är säkert en bra och gullig kille på många sätt som också Paow skriver men svartsjuk och lynnig har man förstått och som sagt han är ung.

          Anonym 17:41 – Lance har själv skrivit på instagram nu att han var svartsjuk så det ska vi nog tro på då. Han skrev fint, även Paulina skrev fint, gulliga tycker jag, går inte att ta miste på deras kärlek iaf. Fina ihop tycker jag. Hoppas de hittar tillbaka om ett tag och att det kommer att funka. Så synd att det tog slut, att det blev så här för det verkar vara kärlek. Tycker tatueringen var en fin kärleksgest.

    Stackars Balancelot insåg sakta men säkert att han är buksvåger m halva Stockholms manliga befolkning plus några till utöver det.Antar att han inte hade en aaaaning om hur illa det var när han blev tillsammans m Paowsan.Men nu blir allt som vanligt igen när P kan fortsätta att supa o ligga runt på Mallis.Det är tyvärr det enda hon är bra på.

      Taskmört! Jag tycker faktiskt inte att man säger så om folk.

        Nä usch vilken sunkig kommentar, spelar väl ingen roll hur många man legat med. Om alla inblandade är med på det såklart. Det enda som betyder något är att man håller sig till den man är ihop med om man bestämt sig för att vara exklusiva med varandra.

      Jag tror faktiskt på Paow här, han verkar alldeles för kaxig och självgod för sitt eget bästa.. Och det går knappast ihop med en ganska strulig tjej som inte har en egen ”balance”.

        Tror också på Paow. Jag tycker heller inte att hon direkt så något elakt om honom i sin test utan hon sa ju samma i sin video, att han är småsint. Då blev han rätt lack och kontrade med att hon är storsint (haha…). Däremot finns det ingen ursäkt till att hon la ut hans nummer på intagare.

          text*

          Håller med. Jag tror också på Paow och jag tycker lite synd om henne nu faktiskt.

          Att hon hon är omogen och gör mycket dumma saker är ju konstaterat, omöjligt att ha en stabil relation då (oavsett objekt).
          Dock när hon i texten säger att han är världens finaste kille, så bör man ju komma ihåg vilka svin hon har varit med tidigare… Läser man det hon skriver så framgår det ju tydligt att han inte alls varit fin mot henne.
          Tror inte hon vet hur en bra partner är helt enkelt.

        Han är 17 år. Man kan inte förvänta sig varken livserfarenhet eller sunt förnuft i den åldern.

          Jo???

      Vadå illa? Vad är det för fel på att ligga med folk? Sluta shamea folk för att de har sex!!

    OT.
    Tack för alla råd angående brudklänningen, i öppet spår. Jag köpte den 🙂

      Kul med återkoppling och jag önskar dig en fantastisk dag ?

      Härligt, hoppas du får en underbar bröllopsdag!?

    Han är snygg och lik Leonardo.

    Men alltså jag tycker så synd om Paulina nu, jag har hela tiden tänkt när det tagit slut att han nog är svartsjuk, med tanke på att hon har många ex och alla negativa skriverier osv. Och man såg i vloggen att Lance verkar lynnig och verkar tjaffsa en del. Paulina verkade så kär, hon såg så himla kär ut i vloggen. Så jag tycker synd om henne nu och även med tanke på att Lance ska till Berlin och modella, kan inte vara så kul för P att han ska iväg och hänga med snygga modelltjejer, jag hade tyckt det var jobbigt iaf om den jag var kär i skulle det, men kul för Lance förstås.

    Spana in denna killen, han är SJUKT lik en ung Leo på vissa bilder. https://www.instagram.com/konradannerud/?hl=sv

      Han behandlade min bästis illa ?

    Såg också på Growing Pains ?och Fem i familjen med Michael J Fox ?

    Jag gillar Margaux, men hennes story med Remember kreditkort är så smaklös. Står och poserar med kortet haha. Undrar så om det kommer leda till att någon skaffar ett kort med det företaget…

    Jag var så förälskad i honom! Och Jon Bon Jovi, Johnny Depp och Axl Rose haha.

      ? samma

      Åhhh, Jon Bon Jovi. ?

    Lance lik Leo? He wish!

      *wishes

        Engelsklärare

        / SO-lärarenå

          Hahaha. Nå. ?

          Så går det när man ska vara dryg gott folk.

          Hahaha hur går det för er egentligen?

          Anonym: lärarkåren består av starkt lysande stjärnor

          Oroa er inte föräldrar. SO-läraren kastar in handduken 26:e mars och byter karriärsbana. ?

    Lucas Scott <3 Nathan var urk. Och Stefan Salvatore! Damon var, ja inte urk men lite sliskig kanske?

      Åååh Damon <3

      nu när jag såg om OTH i vuxen ålder så insåg jag att Lucas Scott var världens största douchebag och att Nathan var den snälla? hade också världens crush på Lucas men fy fan vilket jävla as han är mot ALLA sina flickvänner, speciellt Brooke. och tycker så himla synd om sig själv hela tiden. nej, fy fabian!

    Lances portfolio hos MIKAS modellagentur: http://www.mikas.se/sthlm/#/model/33660/315585

      Ge honom 5 år med lite skäggväxt och mer markerade drag, då blir det riktigt bra tror jag.

      Överraskande små fötter han har.

    Jag tycker det är lite läskigt att man som mamma/pappa inte reagerar mer när en 17 åring säger att han mått så dåligt som han gjort. Visst han är snart myndig men man kanske ska hjälpa han att styra upp sitt liv, man kan vara stolt över modell kontrakt men är det verkligen det han behöver?/en som också förlorat ett syskon till självmord

      Vad vet du om vad föräldrarna har gjort? På vilket sätt är det dåligt med ett modellkontrakt? Du vet att alla är olika va? Kanske är det just detta han behöver just nu, hans föräldrar vet nog bäst vad som är bäst för just honom. Tror knappast du har den insynen så att du vet vad som är bäst för just Lance.

      Familjeliv är ett mer passande forum för dig tror jag.

      Självmord ? Isak begick inte självmord .

        Hur vet du? Han hade svåra drogproblem och dog av fallet från en balkong på 7:e våningen. Om han ramlade eller hoppade? Who knows.

      Att en 17-åring åker ut i världen ensam och in i modellvärlden där det tyvärr finns både droger och fula fiskar kan vara lite vanskligt. Men jag vill inte skamma föräldrarna då de var i en svår situation så det kan inte ha varit lätt.

    Men Paowsan skriver ju att han undrar över alla dessa killar hon hängt(legat) med. Därav konflikterna. Ju mer han Googlar desto mer funderar han…..

    Trodde det var Andreas Wijk först innan jag läste det var lancelot.

    Hur kul är det inte att Maggan nämner Lance som BaLancelot på sin egna blogg ?? UNDERBART!!

      Fast hon skriver inte BaLancelot , Hon skriver Balance ,

    Han har ju behövt henne för att synas och nu syns han mer. Ang bilden är det ju uppenbart att han försöker se ut som Leo, i verkligheten är han en finnig 17 åring och inte lik för fem öre.

      Håller med, dessutom är han inte särskilt lång, kanske 170, trodde att man behövde vara längre som modell?
      Tråkigt för honom att ha två så omogna föräldrar, han skulle behöva några vuxna förebilder, inte två så mediak..a föräldrar , tycker verkligen synd om honom.

        Fast han är 180 cm enligt portfolion, Micas…

      Ja han syns mycket nu, det hade han nog inte gjort om det inte vore för Paow. Han förekommer flitigt på denna blogg numera..

    Folk är roliga. Det fattar man väl att en destruktiv person hittar en annan destruktiv person. Ni behöver inte välja en sida för det mest sannolika är att de två är lika dysfunktionella.

    Okej… Har försökt undvika att kommentera detta men jag kan fanimig inte hålla mig längre. Paow har ofta provocerat mig men jag har helt enkelt inte följt henne. Men detta pinsamma förhållande mellan hon och Lance går inte att undvika. Vill bara säga, att jag skrattar när jag tänker på hur Paow försökte ge en känga till Nellie B och hur henens förhållande med L var inte på riktigt…
    HAHAHA! Paow gör oss inte besvikna med detta eviga på och av. Lance är ung, absolut, men man är alltid två i ett förhållande.

      Men tror du inte det är Lance som sagt till Paow att han inte var ihop med Nellie på riktigt? Enligt Nellie så var ju Lance bara ihop med henne för att bli känd och få fler följare. Paow har väl inte sagt något annat än att man är två i ett förhållande, har du läst hennes blogginlägg?

        Nej, vad jag tror att Lance har sagt/inte sagt är inte relevant. Kängan som utdelades var från Paow, på hennes blogg. En åsikt som hon står för utan konstigheter. Sen hur kritiken uppstod kan man spekulera om.

        Citat från Paow’s inlägg
        ”Men alla som vart runt oss och sett allt så kan man säga att det inte är mig det har vart fel på den här gången. Bara för att jag vart i dåliga förhållanden tidigare så är det automatiskt Mig det är fel på. Men i det här förhållande så gav jag verkligen mitt allt”

        Här tolkar jag Paulina som att hon inte varit den faktor i förhållandet som fick det att falla ihop. Så mitt statement ”Man är alltid två i en relation” kvarstår. Nej, hon har inte sagt det ordagrant, men jag tolkade det som så. Om du tolkar den biten annorlunda, så är det helt okej och jag respekterar din rätt till din åsikt.

        Ha en fortsatt trevlig kväll

    Att Maggan kallar honom Balance i senaste blogginlägget är ju bara för jävla roligt!

      Inte först på den bollen inte…

    Balancelots kompis Linton är ju också såå het, hoppas han också får modellkontrakt om han inte redan har det!

    Nu har Lance skrivit på Instagram:

    ”Detta kommer bli det sista jag uttalar mig om min och Paulinas relation .. hon har gett mig bland dem bästa 6 månaderna i mitt liv , inget snack om den saken ..Men jag måste vara ärlig , jag hade dåligt tillit till Paulina för att det hände vissa saker i början på vårat förhållande vilket resulterade till att jag kunde bli svartsjuk ! Detta förhållandet tog slut pågrund utav mig att jag inte kunde hantera mina känslor . jag står för att detta är 80% mitt fel . Paulina fick mig uppleva riktig kärlek för första gången i mitt liv .. det jag har lärt mig av detta är att kärlek är underbart och ett helvete ! Detta är det sista jag någonsin kommer säga om vårat förhållande.”

      Och detta skriver mamsegull Magdalena på sin blogg:

      ”Min fina Lance!
      Påhittig, spontan, lugn och oerhört kärleksfull!!
      Nu har han knäckt koden (lite) Hsn måste hitta de själv.
      Att tvinga sina barn funkade inte på mig (fråga Linda Bergling)
      Han drar iväg på sina första spännande modelluppdrag. Han kommer gå långt.
      Jag är så OERHÖRT imponerad över hans påhittighet. Han är trots allt bara ett barn… För visst är man väl ett barn vid 17 i Sverige?
      Stolt MAMMA!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.