Ett Dubaidrama i tre akter av och med Molly Rustas.

Akt 1.
Molly vs solen.

Stay tuned for akt 2 och 3.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag ser bara Molly när hon dyker upp i den här bloggen men med den bristfälliga empirin har jag utvecklat en hypotes om hennes lår.

    De är magnetiska! Men hon har vänt polerna ”fel” så de stöter bort varandra.

    man kan skapa många underliga historier med hennes konstiga poserande och sådär 10 bilder på varje outfit

    Molly mäter futtiga 158 cm men med sin överrörlighet i höfterna kan hon förmodligen grensla en fullvuxen elefant om hon får för sig att rida barbacka 🙂

    Kan någon förklara för mig vad som är grejen med hennes överdrivna posande och sexuella, törstiga blick på 90 % av hennes bilder? Jag skulle kunna ta liknande bilder privat men att publicera dem? Nahh 🙂

    Det är på grund av sånt här som denna blogg blivit sämre.
    Varför håna en bloggare såhär? På vilket sätt är det roligt?

      Det är ju dock sånt här som denna bloggen är från början…

    Känns verkligen som att hon försöker se ut som Matilda Djerf.

      Det är nog lite mer tvärtom, molly har haft samma stil i måånga år 🙂

    Alex schulman ska regissera Blondinbellas show sa hon i Pp3 (p3) igår..

      Nej Amanda Schulman!

        Nej. Hon säger Alex.

      Jaså? Intressant!

        Alex syns på hennes instastory idag

    Jag vet inte men detta är väl inte så mycket bloggbevakning..? Fick samma känsla igår när du gjorde dig löjlig över BBs arbetsschema. Det känns bara lite olustigt men jag kanske missuppfattat hela ”bloggbevaknings-grejen”.

      Men gäsp! Sluta gnäll hela tiden eller vänta typ 3 sekunder så kommer det ett nytt inlägg som du kanske gillar! Annars kanske denna blogg inte är något för dig helt enkelt??
      BB-schemat, det är ju PRECIS så denna blogg ska vara, luska i influncernas ”megaspäckade” dagar!!

        Oj va arg du blev! Jag har faktiskt aldrig gnällt innan. Och vad som är gnäll är väl kanske subjektivt men jag bara skrev vad som dök upp i huvudet på mig.

        Hoppas jag inte förstörde din dag och att du inte varit lika arg på alla människor du mött idag ❤️

      Det här är bloggbevakning ?

      Misstänker att det kanske är så att alla stollar där ute i världen som vi så gärna vill bevaka genom att läsa denna blogg inte har hittat på så mycket och Camcam gör sitt bästa för att hålla igång ändå? Säger isf well done över att ta sitt jobb på allvar och ser till att det blir gjort i den största möjliga mån.

    FÖRLÅT för helt OT, men jag måste få lite pepp och tips på vad jag ska göra.

    Jag ska tillsammans med min pojkvän, systrar och föräldrar åka till ett varmt paradis om ett par dagar.

    Jag är den enda i sällskapet som är överviktig.
    Systrarna och mamma har typ 75 B och väger max 60 kg.
    Jag väger uppemot 80 kg och har stoora pattar, mage och rejäla lår.
    Känner mig som en jävla fläskhäst i deras närhet och har ångest för hur min mage kommer att valka sig och välla fram när jag sitter på stranden.

    För att inte tala om de brinnande ”chub rub” jag får av att låren gnider mot varandra när jag går.
    Tips på vad jag kan göra åt det?
    Har prövat talk och deo men det funkar inte…
    Fan det är ju smärtsamt de luxe!

    Hur ska jag göra och tänka för att inte gå runt och känna mig tjock och ful hela resan?
    Hur fejkar man och ser stolt och cool ut?

    Jag vet att jag är så fruktansvärt ytlig och löjlig som håller på så här, jag har förmånen att få resa till ett vackert land men gnäller som en tönt.

    Trots det kan jag inte älska mig själv och bära upp den ”icke norm-snygga kroppen” på stranden.
    Jag tror att alla ska titta och tycka synd om mig, tänka att ”stackars henne som är så stor” jag är även jättekort så fettet dras liksom inte ens ut…

    Mvh en töntig jävel… 🙁

      Japp ganska töntigt oavsett alla som kommer hoppa på ditt pepp-tiggeri och bekräfta din offermentalitet. Du har ben som du kan ta dig fram med, samt är frisk och rik nog att kunna ut o resa.
      SKÄRPNING.

      Du säger ju precis vad de flesta andra skulle säga om dig i denna situation:
      ”Jag vet att jag är så fruktansvärt ytlig och löjlig som håller på så här, jag har förmånen att få resa till ett vackert land men gnäller som en tönt.”
      Du får helt enkelt gilla läget och hänga med på resan eller också får du väl stanna hemma.
      Inte alla som har ”pojkvän, systrar och föräldrar” att resa iväg med. Många är faktiskt ensamma och kanske inte heller har råd att resa.
      Vill du sen på lite längre sikt hantera att du känner dig/är? ”tjock och ful” får du lägga upp en plan för det. Du är inte den första som lyckats krympa lårens diameter med träning, diet osv.
      Kanske mycket av hur du upplever dig själv sitter i din subjektiva upplevelse av dig själv?
      Trevlig resa 🙂

      Kanske prova typ cykelbyxor under ifall du bär kjol eller klänning? För att skippa lårskavet alltså. Det andra sitter bara i ditt huvud. Släpp det och unna dig att må bra och käka gott när du nu väl åker bort! Hoppas du får det skönt! Kram

      Mot chub rub: silikonbaserat glidmedel. Torkar inte utan funkar länge och är ju gjort just för att kroppsdelar ska glida mjukt mot varandra. Finns tex på apotek, men kolla att det är silikon, inte vattenbaserat. (Funkar också men inte lika bra/länge).

      I övrigt : Jag vet inte. Avfölj alla utom kroppsaktivister på Instagram kanske? Tanken att en tjock kropp inte kan vara snygg är absurd när man hamnar rätt i fokus. Eller så tänker du ”kroppen är neutral, inget jag behöver tänka på ” varje gång de elaka tankarna nafsar dig i hälarna. Jag önskar dig en fantastisk semester!

      Det enda jag kan ge som tips är att du behöver komma ihåg att människor runt dig inte tänker på dig lika mycket som du själv gör. Dvs, deras fokus ligger förmodligen i stort på dem själva och deras egna kroppar, om de ens fokuserar på kroppar alls (vad som försiggår i andras tankar kan faktiskt ingen veta utom de själva). Dessutom är det din familj du skall resa med, inte främlingar – jag känner dem inte, men troligtvis älskar och uppskattar de dig precis så som du är. Så försök sluta upp med att lägga onödig energi på att jämföra din kropp med deras kroppar. Det är ju trots allt bara kroppar i slutändan. Alla har en, och majoriteten är inte nöjda med sina egna kroppar – där är du långt ifrån ensam. Jag har själv varit både överviktig, normalviktig och extremt underviktig på grund av ätstörningar och kan säga att jag alltid hatat min kropp oavsett hur den sett ut. Men ingen situation har någonsin blivit bättre av att jag ältat kroppshatet när jag varit bland andra – det har bara gjort situationerna jobbigare och tråkigare och tagit fokus från det som borde vara roligt, t ex att resa med nära och kära och ha trevligt tillsammans. Så. Jag säger inte att det är enkelt. Absolut inte. Men vi måste ständigt jobba på att skifta vårt fokus från oss själva till annat. Slåss mot de där tankarna som äter upp glädjen i ditt liv. Du förtjänar att ha en rolig semester ihop med din familj, och jag hoppas att du får det.

        Gud vad välformulerat och fint skrivet <3

        Det var bland det bästa och finaste jag nånsin läst ❤️ Den här texten ska jag spara och visa för alla som klagar på sina kroppar. Tack Lo, du är så klok ?

      Nu vet jag inte vart du ska åka, men jag är tämligen överygad om att du inte är ensam på stranden om att inte vara modellsmal. Sträck på dig och njut av solen! I övrigt skulle jag ha på mig löst sittande klänningar i vackra färger, såna som gör att luften blåser in och du blir sval och skön. Tajta åtsittande kläder är ingen höjdare när det är varmt, oavsett kroppsformat. Vilket land ska du till?

      Min mamma brukar använda korta leggings som typ ser ut som cykelbyxor men är gjorda i bomull så man inte svettas ihjäl. Att använda glidmedel låter som det äckligaste i världen haha

      Jag tycker du ska försöka med acceptans. Du ser ut som du gör. Du kan inte göra något åt det (i tid för resan). Någon kommer kanske tänka att du ser tjock ut. Någon kommer kanske jämföra dig med systrarna. OK men ingen av dessa saker kan du ändra. Det är som att vara arg för att det regnar eller för att det är kallt i vattnet på våren eller vad som helst. Du kan inte göra något åt det. Så bara tänk ”ok jag är lite tjock” och sen när du gjort det bara släpp den tanken och ägna dig åt annat.

      Antingen kan du vara lite tjock och ligga på stranden och vara ledsen. Eller så kan du vara lite tjock och göra roliga saker ändå. Vad väljer du?

      brukar fungera för mig när jag hänger upp mig på grejer iaf.

      Så som du tänker om dig själv tänker de flesta om sig själva. Det vill säga att alla fokuserar på sig själv och kommer inte tänka på dig på stranden.

      Jag brukar ta deo och smörja in insidan av låren på sommaren. Fungerar hur bra som helst för att slippa skavsår.

      Jag förstår inte hur du och många andra orkar vara så utseendefixerade? Jag som skriver detta klassas som överviktig och alla mina kompisar är smala men betyder det att jag ska stanna hemma när vi åker utomlands? NEJ! Jag ligger där i bikini och har lika roligt som dom för ingen bryr sig om hur jag ser ut. Jag är nöjd och det borde du också vara. Du är inte ett 7 årigt barn som ligger på sjukhus för du har cancer, du bor inte i ett av världens fattigaste länder och undrar hur du ska få ihop mat till din familj. Vi som bor i Sverige är så fruktansvärt bortskämda att vi skapar problem kring något som fungerar precis som det ska. Hemskt tycker jag att man inte är tacksam över att man har en kropp som fungerar istället för att fokusera på viktigare saker.

        Då klagar du aldrig eller är ledsen över nåt som inte är svält eller cancer då antar jag?

          Klart jag klagar men det är när saker går fel. Om du har en frisk kropp så anser jag att det inte finns något att klaga på.

    Det finns få saker i influencervärlden som är mer bisarra än Mollys poserande men en sådan sak är att denna pyjamas tydligen är ”utekläder” eller vad man ska kalla det, alltså plagg som man har på sig utanför hemmet. Hon åt lunch på någon fancy krog iförd detta.

    Istället för sådana här helt meningslösa inlägg (enligt mig) så kanske du kan ta upp det som tyvärr många, både kända profiler & ”vanliga” människor, råkar ut för. Spridning av nakenbilder. I det här fallet en känd ung profil som fått sina bilder läckta & istället för att stötta henne så sprider folk vidare dem. Extremt kränkande.

      Syftas det på en viss blond youtuber som är denna unga profil? Sett kommentarer men den enda bild jag vet har funnits för längesedan var från snapchat,där hon medvetet gjorde det hon gjorde?
      Kanske syftar på helt fel person dock, svårt att gissa vad/vem du snackar om exakt.

        såg nu att det verkar spridas en ny bild så det jag skrev ovanför syftar inte på den (med tanke på det som skrevs att hon gjorde det medvetet, kan tolkas fel gällande nya bilden kanske)

      Tänk vad fint då att CamCam skriver så många inlägg så att vi som gillar humor mm men även politik och andra allvarliga ämnen får BÄGGE. ???

      Jag vet inte om det skulle hjälpa henne i det här fallet att uppmärksamma det då det kanske bara skulle leda till att de får ännu mer spridning.
      Jag och redaktionen har givetvis tackat nej till bilderna och vill inte ha någonting alls med dem att göra.

        Menade mer på att skriva runt ämnet, sedan behövs inte personer i fråga nämnas. Då det är något som en stor skara människor råkar ut för

      Alltså nyfikenheten på vem det är nu är oooooooolidlig

    Men vad är det med allt gnällande i kommentarsfältet?!

    Gillar ni inte bloggen, läs den inte! Eller skriv en egen. Tycker ni att ett inlägg är fel, hoppa över det.

      Instämmer riktigt trött på det.

      Det är en sak om man tycker att något i bloggen är fel och vill ta upp det som tex mobbing, men det här styrandet över hur hon ska skriva och om vad är jag otroligt trött på. Lägg ner. Starta en egen blogg!

      Det är väl jättebra att personer har förslag, är det tillräckligt många som håller med så kanske Camilla ändrar sig/får nya uppslag. Bloggen blir bättre och kanske större.

        Hanna: Så länge det gäller att LÄGGA TILL och komma med nya uppslag absolut ?, men här var det, och är ofta, en som skriver ISTÄLLET FÖR, (eller skriv INTE om detta eller hen etc.)?

        Det är jag otroligt trött på.

          Fast folk måste få ha en åsikt. Det står dessutom ”enligt” på överstående kommentar. Precis som somliga inte tycker om inläggen om Bella & anser att hon ska sluta skriva om dem så måste andra få ha andra åsikter.

          Är det tillräckligt många som tycker att ett ämne är fel eller opassande så kanske Camilla ändrar sig och skriver mindre om det i framtiden.

          Anonym och Hanna: Läs det jag skrev till Harmagemdon igen och återkom om ni fortfarande tycker att just det ni skrev till mig var nödvändigt.

          Tack på förhand!

          Ja, även om något inte är t. ex kränkande så kan ju de som läser föreslå att det skrivs mindre om ett specifikt ämne. Många personers åsikter kanske kan påverka bloggens innehåll.

          @anonym igen: Nu får så klart alla skriva vad de vill. Jag skrev min önskan om att de ska lägga ner.

          Jag tycker det är dålig still och rätt bortskämt att framföra att något inte är i ”min” smak. Skulle jag aldrig få för mig att göra. Det är att begränsa någons kreativitet samt min åsikt är inte viktigare ön någon annans så länge inte inläggen skadar någon. Statistiken har nig CamCam stenkoll på och märker själv när något inte är populärt. Och om någon nu skulle säga att det här var nog inte så kul, så behöver man iaf inte ta i från tårna och skriva, ”helt meningslösa inlägg” .

          Det finns massor med inlägg här på BB som jag tycker är ”helt meningslösa” men varför ska jag säga det? Uppenbarligen pga kommentarer och tummar så finns det dem som inte håller med mig. Det är som jag skrev tidigare också ett sätt att bryta ner CamCam. Och som sagt, rätt bortskämt.

          Mitt PS Den här ovanför var väl ändå något konstruktiv. Min kommentar till Harmargendon var mer generell och gäller den senaste måndamdes gnäll på allt och inget och där CamCam aldrig kan göra folk nöjda för när hon lyssnar så far någon annan in och gnäller.

          Hanna: Se mitt svar till Anonym.

          Jag menar att det är varje persons rätt att försöka påverka bloggens innehåll och uttrycka sin åsikt. Givetvis med ett vårdat språk.

          Hanna: Rätt och rätt. Har vi verkligen det? Detta är ingen offentlig sida till för alla medborgare.

          Men ok jag ska förstå vad du menar. Ja visst kan vi alla med vördat språk påverka. Det har ju jag också gjort. Meeeen när 567 kommentarer sagt samma sak i flera månader. Lägg ner. Eller när flera efterfrågar mer humor och CamCam levererar, lägg ner. Det här är inte din eller min blogg. Den är Camillas och hon skriver hur hin vill och om vad hon vill. Om du försöker styra henne så kommer det inte finnas en blogg mycket längre. Om ni 567 som inte vill läsa så mycket om Bella medan det verkar finnas 10 000 som vill, bästa sättet blir då inte att säga till henne att sluta med något utan att, som du själv var inne på, ge henne en massa nya idéer och uppslag.

          Själv var jag gudatrött på inläggen om Anna Book, men skrev bara när jag tyckte det blev för elakt. För vem är jag att styra innehållet på Camillas blogg? Jag kan ge bra idéer och möjligen en gång påpeka att nu är det dags att skriva om något annat. Jag har skrivit när jag saknat gamla typer av inlägg, men varför skulle jag säga ifrån när det inte är i min smak? Jag undrar verkligen;Varför? För inte är det till någon vidare inspo till CamCam iaf. Och kanske tar jag bort någon annans favoritinlägg. Som tex Anna Book. Där var jag i klart nominellt underläge dessutom.

          Ja, jag uppskattar personligen också inläggen om Bella. Jag förstår dock att det finns de som inte gör det och vill uttrycka sin åsikt om detta. Jag antar också att om de var tillräckligt många så skulle Camilla sluta skriva om henne.

    Folk får ha hur många åsikter de vill. Men det blir lite trist i kommentarsfältet när varannan kommentar handlar om att de inte vill läsa om ämnet alternativt inte klarar att läsa texter längre än tre rader. Särskilt förundrad blir jag att hitta det under det här inlägget som är ett skolboksexempel på BB inlägg.

    Fast Camilla – kommentaren ”skönt att slippa lårsvetten ändå”, kan du ju lika gärna sätta i en pratbubbla på din profilbild. VARJE gång jag läser din blogg (och det är ofta, för du är bra på bevakning!) så tänker jag ”shit jag har aldrig sett en kvinna mansspreada så mycket!”

      Härligt! Det var precis den reaktionen jag var ute efter ju! 🙂
      (Ej sarkasm)

    Hjälp!!! Någon som vet vart Mollys klänning kommer ifrån? Off shoulder med volanger? Den skulle passa perfekt på ett galej jag ska på!

    Hon har såklart inte taggat något i bilden och svarar inte i kommentarerna… (just nu den 9:onde senaste bilden).

    Tacksam för hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.