Har Mogi även köpt spökföljare på Instagram?

Att Mogi förmodligen skriver i princip alla kommentarer på bloggen själv kan vi nog känna oss relativt säkra på efter det här och det här, men hur ser det egentligen ut på Instagram?
Nu när jag fått upp farten så tänker jag att jag kan beta av även detta sociala medierforum innan dagen är slut.
Enligt Instagram har hon drygt 41 000 st följare men hur många av dem som är faktiska följare och hur många som är köpta spökföljare går inte att se här.

Det kan man däremot se på sidan ”Socialblade” där all statistik som behövs för ändamålet är tillgänglig.
Så hur ser Mogis statistik ut?

Aj, aj, aj då!
Det här är tydliga indikatorer på att Mogi förmodligen shoppat loss lite för att kompensera för alla de följare som verkar ha avföljt henne.

Går man sedan vidare till Youtube och tittar på hur många som faktiskt sett de videos hon bäddat in i blogginlägg så kommer de flesta av dem inte över 1000 spelningar vilket verkligen inte är mycket alls – ytterligare en indikation på att Mogi nog inte riktigt har den skara följare som hon utger sig för att ha.

Jag antar att Mogi missat den här sidan där man enkelt kan köpa till views och likes på sina Youtubevideos.

Att det kostar att ligga på topp har aldrig haft en starkare innebörd än nu inser jag…
Hur ska detta sluta?
Moggan måste kanske börja med Patreon eller swish för att ha råd att bibehålla sin statistik om det är hon som köpt dessa följare?
Annars får vi hoppas att ”Mon Amour” lyckas kränga riktigt många flaskor bubbel för att underhålla flickvännens enorma luftslott på sociala medier.
Är det inte kärlek så säg?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså. Jag tycker såhär: rimligt att avslöja henne såklart. Men samtidigt tycker jag man måste sätta in hennes förmodade agerande i en kontext. Vad gör egentligen samtiden med oss? Varför tror ändå relativt unga kvinnor att detta är rimligt? Varför tycker de att det där hittepålivet är eftersträvansvärt och något att försöka uppnå? Malin eller vad hon heter har naturligtvis ett eget ansvar för sina handlingar men det är ändå ett tecken i tiden. Ett -jävligt- sorgligt tecken i tiden. I must say.

      Skillnaden är, Malin har hållt på med fuffens ända sedan hon började. Jag vet inte om detta är sant det låter jag vara osagt men för många år sedan anklagade många bloggläsare henne för bedrägeri när de köpte kläder från hennes bloppis. Hon la ut bilder på designerplagg som folk köpte som de aldrig fick hemskickade trots att de betalade. Sen fick de ej pengar tillbaka för hon skyllde på posten.

      Å ena sidan: jag tycker faktiskt synd om henne. Bara för patetisk. Å andra sidan: hur länge kan man bedriva rent bedrägeri offentligt innan någon säger till att vi faktiskt inte tror på henne?

      Jag tycker mer det låter som hon vill åtnjuta de ekonomiska fördelarna av att ha en stor blogg/ insta. Att det är ett medvetet val, köper hon följare och kommenterar sina egna inlägg kan hon fortsätta leva ett soft liv. Det blir inga gratis hotell eller middagar om följarna sinar.

      Visst kan man bli beroende av bekräftelse på sociala media, men detta känns lite för taktiskt.

      Alltså.

    Men förklara det här för mig någon, hur kan det finnas tjänster där man köper likes och följare?? Låter ju jättekonstigt! Förstår att vissa vill verka poppis men hur kan det va OK? Eller är det meningen att det endast ska göras i det dolda?

      Det är inte OK enligt Instagram, utan om jag ej minns fel så går det emot deras regler. De tar bort dessa ”spökkonton” då och då.

        Ok tack för svaret! Bra det rensas bort!

      Det är för att kunna marknadsföra sig mot annonsörer och ta bra betalt för samarbeten och dylikt. Man kan dock inte förlita sig enbart på antal följare utan räckvidd och engagemang är det viktigaste för att verkligen nå ut med influencermarketing.

    Jag har en känsla av att hon nu sitter i en mörk vrå och är skitförbannad på ditt ”grävande”.
    ?

      Jag tror hon sitter i en marmorklädd vrå…

        Har hon kommenterat detta? Har nån påpekat detta på hennes kanaler?

          Jupp, hon har kommenterat i kommentarerna på sin blogg. Jag tror det är rekord på kommentarer där nu, utan att Beatrice MUA bidragit med någon… ?

            Ja, särskilt som hon menar att någon av mina läsare köpt henne Instagramföljare i söndags som ett resultat av mitt inlägg. Mitt inlägg som publicerades i morse – måndag. 🙂

    Du har gjort min dag! Har väntat på detta så länge!

    Om man slänger en snabb kik på hennes följare så dyker det upp vääääldigt många som följer samma mönster:
    1) Inte har en bild
    2) Inte har dold/privat profil men ändå inga bilder
    3) Namn på arabiska/turkiska och nåt annat språk

    Känns ju lagom legit.

      4) många följare med lättklädda/porriga bilder

        Och män som poserar med vapen ?

    Det är så himla märkligt att hon inte valt att göra något annat när hon märkt att hennes affärsidé inte bär sig. Att köpa följare och skriva egna kommentarer bär sig ju inte i längden. Att få en och annan resa eller marmorplatta kan man ju inte livnära sig på. Om man inte behöver arbeta för sin försörjning verkar det ju onödigt att lägga tid och kraft på en döende blogg.

      Vill väl hålla skenet uppe så länge det går. Sedan är ju frågan vilka jobb hon kan få på sin halva termin på Berghs?! ?
      Lär inte regna jobberbjudanden direkt ?

        Jag tänker att hennes uppehälle inte kommer från bloggen och då spelar det väl inte så stor roll att det inte regnar jobberbjudanden över henne. (Ser väldigt få inlägg hon kan tänkas tjäna pengar på)Hon kan ju plugga klart på Berghs, fika och shoppa hela dagarna istället för att göra konstgjord andning på sociala media.

      Jag fattar att man kämpar och inte ger upp ett tag. Men efter flera år borde en frisk människa inse att det inte kommer att fungera och satsa på plan b.

    Genuin fråga från mig som inte är insatt: betyder såna toppar med följare oftast att det är köpta följare? Brukar kolla på socialblade ibland, Schulmanklanen, Blondinbella, Kenza etc. och där kan det ju gå upp och ner tusen följare på en dag för att de kör en live eller en bild kommer upp i sökflödet.

    Är det för att Mogi inte har hundratusentals följare det är misstänkt?

      Jag har ju lite koll på Nellie, som vi vet, och hon får genast nya följare när hon lagt ut en Live där hon är lättklädd och lite förförisk. Det kan trilla in hundratals på en dag. Ihop med dickpics och annat elände, dessvärre. Hon får också nya följare när hon skaffat pojkvän – i vart fall om denne är spännande; typ Omar, Frans eller Lance….. Lite trist eftersom jag inte tror att det är den sortens följare hon egentligen vill ha. But it goes with the territory, antar jag.

      Linn Ahlborg fick ju tusentals nya följare i samband med tutt-bilden som hennes ex spred. Himla trist men hon verkar ta det med ett skratt och en klackspark.

      Mogis beteende däremot känns som falsk marknadsföring, och det är inte ok i mina ögon.

      Ibland känns det dock som att Socialblade-statistiken kan vara lite missvissande. Eller rättare sagt, för att ta ett eget exempel: Min Instagram är öppen och betstår nästan bara av illustrationer jag själv målat, med andra ord har jag en ganska tydligt och profilerat konto mot konst och kreativitet. Vid ett par tillfällen har väldigt stora konton (konst-konton med över en miljon följare) delat bilder jag målat utan att jag bett om det eller betalat för det. Mitt följarantal har då stigit snabbt procentuellt sett över ett par timmar/upp till ett par dagar för att sen plana ut igen. Min poäng är att mönstret inte automatiskt *måste* betyda köpta följare, med tanke på Mogis historia skulle jag ändå hålla det för sannolikt i just hennes fall. Men snabba peakar i följaruppgång måste inte alltid betyda att följarna är köpta.

        Vad heter du på instagram?

        Tack för svar! Nej precis, det kan ju finnas riktiga orsaker till att det går upp/ner kraftigt en dag. Är väl i kombination med andra saker, som kommentarerna av en person, och många ”namnlösa” konton, som man kan misstänka köpta följare i Mogis fall kanske.

        Det är samma sak för mig….! Vissa dagar får jag mängder av nya följare – som egentligen bara är en form av reklam för deras egna sidor. Nästa dag har de avföljt igen. Och, som du skrev, får jag en sk Shoutout av ett stort konto, rusar mitt följarantal i höjden igen. De nya följarna brukar dock bli kvar.

          Jaa skumma reklamkonton som följer en bara för att man ska gå in på deras profil är en klassiker, de heter alltid nåt i stil med ”get.megamany.followers.now” och försvinner alltid efter ett par dagar haha. Sen är ration följare-likes rätt intressant att kika på, ta Blondinbella som exempel som har 426 k följare men snittar ca. 4000 likes per post på instagram, 4000 är ju inte kattskit men i förhållande till hennes följarantal är uppenbarligen bara ca 1-2% intresserade av att gilla hennes foton och det är ju väldigt lite.

        Deeeet vill jag inte säga haha pga. vill fortsätta att vara anonym här och jag står med fullständigt namn på insta, så sorry ?. Jag har inte många följare alls (1500-nånting) men innan jag fick en shout-out så hade jag bara drygt 800 så skillnaden blev procentuellt väldigt markant mer eller mindre över en natt utan att jag fattade vad som hänt. Men jag har väldigt svårt att se att Mogis många plötsliga förljarhopp skulle bero på shoutouts från megakonton och med tanke på hennes kommentarsstrategier så kan man nog hålla det för sannolikt att hon köpt och fortfarande köper många följare.

    Mogi känns ju som en vettig kvinna.

    https://www.youtube.com/watch?v=GohA-UEqauA

      Det där är väl det enda vettiga mogi gjort

    Att folk kunde köpa likes och följare till instagram visste jag men jag hade ingen aning om det där med youtube.
    Känns ju jättefel hela grejen tycker jag! Skulle aldrig vilja ”luras” sådär!

    Allt detta för.. vad? En skittråkig blogg som man aldrig har hört talas om? Har människor så mycket fritid ?

    Har aldrig följt denna Mogi. Men om jag fattat rätt så är hon alltså nån som köpt följare, skrivit sina egna kommentarer och har byggt en låtsasvärld så hon kan ringa och tigga gratismiddagar och hotellnätter?
    Finns det alltså folk som gör så här?? Som snyltar och vill leva gratisliv utan att betala för sig. Hur kan man känna att det är rimligt?
    ”Jag har rätt att FÅ allt detta utan att betala. Jag vill HA detta av er. GE MIG GRATIS SAKER!”
    Och detta är alltså hennes yrke…? Låtsasvärld och luftslott, allt för att hålla fasaden uppe om ett fint liv?

      Mänsklighetens historia är full av exempel på människor som levt på exakt det sättet. En del har blivit påkomna och ihågkomna för det andra har fallit i glömska. Status är helt enkelt viktigt för oss och för en del är det här vägen.

    Vad har hänt med challizz?

      Chalizz är väl på akuten i vanlig ordning med högst ordinära sjukdomar som lite Alvedon och bra kost (ej halvfabrikat) kan råda bot på. Skulle ju också kunna vara… Äsch, jag lägger ner… ?

      Hon har egendiagnostiserad halsfluss. Lite konstigt bara att hon på insta skrivit en # om täppt näsa. Det har man inte vid halsfluss. Tror hon låter stormen passera iom utlovade inlägg som aldrig kommer. Sjuk är hon säkert, men mer troligt i en vanlig förkylning.

    OT – nu finns det väl inga tvivel kvar snart att föredetta S Lagergren var otrogen mot A Lagergren? Så mycket som det nu hintats i bloggen.

      Nej, och i deras extraavsnitt av Tvillingpodden (den tillsammans med Pappapodden) pratar de om vikten av att ha ett aktivt sexliv för att hålla ihop. Angelica säger att hon tror att en av anledningar till att Jessica och Ibbe håller ihop är för att de har det, medan hon och Stefan inte hade något sexliv. Då säger en av killarna något i stil med ”Och också struntat i att vara med andra”, vilket får alla fyra att brista ut i gapskratt. Det var i alla fall tillräcklig bekräftelse för mig 🙂

    Man undrar ju lite vad som hände den åttonde mars, så långs följare som hoppade av då.

      Många.

      Hon glömde betala räkningen?

      Internationella kvinnodagen kanske?

      Instagram låg i extra hårt med att radera spökkonton.

    OT: En stor artist har lämnat jordelivet. Sov gott Jerka! <3

    https://youtu.be/JO2NChlIYb0

    Kan du inte skriva om Fornis inlägg om mat? jag FATTAR inte hur folk kan bli provocerade av att hon lade upp ungefär hur en vecka ser ut för henne när det gäller mat. Vissa kommentarer var helt idiotiska, att de blir triggade för att hon äter en helt normal mängd mat varje dag? Liksom shit, om de blir så lätt triggade borde de ju absolut inte läsa bloggar. MÅSTE man som bloggare konstant skriva hur man unnar sig elr för ätstörda inte ska bli triggade?

      Kan någon förklara varför det blir hatstormar mot vissa, medan andra som Annica Englund kan skriva om sin extrema diet och träning och hur hon hårdbantar så mycket att hon svimmar i veckor utan att någon klagar?

      Sådant där gör mig förbannad. Att inte ha hjärna nog att inte läsa ett inlägg som handlar om mat, om man nu så jävla lätt blir triggad, och sedan ha mage att anklaga bloggaren/avsändaren och skylla ens egna hangups på denne. Tragiskt och patetiskt, vart är världen på väg?

    Ibland får jag känslan av att Mogi länge var före sin tid. Hon var tidigt ute med att låna kläder för att visa upp på bloggen och det fick hon mycket skit för. Folk blev vansinniga över att inte förstå hur hon hade råd med alla dyra kläder. Idag kastar företag produkter på influencers och hoppas på att få ett inlägg.. Och vem hetsar upp sig över det? Jag har lite svårt att förstå hur folk kan bli så arga över att hon reser runt till lyxiga resmål, bor på tjusiga hotell och äter på fina restauranger. Folk vill så gärna genomskåda henne och avslöja att hennes inkomst inte står i proportion till de resor hon gör. Jag har svårt att förstå varför? Att Mogi får gratis hotellnätter är väl inte konstigare än att vilken influencer som helst får en massa bud med diverse produkter eller att vilken influencer som helst har samarbeten med företag. Vilken influencer betalar för de resor de gör i samband med samarbeten? Det man kan ha åsikter om är t.ex. annonsmarkering, köpta följare etc. Men jag har svårt att förstå hur folk kan vara så fixerade vid Mogis inkomster.

    Jag kan tycka att Mogi är en uppfriskande och rolig bloggare. Hon är förmodligen medveten om att det är mycket spekulationer kring henne och hennes pengar och hon tycker säkert att det är kul att det här med hennes kommentarer kommer upp hela tiden.. Mystiken kring henne är en del av hennes varumärke på något sätt. Jag följer inte Mogi, men jag brukar titta in på hennes blogg ibland och det har jag gjort i många år. Det jag framför allt gillar med hennes blogg är fotot. Jag är själv fotointresserad och jag tycker att hennes foton har hög kvalitet och är inspirerande. Jag vet inte jättemånga andra svenska livsstilsbloggare som har samma klass när det gäller detta.

      Beatricemakeupartist?

        Nej. Och obs att jag verkligen inte tycker att det är en bra idé att luras att man har fler följare än vad man faktiskt har.

        Det jag tycker är lite sorgligt är att det alltid blir så nedlåtande och elakt när det gäller just Mogi. Det heter att hon ”tigger” hotellnätter/middagar/resor/kläder, men man skulle också kunna se det som att hon helt enkelt säljer eller förhandlar. När andra bloggare reser, renoverar lägenheten, får kläder/smycken/pressfrukostar/pressutskick/konsertbiljetter/böcker/biobiljetter/middagar/inredning etc. etc. så heter det inte heller tiggeri. Vem tror att allt ramlar i knät på influencers? De flesta ägnar sig förmodligen med ”tiggeri”/sälj på någon nivå. Om jag inte minns fel så ”tiggde” t.ex. Egoina till sig en spa-weekend för ett tag sedan. Och varför inte? Hon gör sitt jobb, spa-hotellet får publicitet, alla blir nöjda och glada…

        Jag tänker inte på något sätt försvara att Mogi har lurat folk med sin bloppis, köpt följare, gjort otillräcklig reklammarkering etc., men jag tycker inte att all kritik mot henne känns helt rättvis.

          De tigger allihopa.

      Alltså det är helt normalt att bloggare får gratis saker eller resor, OM företagen förstår att det är äkta läsare och äkta följare. Om det istället är typ inga riktiga följare dvs potentiella kunder och massa egenknåpade kommentarer, då är de på gränsen till bedrägeri. Vart gränsen går vet jag ej men de känns som en gråzon

        Ja, det håller jag med om. Det smutsar ner hela branschen när influencers ljuger om sin räckvidd.. Å andra sidan är hon knappast ensam om detta. Vi är nog inte så många som t.ex. tror att Blondinbella har 500 000 läsare i Umeå (eller vad det nu var).. Man hoppas & tror såklart att företag begär att få mer tillförlitliga siffror innan de startar ett samarbete.

          Bella har också ifrågasatts många gånger här i bloggen för sin trovärdigt. Dock kan man inte jämföra mogi och Isabella. Isabella har ändå många följare och är en riktig influencer. Det mogi sysslar med är nästan bedrägeri.

      Normalt att få gratis resor via bloggen ja – men enbart Mogi har förvandlats till yrkestiteln ”konsult inom hotell och restaurang” av att åka på dessa bjudresor.

      Att hon är ett roligt fenomen håller jag med om.

        Ja, det är ju inte så lätt att veta vad hennes konsultande går ut på och vem som faktiskt anlitar henne. När mycket känns som ett luftslott så kan man också undra om det här ens är något hon arbetar med.. Och svaret på det lär vi väl inte få.

        Hur som helst är hon knappast den enda som har fått en skjuts tack vare sin blogg (och därmed indirekt av sina bjudresor, sponskläder o.s.v.). Hade Kenza haft IvyRevel utan bloggen och hade hennes blogg blivit något utan samarbeten med diverse företag inom modebranschen? Hade Sandra Beijer fått bokkontrakt utan bloggen och hade hennes blogg varit så stor om den saknat samarbeten? Osv. osv. osv. Framgångsrika influencers är väl de som faktiskt lyckats använda sin plattform som en språngbräda till något större. Det är inte omöjligt att Mogis resande land och rike runt har gett henne erfarenheter som faktiskt är värdefulla som ”konsult inom hotell och restaurang” (sedan har jag självklart ingen aning om hur framgångsrik hon är inom detta).

        En skillnad mellan Mogi och många andra är iofs att Mogi uppenbarligen inte har lyckats speciellt bra (företaget går tydligen dåligt), men man kanske inte ska ta ifrån henne att hon har hittat någon slags egen nisch och tydligen attraherar en och annan som är villig att låta henne resa/äta/bo med/hos dem (och betala henne för att skriva om dem). Kanske är de lurade. Kanske tycker de helt enkelt att hennes nisch är tillräckligt tydlig och hennes material av tillräckligt hög kvalitet för att det ska vara värt chansningen att betala just henne. På vissa plan tycker jag att t.ex. Mogi har större trovärdighet än en hel del andra bloggare. När Blondinbella gör reklam för ett fackförbund eller plötsligt gör reklam för ett annat kreditkort än det hon använde (och gjorde reklam för) nyss, så känns det ju rätt genomskinligt.. Eller när Kenza postar spons-inlägg och inte ens har bytt ut platshållar-texten för den grej hon gör reklam för… Det finns många dåliga samarbeten där ute. Hade jag haft ett företag hade jag ställt högre krav.

    https://www.allabolag.se/5568261456/richardson-pr-communications-ab här är hennes bolagsresultat. En omsättning på 211.000 under 2016, inte direkt blown away…

    Fan ska såklart inte göra de men man blir sugen på att kontakta företaget som sponsrar med badrummet. En företagare som säkert jobbar för sina pengar, och sponsrar henne i tro om reklam som når ut. Blir vansinnig.

      Ja, det skulle verkligen vara intressant att se vad för typ av statistik hon visat dem.

      Jo, någon borde! Vem orkar?

    Nu vet jag inte hur det ser ut just för henne, men jag har en Instagram med en del följare (ca 30k) och jag har aldrig köpt följare, men det varierar ändå från dag till dag beroende på om mina bilder tar sig till Explorepage eller inte. Instagram styrs ju av en algoritm och om jag tar en bra bild som gillas mycket av mina följare så ökas bredden den visas för nya konton. Ju mer bilden visas för nya personer desto fler följare får jag den dagen. Så det går inte att skylla på att de köpt följare nu och hänvisa till socialblade, då det är likadant för alla som lägger upp bilder ofta. Däremot om det helt plötsligt är typ 10 000 plus en dag kan man ju undra… bättre att kolla på kontots engagemang (antal like jämfört med fölare) men då måste man även minnas att algoritmen gör det svårt att tolka, så man bor kolla på de senaste 5 bilderna för att få en rättvis bild.

      Dem har tagit bort algoritm för ca 1 vecka sedan.

        Det är endast vissa konton som fått tillbaka den kronologiska ordningen!

    Gå in och kolla på hennes följare, då är det ganska uppenbart att det är något skumt bakom ….

    Roligaste just nu är att Mogi skriver i sitt eget kommentarsfält att hon inte har någon aning om vem Beatricemakeupartist är och att hon ska anmäla Camilla för förtal. Kolla kommentarerna på hennes senaste inlägg. Hur kan man ens komma på idén att försöka låtsas att det är någon okänd person som står för 90% av kommentarerna under olika namn och på olika språk.

    Ojojoj nu rasslar det till ordentligt inne på bloggen hos Mogi. Flera som ifrågasätter och kommenterar ang avslöjandet på Bloggbevakning och Mogi svarar ungefär alla så här:

    ”AFashionistasGuide 26 March, 2018 at 20:42

    Tack fina du! Jag är lika nyfiken själv att veta vem “Beatrice make up artist” är, har inte den blekaste och tycker det är helt sjukt att Camilla Gervide på Bloggbevakning inte fattar att det hon gör är att sprida lögner, rent ut sagt förtal vilket jag kommer anmäla henne för. Det är inte ok att sitta och ljuga om människor på det sättet som hon gör.”

    Detta händer live just nu hos influencern mathilda.annao på senaste bilden. Skynda o kolla innan det raderas. Hon har kommenterat sig själv och svarat från samma konto

      snälla, kan ni små wannabe-worldwide-influencers sluta promota er själva här inne. Det är jättepinsamt och typ väldigt uppenbart. Tack på förhand

        Tror nog inte det är anonym som äger kontot med tanke på att mathilda.anno är från lodon. Och små influencers … 78.4 k följare … Hur många har du? Skippa attityden. Det är jättepinsamt.

    Vet inte vem Mogi är men: ”Currently: Firenze, Italy”? Kan man inte bara säga Florens liksom? Eller om hon nu vill säga det på engelska: Florence. Eller man kanske bara ska använda de ”riktiga namnen” numera? 🙂

    ”Jag ska åka till Roma, huvudstaden i Italia”

    Hej! Mogi har nu svarat på en kommentar angående dig.

    Reply
    AFashionistasGuide
    27 March, 2018 at 09:58
    Hej Sanne. Jag tycker det är helt sanslöst oprofessionellt utav Camilla att inte ens höra av sig till mig via email eller en kommentar här på bloggen och fråga mig om denna “Beatrice makeupartist”. Då hade jag kunnat höra av mig till min tekniker och han hade kunnat kolla upp problemet på en gång och så hade det löst sig. Det Camilla gjort tar jag väldigt allvarligt och jag har hört av mig till hennes arbetsgivare och inväntar återkoppling från dom i ärendet.
    Jag har även kollat inläggen hon skriver om Blondinbella och jag tycker dom är absolut smaklösa och elaka och hon gör det med flit då hon vet att inlägg som dom kommer generera mycket hatiska kommentarer och det ger henne mer sidvisningar vilket skapar med pengar på hennes konto i slutet utav månaden. Man märker så tydligt att vissa bloggare går hon på hårdare med flit och det är ingen professionell journalistisk bevakning.

      Jag är riktigt nyfiken på vem det är som hon kontaktat.
      Ingen här på min redaktion i alla fall…

        Hon ska tydligen anmäla för förtal.. lovar att hälsa på dig i finkan CamCam ??

          Precis som förra gången då någon skrev i kommentarsfältet att hennes kille arbetade som lastbilschaufför. Det var tydligen också förtal.
          Om jag var Mogi skulle jag ligga lite lågt eftersom hon skulle kunna anmälas för bedrägeri om det visat sig att hon rott i land samarbeten på tvivelaktiga sätt.

    Kan hon sluta vara så fruktansvärt otrevlig i sina svar på kommentarer…….

    Och tekniskt fel – på riktigt!?

    I en konstgjord värld där lögn och dikt övergår varann är det konstigt att så många låter sig luras av dessa
    ( bloggare) eller influencers som man kallar sig i ett försök att höja statusen och göra sitt leverne till något mera stilfullt. Att ljuga och förvränga för att tjäna pengar påminner mer om gamla dagars hästhandlare;)
    Bra att någon sätter fingret på allt fusk som förekommer bland så många och förhoppningsvis kommer bubblorna att smälla en efter en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.