Electric power!!

Vet inte vad vi ska hitta på på påskafton. Jonas åker till Belgien och giggar med Leila K i helgen. Så vi åker inte upp till Stockholm förrän efter påsk istället ☺//My Martens

Leila K alltså?
Jag trodde faktiskt inte att hon turnerade längre med tanke på hur tidningarna rapporterat om henne de senaste typ 15 åren.
För kanske 5 år sedan så sprang jag på henne inne på ICA-butiken vid Götgatans tunnelbaneuppgång och då mådde hon allt annat än bra, men efter det har jag inte hört så mycket alls om henne men enligt Mys blogg så turnerar hon tillsammans med Mys pojkvän Jonas från Basic Elements. Om den andra halvan av EB också är med förtäljer inte historien men det låter väl rimligt ändå.

Hur många mer än jag dansade så skosulorna glödde till Electric på olika skoldiscon?
Jag gav mig fan på att lära mig hela låten utantill för att kunna imponera på dansgolvet, men jag är osäker på om det fungerade?
Samma sak med 99 luftballons med Nena – den tyska versionen. DEN skulle jag kunna!
Fasen, jag var så himla o-häftig alltså, mina adidasbyxor med tryckknappar till trots.
Varför trodde jag att folk skulle bli imponerade av att jag memorerat texten till en tysk låt?
Hade ni blivit det? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Jl_5NHTvDAI

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Engla tycker det känns drygt att gå till gyn men har inga problem att posera på sin blogg i BH eller hänga naken i deras garage där Robin mekar med sina polare. Rimmar illa.

      Viss skillnad kan jag tycka. Jag älskar tillexempel att ha sex och när killen pillar runt där nere, innebär det att jag också måste älska när gynläkaren far runt med sina instrument där? Varför är posera i bh = gynundersökning?

        ”Pillar runt där nere” måste vara bland det osexigaste jag hört, när det kommer till just det.

      Otroligt märklig kommentar.

      Årets hittills märkligaste resonemang.

        Jag undrar om ”Nyfiken” är en man eller nån så ung att hon aldrig varit på gynläkar-besök tidigare. <personen verkar iaf inte ha nån erfarenhet v kalla spekulum och obehagliga UL-stavar. Och avslutet, det "rimmar illa" – eeeh va? Vad rimmar illa? Haha, så märklig kommentar!

      Nog för att jag ogillar Englas blogg riktigt mycket men visst kan man ogilla att gå till gyn trots halvnakna bilder i en blogg. Tycker dock att Matplatsens Victoria Riis (som har kommenterat under Englas inlägg) har fått en liten dos storhetsvansinne. Hon tycker att sådana där saker är jobbiga pga att hon tror att hon blir igenkänd…

      Har du någonsin faktiskt suttit i en gynstol? Uppenbarligen inte.

    Har faktiskt suttit på avgiftning (Sankt Görans sjukhus) med henne en gång. Helt galen kvinna, men ändå ganska snäll. Dock fick vakter tillkallas.. Folk berättade att hon var stammis där.. Detta var för ca 3-4 år sedan, men hört att hon mår bättre/det går bättre nu.
    Hoppas det håller i sig ??

    Jag hade hand om Leilas skulder när jag jobbade hos fogden för några år sen. Pratade med henne en del, hon är rätt trevlig.

      Är det offentliga uppgifter du delar i kommentarsfältet nu?

        Att hon är trevlig? Ja det vill jag påstå är offentligt (är dock inte helt 100 på juridiken där…)
        Eller att hon hade/har skulder? Det är också helt offentligt.

          xD

          Du borde inte prata om hennes skulder så här. Oetiskt och oprofessionellt.

      Eh? Har du inte skrivit på något papper om sekretess eller något? Myndigheters offentliga uppgifter är en grej men det personliga kontakten är väl ändå mer än vad ni förväntas dela. Särskilt ”anonymt” på internet.

        Oj vilka lustiga antaganden du gör.
        Men för att räta ut eventuella frågetecken så pratade jag faktiskt med henne utanför jobbet. Och då självklart INTE om hennes ekonomiska situation!

          Men du vill så gärna dela med dig här….

      Usch!!

    Hon gästade Håkan hellströms ena spelning på Ullevi förra året och gästsjöng i Känn ingen sorg för mig Gbg bland annat ?

    CAM CAM, kan inte du luska/skriva lite mer om Mona & hennes flytt? Dom har ju fått sålt ville men själva flyttat in ett hus dom hyr.

    Är de sanning de hon har skrivit eller har hon även där kryddat för att det ska låta som att dom inte är i ekonomisk kris? Att dom fick stress fram detta hus dom nu hyr? Eller har pengarna från villan gott till fogden?

    Samt kanske luska lite i den här tjejen hin hjälpte som nu höt har försvunnit. Kan de ha varit pengar som har gått till Mona & makens dåliga ekonomi?

      Hyr Mona ?? Ja camcam luska lite

        Ja, det har hon själv bekräftat.

      Det är ju inte långsökt att tänka att pengarna från huset ska gå in i bolagen, som ju haft anmärkningar/betalningsansökan/skuldsaldo hos Kronofogden. Intressant nog har varenda bolag som maken är involverad i en anmärkning. Jag stör mig mest på att hon i nästan varenda inlägg måste poängtera hur stort hus de har bott i och hur pyttelitet det nya är (typ 200 kvm? På tre pers, låter jättetrångt).

      Ja det finns mycket att luska i med den damen. Hon jobbar ”såååå mycket” men hon jobbar ju aldrig? Då och då packar hon ordrar, men för det mesta ”sladdar hon förbi” olika ställen, fikar/lunchar/fikar, fixar fillers, bryn eller nåt annat … sen skriver hon såklart inte allt men jag får inte ihop det. Nu skrev hon i och för sig att hon inte jobbat på ett tag pga flytten.
      Jag flyttade också relativt nyligen, jag var ledig en dag.

      Luska hehe hon har ju själv skrivit att de hyr huset sålänge, är väl dessutom inget konstigt att hyra det gör många oavsett bra el sämre ekonomi, my hyr väl sin lilla stuga tex. Sen kan man väl tänka ja att en del av pengarna för huset behöver gå till bolagen ja som tydligen inte gått så bra, det är ju så det fungerar. Tror inte hon menar och tycker att huset är pyttelitet för tre pers men det verkar vara små rum och de har mycket möbler och grejer efter sitt stora hus ju, är nog mer alla grejer hon menar som ska få plats för det blir ju en skillnad, och hon tyckte nog däremot att det förra huset var alldeles för stort för tre pers. Tycker väl inte mona påstår att hon jobbar sååå mycket, men my däremot brukar påstå att hon jobbar dygnet runt men de jobbar väl typ lika mycket eller lite kanske.

        Skvallerkärringar ?

    Ahaaaaa…! Jag tror aldrig jag har hört henne men däremot känner jag till namnet. Eller ja, trodde det. Har aldrig fattat att det är Leila K utan ”Lej Lakej” och att det var nån utländsk artist?

      Haha, tänker mig att den där Lej Lakej hade varit någon som brutit sig loss från Lustans lakejer och startat solokarriär 😀

    Min pappa satt på samma behandlingshem med henne för några år sen och blev god vän med henne.

      Obs, min far var dock noga med att berätta att man måste vara väldigt försiktig runt henne 🙂

        Precis min känsla också, hon fick utbrott så att vakter fick tillkallas. Hade en bror som tyvärr gått bort i missbruk & han hade träffat på henne x antal ggr och vittnade om att hon var crazy.
        Men mot mig var hon snäll den lilla stunden jag träffade henne. Minns att hon skrek ”vet ni inte vem jag är eller”.

    Lyssnade på en dokumentär om henne för ett tag sen samt följde en Flashbacktråd om henne ?. Hoppas hon lyckats vända om sitt liv!

    Glad påsk ???

      Jag är ledsen för din skull, men det är snudd på osmakligt hur du marknadsför din blogg. Jag hoppas innerligt att allt går väl för dig.

    Någon som sett SVTs nya program ”tror du jag ljuger”? Aldrig haft något ont och säga om Fredrik Lindström, MEN VARFÖR MÅSTE ALLT HANDLA OM HONOM HELA TIDEN?!

      Ja fyfan, trött på hans hysteriska garvprat, HAHAHAHÅHSENHÄNDEHAHAHAHAHDETDÄRHAHAHAHMENARDUATTHAHAHAH
      Blir fan tokig på honom…

      För att han är en kulturman. Denna typ av människa med det största och sköraste egot som ständigt tar plats och syre från andra och kräver att bli beundrade konstant.

      Jaaaa! Jag tål honom knappt efter att ha sett honom i det programmet! Gräsligt!

    Kan du inte skriva om Sandras (shulmans) instastorty om att hon brottades med en hund för att rädda nicki? (B-r-o-t-t-a-d-e-s)

    Finns en bra dokumentär om henne i SR’s app (P3/P4 något sånt).
    Väldigt intressant. ?

    verkar ju va lite bloggtorka i o med detta inlägget, kan vi inte diskutera nellies inlägg om att stötta Chris brown, trots att han har misshandlat rihanna. Detta har ju folk länge velat att hon skulle uttala sig om. Kan ju även vara lite aktuellt nu när det nyss har vart meetoo

      Kan vi inte också diskutera Socialtjänstens nya broschyr??

        nej det kan vi inte.

          Du tycker inte att det är viktigt att migrationsverket har en broschyr till män som är gifta med barn och att den är skriven på ett sätt som ger sken av att det inte är fel utan att vi bara har andra lagar i Sverige? Ok. Så vad har Bella gjort idag? Skrattat?

          Det sa jag inte.

        Gärna, men det har dessvärre (eller som tur är?) inget med bloggvärlden att göra.

      Håller inte med om bloggtorka men vill gärna också lyfta fram Nellies inlägg om CB. Dock håller jag inte med om att hon stöttar honom och hans handlingar, hon skriver ju att det är hans musik hon älskar, inte hans handlingar.
      Ingen med förnuft kan stötta hands handlingar, däremot kan man se på det hela så nyktert man kan.
      Man kan tycka att han verkar ångra sig och förstå utan att för den skull stötta handlingarna.

      Så lyft gärna fram inlägget, men med förnuft och klarsynthet.

        Men då kan man ju också hylla Harvey Weinstein för hans arbete och låta honom behålla jobbet? Om man ska resonera så..?

          Man kan hylla hans arbete men ta avstånd från hans handlingar. Behålla jobbet kan han väl göra om han först straffas för sina gärningar och slutar begå samma brott igen?
          CB straffades, om än inte tillräckligt hårt, och det är väl fritt för honom att fortsätta med musiken efter det?

          Jag är egentligen av åsikten att man bör låsa in en del och kasta nyckeln för evigt, men jag vet att verkligheten ser annorlunda ut. Efter straff måste man få fortsätta leva ett normalt liv. Om samhället fortsätter straffa så är risken för återfall ännu större.
          Allt är inte svart eller vitt även om vi själva väljer att se det så.

          Fast Weinstein fick inte behålla några jobb, vad jag förstått. Ingen vill förknippas med honom längre. Fast då är han ju, å andra sidan, varken snygg, sexig eller gör bra låtar…. Host. (Vilket verkar spela in när man ”bedömer” människor, framförallt män…)

        jag skrev inte att hon stöttar hans handlingar, men honom stöttar hon ju genom att lyssna på hans musik

          Detta har det väl skrivits om här, innan Camcam fick munkavel på förra portalen.

            Jag tror att nästan alla inlägg om Nellie är satta som utkast men jag se om jag kan publicera om dem och hitta inlägget.

          piratebay- när artisten inte förtjänar Spotifylön

            Nu får ju inte artisten några pengar från Spotify såvida hen inte skrivit låten och/eller äger mastern. =)
            (Jag är en besserwisser)

        Utan att ha kollat in Nellies blogg så låter detta som någonting jag redan skrivit om en gång, för kanske ett, ett och ett halvt år sedan…?

          Hon med…! Att hon väljer att ta upp det igen beror på, tror jag, att hon just tittat på deras respektive dokumentärer.

          Se där ja, det hade du visst 🙂 det handlade iofs mest om att ett barn inte vet bättre, nu är hon ju så gott som vuxen 🙂

    Sanne Alexandra har fört sin son!

      Fött*

    credd att kunna texten till 99 luftballons !!!!!!!!!!!!!

    Har också träffat på henne i en matbutik. Hon blev tillsagd att hon inte fick vistas i butiken pga tidigare snatteri ☹️ Hon blev inte så glad. Hoppas det går bättre för henne nu!

    Kul för My att hon fick en liten skjuts här genom Leila K hehe. Kul också att hon inte verkar förstå att man kan se exakt hur många följare hon har och att man därför ser att hon köper följare, varje gång hon tappat till jämnt tusental så vips på ett kick så ökar det med 50 så att hon är över nästa hundratal igen. Pinsamt.

    Älskar den låten

    Träffade henne utanför psykakuten på St. Göran när jag stod utanför obduktionsteknikernas kontor för några år sedan. Eller ja, tittade på. Hon käkade jord ur en blomkruka, irrade runt och for in och ut ur olika taxis för att sedan springa fram till mig och frågade om jag hade cigg. Var rätt komiskt då, men i efterhand så är det bara sorgligt hur djupt i missbruket hon var (är?).

    Du. Jag lärde mig texten till kungasången för att impa på en kille i gymnasiet. DET är patetiskt!

    Patetiska My tycker nog det är lite coolt att Jonas spelar med Leila ????. Vad gör My egentligen? Verkar ju inte som hon är kvar i skolan? Klarade hon det inte?

      Hon har väl fullt upp med att visa sina tradiga samarbeten. Peka på pillerburkar är nog vad hon betraktar som att jobba dygnet runt. Bara gjort ett uppehåll i utbildningen, men hon slirar ju gärna på sanningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.