57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  SÅ gräsligt och så oproffessionellt!!!

  Alltså när ska ”vi kommer inte betala dig men du är ju så tacksam för att få hänga med oss så det gör ju inget” för ut? 🙁

  Du får gärna ha berättarröst i klippen. Tycker annars att bilderna lika gärna kunnat legat i ett inlägg. Fördelen med ingen röst är ju dock att man kan kolla på dem utan hörlurar in public!

  Men, till innehållet. Riktigt dåligt beteende. Skandalöst, nästan. Bra att det kommer ut!

   Tack för feedback. Jag ska fundera på hur jag på bästa sätt ska kunna göra det utan att för den sakens skull störa klippet. =)

    När det inte är röst / rörlig bild föredrar jag att inte ha det i ett videoklipp utan hellre som bild / text.

     Aha! Jag fattar! Tack!

      Jag håller med, att ha stillbilder i video fyller ingen funktion, det gör bara att man själv inte kan styra hur länge man tittar på en bild. Vill du utöka med videomaterial på bloggen, skapa då rörligt material ist 🙂

       Gött! Bra feedback!
       Jag är mer än en gröngöling här men det är kul med video! =)

     Håller med!

  Usch. Men jag tror att denna attityd blivit vanligare. Alltså är man inte betydelsfull (idag) räknas man inte.

  Riktigt dåligt bemötande!

  Nominerad i 3 kategorier sen behandlad som smuts? Rimligt

  (Menar inte att någon ska behandlas som smuts men JAJA)

   Alla influencers verkar vara nominerade på iconfest. Rimligtvis vinner de som har flest followers.

  Tourn framstår som så fruktansvärt oproffesionella. Usch för den där typen av bemötande.

  Hela branschen är för liten, hela Stockholm är för litet för att hålla på så där. Ut med huvudet först Tourn!

   Tycker ju förutom väskbilden att de flesta av hennes poser kändes mer genuina än sprättben hit och dit 😄 jag brukar inte ha så mycket till övers för logi men det där inlägget kändes ändå mindre krystat än nuförtiden 🙂

   Va, varför länkar du ett tre år gammalt inlägg? Fattar inte.

  Kollar du något på knivmickes live?
  Han visar bla pungen skryter om att dom haft trekanter i studion !! Och visar upp droger

  Värkar även ljuga om att Sindy skulle ”golat” på honom och tagit vårdnaden.

   Hur ser man folks live på insta? 🤔

    Trycker på deras profilbild

  Oproffsigt? Ja.
  Oväntat? Nej.

  Jag kollar från mobilen och videorna har strulat på något sätt varenda gång. Denna gången gick det snällt nog att kolla på reklamen men när själva videon ska spelas upp blir det bara en bild som inte går att göra något med.
  Otroligt frustrerande! 🙁

   Vi la till ett plugin för Youplay för några dagar sedan då många av filmerna bytte plats. Har det varit så länge eller kom det den här veckan?

  Hej! Det vore trevligt med lite mer information i skrift om vad klippet handlar om. Enbart en rubrik motiverar inte mig att kolla på ett videoklipp, speciellt inte på en blogg där jag väntar mig bild och skrift.

   Om du tittar på klippet så får det i skrift

    Fast det vet man ju inte innan man klickat.

    Det var jag som skrev urspungskommentren. Som anonym ovan sa så vet jag ju inte det förens jag klickat. Och nu när jag vet det blir det ännu mindre motiverande att klicka en video, när jag vanligtvis kan läsa det direkt. Jag personligen föredrar bild och text framför rörligt material, och är inte den som automatiskt klickar på en film bara för att den publiceras här. Om det är fler som känner så kanske Camilla ska fundera på hur hon kan sälja in konceptet till dem som tvekar. För mig personligen var detta otillräckligt.

     Jag tittar inte på några videos. Jag vet inte, jag har bara ett problem med videos. Så, jag tittade inte på denna, jag vill ha text och bild. Så ja, jag missade helt vad detta handlade om.

      Same, jag kollar inte vloggar för jag gillar dem inte – läser bloggar pga. bild+text 🙂

  Hua så ovärdigt och vilken förolämpning! Och bara för att hon kanske inte har lika många följare som dom ”stora” så behöver inte det betyda att hon ej är värt någonting som ”influenser” skriver man så? Influenser? Oavsett, det jag ville komma fram till är att oavsett vad så kan man inte behandla folk på det där viset! Stackare! Skulle känna mig så himla smutskastad…

   Influencer

    Tack 😅 Ska lägga det på minnet!

  2 st 15 sekunders reklamer innan BILDSPELET startar 😂 värt för cam men inte för oss, kan du inte ladda upp klippen på yt istället så kan man iaf hoppa över reklamen?

   Jag fick ingen reklam…

    Fick inte heller någon reklam

   Jag fick en på 20 sekunder och sen en på 15… Lite väl långt för ett klipp som jag dessutom endast kollade några sekunder på 😜

   Tyvärr inte.
   Nyheter24 använder sig bara av Youplay så det är där klippen kommer läggas.
   Däremot kan jag kolla med dem om det finns något annat sätt att styra reklamen.

   Jag fick reklam, jättelång fattade ingenting först…

  Är det bara jag som avskyr att det ska va video överallt? Jag kanske är gammal och omodern, men på en blogg förväntar jag mig text och bilder. Vill jag kolla rörliga bilder gör jag det på Youtube eller TVn typ. Det här tillför ingenting till bloggen tycker jag. Tvärtom.

   Håller med, jag kollar aldrig på klippen.

    Camcam får ju bättre reklam marginal när hon kör videos så det kan vara därför

    Då är det väl jättebra att man kan välja vad man vill titta på, eller hur?
    Jag tror inte det är någon som är exakt lika intresserad av alla jag skriver om och då kanske man strollar förbi det inlägget eller bara skummar det och samma sak med videos.

    Bra va? 🙂

     Neeej, nu var du sådär smådryg igen som du slutade vara så länge! 🙁

     Kan också vara jag som har ett problem med ”det finns val” i kombination med ”skrolla” och ”bra va”.

      Jag menade absolut inte att vara dryg, utan menar att det ju faktiskt finns de som inte vill läsa om Bella eller Anna Book men som det ändå finns flera andra inlägg för och samma sak med videos. Jag tror inte det finns en enda läsare här – förutom eventuellt CamiMami – som gillar ALLA inlägg jag skriver.

   Fattar aldrig vad som är meningen med såna här kommentarer? Menar du på fullt allvar att någon skulle styra upp sin blogg så att den blir som DU vill ha den? Vad är problemet med att läsa/titta på det man vill och hoppa över resten?

    Nej jag förväntar mig inte att CamCam ska ändra på något om det BARA är jag som ogillar nåt. Men säg att hälften av alla härinne tycker som jag och kanske struntar i att besöka den här bloggen om hon fortsätter lägga upp videoklipp…då tror jag att CamCam skulle föredra att veta det INNAN hälften av hennes läsarskara försvinner. Nu är jag inte så förmäten så att jag tror att hälften av alla hennes läsare håller med mig, men det var bara ett exempel.

    CamCam verkar dessutom uppskatta feedback. Kolla lite högre upp till exempel så får du se att hon tackar för feedback (inte min, men en annan läsares). Och ingen har väl dött av lite feedback, så länge det inte är av typen ”Det här är en j*vla k*kblogg och du skriver som en i*iot” (ursäkta censureringen men jag vill inte fastna i moderering)

   Helt enig! Tycker klipp är skittrist, särskilt när rubriken är helt intetsägande. Men, scrolli scroll…

  tjejen i klippet vet jag inte vem hon är ska inte kommentera henne. Influensers överlag som ska tjäna pengar på sina läsare på sina a-dlinks mfl tycker jag inte är genuina de ska bara kränga en massa skitsaker för att själva kunna tjäna en del pengar på sina läsare. Ex. Englasshowroom, Gabjoss, Annamatkovich med sina läppstift för hundraelfte gången typ 😀 och en del som skriver om samarbete som de endast tjänar på. Vad tjänar jag som läsare på allt detta. Tack och lov så är Camcam inte sån därför jag gillar denna sida hon kränger inte en massa saker på oss 🙂 <3

   Menar du att du inte kommer vilja köpa mina nydesignade kapsylöppnare, vattenflaskor och kolaluktande kladd? 🙁

  I’m not surprised

  Jag förstår inte riktigt. Får de så kallade stora namnen betalt för att dyka upp på galan där de är nominerade? Är det vanligt? Vimmelmamman t ex var ju helt okritiskt glad över att hon är nominerad och gjorde eget insta- och blogginlägg om det med uppmaning att rösta på henne. Och hennes följare var så glada för hennes skulle och tyckte verkligen att hon var värd sina nomineringar. Alla är väl typ nominerad i alla kategorier så jag vet inte hur speciell jag skulle känna mig.

  Kunde knappt fokusera på att läsa alla hundra textrutor pga ”musiken”. Mvh Kanske Medelålders 😩 Ps. Hade passat mycket bättre som ett vanligt inlägg med några (alltså 2-3) bilder och en sammanfattning av vad som hänt. Förstår dock att du är peppad på video-mediet och vill prova dig fram! 💛

   Ja, lite så är det.
   Jag testar mig fram och eftersom ni är så bra på att säga när något är bra men även dåligt så kommer vi märka vad som funkar.. =)

  Jag hade lite svårt att hinna läsa, klippen gick så fort.

   Samma för mig! Funkar dessutom inte att pausa för att läsa och sedan fortsätta igen, trist.

   Gillar inte alls stillbilder inklippta i detta format. Bättre med ett vanligt blogginlägg om det är text som ska hinnas med att läsas.

  CamCam, visst är du oxå nominerad i IconFest? Hur ser du på det nu efter detta? Tänker du delta? 🙂

  Men alltså. Nej. Så där behandlar man inte andra människor. Vad är det för skruv som lossnat hos den som höll i det mötet, skulle jag vilja veta. Undra om vederbörande skulle vilja bli behandlad så själv?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *